|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
16.9.2008 8:33:24   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Sibil srečno vožnjo z novim avtom! A vsak dan delaš do 10-11 uruser posted image  

MAh, zaenkrat imamo še delo z asistenco tujcev, pač zagon in je tako.Kasneje bo po 8 ur, zdaj sem pa tukaj od 7ih zjutraj do povprečno 18ih, tudi 19ih.MAh, bo že, do oktobra bom že zdržala....

Asso pa kaj se nisi ustavila in nas pozdravila?Če bi vedela prej bi lahko šle na kafe....ful pogrešam čvekanje in kafetke, tko kot smo se dobivale marčevke iz Obale nekoč-se spomnite, Thaiss, Dskubin, soncek78....uf kje so tej cajti.....user posted image

Lukas je vsak dan bolj navihan in celo vodi Patrika-neverjetno.Zgleda je vodilni pri nas ta mali, Patrik ga edino včasih kje porine ali povleče, ampak mu Lukas hitro vrne, ga ugrizne ali pocuka ob prvi priliki in pol se Patrik dere.Ampak ju je zanimivo gledat.

Hvala vsem za lepe želje za avto, je kul ampak kaj ko po AC vozim 180 in se mi zdi da sploh ni tko hitro....in pol kot recimo danes zadnjo minuto zapeljem ZA policaje...eh ja....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.9.2008 8:58:19   
asso
O Mela, končno si se malo oglasilauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

naša Ema je dobila to virozo z aftami in sedaj samo molim, da je nismo tudi mi user posted image  je ful boga, nič ne je in niti ne pije, skozi joče kako boli in nobenega zdravila ne dajo...ma kaj jih vse toka pri tej starosti... user posted image

Za afte se lahko maže s tistim gelom, ki je za zobke in garantirano pomaga. Ne totalno, ampak ublaži. Mislim, da Gengigel. Sodelavka, ko ima afte si maže s tistim. Naj malo v lekarni povpraša.

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

A je mogoče da dobi prej 4 kot pa 2???user posted image , ker tam ima ko neko belo bulico...Jooojjj mi smo komaj na 4 zobih, dokler bo to vse prišlo ven, bomo imeli že probleme s puberteto.

Vse je mogoče. Boš vidla, da ko bodo začeli hodit ven bodo kar naenkrat vsi.

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: asso
Dskubin, a mi lahko zaupaš kašen fotoaparat imaš, ki pridejo tako lepe slikice, ali je samo roka taprava.
Moje slikice pridejo...

Imamo Canon EOS 300D od Draževega rojstva in smo z njim super zadovoljni. Res je veliko fotoaparat ampak ti povem, da če se malo ne zanimaš za fotografijo, so z boljšim fotoaparatom lahko veliko slabše slike kot s trotel kamero - preverjeno. Rojstnodnevne slike, ki nam jih slikajo naključno izbrani člani družine (jaz in moj mava preveč dela z gosti), so obupne - dober fotkič gor al dol. Imamo pa 2 objektiva, tanavadnega 18-55 mm in zooma 75-300 mm - ta je res suuuuuper, ker lahko otroke slikaš od tko daleč, da sploh ne vejo in jih ne motiš pri igri in te slike so najboljše. Razmišljava pa vseeno o nakupu nečesa manjšega za v žep (a vseeno dobrega), ker s tem težkim velikanom težko loviš momente in še neroden je za ga okrog nosit - da o hribih sploh ne govorim (še posebej, ko morš navezan na štrik fotkič iz ruzaka povlečt user posted image ).

Vem, vem, da boljše ne kupovat nekaj boljšega, če nimaš pojma o fotografiranju in da je to velika reč. Se mi je sanjalo, da je nek fotoaparat v teh okvirih. Sej zdej imam Canon IS2 in tudi ni majhen. Ampak itak ko sem kupovala tega sem se zavedala, da z majhnim fotoaparatom ne bom nikoli mogla doseči tega kar z velikim. Tako, da to sem se kar navadla. Ja, ko mi gre ta totalno v tilt pa bom tudi jaz se nagibala za Canona, neki sem že gledala EOS 1000D, ampak bom kar počakala.
Ja, za lovit momente. Ponavadi je tako, da ko je kaj zanimivega oz. ko otroci kaj zanimivega počnejo fotoaparat je doma. Takrat pa mi pride v poštev telefon... Itak ali bi bil majhen ali velik aparat, verjetno ko ga bi potrebovala ga ne bi imela sabo tako, da...

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Asso pa kaj se nisi ustavila in nas pozdravila?Če bi vedela prej bi lahko šle na kafe....ful pogrešam čvekanje in kafetke, tko kot smo se dobivale marčevke iz Obale nekoč-se spomnite, Thaiss, Dskubin, soncek78....uf kje so tej cajti.....user posted image

Se mi je že fajn mudilo... mi je dragi naročil, da naj ne porabim ene dve uri za vse skupi (itak je težil, sploh da grem) in že sem bila na eni uri in poluser posted image  Za kupit eno majco in menjat ene copatkeuser posted image  tako, da... kdaj drugič. Ne maram v nedeljah zgubljat cajta po trgovinah.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.9.2008 20:14:36   
helenav
ola lepo po vrsti kot so hiše v Trstiuser posted image user posted image user posted image

Tarin...prava mala gospodična, ki je upihnila že 2 svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image enga velikega ljubčka za velikooooooooo punco.

Ok...poročilo?hmmm..včeraj se nisme javla, ker je bil x dan.....v službi preveč informacij, polna glava...domov sem prišla ko povožen vlak. Tudi zaradi tega, ker smo eno noč prej prebedeli zaradi Klare. Ko sem se prebila iz službe, anzi iz Kopra( ene 40 min smo rabli do Izole)user posted image , me je čakala Klara vsa šmrkava in z vročino..čisto je bila na tleh...je dremuckala v naročju celo popoldne.
Danes je že dobra...jo je čuvala moja mama...vročine ni več..nosek boljši...jutri bo še doma...pol pa bomo vidli...najbrž nazaj v vrtec...

zdej me čaka gora z alikanje..pol pa počitek na kavču...šmrcam tudi jazuser posted image user posted image user posted image . sem se pa oborožila z vitamini in coldrexi, d ame ne čapne za prav.

v službi kaže ok...sicer ni delo za katerega smo bili dogovorjeni...ampak tudi to bo šlo....je precej manj dela, kot ga je bilo dve leti nazaj, ko sem to počela...anzi, ni da je manj dela imam eno pridno študentko, ki mi fulllllll narediuser posted image user posted image user posted image .

zrak ala hitro zobke ven....bo Klara eneja prehitela..user posted image user posted image user posted image dvojka bo danes -jutri zunajuser posted image

zdej pa grem opravit kar je treba, dokler me ne mine

čiaoooo pupe

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.9.2008 20:17:31   
Naja30
helenav, ena user posted image  za Klaro, da se čim prej pozdravi.

Jaz sem pa danes mojo majhno pikico v trebuščku gledala, kako telovadi in se razteguje. user posted image  Sem v user posted image .
Zdaj pa grem počivat, ker je bil naporen dan.

Aja, mi lahko poveste, kako zjutraj oblečete otroke?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.9.2008 21:21:42   
majrim
naja....ti prav zavidam,ko govoriš o user posted image  in njegovih gibihuser posted image ...tako da thaiss, tisto je samo podpis in pobožne željeuser posted image ...kar se oblačenja tiče - jaz ji dam zjutraj trenirko,spodaj pa bodi z špalinami...in če je res mraz,še tanko jaknco..nič kaj preveč,sej pol so kmalu v muvinguuser posted image ...kot oblečem sebe,oblečem tudi njo,z to izjemo,da njej dam nogavice,meni pa neuser posted image
mela...user posted image user posted image user posted image   škoda...ampak oproščeno zaradi višje sileuser posted image user posted image user posted image ...upam,da so zobki pokukali ven...user posted image ...pri nas upam,da bo  zdej mir,sej imajo za pridet samo še tisti zadaj,zadaj...ta hujše je šlo mimo čez vikenduser posted image
aja...roditeljski je za namiuser posted image ..cuma...upam,da mož ni jezen user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak meni se je zdel on pravi za to vloguser posted image user posted image user posted image user posted image
dskubin....vošči še v mojem imenu,mi je šlo čisto iz glave,ko smo se srečaliuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.9.2008 21:28:27   
thaiss
ojli

majrim kako je bilo na roditeljskem?? Mi smo bli do 6.20user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.9.2008 21:35:38   
thaiss
helenav in Klara user posted image user posted image  košek zdravja!!

Naja30 user posted image  user posted image  user posted image  za pikico!!! Kolko si zdej???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.9.2008 23:05:32   
NAVT
Danes smo v BC naročili dve Hauck marelci, tisti, ki so na akciji. Čeprav sem si prisegla, da ne bom več kupovala Hauckovih vozičkov. Za Aljošo smo ga imeli, pa smo bili kar razočarani. Smo jih kar fajn speli s sponkami in vožnja (po trgovini) kar gre. Upam, da bo po asfaltu tudi šla. Dobimo jih naslednji četrtek, ker so imeli samo enega, tako da počakamo na oba hkrati. Včeraj pa sem se zmenila za prodajo Hartana. Se seli v Semedelo.

Danes smo imeli tudi mi roditeljski, ki je trajal uro in pol. Letos se bo dogajalo veliko več kot lani. Se pozna, da ni več med dojenčki, ampak v višji starostni skupini (3-6 let). Ful enih reči, se že veselim. Upam samo, da ne bomo zamudili tričetrt zaradi viroz.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
17.9.2008 8:50:53   
asso
Dan,

ma kaj je zvami zadnje cajte. Imate zaradi mraza zimsko spanje in RR niti ne povohateuser posted image

Vsak dan je manj napisanega.

Jaz sem tudi dala mimo prvi roditeljski. Bil je naporen, ker nisem vedela kako se bi razdelila na dva dela. No, na koncu sem se odločila, da prvo skočim k Tarini vzgojiteljici, ker je ne poznam..., ampak itak ni imela kaj dosti za povedat, ker so bili vsi novi je vse bolj na splošno govorila. Drugače pa je delala v Izoli, Semedeli, Bertokih in sedaj v Šmarjah. Pravi, da ji je najlepše sedaj, ker so vsi povezani... no, ko sem ugotovila, da govori samo na splošno sem potem šla k mucam. Tam pa je bil čisto drugi feeling. Uletela sem, ko so se igrali eno socialno igrico - v bistvu so se starši predstavili... in potem smo se kar zaklepetali. Je res super vzgojiteljica, takšna človeška, socialna, ki uči otroke vrednote življenja... v glavnem domov sem prišla ob 20-ihuser posted image  Dragi me je že klicaru kje sem, kaj delam toliko časa.

V glavnem pomoje se bomo imeli poleg otrok tudi mi starši fajn v vrtcuuser posted image  11.10 je že prvo srečanje (pohod), ki žal se ga ne bomo mogli udeležit.
Zgleda, da mi bo uspelo dobiti plac za feštouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
17.9.2008 10:25:19   
majrim
ne vem,kaj je asso,ampak vlada res pravo mrtvilo..user posted image ...zgleda,da se počasi oddaljujemo..user posted image ...dokler so dojenčki je blo super,zdej pa je vse manj besed,da o srečanjih ne govorimouser posted image ...
kje si dobila plac???...ma kaj niste že imeli fešte???...kdo zdej spet praznuje??user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
17.9.2008 10:35:53   
zrak
pa kaj je tukaj ??? Tako pusto??? Sem mislila, da bom prebrala vaše dogodivščine o vrtcih in nič....

No moram reči, da tudi Enei postaja ful samostojen, čeprav ne hodi v vrtec. Sem mislila, da temu ne bo tako, pa moram reči, da sem se kar motila. Včeraj sem si rekla, da bom poskusila likat kar pred njim, kar si do sedaj nisem upala, ker mi je vleku kabel, se vesu na likalno mizo, mi vleku cunje dol itd...da sem to raje počela ko je spal..
Včeraj pa je šlo super.. on se je igral, "bral" knjigice in to na glas.. vsake toliko je prišel do mene.. sem rekla, ne ker peče.. malo užaljen je šol k igračam in počakal, da končam.. No, ko sem zaključla sva se lepo igrala skupaj.. Nisem mogla verjet.. No nisem pretiravala in likala 3 ure, ampak ene dobre pol ure.

Pa v trstu sem tudi bila in po priporočilu Mele šla v Bernardi.. res sem kupila eno bundico za 16,50 €, pa eno majčko, ampak ta je bila takoj več, ker je bila tudi kvaliteta in en spodnji del trenirke..
Pol pa sem šla v Prenatal - mamamija, ke lepe stvari in CENE user posted image , ampak kljub temu se nisem mogla upreti kaknim hlačam in majčki..

Asso koča ni niti za 20 ljudi, ne pa 80.. razen če mislijo zunajuser posted image  Ali pa da so jo preuredili user posted image ..boo res najbolje, da greš pogledat.

Naja30 a ti si nosoča???OOO kako lepo.. ja mene skoraj neka želja prijema, ampak tudi hitro mine..Sicer če pomislim bi Enei imel že 2 leti.. Malce bomo še počakali,saj imam koma 20 letuser posted image

Mela so prišli zobki??? pri nas ne.. to noč je spal ko ubit, mislim, da se je dlesen umirila.., ampak to je klasično pri nas... se slini dva dni pol dva meseca nič.. in tako naprej, tako da rabimo 1 leto da prikuka zobekuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
17.9.2008 11:04:05   
majrim
zrakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako lepo te je "videt" user posted image ...itak,da se tudi Enei spreminja..a ni zanimivo??user posted image user posted image user posted image ...zdej se jim da že vsaj kej dopovedatuser posted image  in na čudež tudi ubogauser posted image ...jo je pa treba od malih nog navadit na reduser posted image user posted image user posted image ...si zapravljalauser posted image user posted image ...kdaj pa bo modna revija????...sej bo prej polnoleten,preden ga bom spet vidlauser posted image user posted image user posted image ....še malo,pa boš imela 21 ,a??????user posted image user posted image user posted image
aja,včeraj je bla Neža pohvaljena na roditeljskem,da je najboljša v trebušnem plesu user posted image user posted image user posted image user posted image ...se vidi,da je celo nosečnost preplesalauser posted image user posted image user posted image
evo,sem naredila malo generalko,zdej še kosilo pripravim za moja dva falotka in pol kako minuto zame še..user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
17.9.2008 11:05:55   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ne vem,kaj je asso,ampak vlada res pravo mrtvilo..user posted image ...zgleda,da se počasi oddaljujemo..user posted image ...dokler so dojenčki je blo super,zdej pa je vse manj besed,da o srečanjih ne govorimouser posted image ...
kje si dobila plac???...ma kaj niste že imeli fešte???...kdo zdej spet praznuje??user posted image

Ja, fešto za Tarin smo imeli in to kar doma, nisem iskala nobenega placa.
Oktobra je na vrsti druga fešta, moja, kjer pa potrebujem plac... Lovska koča na Baredih je fraj, ta ki rezervira kočo pravi, da je placa za 80 ljudi oz. to mi je moj dragi posredoval, zrak pravi, da neuser posted image user posted image  Boo nimam pojma, moram it res pogledat. Evo, zdej bom klicala še Sonček v Elerjih, če je fraj.

No moram reči, da tudi Enei postaja ful samostojen, čeprav ne hodi v vrtec. Sem mislila, da temu ne bo tako, pa moram reči, da sem se kar motila. Včeraj sem si rekla, da bom poskusila likat kar pred njim, kar si do sedaj nisem upala, ker mi je vleku kabel, se vesu na likalno mizo, mi vleku cunje dol itd...da sem to raje počela ko je spal..
Včeraj pa je šlo super.. on se je igral, "bral" knjigice in to na glas.. vsake toliko je prišel do mene.. sem rekla, ne ker peče.. malo užaljen je šol k igračam in počakal, da končam.. No, ko sem zaključla sva se lepo igrala skupaj.. Nisem mogla verjet.. No nisem pretiravala in likala 3 ure, ampak ene dobre pol ure.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda se mora otrok navadit, da mama tudi kuha, lika, pospravlja... da določenih stvari ne sme... prej se navadijo boljše je. Boš vidla kako bo lepo ko boš kuhala in ga postavla na pult, da opazuje, ker ga bo zanimalo in edino tako bo dal miruser posted image

ja mene skoraj neka želja prijema, ampak tudi hitro mine..Sicer če pomislim bi Enei imel že 2 leti.. Malce bomo še počakali,saj imam koma 20 letuser posted image

Pravi cajt je... hitro čas beži in tik tak bo Enei imel 2 leti.
Meni ni niti malo žal. Ko pomislim, da se bi komaj navadila na lepo, brez problemov in potem vse na novo. Ne, raje tako. Malo stisneš zobe in je potem lepše. Sej si vidla v soboto koliko je takih. Dokler ta manjši začne plazit ima starejši že 3 leta in je že skoraj čisto samostojen...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
17.9.2008 11:08:37   
asso
zdej se jim da že vsaj kej dopovedatuser posted image  in na čudež tudi ubogauser posted image ...jo je pa treba od malih nog navadit na reduser posted image user posted image user posted image ...

Res dosti razumejo, niti si ne mislimo. Najboljši je bil Enei v soboto, ko je enemu fantku zrušu stolp iz lego kock in ta fantek začnem nekaj jokcat in Zrak mu razloži kaj je naredil. A mislite, da ni vedeluser posted image  Dobro je vedel, šel je k fantku in ga božal... To je bilo res za snematuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
17.9.2008 11:09:59   
majrim
ma  daj???user posted image user posted image ...bi bil res cajt,da se enkrat dobimo...user posted image ...mi manjka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
17.9.2008 11:30:12   
Naja30
A se bomo kaj dobile?
Zdaj je malo težje se zmenit, a ne?

Mi imamo pa jutri roditeljski.
Naj povem, da Tija gre brez joka v vrtec in tudi zvečer je začela spet lepo spat. user posted image  Samo dva dneva me ni bilo, pa sta s tatijem vse poštimala v red. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
17.9.2008 11:33:15   
majrim
bravo Tijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čakam naja,če so sploh resne te babeuser posted image user posted image ...zgleda,da bo težko,ko pa vse delamo..user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
17.9.2008 11:54:41   
Naja30
Jaz sem resna, razen kakšen višje sile kot je jutrišnji sestanek. Drugače pa ve povejte. Fuuuul bi vas rada spoznala, ampak bi bilo fajn kje na kakšnem prostoru, da se tamali lahko nalaufajo. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
17.9.2008 20:06:17   
n€na
čer,

...........ja kaj pa je z vami čvekice, vikenda je konecuser posted image user posted image
Najprej moram pohvaliti Zalo, da je danes ostala v vrtcu z enim samim taktom joka( trajal je eno sekundo)user posted image user posted image user posted image jo je hitro ena varuška z lučko zamotla in tako sem odšla zelo mirna stran in brez občutka krivde, da si Zala misli kako zlobna sem, da sem jo pustila tamuser posted image user posted image user posted image

helenav- v ponedeljek ob 17-ih je roditeljski sestanek.  In bo trajal nekje eno uro.
So pa dobili naši medvedki vsak svoj zvezek v omarico in tam lahko napišeš svoje žželje, itd, V tem zvezku pa bodo tudi informacije za staršeuser posted image user posted image

Glede tega da se morajo otroci navaditi, da mama tudi kuha in lika...... se strinjam in sploh ne razumem kako lahko nekdo reče (npr. moja svakinja, ki se podreja svojemu štiri leta staremu otroku), jaz pa z mojim ne morem nič nardituser posted image In ko povem, da jaz z Zalo naredim vse, kar je treba mi pa rečejo, počakaj, da se bo plazla, ali počakaj da shodi, ali ne vem kajuser posted image user posted image . Vse od naštetega že dela in jaz še vedno lahko vse postorim (če se lotim sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image )

bravo Tija
čakam naja,če so sploh resne te babe ...zgleda,da bo težko,ko pa vse delamo..

PRIZNAM, jaz sem malo neresna, ker si še sedaj nisem vzela časa, da bi se vam večkrat pridružila. Amppak mi enostavno ne znese. Zadnje čase laufam za omarami, kuhinjo, dnevno in za gospodinjskimi aparati, ker če bo vse po sreči se selim kmalu v svoje stanovanje. Držite pesti zame in moje živce in da se selitev zgodi čim prejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
17.9.2008 20:17:53   
asso
Oj, dajte se malo oglasit.

Danes sem malo bolj zgodnja, ker iz sobe se nič ne sliši. Je tišina, upam, da obe že spita. Ja, danes sta tudi oni dve zgodnji, ampak razlog za to ni glih lep, na žalost imata obe vročino. Tarin 38,1°C, Nastia pa tam okrog 37,3°C. Ja, prva virozica. Pa sej ni čudno. Moj oče je že od prejšnjega tedna slab, mama pa je bila danes tudi slaba. Grlo, glava, nos... sicer brez vročine, ampak res za nič... Ma, tudi to bomo preživeli. Sej v službi sem že opozorila, ker ko me je dragi klical, ko so prišli domov je rekel, da Nastia joka, da jo grlo boli in da se je ulegla na kavč, pokrila in gleda Pikanogavičkouser posted image user posted image user posted image  Če je ona ob takih urah mirna in gleda TV sigurno ni vse v redu.

Allo lahko noč vsem, grem se tudi jaz malo razvajat in lenarit, ker sem tudi jaz ta teden prav crknjena...

Zrak, lovska koča Baredi odpade. Si imela čisto prav, pa še prostor je katastrofalen in za tako cenouser posted image  No še ena možnost ostane (zvem jutri), če ne bom prestavla za en vikend. Magari bom na petek, da ti ne skakam v zeljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
17.9.2008 20:51:40   
helenav
Se opravičujem ker se malo javljam...ampak se morem navadit na nov ritemuser posted image user posted image

user posted image

v službi nimam časa....pol šibam domov, dokler kaj pojem se oblečem je že čez 5 uro in pol šibamo ven..oziroma se posvečam klari...

zdej še ta prehlad....vročine ni več...tako da jutri gre nazaj v vrtec..

Komaj čakam vikend...sicer pa sem vedno za druženja...vedno....vse vas imam rada....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
18.9.2008 7:42:58   
zrak
dobro jutro

asso ja si vidla kako je majhna.. ne vem kako so mislili 80 ljudi. Ma se mi zdi , da je enako reku tudi nam in ko smo vidli sem padla dol... še za 20 ljudi ni.. to je bolj varianta za otroke, v poletnih dneh.. ker so lahko zunaj.. on se zaključi ob 20.H.... a si na bolniški?

glede srečanja jaz sem za povejte kje in kdaj.. in če nimam nujnih obveznosti se pridružim ali pridruživa, kot se zmenite, sicer tudi eno pizzo v vaši družbi bi prav rada pojedla...

Te dni pa sem že 2x vidla Austen , ki pohaja sama s Eriko.. sem šla mimo z avtom...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
18.9.2008 7:50:42   
asso
Jutro,

evo mene spet tu. Skočla sem dve urci v službo, če ne drugo si pospravit mizo, ker imam res en razsul. Potem pa domov k mojima dvema bolnikoma.
No, ponoči nista imeli vročine. Zjutraj pa mislim, da je samo Tarin malo imela. Zdej jiju bo dve urci počuvala tašča potem pa jaz. Bomo vidli kako bo, če bosta jutri že za v vrtec.

Sicer mi je žal, da sem prišla, ker sem jezna ko user posted image  Zjutraj dobim en tak mail, dauser posted image user posted image  ljudem greš na roke in jim delaš usluge, na koncu pa ti vrnejo takšno, da... Bolje, da niti ne mislim, delala bom svoje delo in pika, naj se grejo ostali solit.

Kako ste ostali? Vrtci verjetno lavfajo...

Zrak a si poklicala tisto za začet malo migatuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
18.9.2008 9:25:21   
majrim
jutroooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
vrtec....superuser posted image user posted image user posted image user posted image , služba....malo manj super,a bom drugi teden spet dva dni dopusta vzela,da bova z user posted image  malo skupaj,pa bova šla malo pohajat do postojne al pa do rudnika...user posted image
drugače pa vse pod kontrolo...user posted image
zrak....nisi povedala kolko boš imela...21 let boš kmalu,a??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
asso...dobrota je vedno sirota,ne pozabi!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
18.9.2008 9:38:47   
majrim
user posted image
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?