|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
18.9.2008 13:33:02   
lunca14
Bom malo kllofala brez veze da vam odpre novo stran

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
18.9.2008 13:33:50   
lunca14
še bo treba,no na naših fotkah se bo pa veliko vidlo,kok ma mamica novih mazoljčkov.....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
18.9.2008 13:34:10   
lunca14
še bo treba..............

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
18.9.2008 13:34:26   
lunca14
pa še.....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
18.9.2008 13:34:46   
lunca14
ljubi bog še.....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
18.9.2008 13:34:58   
RMRM
Lunca, jaz ti žal ne znam pomagatuser posted image

Lonapo - jaz bi tud geslo

Drugač pa punce, kapljice 31 so ful premočne za dojenčke, veliko bolj priporočljivo je uporabit materino dušico, ki jo namažeš po stopalčkih, pa po zgornjem delu hrbta, al pa na bodi kot je lonapo rekla

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
18.9.2008 13:35:09   
lunca14
joj,v zemlo se bom udrla....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
18.9.2008 13:36:03   
lunca14
sploh nisem vidla da je že nova stran,mi je že lažje....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
18.9.2008 13:36:25   
aleksandra silvija
o lunca--do sedaj sem si ogledala levo stran slikeuser posted image , ampak  lun je res user posted image user posted image user posted image
imam minutko časa, potem moram po jerneja--lovro mi pa spi v naročju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
18.9.2008 13:38:00   
aleksandra silvija
joj,v zemlo se bom udrla....

ah, pa saj ni nič tako strašnega, no!

si vsaj prilimala sliko, jaz je še sedaj ne znamuser posted image -si nisem niti pogledala kako,...user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
18.9.2008 13:38:15   
anaj22
ojla mamice
jest bi tud gesla za slikice prosim user posted image

rabim nasvet v nedeljo smo povabljeni na krst, pa nevm kaj naj dam za darilo. H krstu gre 10 mesečni fantek

midva sva začela ugotavljat da nam lupinca ne bo prav dovg še služla pa sva mal gledala za avto sedeži. Kaj priporočate? Nama oz. meni je ful všeč tale http://soncek.si/si/b-b-confort-axiss-pop-line-bleu-ciel-i12241.shtml

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
18.9.2008 13:44:40   
aleksandra silvija
lunca-imajo pa tvoji otročki čisto tvoje očkeuser posted image

pa krstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonapo--jaz bi tudi geslo--zdaj pa šiiiiiiiiiibam

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
18.9.2008 13:46:11   
aleksandra silvija
midva sva začela ugotavljat da nam lupinca ne bo prav dovg še služla pa sva mal gledala za avto sedeži. Kaj priporočate? Nama oz. meni je ful všeč tale http://soncek.si/si/b-b-confort-axiss-pop-line-bleu-ciel-i12241.shtml

vaauuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3863
18.9.2008 13:49:11   
Anonimen
lunca za slikeuser posted image user posted image poskusi dat uredi pa jih pomanjšaj-upam, da ti bo še prijel ta gumb

Neposredna povezava do sporočila: 3864
18.9.2008 13:49:38   
anaj22
lunca jest sem tud tako klobaso nardila ko sem slike gor dajala user posted image  se zgodi
sem pozabla napisat da ste ful luštni

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 18.9.2008 13:56:30 >

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
18.9.2008 14:01:08   
*Mojca*
lonapo geslo plizzzzz

lunca luškani steuser posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
18.9.2008 14:17:59   
Tina 28
O Lunca...ful si luštna...pa ta večji ti je noro podoben...sigurno maš zlo fajn nasmeh...se vidi...ne kot luna ampak sonceuser posted image user posted image user posted image .

Drgač si si pa omislila noro frizurco...fletna mlada družinica (mlajša, kot sem si predstavljala)

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
18.9.2008 14:20:13   
Tina 28
Anaj...jaz sem botra in sem leto in pol stari krščenki kupila verižico, set kock DUPLO in eno veliko bibo za gor valjat.
Ne vem kako je pri vas v navadi, ampak pri nas darila kupijo botri...pol pa ne vem. Kupi kako igračko...saj v trgovinah piše za katero starost so primerne. Alpa kartonko s ful lepimi sličicami (motiv živali)...naš je to oboževal!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
18.9.2008 14:34:54   
*Mojca*
Evo babe žabe. Ker smo danes vsi važni, sem dala tudi jaz slikce iz morja. Geslo na ZS

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
18.9.2008 14:38:39   
Anonimen
živjo...mal sem preletela za nazaj pa sem sproti pozabla kaj sem hotla komentiratuser posted image ..vglavnem jst sem s pregleda v četrtek imam punkcijo  8grozno me je strah pa menda kr boli),današnja diagnoza pa je tumor...čist v šoku,totalno zbegana,evo iz ene bunkice 2,5cm velike k sploh ni bezgavka je tumor...v četrtek bom punktirana da se vid al je benigno al maligno...če je maligno jst kr nevem kaj bom...pa komi rodila pa to...ne morem vrjet..sam jokam,brez besed sem..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
18.9.2008 14:39:56   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Evo babe žabe. Ker smo danes vsi važni, sem dala tudi jaz slikce iz morja. Geslo na ZS

geslllllooooooooooo........
Drugač sem pa pregledala vse albume,res kok ste vsi fletni,bebiji,pa mamice,pa vozek,vse je lepo in luštno,lahko bi kandidirale za najlepši mesec bebijevuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
18.9.2008 14:43:12   
Tina 28
o Tanika...kar koža se mi je naježla in oči orosile...tega ti pa res ni treba zdaj ko si mlada in ko si postala mamica. Upam, res upam, da je odstranljivo in da čimprej prideš k sebi. Verjamem pa, da se moraš fejst zjokat, jaz vem, da bi se tuduser posted image . Drži se!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
18.9.2008 14:45:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

živjo...mal sem preletela za nazaj pa sem sproti pozabla kaj sem hotla komentiratuser posted image ..vglavnem jst sem s pregleda v četrtek imam punkcijo  8grozno me je strah pa menda kr boli),današnja diagnoza pa je tumor...čist v šoku,totalno zbegana,evo iz ene bunkice 2,5cm velike k sploh ni bezgavka je tumor...v četrtek bom punktirana da se vid al je benigno al maligno...če je maligno jst kr nevem kaj bom...pa komi rodila pa to...ne morem vrjet..sam jokam,brez besed sem..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se kar lepo zjokaj,imaš vso pravico in da te je strah,ampak vedi,da potem ,ko se boš fajn zjokala,moraš začet mislit pozitivno,in na to,da bo vse v redu,saj tudi bo......in seveda ,če boš rabila pogovor kadar koli,lahko tudi ob treh ponoči,nekdo bo že tu,da te posluša in se pogovori............ampak glavno je to ,da misliš pozitivno,in jaz bom mislila nate in ti vsak dan poslala v mislih lepo misel in željouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
18.9.2008 14:45:59   
babysolza
tanikaa, jaz tudi držim pesti, da bo vse čimprej ok. Poskusi razmišljat čim bolj pozitivno! Junijke smo vse s tabo! user posted image

Mojca in lonapo - gesla prosim.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
18.9.2008 14:49:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?