|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
18.9.2008 14:51:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Evo babe žabe. Ker smo danes vsi važni, sem dala tudi jaz slikce iz morja. Geslo na ZS

Jst biuser posted image

lunca - daj uredi, pa te slikce označi, pa zbriši, potem pa v shrani.si prekopiraj kodo za forum s prdogledom, mislm, da je ta tretja alineja

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
18.9.2008 14:55:58   
*Mojca*
taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image

glej, diagnoza tumor ne pomeni še nič. To je samo izraz za neko zatrdlino. Diagnoza je dokončna po punkciji. Tudi sama punkcija ni bavbav. Je zoprno, ampak nič hudega.
Bejbi drži se, vse smo s tabo!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
18.9.2008 15:17:12   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Evo babe žabe. Ker smo danes vsi važni, sem dala tudi jaz slikce iz morja. Geslo na ZS

Jst biuser posted image

lunca - daj uredi, pa te slikce označi, pa zbriši, potem pa v shrani.si prekopiraj kodo za forum s prdogledom, mislm, da je ta tretja alineja

Kako pa naj jih zbrišem,rade volje,sam kakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mojca.....ti si pa tud ena fajn dečva,sinko je pa splohuser posted image ,sem veš kaj,da še živi pri starših,glej,da si je ne bo povečal te majce tam do 40 leta.......pa oči je tud user posted image ,......se mi dopade,da ste začele tud sebe in očije predstavlajt,ne samo bebijeuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
18.9.2008 15:18:27   
Kaja08
sasa.vracko user posted image user posted image user posted image  če je samo prehlad, se bo itak kmalu spucal in bo Luka spet svobodno zadihal

lonapo, geslo prosim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Se pa vidi, da je kar dolg, ali se pa sam meni zdiuser posted image .

ups, ne mislim na lulijauser posted image . Na samo velikost Žigata

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

tok ste naklofale spet da ne morem skoz vse pridt zato bom sam povedala novico našga dneva
sm dala tamalo kravice past pred njo pa igračo neki časa jo je sam gledala pol se je pa odrivat začela in ji je ratal igračo prjetuser posted image user posted image carica,pa na hrbet se tut obrne tko previdnouser posted image

pa učeri sva bli v jesenicah pri kolegici in je celo pot do tja spala nazaj pa čebljala-sm misnla da jo bo zmanjkal ampak ne je celo pot do lj. delala akhhhhhhuser posted image user posted image

jeeejj  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u madonca, lunca, to pa so orto slike user posted image user posted image  Drugač (kolikor sem lahko videla) ste prou luštni user posted image

mojca, geslo prosim user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
18.9.2008 15:25:46   
*Mojca*
lunca ja upam da ne bo potegnu do 40.leta, ga bom če ne prisilno izselila user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
18.9.2008 15:50:16   
Anonimen
Zgoraj nad svojim postom maš uredi, pa tam klikniuser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
18.9.2008 15:55:07   
Tina 28
Mojca..jaz tud gesllo prosim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
18.9.2008 16:04:44   
Kaja08
Joj, sem se včeri čisto pozabila považit - smo imeli pregled kolkov in so 1A - ej rekla, da bolš ne bi mogl bit user posted image user posted image  Kaj smo važni user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
18.9.2008 16:04:44   
lunca14
.

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 18.9.2008 16:11:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
18.9.2008 16:11:16   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

živjo...mal sem preletela za nazaj pa sem sproti pozabla kaj sem hotla komentiratuser posted image ..vglavnem jst sem s pregleda v četrtek imam punkcijo  8grozno me je strah pa menda kr boli),današnja diagnoza pa je tumor...čist v šoku,totalno zbegana,evo iz ene bunkice 2,5cm velike k sploh ni bezgavka je tumor...v četrtek bom punktirana da se vid al je benigno al maligno...če je maligno jst kr nevem kaj bom...pa komi rodila pa to...ne morem vrjet..sam jokam,brez besed sem..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se kar lepo zjokaj,imaš vso pravico in da te je strah,ampak vedi,da potem ,ko se boš fajn zjokala,moraš začet mislit pozitivno,in na to,da bo vse v redu,saj tudi bo......in seveda ,če boš rabila pogovor kadar koli,lahko tudi ob treh ponoči,nekdo bo že tu,da te posluša in se pogovori............ampak glavno je to ,da misliš pozitivno,in jaz bom mislila nate in ti vsak dan poslala v mislih lepo misel in željouser posted image user posted image user posted image user posted image

taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,se pridružujem luncik ki ti jetako lepo napisala

Mojca, jaz bi tud geslo

Lunca, ful ste luštni, sta ti tavelkadva ful podobnauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
18.9.2008 16:14:25   
Kaja08
Nya, Mojca, prou luštni ste na morju!

Midva z Žigijem sva bila pa dons na telovadbi oz. pilatesu user posted image  Jst sm se matrala in iskala davno izgubljene mišice, Žiga je pa lepo ležal na blazini in vse opazoval. Sam kaj ko pol pa en malček začne neki jamrat, pa stokat in gre pol ko domine še pri ostalih user posted image  No, ampak v globalu je bil pa fuuul priden in je res samo na koncu začel mal stokat, pa se je tud hitr umiril - je bil revež že ful zmatran user posted image  Skratka, bilo je fino, jutr bom pa povedala, če tud zametki mojih mišic tako mislijo user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
18.9.2008 16:23:10   
lunca14

.

ni mi jasno kje sem tle dobila link za uredi,drugje je pa nimamuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
18.9.2008 16:26:28   
lunca14
neki sprobavam

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
18.9.2008 16:27:08   
lunca14
.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
18.9.2008 16:27:47   
*Mojca*
lunca uredi link je samo ene 10-15min. takrat lahko urejaš, potem pa izgineuser posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
18.9.2008 16:29:09   
Anonimen

.

ni mi jasno kje sem tle dobila link za uredi,drugje je pa nimamuser posted image

samo nekaj časa imaš to možnost potem pa ne gre več. lahko pa pišeš enemu modelatorju, da ti jih pomanjša oz.zbriše

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
18.9.2008 16:32:03   
lunca14
.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
18.9.2008 16:45:12   
RMRM
Mojca, luštkani steuser posted image , sploh Luku "pašejo" očala, mogoče so mu clo mal velikauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
18.9.2008 16:46:15   
lunca14
sem pisala moderatorju,pa bom probala še enkrat naložit fotke,če bo pa šmorn bom pa takoj zbrisalauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
18.9.2008 16:47:27   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
18.9.2008 16:48:05   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
18.9.2008 16:50:31   
Anonimen
superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po komu imajo tako svetle lase?

< Sporočilo je popravil ninny -- 18.9.2008 16:52:59 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3897
18.9.2008 16:54:04   
*Mojca*
bravo lunca user posted image user posted image user posted image user posted image

Res ste lušniuser posted image imaš isti vijolčast teglc za orhidejo kot jaz user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 18.9.2008 16:55:44 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
18.9.2008 16:54:30   
RMRM
lunca user posted image user posted image user posted image  za slikce, ste pa ful luštkana femili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
18.9.2008 17:07:28   
Anonimen
oo lunca ste lušzni...najprej se vsem zahvaljujem za spodbudne besede,sej zdej nimam kej nardit,kar je je,kar bo bo,lahk sam molim..
vglavnem nisem ravno pri volji,mam pržgan rr itak skoz pa mal berem ko mam cajt za komentarje pa to pa ravno nisem danes...vglavem lepi ste lunca...papa

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?