Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:19:21
|
|
|
|
Kaja08
|
lonapo, ful ste lušni taanika, Žan je pravi šarmer mi imamo pa iste nalepkice v sobi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:19:38
|
|
|
|
Kaja08
|
uuuuu jeeejjjj spet sem novo stan odprla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:21:07
|
|
|
|
lunca14
|
.......čisto zares je fleten tistle pobec,kaku mu je že ime????????????..........aja žan ,pa tako lepo sobico ma,pa lepo pospravljeno,mi mamo pa polno samih igrač,in tud ,ko je pospravljena,je taka,ko bi padla bomba......saj samo še eno leto,pa bo tud žanček mel mal manj pospravljeno sobico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:27:21
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke najprej.........gesla prosim . ninny, *Mojca*,... nya- tvojega se spomnim, bom še pogledala lunca14- zelo lepa, fensi familija. Lunu bi pripisala 6mesecev. Maja bi pa kar snedla kolk je luštkan . Ta ti bo pa delal sive lase s puncami taanikaa- vem, da je težko ampak nekako probaj se čimmanj sekirat, kajti Žan to čuti. Kar bo pač bo. Spremeniti ne moreš nič, le optimizem in še enkrat optimizen. To te naj drži pokonc. Tako kot sem ti že po SMS napisala. Vsaka oteklina se imenuje tumor. Mi se ob tej besedi prestrašimo in takoj pomislimo, da je to rak. Ampak ni. Vedi pa, da kakršna koli bula je, ti moraš ostati optimist in misliti na svojega sončka in se ne smeš vdat. Vedi pa, da ziher ni usoda tako "pokvarjena" da ti da tkega ćudovitega sončka, tebe bi pa pol "zajeb....." z zdravjem. Verjemi, da ni. Si samo na preiskušnji in res, močno res upam, da je in valda da bo vse v redu stabo, kajti Žan te potrbuje. Zdaj pa nehaj mislit na to in se raje osredotoči na svojo poroko in na svojo familijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:32:23
|
|
|
|
alea01
|
jaz več ne grem v te šopingcentre, ker vsega boga kaj vidim kupim . Danes sem spet en kup denarja vrgla stran . no, večinoma je šlo za material in satenasti trak za zahvale ob krstu, pa škatle za pecivo,..... Izabeli sem pa itak še v Okaidu vsega boga nakupila . Pol sem pa v E-spritu še eno fensi srajco zagledala in pomislila kak bo moj možek lepi v njej in jo valda kupila Aja, pa mal me je začelo ćrvičit glede tistega včerajšnjega počenega kondoma - predvsem ali bom majčica ali junijčica
< Sporočilo je popravil alea01 -- 18.9.2008 20:33:02 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny............tamala je pravi cukerček ,pa laski ,fuuul ji rastejo.........kje je pa mami bom poiskala eno skupno slikco pa jo dala v album
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:38:25
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa živjo...mal sem preletela za nazaj pa sem sproti pozabla kaj sem hotla komentirat ..vglavnem jst sem s pregleda v četrtek imam punkcijo 8grozno me je strah pa menda kr boli),današnja diagnoza pa je tumor...čist v šoku,totalno zbegana,evo iz ene bunkice 2,5cm velike k sploh ni bezgavka je tumor...v četrtek bom punktirana da se vid al je benigno al maligno...če je maligno jst kr nevem kaj bom...pa komi rodila pa to...ne morem vrjet..sam jokam,brez besed sem.. ojej držim pesti da bo le vse ok s tabo,kriza tole je pa res p
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:39:03
|
|
|
|
alea01
|
*Mojca*- Luka je ful zrastel in se spremenil odkar sem ga zadnjič videla. Hitro srečanje.....SOS Ful luštkani ste. Ati je tudi pravi cukrček
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:46:57
|
|
|
|
alea01
|
ninny- Ema je prava mala gospodična. direkt za fotomodel . Cart, cart in še enkrat cart. Mamice pa še ne poznamo nya- Luka patrik je tudi čist drgačen od zadnjič in ful mu paše rumena barva. Je mali sonček
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny- Ema je prava mala gospodična. direkt za fotomodel . Cart, cart in še enkrat cart. Mamice pa še ne poznamo sem upoštevala in dala še eno skupno v album
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:56:12
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 saša....... .............mi smo tud vsi po vrsti prehlajeni,fiziološka in baby vac sta trenutno najboljši par ja mi se tut že več k en tedn borimo z prehladom,a tale baby vac je tista napravca k vlečeš z usti vn? k to mamo mi pa sm se še jst pol nalezla-pa čeprav je filtr...groza upam da naju kmal mine ker tamala sam da vid da primem tole stvar začne vreščat brcat boksat in nasplošno se brani da ji je skor nemogoče spucat nos
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ninny in lonapo - luštkani Ninny, za drug teden bi se pa res lahko zmenili za en , kaj misliš? ja eventuelno lahko,samo drug teden sem brez avta, je moj na vrsti da vozi tako, da lahko se pa pripelješ do mene na kavico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 20:57:39
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 mamice...od vseh bi geslo prosim jst tuuuuuuut prosim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:01:30
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 *Mojca*- Luka je ful zrastel in se spremenil odkar sem ga zadnjič videla. Hitro srečanje.....SOS Ful luštkani ste. Ati je tudi pravi cukrček Hvala hvala. Luki je očitno vso lepoto pobral po tatu Torek, Supernova, pa še Žiga pride a ne Kaja? Pa mislim da tudi Jaka in anaj22. In seveda še katera če želi ninny Maša je pa čista mami
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 18.9.2008 21:02:39 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:03:33
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ninny in lonapo - luštkani Ninny, za drug teden bi se pa res lahko zmenili za en , kaj misliš? ja eventuelno lahko,samo drug teden sem brez avta, je moj na vrsti da vozi tako, da lahko se pa pripelješ do mene na kavico Pol pa kar ti določi kdaj lahko, ker meni je v bistvu vseeno. Saj drugače bi te lahko jaz brez problema prišla iskat da bi šle kam na kofi, sam moj voz zasede cel prtljažnik
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:06:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ninny in lonapo - luštkani Ninny, za drug teden bi se pa res lahko zmenili za en , kaj misliš? ja eventuelno lahko,samo drug teden sem brez avta, je moj na vrsti da vozi tako, da lahko se pa pripelješ do mene na kavico Pol pa kar ti določi kdaj lahko, ker meni je v bistvu vseeno. Saj drugače bi te lahko jaz brez problema prišla iskat da bi šle kam na kofi, sam moj voz zasede cel prtljažnik se mi zdi, da se bova najlažje obrnile če prideš ti k meni tako, da za uro mi je čisto vseeno, jaz zjutraj mal pred osmo peljem Mašo v vrtec potem pa sem doma in kadar bo teb ustrezal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny Maša je pa čista mami ja, baje je res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:09:30
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
a kera ve zakaj ne morm slikc videt so sam kvadratki s križcem-kaj morm narest da se bojo prkazale??
< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 18.9.2008 21:10:50 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:12:14
|
|
|
|
RMRM
|
Ok, pol se bova pa res zmenili en tak dan, da bo lepo vreme, oz. da ne bo padalo. A je pri vas v bližini kaj primernega za mamice z vozički in za
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:12:55
|
|
|
|
mtinca1
|
lonapo in nya, Mojca, ninny jaz bi tudi geslo prosim jaz bi tud gesla. taanikaa - lunca - tvoji otročki so fuuuul luštni, po mamici seveda. mam še enih 20 strani za prebrat.... - tako da veselo na delo! Lana pa že spi !
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ok, pol se bova pa res zmenili en tak dan, da bo lepo vreme, oz. da ne bo padalo. A je pri vas v bližini kaj primernega za mamice z vozički in za ja celo ene dva kafiča imamo, drugače sva pa lahko pri meni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa a kera ve zakaj ne morm slikc videt so sam kvadratki s križcem-kaj morm narest da se bojo prkazale?? ne bi vedela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:22:44
|
|
|
|
RMRM
|
ok, pol pa če ti je prav se bova pa zmenili kar po GSM.Greva pa midva z Lukasom ponavadi ven tam okrog 9.30.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM velja, za kateri dan pa ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.9.2008 21:27:23
|
|
|
|
RMRM
|
meni je v bistvu vseeno, ker nimam nič planirano, važno mi je sam da ne bo padalo, lahko pa ti poveš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?