|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
3.9.2008 21:47:12   
NiLe
Čer punce!

Rainbow; a veš, da sem te že kar pogrešalauser posted image ! Lepo, da si se oglasila. Pa VSE NAJBOLJŠE LIJI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 5 RD.

AležI; naš Nik je pri 4. letih hodil eno leto k plesnim uricam in je bil zelo navdušen. Sedaj pa ga ni čez NOGOMET user posted image Pa kakšna punca je Sara ... mislim, na mere user posted image . Naša je pravi piščanček v primerjavi z njo.

Katrin; se že veselim srečanja pri vas doma ... po moje bo prav luštno user posted image

Skaana; kako lepo, da si se razpisala in vse pokomentirala. Držim pestke, da kihanjepri Ateni ni povezano s kako hudo alergijo user posted image Glede uspavanja Alekseja pa nič ne skrbi ... tudi jaz mojo Tio še vedno uspavam z dojenjem (ko sva doma), če sva na sprehodu pa zadrnjoha v vozičku ali pa v lupinici med vožnjo.

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
4.9.2008 10:22:57   
fipi
Ahoj!

No naša Sara je v petek prišla iz bolnišnici. Imela pa je virozo, nič kaj posebnega. Ni dobila nobenega zdravila.

Skaana: pa ti si carica, kako lepo si napisala.

Rainbow: Čestitke Liji za 5 rojstni dan user posted image user posted image

Vse ki ste na morju ali boste še šle želim veliko lepega vremena in čofotanja.

Kar se tiče srečanja, bom raje tiho, ker sem že 2 krat želela priti, pa je vedno nekaj vmes prišlo. user posted image user posted image

Hitim, mogoče zvečer kaj več napišem. Sicer pa zadnje čase, ko pridem iz službe doma sploh ne prižgem računalnika. Rajši sem s svojima sončkoma zunaj.

Čao, fajn se imejte.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
4.9.2008 10:28:20   
Skaana
user posted image

sem se nasmejala... Jaz iščem in iščem Marčevke05, pa nas ne najdem, potem pa zagledam, da si nas Fipi spravila čisto na vrh user posted image user posted image user posted image

Uf, fino, da je Sara že doma user posted image .

NiLe, jaz ne vem, kaj je na tem nogometu. Prev vsi fantki tam od šestega pa do 12. leta so čist user posted image na to. Eh, očitno bomo tudi mi morali to dati skoz...

Nič, bežim nardit rižev narastek in piščanca z rižem za micenega. Danes ga bo prvič oči pazi, ker grem k frizerju user posted image . Pa ju moram oskrbet s hrano.

Pa pa

P.S. Katrin, upam da napreduješ, jaz sem v mislih s tabo, ko glancam kopalnice user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
4.9.2008 13:12:07   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
P.S. Katrin, upam da napreduješ, jaz sem v mislih s tabo, ko glancam kopalnice user posted image

Hvala! user posted image
Ampak da se mi "baš ništa"- Sem lena user posted image

Danes sem bila na šoli, da smo se še vse zmenili - in se prav veselim user posted image
Pucala bom pa jutri dopoldne in v soboto dopoldne, ko bosta ati in Kaja šla na letališče v Zagreb po teto. Kaja že komaj čaka, da bo videla letala - VELIKA!!!

Lep dan še naprej user posted image

PS: NiLe: jaz tudi upam/mislim, da bo prav luštno user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
4.9.2008 13:13:43   
Katrin
Ah, in seveda rainbow: uspešen korak v novo šolsko leto user posted image  in da kmalu kaj uspete zrihtati z avtom user posted image  pa seveda čestitke za 5.rojstni dan user posted image user posted image user posted image  Uf, drugo leto pa že šola user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
4.9.2008 21:35:33   
Katrin
Danes se pa kar sama s sabo pogovarjam user posted image  (tud' prav) user posted image user posted image

Danes sva bila z Anžetom v šoli, kamor grem 15tega delat user posted image  
Sicer pa sem utrujena (priprave za sobotni obisk iz Kanade so v polnem teku: malo prej so nam prijatelji pripeljali posteljo - kaka ironija, da v hiši nimamo prazne postelje user posted image ). Pa v križu me je uščipnilo in se komaj premikam user posted image

Grem kar počivat,
nočka

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
4.9.2008 22:35:40   
Skaana
ma sem smotana,

Lia, vse najboljše, naj bo še čarni ta čas, ko si v vrtcu user posted image

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
5.9.2008 9:19:05   
Dolina
Jutro,

mal nas dvigam, sicer pa nisem prebrala NIČ za nazaj. user posted image  Men tako časa zmanjkuje, da bi ga najraje ustavila.user posted image user posted image

Aja, edin zadnji pošt os Skaane sem prebrala.

Lia, vse najboljše. Lepo praznuje in bodi še naprej sončkem mamici očku in sestrici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, tud danes ne bom uspela kaj več napisat, Neža je strašansko nerada sama.user posted image user posted image  Tranutno je že mal zaspana, ja zato, ker ponoči ful slabo spimo. Dojiva se na dve uri user posted image user posted image , pa kako noč se še Zoja zbudi, zadje čase kar nekaj kašlja in potem mal bruhne in tako smo pol noči pokonc. Z Nežo se trudim zamenjat vsaj en oborok dojenja, trenutno še neuspešno, tudi v drugo ista pesem s to GH.user posted image  Ah, bo že.
Zoja pa ne more več v vrtcu spat, ker ji očitno vzgojiteljica ne pusti vlečt prsta in potem je prvo uro doma tako sitna, da bi se jaz kar ven skočila. Mi zjutraj v avtu vedno reče, naj ne povem v vrtcu, da je vlekla prst. A mislite, da bi mogla rečt, naj jo ne obremenjujejo s tem? Ker potem ga doma še "za nazaj" vleče. Se mi zdi...
Danes jo grem po kosilu iskat, me non stop prosi, upam, da bo vsaj doma mal spala.

Pznce več ne bo od mene zdejle, Neža je tako osamljena...user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte, pa se javim čez vikend, bom user posted image  uturila obe, to bo zabava...user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
5.9.2008 21:11:50   
aleži

Lahko nočka vsem ............................

..... se beremo jutri

user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 6.9.2008 21:13:31 >

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
6.9.2008 10:01:55   
Dolina
Jutro, dober dan,

mal sem vas uspela prečekirat user posted image user posted image user posted image

Fipi, to mi je pa skrajno grdo, da vas niso pustli k sari. user posted image  No, važno, da ste zdaj skupaj.

Katrin, tebi čist lepo uspeva tole pospravljanje. user posted image user posted image  Pri nas doma je bomba, moj se vsak dan za glavo drži, samo jaz grem raje ven s ta malima, kot pa da pospravljam, ker bo itak kmalu spet razmetano.user posted image user posted image  Mi bi tud prišli na srečanje k vam. user posted image

Skaana, hvala za ifno. Ja, ko bom ilmela šolarko, bom bolj na tekočem. Uživajte na morjue. Z našo toskano ne bo nič. Avto ima prednost, ker je pač ugoden. Upam, da bo res delal par let. Grem pa z mami v Kranjsko drug teden za par dni, ker moj le gre službeno v Toskano. Tud Kranjska je čudovita, se že veselim.
Aleži, pa imate res manekenko. Bravo!user posted image

Mojčca, uživajte na dopustu.

Špacka, čestitam za službo, zaslužiš si.user posted image user posted image  Pri nas pa se dogaja 1007uro v službi. Eno bodo baje odpustili, mene že zdej hočejo nazaj, pa hvala bogu zaenkrat ne morem, ker se Neža še doji. Pa ne vem no, če ne bom začela gledat za drugo službo. Bomo videli...

Ugi, bravo za pohodnika. Joj, ko bi še našo Zojo pičilo kaj, da bi lahko šli kam. Že fuuuuullll pogrešam Šmarno in ostale hirbe.

No, zdej pa bom spet mogla nehat, Neža se je včeraj ful prehladila, komaj diha skoz nosek, čist je revček. Pa zaspana, pa ne more spat. user posted image user posted image user posted image  Tok se mi smili, upam, da jo hitro spravim nazaj k zdravju.

Letim, lep vikend...user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
6.9.2008 21:15:39   
Katrin
Samo na hitro ...

hiša pospravljena, teta varno pristala, dva kufra oblekic samo za tamala dva user posted image user posted image user posted image , imamo gužvo že cel dan ... toliko vtisov, toliko za povedat in pokazat ...

Ne vem, kako se bom javljala naslednja dva tedna, vsekakor pa bom mislila na vas user posted image

nočka user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
6.9.2008 21:40:19   
mojčca
Punce, samo toliko se oglašam, da se na hitro poslovim od vas. Odhajamo jutri zjutraj, vračamo pa se 14.9. Upam, da bomo imeli lepo vreme, da bosta otročka zdrava in da bomo uživali.

Ve pa bodite tudi pridne, otročki pa naj bodo zdravi.

Čau bauuuuuuuuu

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
6.9.2008 22:22:56   
Skaana
user posted image

no, jaz se tudi poslavljam do nedelje... Končno gremo tudi mi na morje... Uživajte tudi ve.

Pa pa, naj vas sonček spremlja...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
7.9.2008 10:07:41   
rainbow
Ojla!

Skaana in Mojčca, skrajno uživajte na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ; moja mama gre ta teden tudi v Dalmacijo, vreme boste vsi imeli superkrasnouser posted image

Hvala vsem za čestitke Lijiuser posted image

Dolina, po moje absolutno ne smete pretirano težit Zoji glede prsta. Predvsem pri spanju, če se z njim uspava, kar se skoraj vsi, a ne. Jaz sem Liji težila podnevi, ko je spala pa ne. Tudi v vrtcu je niso obremenjevali. Jaz bi se na tvojem mestu pogovorila z vzgojiteljico, kdaj Zojo opozarjat. Za Zojo ne vem, ampak Lia je vlekla prst, ko ji je bilo dolgčas, ali pa, ko jo je kdo skregal in se je moraa nekako potolažit ali predelat vso zadevo (zato pa tudi ni bila tako trmasta kot je Enjauser posted image )
Je pa sesanje prsta seveda težje odvadit, če se sploh načrtno da, kot dudo, ki jo preprosto vzameš, čeprav tudi treba z občutkom. Zoji pa je mooče tudi pametno povedat, kdaj recimo lahko vleče prstek, torej za spanje, kdaj pa jo boste opozarjali, da ne sme.

Katrin, vi samo uživajte s tetouser posted image

Pri nas vikend kar paše, v petek sem bila v kinu s sodelavkama, smo gledale Mamma Mia!user posted image user posted image user posted image  in uživale sto na uro. Prehlajena sem še vedno, mož tudi, punci se pa kar držita. Ni treba, da ravno septembra zčnemo z bolniškimi, a ne.

ok, nimam več idej, lepo nedeljo vsem želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
9.9.2008 8:53:43   
aleži
Da vas malo dvignem gor. En cel dan ni bilo nikogaruser posted image  a ste vse na dopustih, v službi..... ali pa doma!!

Naša noč je bila katastrofalna! Sara je zelo slabo spala, premetavala se je, hodila na zgornojo stran postelje, iz noska ji je teklo,... Žiga se je zbudil okrog 3h in ne več spat, kašljal,..... jaz in mož pa tudi šmrcala in povrhu me glava boli kot še nikoli. V vrtec sem že klicala, da ga ne bo in kako bo danes bomo videli!!!
Danes bi imeli prvič plesne, pa ne bomo šli!!
Zdaj pa grem. Saro sem dala spat, Žiga se je zbudil..........pa pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
9.9.2008 11:28:26   
ugi
Živio.

Da se malo javim, mi smo v redu. Jutri me čaka generalka hiše - imam fraj dan. Fanta gresta v LJ, jaz pa bom pospravljala. Sem brala, da ste ve tudi čistile zadje čase. Mojčca upam da ti je uspelo odstranit umazanijo od muh. user posted image

Skaana in Mojčca: Uživajte na morju.

Dolina: Mogoče res ni dobr, da Zojo v vrtcu obremenjujejo s tem, da ne sme vlečt prsta. Nimam pa izkušenj kako odvadit. Luka ni nikoli vlekel prsta in tudi dude ni imel.

Katrin: 6. pohod Silva Mravljeta bo v sob, 18.10.2008. Zborno mesto je gostilna Legastja, ob 8:30. Gre se pa iz Trnovca na Jakoba, Katarino in se konča na Govejku. Sej ti si že bila na tem pohodu, a ne? Mi bomo šli, če bomo le zdravi.

Tolk zaenkrat ...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
10.9.2008 8:19:03   
ugi
Jutro, kavicaaaaaaa

user posted image

Evo, jaz sem že v nizkem štartu. V eni roki cota v drugi sesalec ... user posted image

Katrin: Mi bi se tudi prijavili za vaš piknik. user posted image  Kako je teta?

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
10.9.2008 13:36:22   
Katrin
Oj,

da nas malo dvignem dopustnice user posted image

Naš obisk je kar naporen, ker jo moram vsak dan vozit v Ljubljano ... sicer pa je coool user posted image

Ja, ugi, mi2 svauser posted image  bila na 1.pohodu (smo bili samo 4jeuser posted image user posted image ) - upam, da se nam ga uspe udeležit, hvala za info user posted image  

Za piknik ni problema, samo, da se teta vrne v Kanado user posted image

Lep dan vsem,
pa pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
10.9.2008 21:50:31   
rainbow
Čer!

Res ste redkobesedne  (z mano vreduser posted image )

Aleži, ojoj, pridejo take nočiuser posted image user posted image , pa tudi minejo, ko so otroci večjiuser posted image user posted image user posted image

Ugi, hvala za kavico; jaz pa zdja ne morem tak uživat v njej, ko nisem čist zdrava. Zjutraj jo še pijem, popoldan pa mi sploh ne paše. No, če nič hujšega....

Samo še jutri, potem pa tri dni počitka, upam, da se pozdravim. Možek je seveda šel k zvdravniku in dobil antibiotike. jaz pa ne, sem misila, da bo bolje, pa mi je v ponedeljek na glasilke vdarilo. Ampak sem kar preživela te tri dni, so bili dijaki kar pridni, jutri pa imam samo 4 ure, tak da bo že.

Punci sta v redu, zaenkrat, po novem najraje igrata igrce na internetu -zamisliuser posted image ; imajo te risanke, Nodi, Jagodka, Fifi.. lušne internetne strani, kjer so tudi razne aktivnosti in igrice, in Lia itak odvlada, Enja pa je tudi v kakem dobrem tednu osvojila miško, in Nodijeve igrce. In vidiš na enem rač eno, na drugem drugo, pol pa si mislim, da ja res nisem s tega sveta.

ok, uživajte, ostanite zdraviuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
11.9.2008 11:11:15   
ugi
ANŽE (Katrin): Čestitke za 8. mesec. user posted image user posted image user posted image

Bajta je spucana, razen oken. Mi ni znesl, sm bla že čist hin. Sva pa zvečer z mojim še paprikaš kuhala za v skrino. user posted image

Rainbow: Pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bodite zdravi.

Pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
12.9.2008 8:25:04   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
ANŽE (Katrin): Čestitke za 8. mesec. user posted image user posted image user posted image

HVALA user posted image user posted image user posted image

PS: jaz sem pa včeraj brokoli prekuhavala za v skrinjo user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
12.9.2008 8:40:23   
NiLe
DOBRO JUTROOOO
user posted image

Danes vam pa jaz postrežem z eno kavico... ne, nisem pozabila na vasuser posted image , vmes smo skočili za par dni v Gardaland, drugače pa se stalno dogaja. Kaj več napišem zvečer ali čez vikend ... moja pikica se je zbudila.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
14.9.2008 8:42:11   
rainbow
Jutroooooooooooooooooo!

NiLe, vi pa kar v Gardaland, bravooo!!

Pri nas je tak: punci zaenkrat zdravi, trkam, jaz še vedno kašljam, smo v teku nabave avta, ne spraševat detajlovuser posted image , vreme pa je itak blek, konec poletja, a ne. Drugače nič novega.

Vsem lepo nedeljouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
14.9.2008 11:02:11   
ugi
Jutro

user posted image  sem jezna na te norce na cesti. V petek zvečer je en v nas prletu, k mu ni znesl ovinka spelat. Valjda je šel veliko prehitro, pa še deževal je in je bila cesta mastna. Še sreča, da ni bilo še huje, da smo šli mi čisto počasi in se čisto ustavili, ampak nas je vseeno zadel čelno. Luka je OK, mal je imel za vratom odrgnjeno od pasu. Jaz imam kolena sicer čist potolčena (sem udarla pod volanom), moj je imel udarec v roko. Vseen so nas peljal na urgenco slikat vrat, ampak je OK, sam so nama pa rekl, da naju bo še nekaj časa bolelo. user posted image  K sreči pa ni noben polomljen, naju pa kar boli. Pa zdele led na kolenih držim. Mah sej bo. Avto pa je zlo verjetno fuč. Ne vem če bomo to kaj popravljali. Zdej imamo sicer nadomestnega od AMZS za tri dni. Še sreča, da imamo še Kio. Si pa ne predstavljam kaj bi bilo z nami, če bi imeli kakšen manjši avto. user posted image

Se še kaj javim ...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
14.9.2008 12:01:10   
Skaana
user posted image

joj, mi smo prišli nazaj in kaj to preberem...

Ugi, zdaj pa še vi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje. Joj, mene je ko to pomislim res tudi kar groza. In če še zraven pomislim, da grem nekajkrat z mojim Twingecom, me kar zmrazi... Res, HB za ta novi zakon, da je tega norenja manj, čeprav bo treba še delat in delat, da bodo premaknili v glavah ljudi...
Poljubčki za Lukca, sigurno se je prestrašil.

Sem mislila, koliko čtiva bom morala predelat, pa skorajda nič ni user posted image . Punce, mi smo se imeli fantastično na morju. Če bi lahko, bi vsako leto šla še sept. na morje. Vreme je bilo fantastično, vroče, a ne prevroče, sence dovolj. Pihalo skorajda ni, le toliko da je morje rahlo valovalo in šumelo. Na plaži čisto malo ljudi, morje tooooopppploooo. Aleksej je čofal v majhnih zalivčkih, je bil čisto navdušen.Ateno smo pa komaj dobili v vodo. Je rekla, da je premrzla user posted image , pa da so valovi, pa... Eh, potem je pa tekala in čofala v zalivčkih, no zadnja dva dni, ko je bilo morje čisto mirno, pa je nismo dobili iz vode. Ona bi plavala. No, končno se ji je malce videlo, da je user posted image . Bilo je pa zanimivo, da se z mojim nisva pobila, ker smo bili brez radia in TV ter brez druge družbe. Le mi 4je user posted image . Večeri so bili prav smešni, ko sta mala dva zaspala user posted image . No, user posted image je itak tak zaspanec, da je mrknil kmalu za njima, pol se je pa čudil, da ne more spati ponoči user posted image .

Atena je tak sonček. Saj trmari, ampak smo ji "še" kos. Drugače je pa najraje plezala po figi, pa sestavljala figure iz figovih listov, pa iz kamenčkov je risala... Skratka, ni da ni. Aja, prejle je pa prvič narisala punčko, ki ni glavonožec, in je začela vsa navdušena klicat, da zna narisat kiklico user posted image user posted image user posted image . In sem potem videla, da je narisala glavo, vrat (je tudi povedala da je vrat user posted image ), pa krog za kiklico, nogice s stopali, rokave in črto za roki iz kiklice. No, punca raste. A vaši še rišejo glavonošce?

Ej, bežim, se še javim zvečer. Zdaj moram it pa še likat, če ne se bo mali prej zbudil...

Pa pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.