asso
|
Ojla, hvala vsem za čestitke v imenu Tarin. Ja, to vreme nam je malo skrižalo plane, ampak se nisem pustila. Malo smo se stiskali v hiši in tudi to dali skozi. Vsaj sem imala škužo, da sem pospravila vse igrače in posesala na mokro celo hišo (no ni mi glih celo ratalo, ker me sesalec zeza, mi crkne, ko še ni konec ), ker če ne vprašanje kdaj bi in sem prav kontenta, ki je lepo čisto. Slikice, bodo prišle. Nisem uspela kaj dosti slikat, ker sem non stop nekam skakala, pa pazit si mogel, da nisi kakšnega otroka pohodila, pa... no sem se trudla, da čim več pofotkam. Sej ne vem kaj je slabše, ali sobota, ki je lilo ali če bi prestavla na nedeljo mrzlo kot pozimi Zdej pa me je totalno minila volja it v Grčijo Aja, glede na to kako ste oblečene. Sej zate Zrak vem kakšna si zmrzavka. Boh ne dej, da danes kakšna vidi mene Japonke, dolge tanke poletne hlače in zgori kratka tanka majčka, no pa še za ven sem si eno jakenco fliknila... in prav v redu mi je. Otrokom pa absolutno kanotjero oz. body dam. Že včeraj sem, ker itak non stop nekaj skačejo in jih vsaj body malo pogreje. Povrh bodyja pa kratka majčka in ko smo šli v vrtec še jaknica in čez brezrokavnik, da jih ne prepiha. Spodaj pa ena tanjša trenirka, nogavičke in supergice. Se pa je v nedeljo poznal ta mraz predvsem v trgovinah. Sem mogla skočit do Hervisa kupit eno darilo in si videl, kako so vsi hiteli kupovat dolgo. Pa Ciciban je bil poln otrokov, ker seveda, do zdej so imeli vsi sandalčke, zdej pa rabijo kaj zaprtega... Sej priznam, da sem tudi jaz Nastii kupila ene supergice, ker so ji vse premajhne. V Hervisu sem dobila ene lušne Nike-ce in kar ugodno 29€. V glavnem danes sem še vse v službi najedla, ker je ostalo toliko, še za najmanj 2 fešti Dskubin, a mi lahko zaupaš kašen fotoaparat imaš, ki pridejo tako lepe slikice, ali je samo roka taprava. Moje slikice pridejo... Sibil, a ste bili v nedeljo v Hiperju? Ma ne z novim avtomobilom?
< Sporočilo je popravil asso -- 15.9.2008 11:36:28 >