Skaana
|
joj, mi smo prišli nazaj in kaj to preberem... Ugi, zdaj pa še vi za čimprejšnje okrevanje. Joj, mene je ko to pomislim res tudi kar groza. In če še zraven pomislim, da grem nekajkrat z mojim Twingecom, me kar zmrazi... Res, HB za ta novi zakon, da je tega norenja manj, čeprav bo treba še delat in delat, da bodo premaknili v glavah ljudi... Poljubčki za Lukca, sigurno se je prestrašil. Sem mislila, koliko čtiva bom morala predelat, pa skorajda nič ni . Punce, mi smo se imeli fantastično na morju. Če bi lahko, bi vsako leto šla še sept. na morje. Vreme je bilo fantastično, vroče, a ne prevroče, sence dovolj. Pihalo skorajda ni, le toliko da je morje rahlo valovalo in šumelo. Na plaži čisto malo ljudi, morje tooooopppploooo. Aleksej je čofal v majhnih zalivčkih, je bil čisto navdušen.Ateno smo pa komaj dobili v vodo. Je rekla, da je premrzla , pa da so valovi, pa... Eh, potem je pa tekala in čofala v zalivčkih, no zadnja dva dni, ko je bilo morje čisto mirno, pa je nismo dobili iz vode. Ona bi plavala. No, končno se ji je malce videlo, da je . Bilo je pa zanimivo, da se z mojim nisva pobila, ker smo bili brez radia in TV ter brez druge družbe. Le mi 4je . Večeri so bili prav smešni, ko sta mala dva zaspala . No, je itak tak zaspanec, da je mrknil kmalu za njima, pol se je pa čudil, da ne more spati ponoči . Atena je tak sonček. Saj trmari, ampak smo ji "še" kos. Drugače je pa najraje plezala po figi, pa sestavljala figure iz figovih listov, pa iz kamenčkov je risala... Skratka, ni da ni. Aja, prejle je pa prvič narisala punčko, ki ni glavonožec, in je začela vsa navdušena klicat, da zna narisat kiklico . In sem potem videla, da je narisala glavo, vrat (je tudi povedala da je vrat ), pa krog za kiklico, nogice s stopali, rokave in črto za roki iz kiklice. No, punca raste. A vaši še rišejo glavonošce? Ej, bežim, se še javim zvečer. Zdaj moram it pa še likat, če ne se bo mali prej zbudil... Pa pa