|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
19.9.2008 7:18:05   
mojčca
Jutro

user posted image

Ojoj Špacka. Boga tvoja prijateljica, si sploh ne morem predstavljati, da se ti kaj takega zgodi user posted image user posted image user posted image . Ja, v takih primerih pa sem ful jezna na naše zdravstvo. Pa kaj hudiča so morali čakati, da je bila toliko dni čez rok user posted image user posted image . Pri ženi od mojega brata so tudi čakali do zadnjega, ko je ležala v bolnici so jo hoteli za vikend poslati še domov, potem pa je nagnala paniko da ne gre, ker ne čuti otroka, so ji naredili CTG in potem je potekalo vse prav na hitro, ker se je šlo za minute. Hvala bogu, da je bilo z otročkom vse v redu.

Aleži, ja vidva z Žigom se imata pa luštno, ni kaj. Če greš danes na srečanje v Ljubljano uživaj, pa naredi kakšno fotko ter nam jo seveda pokaži, da vidimo ogromno mamic na kupu, pa zraven še user posted image . Če bo danes dež, bom vsaj vedela, zakaj dežuje user posted image user posted image .

No, kar se tiče Mance je bila potem včeraj popoldne kar v redu, bruhala ni potem nič več, mogoče je imela še malo driske. Ga je pa ponoči spet na veliko žural Matic, tako da sem spet vsa neprespana. Ja, to se vleče že več kot dva meseca, tako da sem se odločila, če ne bo boljše seveda, da se zmenim eno noč s sestro, da grem čez noč k njej na počitnice user posted image . No, sestra živi v sosednji hiši, tako da če bo kričal na veliko, ga bomo slišali pa k sosedu. Bo pa moj enkrat za spremembo vstajal ponoči.

Grem počasi, da pripravim svoje delovno mesto.

Čav čav

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
19.9.2008 9:13:49   
Katrin
Pa smo spet sami user posted image user posted image user posted image  (dva tedna je kar dolga ...)

Anže še spi, ga pustim do pol desetih, potem se morava pa zrihtati user posted image  Izgleda, da se ima v varstvu lepo in videti je, da mu nič ne manjka user posted image

Špacka: nimam besed user posted image user posted image user posted image

Rainbow: ja, v službi user posted image  Saj mi ni nič hudega user posted image  Res ne: 15 prvpšolčkov, ki so zelo vodljivi, razen 2eh izjem user posted image

Piknik: Kaj potem naredimo? Rečemo naslednjo soboto???
1.
2.
3.

Vpišite se user posted image

Lep vikend vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
19.9.2008 9:14:12   
mojčca
Spet jaz težim, vem.

Punce, je danes moj peljal Manco zjutraj v vrtec in lahko rečem samo KATASTROFA. Že doma se je drla 100/uro, se mu je 3-krat slekla, jokala, ko sta prišla tja, pa je rekel, da je bilo noro. Je potem kar šel, je vzgojiteljica rekla, da jo bomo že pomirili.

Sploh ne morem verjeti, da se kaj takega lahko zgodi. Res ne. Vedno je šla povsod z veseljem, nikoli ni bila sramežljiva, ful rada ima družbo, otroka. Mi je ful hudo zanjo, res. Če bi jo jaz peljala zjutraj, si sploh ne prestavljam. Po mojem, ko bi jo oddala in bi šla stran, bi še jaz na veliko user posted image user posted image user posted image user posted image . Že sedajle, ko samo pomislim nanjo, mi gre na user posted image .

Še dobro, da imam skoz stranke in da se zamotim ter ne mislim non stop na jutranjo situacijo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
19.9.2008 9:27:06   
bt08
Dobro jutro!

Špacka boga res,user posted image user posted image user posted image  ko kej takega slišim me kr ne vem sej ne znam povedat,kako se lahko nardi nekej takega ob vseh ne vem kako šolanih,,brihtnih zdravnikih,poleg vseh naprav ki jih majo,ne vem,res ne vem in nikoli ne bom tega razumela.Groza res!Pol pa štrajkajo,ne vem zakaj?

Mojčca ja No pol bo Manca za vikend že čist zdrava.A jo imaš še doma a si jo peljala v vrtec?A te lahko nekej prašam,a si ti na občini v Kranju?Mi smo tud nekej bolani,ma Ožbej čist zabasan nosek,sam fajn mi je to ko hoče sam pihat,ga moti če ma polnega,tako da upam da ne bo prišlo še do vnetja ušes.

Punce dejte mi nekej povedat kako napravlate svoje malčke za v vrtec.Jaz sploh ne vem kako naj ga napravim.Itak mu kratke rokave ne dajem več gor,sam vidim kolk prijateljčkov v vrtcu ima še kratke rokave,pa ne vem 3/4 hlače,men ni več da bi to nosil,ker ni tok toplo,saj zjutrej ne ko ga pelem,čez dan pa tud no ni.user posted image user posted image user posted image Sem bla pa včerej kr mal jezna ko sem prišla po njega v vrtec,so bli zunej,oblečen je bil samo majčko pa vetrovko,roke pa ledene.user posted image Sem bla res jezna,kot da ne vidi da se ni do konca napravu.Pol mi pa reče varuška da je ful priden,da pospravlja,da se sam napravlja,da pomaga skoz... res ni da ni.Na konc pa prbije če ga še futram?user posted image Men so skor oči padle iz jamic.Kako naj ga futram če sploh ne pusti pomagat da bi mu pomagal pri hranjenju,kaj šele da bi ga futrala.Pa sem bla tih,pol sem pa doma primišljevala,kaj če je to to,da kao ne zna jest in da mu dol pada,ko jejo samo z žlico.On z žlico je samo juho in kake enolončnice,golaž....Ostalo pa je z vilico.A je možno da zato mu ne gre ne vem kako z žlico,ker vse jejo z žlico,on pa doma že zelo lepo je z vilico in tudi tist otroški nožek ima za rezat kak krompirček al pa hrenovko.

No lep dan,spet sem se kr mal razpisala!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
19.9.2008 9:29:57   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Spet jaz težim, vem.

Punce, je danes moj peljal Manco zjutraj v vrtec in lahko rečem samo KATASTROFA. Že doma se je drla 100/uro, se mu je 3-krat slekla, jokala, ko sta prišla tja, pa je rekel, da je bilo noro. Je potem kar šel, je vzgojiteljica rekla, da jo bomo že pomirili.

Sploh ne morem verjeti, da se kaj takega lahko zgodi. Res ne. Vedno je šla povsod z veseljem, nikoli ni bila sramežljiva, ful rada ima družbo, otroka. Mi je ful hudo zanjo, res. Če bi jo jaz peljala zjutraj, si sploh ne prestavljam. Po mojem, ko bi jo oddala in bi šla stran, bi še jaz na veliko user posted image user posted image user posted image user posted image . Že sedajle, ko samo pomislim nanjo, mi gre na user posted image .

Še dobro, da imam skoz stranke in da se zamotim ter ne mislim non stop na jutranjo situacijo.

Mojčca krizo ma,novo okolje,novi ljudje,nove navade...To otroka ful iztiri.Tako je bilo pri nas prvi dan,zdaj je za enkrat ok.Boš vidla da bo Manco minilo in ji bo lepo v vrtcu.Jaz tako krizo tud še čakam,ker pravjo da jo ima vsak otrok.
Tud jaz sem prvi dan user posted image user posted image user posted image user posted image  cel dopoldan dokler nisem šla po njega.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
19.9.2008 10:04:24   
mojčca
Bt08, Manca je šla danes v vrtec. Mogoče je tudi bruhala zato, ker jo malo skrbi zaradi vrtca. Saj ko je enkrat tam se zaigra, ni problema, problem je samo zjutraj, ko jo odda.

Ja, delam pa v Kranju v občinski stavbi in sicer v sprejemni pisarni Upravne enote.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
19.9.2008 11:13:01   
bt08
Aja pol sva se pa vrjetno že parkat srečale.Ne tukej na vratih,naprej ne po stopnicah?Tam ko se fotokopira pa to ne.

No sej bo Manca ma pač krizo tud to bo minilo.Pol jo pa domov ne boste dobil,pa zjutrej se bo sama zbujala in vaju budila da treba v vrtec,tako mamo mi zdaj,tud sobota in nedelja.Vstajamo ob 7 al pa prej,jaz bi pa še tako spala.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
19.9.2008 11:37:17   
mojčca
Ja, tam, kjer se kopira je sprejemna od občine, naprej pa od upravne enote in v prvi pisarni sedim jaz. Če boš kdaj prišla, povej, da si ti.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
19.9.2008 11:42:16   
bt08
Aja tam,to pa ne vem,men se zdi da sem bila že enkrat al pa dvakrat.Če bom šla kdaj tja ti pomežiknem!user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
19.9.2008 20:48:37   
aleži
A spet smo na drugi strani!!!!user posted image user posted image user posted image

Danes je bilo tako krasno vreme in sem se odpravila v Lj na srečanje marčevk08. Med potjo sem pa poslušala radio, po katerem so govorili o prometni nesreči, zaprti cesti in ravno pri Studencu priletim na zastoj. Tako dolgaaaaaaa kolona, jaz pa v avtu s Saro. Še na srečo, da je lepo spančkala in sem potem po 1 h obrnila pri Postojni za Pivko, ker je bila že kolona pri cestnini za Postojno. Katastrofa!!!! Naredila sem en krasen izletek čez Pivko (a ste vedle,da obstaja park vojaške zgodovine- prvič sem slišala), Il. Bistrico in Brkine do mojega očeta, kjer popravljajo streho od avgustovske toče ter prišla domov ob 13.30. Mah, sem prebrala da so se imela zelo lepo in krasno toplo vreme!!! Joj prav žalostna sem bila. user posted image

Popoldne sva pa izkorsitla sonček in šla na sprehod. Zdaj že oba trdo spita kot ubita in tudi jaz bom šla kaj kmalu.

se beremo!!!

lahko nočka

< Sporočilo je popravil aleži -- 19.9.2008 20:49:09 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
19.9.2008 21:14:31   
rainbow
Čeer!

Špacka, kako grozna zadeva user posted image user posted image user posted image user posted image  pa da vnaprej veš, da boš mrtvega otroka rodil, to je nekaj nezamisljivegauser posted image user posted image user posted image  tudi moje sožalje. Ampak res čudno, da niso že kaj prej ugotovili. Kar tako pa tudi srce ne neha bit. Je pa moja kolegica tudi morala rodit v 7. mesecu mrtvo dete, ravno par mesecev po Enjinem rojstvu, kako grozno je bilo to. Sta se pa z partnerjem neverjetno pobrala in sta zdaj sarečna starša. Upam, da bo tako tudi s tvojo kolegico!

Mojčca, pa kaj je Manca menjala vrtec ali kaj?? kar vsaka sprememba zahteva prilagajanje.

Katrin, super za piknikuser posted image user posted image  in veš kaj, mi lahko privozimo (z izjemo kake morebitne bolezni), ker smo danes dobili avto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! edina stvar, za kar sem že vprašala tu na rr je, da noter fuuuuuuuuuuuuuuul smrdi po čikihuser posted image user posted image user posted image user posted image ; zdaj je možek že dal noter dve posodi s kisom, polno dišav, ker smo šli do neke ženske, kjer tudi globinsko čistijo, pa je rekla, da se ful dolgo potem suši in da ne priporoča. Tak da zdaj bomo videli, kako bo to šlo vstran spravit. Je pa hec, ker se to seveda prej ni vedelo, ker je bil avto kupljen v Nemčiji na licitaciji. Kakorkoli, možek je nad avtom navdušen (je Ford Mondeo karavan, rabljen seveda)

A mi ostale zamerite, če vas ne pokomentiramuser posted image user posted image  

aja, samo še to, danes je Lia pela (v zborčku svojih prijateljev) na otvoritvi vrtca v Kamniciuser posted image user posted image user posted image , so bili ultra luštniuser posted image ; in zdaj sem user posted image  in utrujena in vam želim lahko noč in prijeten vikend. Se pa kaj oglasim, ker ne bom dosti delala za službo, sem že danes neke stvari splaniralauser posted image

uživajte na kubik!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
19.9.2008 22:04:03   
Katrin
user posted image user posted image user posted image
Rainbow za avto in upam, da se uspete znebiti smradu - to res full smrdi:((

Punce, sedaj boste rekle, da se zmišljujem, a sem se danes spomnila, da ima naša wahujka v nedeljo rojstni dan in, če ga bo praznovala v soboto, se bomo težko dobile user posted image  Full mi je hudo, ker sem že napisala (saj vam pravim - moj EMŠO user posted image ). Sporočim, takoj ko izvem, kdaj bo praznovala, drugače pa potem naslednji vikend definitivno VELJA user posted image user posted image  A prav? Pa brez zamere user posted image user posted image user posted image

Nočka in lep vikend,
pa pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
19.9.2008 22:58:02   
NiLe
Čeeer!

Še malo javljanja od nas user posted image ... pri nas dogaja 100/h - kdaj pa ne??? user posted image user posted image user posted image - tako, da mi dnevi minevajo kot za stavo. Šolar, vrtičkarca in bejbika - vsi zahtevajo svoje in na trenutke se prav zamislim, kako nama ratuje, ampak gre ... važno je, da smo zdravi in da se imamo radi. Se mi pa dozdeva, da tako pri N. kot pri L. malo ven udarja ljubosumje zaradi naše user posted image . Nik je začel delati ene take čudne frise - tikanje, Lea pa na vsak način izraža svojo voljo, čeprav včasih brez potrebe. Probam ju čim večkrat stisniti k sebi, pa jima pokazati, da ju imam rada, čeprav imam največkrat v naročju Tio ...

Tako uživajo moji sončki:

user posted image

tako pa sladko panča naša princeska:

user posted image

Še malo pokomentiram:
Rainbow: user posted image user posted image user posted image za avtočka. Pa upam, da se probate znebiti neprijetnega vonja. Srečno vožnjo!!!
Mojčca; nimam pametnega nasveta glede vrtca ... daj ji čas, saj bo user posted image

Katrin; nič se sekirat glede piknika ... pri nas naslednji vikend sploh ne bi šlo, mogoče bo prvi oktobrski vikend kaj bolje ... aja, mi imamo 5. okt. krst.
Bt08; user posted image za Ožbeja za uvajanje v vrtec in da ste se znebili pleničke.

Aleži; to pa je smola, da nisi uspela pridt do Lj. - ja, res je bila danes štala na primorski AC. Pa drugič!

Tko, za silo sem pokomentirala ... se pišemo!

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
20.9.2008 10:14:34   
ugi
Jutro.

user posted image
Midva z Lukom sva sama, moj je šel na sindikalca na Ibico in pride v torek zjutraj. Ga že ful pogrešava, nisva navajena bit sama. user posted image

Avto je odjavljen, če se bo le dalo bomo prodali kar takega karamboliranega, če pa ne pa po delih. Popravljali ga ne bomo.

Rainbow: user posted image  Super za avto, upam, da se kmalu znebite smradu. Drgač je pa mondeo res varen (preizkušeno žal). So bila zadnja vrata pri Luku čisto vdrta v kabini pa ne duha ne sluha o tem. Kokr je bil od zunaj čist potolčem - ampak kabina je ostala nedotaknjena. user posted image  Sprožil pa se je en airbag.

Špacka: Nimam besed ... user posted image user posted image user posted image  ne morem verjet, da se kaj takega še dogaja ...user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
20.9.2008 10:28:52   
ugi
Rainbow: Si spraševala kako sva. Jah še kar, se mi pa zdi k da sem v enem svojem filmu. Take nepomembne stvari sem dala kar avtomatično na 'ignore'. Imam fokus zadnje dneve čisto drugje. Se mi zdi, da bolj izkoristim vsak dan in se bolj posvetim ljudem, kot pa stvarem. Vsaka stvar je za kej dobra, pravijo. user posted image  Drgač naju pa še kar boli. Led še vedno prav pride.
Pridna Lia, da tako lepo poje.

NiLe: Ja ti imaš pa res pestro ...

Katrin: Mi bi naslednjo soboto težko prišli, tako da je še bolje, če prestavimo. user posted image

Aleži: Škoda, da ti ni uspelo prit na srečanje. Na tej primorski avtocesti je skoz kakšen zastoj. Mi smo že čist obupali in se vozimo kar čez Horjul.

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
20.9.2008 18:38:58   
ugi
Ehey,

midva z Lukom sva preživela super dan. Sva se igrala z vlaki, šla na sprehod do sosede, se guncala, skakala (no bolj Luka) na trampolinu, se igrala v peskovniku. Zdej bova pa šla počasi v banjo.

Moj se je javil z Ibice, je reku da je ful lepo, ampak ful drago. Eno malo pivo v lokalu je 7 EUR.user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
20.9.2008 21:55:39   
rainbow
Čeer!

Ja avto je prav fajn, edino ta vonj pokvari kar veliko; danes se je možek trudil, ga čistil, trenutno je noter zmleta kava, včeraj je bil kis, ampak to bo počasi potekao, to izganjanje smradauser posted image  mi je bilo danes kar slabo, ko smo se peljali, od vseh intenzivnih vonjavuser posted image
Ampak ok, drugače je v redu, višji od BMW-ja, tudi večji (mislim, mi res gremo v extreme), mašina bolj močna, možek je itak v user posted image  samo ta smraduser posted image user posted image

Kaj boste rekle na to, da sta se naši punci navdušili nad drsanjemuser posted image ; en njun kolega je namreč začel drsat in smo danes šli vprašat, če še mi lahko pridemo in seveda lahko; hodili pa bomo enkrat na teden, ob sobotah, kar mi paše (edino z našim srečanjem bo problem) No, seveda sem vesela, da se bosta rekreiraliuser posted image
Zdaj jima moram nabavit drsalke, po možnosti rabljene, na Bolhi sem za Enjo že nekaj videla, za Lijo pa ne vem, ima št.noge 30, potem bi morala imeti drsalke 30-35 (nastavljive), kajne????????????  Na bolhi imajo samo  32/33 dalje;

Še nekaj, imate tudi vi polno mušic v stanovanju/hiši?? Jaz sem se prej eno uro z njimi borila, pa so kar neke nove prijadrale. No, sem vsaj še malo kuhijnjo sčistila, kar tudi ni slabo.

Ugi, o super, Ibizauser posted image ; glede nesreče, je res, kar praviš, to poletje je nam, kljub temu, da nismo nikamor konkretno šli, kar koristilo, tudi nama z možem, se mi zdi, da sva se nekam zbližala. Pa vidva sta šla kaj k zdravniku, ali pa kakemu odvetniku, za te poškodbene zadeve???

NiLe, občudujem vaju, resuser posted image user posted image  kak so lepi, vsi trijeuser posted image

Katrin, ni frke, vedno kaj pride, ne moreš nič; kako pa je kaj Wahoo?? Verjetno itak razturatauser posted image  oziroma vseh petuser posted image

Nič, grem jaz dalje iskat drsalkeuser posted image  vi pa uživajteuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.9.2008 21:35:52   
rainbow
Nobene nikjer.... a ste vse pred TV in spremljate rezultate volitev???

Moram poročat o našem uspešnem lovu na drsalkeuser posted image user posted image user posted image , Enjine dobili kar v MB, po Lijine pa se peljali do Celja; vse skupaj me je stalo 25€user posted image user posted image user posted image
Lijine so sicer 33-36, pa bodo za prvo silo. Mogoče še najdem manjše.
Popoldan smo preživeli na rojstnem dnevu, punci sta uživali sto na uro s svojima mrzlima sestričnama.

Lep začetek tedna vam želim, pa lepe sanjeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
22.9.2008 8:33:30   
Katrin
Jutro user posted image

Anže še spi, kavicauser posted image  je kuhana, zato koristim še nekaj prostih minutk user posted image

Naše srečanje: ta vikend torej odpade, naslednji 4.,5.10 mi ne moremo, torej se zmenimo za naslednjega: 11., 12.10 ???? Še naslednji 18.10 gremo na pohod (a ne ugi?) - lahko bi se še kdo priključil, ker ni nič težkega; potem pa že ne vem več, kakšno bo vreme...

Pofočkajte se, kateri dan vam bolj leži: sobota 11.10 ali nedelja 12.12, OK?

No, mi imamo poleg male mucke še malega belega zajčka, ali bi morala reči kunca user posted image  Pravzaprav se ne spoznam user posted image  Kaja si ga je dolgo želela in ko jo je včeraj čakal doma, je čisto obnemela, ko ga je zagledala user posted image

Uspešen teden in veliko sončka user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
22.9.2008 8:36:26   
Katrin
Rainbow: user posted image user posted image user posted image  za drsalke !!!

Mušice, praviš? Vse polno jih je po kuhinji, pa je pospravljena, nobene hrane ni zunaj ... pojma nimam od kje in zakaj se tako rade pasejo tam user posted image  Da ne omenjam muh ... zato pa komaj čakam, da neredijo fasado, ker potem montiramo komarnike na okna in bo bolje user posted image  Uspešen teden in ne bodi preveč stroga user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
22.9.2008 8:44:27   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Vikend smo preživeli, čeprav bolj delavno.

No, naša Manca danes spet ni šla v vrtec. Smo imeli v petek popoldan pri tašči žurko za njen RD in je bila čisto nerazpoložena. Celo popoldne je ležala na kavču, bila je vsa bleda v obraz, nič ne je, držala se je za uho in rekla, da jo boli. V soboto  sem jo lepo peljala na dežurno, čeprav je rekla, da jo uho ne boli več, istočasno pa se je ves čas držala za njega in ima seveda vneto uho in antibiotik.

Imava pa danes popoldan po 3-mesečnem premoru spet terapijo in najprej nisem vedela, a naj jo peljem ali ne, ampak bova kar šli. Če ne drugega, se bova vsaj pokazali, pa za naprej morava določiti datume, če pa bo pri volji, bosta pa še malo potelovadili da vidi, če gre kaj na slabše ali je isto z njo.

Letim, drvim, stranke.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.9.2008 18:19:19   
ugi
Rainbow: user posted image da si našla drsalke za punci. Midva sva šla k zdravniku, tudi Luka je šel k dežurnemu. Zdej moram poklicat še njegovo zdravnico, ker še zdaj ni imel pregleda pri 3 letih. user posted image Najbrž so nanj pozabili. Smo bili pa takoj po nesreči na urgenci. Jaz začnem s fizioterapijo v ponedeljek in vajami za vratne mišice. Moj pa je tudi dobil napotnico za FT. Do odvetnika še nisva šla, baje moraš najprej zaključit z zdravljenjem - terapijami.

Katrin: 18. 10. je pohod, ja. Lahko se še katera priključi. Drgač je pa nam vseen al sob. al ned.

Mojčca: user posted image user posted image user posted image da se Manca čimprej pozdravi.

Pa-pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
22.9.2008 20:34:30   
rainbow
Čeer!

Kaj porečete a to, da naš Enja že čori in to pred osmouser posted image  kar sama od sebe se je začela slačit, za tuširanje, oprala sem ji lase, brez problema, in sama je šla v posteljouser posted image , svašta. Zgleda danes v vrtcu ni spala. Upam, da je to to. Lia pa je danes v vrtcu celo spala in jo imam seveda še vedno budnouser posted image . Naš ati je polno zaposlen s terapijami, masažami, po moje prav uživa.

Ugi, ja, res je, čeprav midva sva šla že kar kmalu k enemu odvetniku, da nama je svetoval kako in kaj.

Ojoj, Mojčca, pa se je začelo, pa upam, da bo Manca hitro zdravauser posted image

katrin, sem ugotovila, zakaj mušice, sem imela eno noč grozdje zunaj, in mi je bila dobra šola. Po dveh dneh bitke (zdaj že obvladamuser posted image ) se samo še kakšna pojavi, grozdje pa sem dala na balkon in bo verjetno romalo kar v smeti. No, saj morda ga še malo pojemo. Hvala ti, mislim, da preveč stroga pa jaz res ne morem bit, ker nisem taka po naravi, in se večno bojujem s tem, predvsem doslednosti mi manjka, čeprav je zdaj že dosti bolje, že pri mojih puncah moram to vadituser posted image , tako da mi je v službi pol lažjeuser posted image ; ampak je pa naporno, ravno danes sem brala v Delu o našem poklicu, kako ni cenjen v družbi, žal.

Glede srečanja, nam definitivno bolje paše nedelja (drsanje v sobotouser posted image ), ampak če boste večina za soboto, tudi  v redu. Enja je pa tak zagreta za drsanje, da res ne moremo v soboto manjkat. Me prav zanima, kako bo to zgledalo.

Ženske, grem nardit še nekaj za službo, mejte se skrajno fino in kolikor sele da zdravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.9.2008 10:26:37   
Dolina
Dan,

mal se javim, da me ne boste čist pozabile.user posted image user posted image  Sem samo par poštov na zadnji strani "preletela", še dobro, da si odebelila tekst katrin, da vidim, da se niste srečale ta vikend. Nam je vseeno ali sobota ali nedelja, zaenkrat smo še fraj.
Kakšen pohod je to? Jaz bi ful nekam šla, če ni predolgo za hodit.

Špacka, grozno, kar se je zgodilo. user posted image user posted image user posted image  

Ugi, sam da niste polomljeni in da boste kmal spet ok. user posted image user posted image

Mojčca, ne vem, če se je že kaj popravilo z Manco, ampak to je čist novo za njo. Vrtec je po mojem nekaj drugega kot pa vsakdanje potepanje. Saj se bo navadila. Mi smo imeli z Zojo tud težave 3 mesece, nič kaj lepa jutra niso bila. Ti držim pesti, da se kmalu navadi.user posted image user posted image

NiLe, carica si s tremi. user posted image user posted image  In povem ti, da se meni z Zojo dogaja podobno in že dalj časa ugotavljam, če je to ljubosumje zaradi Neže. Enostavno če ni po njeno, dobi tak izpad, da bi se vsakič zjokala, ker se jo ne da prepričat in preusmerit. Pa skoz bi bila dol pri Alji. user posted image  

Skaana, a se grejete? Mi smo včeraj dobili plin in bomo ponoči zakurili, mene namreč zebe user posted image user posted image

Drugače smo mi v gužvi kot vedno, Neža je vedno bolj zahtevna, pa mislim, da jo zobki dajejo, v glavnem noči so obup, če ne spi pri meni, potem ne spi, doji se 3x do4x na noč, jaz pa zraven nje ne morem spat, ker se skoz nekaj vrti. Danes sem skoraj iz postelje padla.  user posted image user posted image  Zdej vsaj čez dan malo goste hrane poje, čeprav se mora še vedno dojit po obroku. Hvala bogu, da imam mleko. Zoja je pridna in pa naporna s tem trmarjenjem, če ni po njeno. Pa kar naprej bi se potepala.
Kaj vse bi vam še lahko napisala, pa je Neža lačna. Moram bejžat, lakota je huda stvar. user posted image

Lep dan, pa da vas ne zebe preveč. user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.9.2008 22:06:52   
Skaana
user posted image user posted image

ven me je vrglo user posted image user posted image user posted image

pa vse sem tako lepo pokomentirala...

Eeeeh, bom jutri še enkrat, nocoj pa le fotke od našega krščenca:

user posted image

user posted image

Na noč...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.