Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:33:02
|
|
|
|
lunca14
|
Bom malo kllofala brez veze da vam odpre novo stran
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:33:50
|
|
|
|
lunca14
|
še bo treba,no na naših fotkah se bo pa veliko vidlo,kok ma mamica novih mazoljčkov.....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:34:10
|
|
|
|
lunca14
|
še bo treba..............
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:34:26
|
|
|
|
lunca14
|
pa še.....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:34:46
|
|
|
|
lunca14
|
ljubi bog še.....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:34:58
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, jaz ti žal ne znam pomagat Lonapo - jaz bi tud geslo Drugač pa punce, kapljice 31 so ful premočne za dojenčke, veliko bolj priporočljivo je uporabit materino dušico, ki jo namažeš po stopalčkih, pa po zgornjem delu hrbta, al pa na bodi kot je lonapo rekla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:35:09
|
|
|
|
lunca14
|
joj,v zemlo se bom udrla....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:36:03
|
|
|
|
lunca14
|
sploh nisem vidla da je že nova stran,mi je že lažje....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:36:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
o lunca--do sedaj sem si ogledala levo stran slike , ampak lun je res imam minutko časa, potem moram po jerneja--lovro mi pa spi v naročju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:38:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
joj,v zemlo se bom udrla.... ah, pa saj ni nič tako strašnega, no! si vsaj prilimala sliko, jaz je še sedaj ne znam -si nisem niti pogledala kako,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:38:15
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice jest bi tud gesla za slikice prosim rabim nasvet v nedeljo smo povabljeni na krst, pa nevm kaj naj dam za darilo. H krstu gre 10 mesečni fantek midva sva začela ugotavljat da nam lupinca ne bo prav dovg še služla pa sva mal gledala za avto sedeži. Kaj priporočate? Nama oz. meni je ful všeč tale http://soncek.si/si/b-b-confort-axiss-pop-line-bleu-ciel-i12241.shtml
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:44:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
lunca-imajo pa tvoji otročki čisto tvoje očke pa krst lonapo--jaz bi tudi geslo--zdaj pa šiiiiiiiiiibam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca za slike poskusi dat uredi pa jih pomanjšaj-upam, da ti bo še prijel ta gumb
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 13:49:38
|
|
|
|
anaj22
|
lunca jest sem tud tako klobaso nardila ko sem slike gor dajala se zgodi sem pozabla napisat da ste ful luštni
< Sporočilo je popravil anaj22 -- 18.9.2008 13:56:30 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:01:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
lonapo geslo plizzzzz lunca luškani ste
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:17:59
|
|
|
|
Tina 28
|
O Lunca...ful si luštna...pa ta večji ti je noro podoben...sigurno maš zlo fajn nasmeh...se vidi...ne kot luna ampak sonce . Drgač si si pa omislila noro frizurco...fletna mlada družinica (mlajša, kot sem si predstavljala)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:20:13
|
|
|
|
Tina 28
|
Anaj...jaz sem botra in sem leto in pol stari krščenki kupila verižico, set kock DUPLO in eno veliko bibo za gor valjat. Ne vem kako je pri vas v navadi, ampak pri nas darila kupijo botri...pol pa ne vem. Kupi kako igračko...saj v trgovinah piše za katero starost so primerne. Alpa kartonko s ful lepimi sličicami (motiv živali)...naš je to oboževal!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:34:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
Evo babe žabe. Ker smo danes vsi važni, sem dala tudi jaz slikce iz morja. Geslo na ZS
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo...mal sem preletela za nazaj pa sem sproti pozabla kaj sem hotla komentirat ..vglavnem jst sem s pregleda v četrtek imam punkcijo 8grozno me je strah pa menda kr boli),današnja diagnoza pa je tumor...čist v šoku,totalno zbegana,evo iz ene bunkice 2,5cm velike k sploh ni bezgavka je tumor...v četrtek bom punktirana da se vid al je benigno al maligno...če je maligno jst kr nevem kaj bom...pa komi rodila pa to...ne morem vrjet..sam jokam,brez besed sem..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:39:56
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Evo babe žabe. Ker smo danes vsi važni, sem dala tudi jaz slikce iz morja. Geslo na ZS geslllllooooooooooo........ Drugač sem pa pregledala vse albume,res kok ste vsi fletni,bebiji,pa mamice,pa vozek,vse je lepo in luštno,lahko bi kandidirale za najlepši mesec bebijev
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:43:12
|
|
|
|
Tina 28
|
o Tanika...kar koža se mi je naježla in oči orosile...tega ti pa res ni treba zdaj ko si mlada in ko si postala mamica. Upam, res upam, da je odstranljivo in da čimprej prideš k sebi. Verjamem pa, da se moraš fejst zjokat, jaz vem, da bi se tud . Drži se!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:45:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa živjo...mal sem preletela za nazaj pa sem sproti pozabla kaj sem hotla komentirat ..vglavnem jst sem s pregleda v četrtek imam punkcijo 8grozno me je strah pa menda kr boli),današnja diagnoza pa je tumor...čist v šoku,totalno zbegana,evo iz ene bunkice 2,5cm velike k sploh ni bezgavka je tumor...v četrtek bom punktirana da se vid al je benigno al maligno...če je maligno jst kr nevem kaj bom...pa komi rodila pa to...ne morem vrjet..sam jokam,brez besed sem.. ti se kar lepo zjokaj,imaš vso pravico in da te je strah,ampak vedi,da potem ,ko se boš fajn zjokala,moraš začet mislit pozitivno,in na to,da bo vse v redu,saj tudi bo......in seveda ,če boš rabila pogovor kadar koli,lahko tudi ob treh ponoči,nekdo bo že tu,da te posluša in se pogovori............ampak glavno je to ,da misliš pozitivno,in jaz bom mislila nate in ti vsak dan poslala v mislih lepo misel in željo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:45:59
|
|
|
|
babysolza
|
tanikaa, jaz tudi držim pesti, da bo vse čimprej ok. Poskusi razmišljat čim bolj pozitivno! Junijke smo vse s tabo! Mojca in lonapo - gesla prosim.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 14:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa živjo...mal sem preletela za nazaj pa sem sproti pozabla kaj sem hotla komentirat ..vglavnem jst sem s pregleda v četrtek imam punkcijo 8grozno me je strah pa menda kr boli),današnja diagnoza pa je tumor...čist v šoku,totalno zbegana,evo iz ene bunkice 2,5cm velike k sploh ni bezgavka je tumor...v četrtek bom punktirana da se vid al je benigno al maligno...če je maligno jst kr nevem kaj bom...pa komi rodila pa to...ne morem vrjet..sam jokam,brez besed sem..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?