asso
|
O Mela, končno si se malo oglasila IZVIRNO SPOROČILO: melaverde naša Ema je dobila to virozo z aftami in sedaj samo molim, da je nismo tudi mi je ful boga, nič ne je in niti ne pije, skozi joče kako boli in nobenega zdravila ne dajo...ma kaj jih vse toka pri tej starosti... Za afte se lahko maže s tistim gelom, ki je za zobke in garantirano pomaga. Ne totalno, ampak ublaži. Mislim, da Gengigel. Sodelavka, ko ima afte si maže s tistim. Naj malo v lekarni povpraša. IZVIRNO SPOROČILO: zrak A je mogoče da dobi prej 4 kot pa 2??? , ker tam ima ko neko belo bulico...Jooojjj mi smo komaj na 4 zobih, dokler bo to vse prišlo ven, bomo imeli že probleme s puberteto. Vse je mogoče. Boš vidla, da ko bodo začeli hodit ven bodo kar naenkrat vsi. IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: asso Dskubin, a mi lahko zaupaš kašen fotoaparat imaš, ki pridejo tako lepe slikice, ali je samo roka taprava. Moje slikice pridejo... Imamo Canon EOS 300D od Draževega rojstva in smo z njim super zadovoljni. Res je veliko fotoaparat ampak ti povem, da če se malo ne zanimaš za fotografijo, so z boljšim fotoaparatom lahko veliko slabše slike kot s trotel kamero - preverjeno. Rojstnodnevne slike, ki nam jih slikajo naključno izbrani člani družine (jaz in moj mava preveč dela z gosti), so obupne - dober fotkič gor al dol. Imamo pa 2 objektiva, tanavadnega 18-55 mm in zooma 75-300 mm - ta je res suuuuuper, ker lahko otroke slikaš od tko daleč, da sploh ne vejo in jih ne motiš pri igri in te slike so najboljše. Razmišljava pa vseeno o nakupu nečesa manjšega za v žep (a vseeno dobrega), ker s tem težkim velikanom težko loviš momente in še neroden je za ga okrog nosit - da o hribih sploh ne govorim (še posebej, ko morš navezan na štrik fotkič iz ruzaka povlečt ). Vem, vem, da boljše ne kupovat nekaj boljšega, če nimaš pojma o fotografiranju in da je to velika reč. Se mi je sanjalo, da je nek fotoaparat v teh okvirih. Sej zdej imam Canon IS2 in tudi ni majhen. Ampak itak ko sem kupovala tega sem se zavedala, da z majhnim fotoaparatom ne bom nikoli mogla doseči tega kar z velikim. Tako, da to sem se kar navadla. Ja, ko mi gre ta totalno v tilt pa bom tudi jaz se nagibala za Canona, neki sem že gledala EOS 1000D, ampak bom kar počakala. Ja, za lovit momente. Ponavadi je tako, da ko je kaj zanimivega oz. ko otroci kaj zanimivega počnejo fotoaparat je doma. Takrat pa mi pride v poštev telefon... Itak ali bi bil majhen ali velik aparat, verjetno ko ga bi potrebovala ga ne bi imela sabo tako, da... IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Asso pa kaj se nisi ustavila in nas pozdravila?Če bi vedela prej bi lahko šle na kafe....ful pogrešam čvekanje in kafetke, tko kot smo se dobivale marčevke iz Obale nekoč-se spomnite, Thaiss, Dskubin, soncek78....uf kje so tej cajti..... Se mi je že fajn mudilo... mi je dragi naročil, da naj ne porabim ene dve uri za vse skupi (itak je težil, sploh da grem) in že sem bila na eni uri in pol Za kupit eno majco in menjat ene copatke tako, da... kdaj drugič. Ne maram v nedeljah zgubljat cajta po trgovinah.