|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
14.9.2008 21:50:38   
thaiss
evo še mene na brzake.... vikenda je prehitro konec...jutri bo Matia pešprical vrtec, ga bo imela moja sestra ker ob 13h ga peljem k zobozdravnici.
Pa ta mraz, a ni malo prehudo to??? Danes popoldan smo se skori zmrznili po Kopru, smo bili kar kmalu doma. Kako ste oblekleuser posted image ?? Matia je imel dolge tanke hlače, teniske, kratko majčko in jopčko.. a je treba že body gor dat??

Majrim mi imamo tudi v torek ob 17h roditeljski, a gresta oba???

cuma to kar se dogaja pri Emi v vrtcu je full user posted image , razišči malo pri drugih starših!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.9.2008 21:51:44   
thaiss
dskubin super fotozgodba, tamala sta pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.9.2008 23:21:47   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
navt: kakšen voz rabiš?

Pomalem bom prodala Hartana in kupujemo dve marelci - kaj enostavnega. No, moja mama si želi imet dva vozička in ne enega za dvojčke. V bistvu je to kar smiselno: zdaj itak ne morem več sama z njima ven, v šetnjo ne hodimo, ker se jima zmeša bit predolgo v vozičku ne da bi šli malo noge pretegnit. Moja mama pa je izražala željo, ker ko grem delat, prevzemata z mojim očetom "poslanstvo". Skratka imela sem namen v Trstu dobit dva vozička in ju spet s sponko, v primeru, da gre z njima en sam ven. To so predvsem kakšni opravki, ne pa špancir. V Trstu nisem bila že dolgo in sem kar razočarana, sem se spomnila zakaj nisem bila že dolgo. Tja sem dejansko rinila zaradi teh sponk. V Baby centru so mi itak že zdavnaj rekli, da oni tega ne držijo, da ne obstaja in podobne zgodbice. Danes sta moja dva bila slučajno v BC v Mercatorju in po nekem čudežu nabasala na prodajalko, ki je točno vedela kaj rabita, jima povedala cel kup reči na temo vozičkov, na koncu pa še zbrskala iz neke stare zaloge en paket sponk za vozičke. HALO???!!!??? Če ne bi imela zadeve pred nosom na mizi, ne bi verjela, da sta to dobila. Že zdavnaj so v BC zatrjevali, da tega ni več za dobit in da je imel to Peg Perego. No, te sponke so od BBY in grejo na vse vozičke. Zdaj moramo samo še počakat da dobijo robo od nove akcije in nabavimo ali Haucka ali Pikolo.

< Sporočilo je popravil NAVT -- 14.9.2008 23:23:21 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.9.2008 6:49:45   
helenav
mi nimamo nobenega roditeljskegauser posted image user posted image nena26 al veš ti kaj več?user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.9.2008 7:57:02   
Naja30
Mi imamo v četrtek rod. sestanek. Z vzg. sem pa zelo zadovoljna, še posebej s pomočnico. Tudi Tija jo ima zelo rada in ko jo vprašam, kdo je v vrtcu, reče da otroci in ona. user posted image
Drugače se je pa Tija tudi začela mene oklepat odkar je v vrtcu. Samo mami mami kliče in me išče. Kakšen mesec bo že rabila, da se navadi.

helenav, uspešen prvi dan ti želim! user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.9.2008 7:58:55   
Sibil_
Dan!

Mi imamo tudi roditeljski v torek-ma kaj to imajo vsi vrtci al kako?Itak pa ne moremo it, logistično ne gre.NA žalost.

Lahko se pohvalim da imamo nov avto, močno zverinico ki izgleda takole: golf

Drugače smo ok, jaz sem bila včeraj v kinu in sem gledala film MAmma mia, res za priporočit, sploh tistim, ki so kdaj poslušali Abba.Dobri iogralci in prelepa Grčija, res.Me je kar primla volja it tja na dopust.

Vrtec in težave-tudi Lukas je zgleda malo pod vplivom novih sovrtičkarjev s krizo in se več carta, kar pa meni paše, seveda. Je moj mali cartek.

No, se javim še kaj, uživajte, aja pa javite za kakšno srečanje, bi tudi jaz prišla!user posted image

LP,
Sibil RR

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 15.9.2008 7:59:30 >

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.9.2008 8:15:50   
soncek78
Hello!

ASSO - Naj prej na zaželim vse naj naj naj boljše Tarin za 2. rojstni dan. user posted image Upam, da ste lepo praznovali, user posted image čeprav je bilo hudičevo mrzlo!

Dskubin - čudovita fotozgodbica. Res sta navihana.... prava cukrčka.

Sibil - Luštna fanta, luštne slikice.

Navt -  Marelo od Chiccota imam jaz in je ful fanj. CCa. 50 EUR s Chicco card. Jo pa postavim za prvi sedež , ker je precej dolga.

http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=5979&idColore=9165&

Vrtec - danes je bilo tudi v redu... brez joka, lepo se zaigrala in midva sva odšla...

Roditeljski sestanek - mi ga imamo v torek ob 17:30.

Lep pozdrabvček vsem...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.9.2008 9:12:04   
majrim
TARIN
user posted image
vse naj.naj,naj............................upam,da bo sledila kmalu kaka sluikca in reportažauser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.9.2008 9:18:11   
majrim
thaiss...jaz sem ji včeraj tudi dala kratke rokave in jopco,danes pa spodaj bodi na špaline,pa majčko z dolgimi in čez trenirko...je blo mrzlo ko hudič prej...v omarci pa ima še kratke rokave za vsak slučajuser posted image ...na roditeljski grem sama,ker jo nimamo kam dat..sem se menjala v službi,da grem lahko jazuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.9.2008 9:22:46   
zrak
TARIN VSE NAJ NAJ.. TUDI IZ NAŠE STRANI.. ČEPRAV Z ENODNEVNO ZAMUDO..ma včeraj nas je burja odnesla in nisem mogla pridet do računalnika...

Ja danes zjutraj pa je bilo res mrzlo-- pri nas 10 stopinj..Verjele ali ne jaz sem si šal vzela.., ko grem domov pa od pisarne do avta, ga bom v torbico skrila, da ne kdo mislu da sem šla ća....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.9.2008 9:26:07   
majrim
ma ti si res šla ća user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nič,grem delatuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.9.2008 10:12:14   
cuma
Dobro jutro!

Najprej z zamudo:
Vse najboljše Tarin tudi z naše strani!!!! Da bi bila vesela in zdrava punčka še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke tudi mamici user posted image !

Mi smo zdravi ...no, ja, mojega moža je začelo neki šraufat, upam da ni pokasiral Emine trebušne viroze .... mogoče je samo sindrom prvega dne v službi .... po dolgih 9 mesecih porodniške user posted image  .... Helenav, ti veš kako je to? user posted image  Srečno tudi tebi za prvi dan službe!
Ema je šla danes kar korajžno v vrtec, Tinkara itak. V torek imamo rod. ob 16.30 za Tinko, v sredo pa ob 17ih za Emico. Jaz na žalost ne bom šla na nobenega .... delam od 12ih do 20ih user posted image .
Tale mraz je tudi mene presenetil .... Moram čimprej Emo navadit, da se sama spomni se oblečt in slečt ko gre ven in noter, ker v vrtcu je to nadstandard in ne bi rada, da bi po 3h dneh bili spet doma bolani. Za Tinko me ne skrbi, ker je v dobrih rokah user posted image .

Navt: ja, ti verjamem, da si bila začudena .... to potrjuje mojo teorijo, da je vse odvisno od človeka .... ali se nekaj da, ali se ne da, ali se nekaj uredi ali ne, ali obstaja sponka za vozičke ali ne .... odvisno je od tega, na koga naletiš, pa naj bo to, v porodnišnici, na banki, v šoli ali v baby centru.

majrim:  Sem videla Nežiko za mizo, kako je pridno papala in nič jokala zjutraj user posted image ! user posted image  za nove zobke!

thaiss:  Na žalost poznam samo eno mamico ene novinke, ki ima podobne težave kot mi ... drugih pa niti ne vidim, ker jih ne srečam .... Bomo prosili za še en indiv. razgovor .... če se bo dalo, in bomo tudi videli kako bo ta teden .... če bo slabše , bomo poskusili premestit v drugo skupino. 8 ur na dan je večina dneva in nočem mislit, da je moj otrok večino dneva osamljen in žalosten in se dolgočasi.

Zdaj pa šibam nekaj zlikat, skuhat in potem delat ... Imejte se lepo! 

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.9.2008 10:13:07   
Naja30
Pol jaz nisem čudna, ko imam obute visoke čevlje? user posted image   user posted image  Ma mene non stop zebe. Še hlačne nogavice bi si dala gor najraje.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.9.2008 10:14:27   
majrim
ja,danes me je presenetila in kar šlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.9.2008 11:29:45   
asso
Ojla,

hvala vsem za čestitke v imenu Tarin.

Ja, to vreme nam je malo skrižalo plane, ampak se nisem pustila. Malo smo se stiskali v hiši in tudi to dali skozi. Vsaj sem imala škužo, da sem pospravila vse igrače in posesala na mokro celo hišo (no ni mi glih celo ratalo, ker me sesalec zeza, mi crkne, ko še ni konecuser posted image user posted image ), ker če ne vprašanje kdaj bi in sem prav kontenta, ki je lepo čisto.

Slikice, bodo prišle. Nisem uspela kaj dosti slikat, ker sem non stop nekam skakala, pa pazit si mogel, da nisi kakšnega otroka pohodila, pa... no sem se trudla, da čim več pofotkam.

Sej ne vem kaj je slabše, ali sobota, ki je lilo ali če bi prestavla na nedeljo mrzlo kot pozimiuser posted image Zdej pa me je totalno minila volja it v Grčijouser posted image

Aja, glede na to kako ste oblečene. Sej zate Zrak vem kakšna si zmrzavka. Boh ne dej, da danes kakšna vidi meneuser posted image  Japonke, dolge tanke poletne hlače in zgori kratka tanka majčka, no pa še za ven sem si eno jakenco fliknila... in prav v redu mi je.

Otrokom pa absolutno kanotjero oz. body dam. Že včeraj sem, ker itak non stop nekaj skačejo in jih vsaj body malo pogreje. Povrh bodyja pa kratka majčka in ko smo šli v vrtec še jaknica in čez brezrokavnik, da jih ne prepiha. Spodaj pa ena tanjša trenirka, nogavičke in supergice.

Se pa je v nedeljo poznal ta mraz predvsem v trgovinah. Sem mogla skočit do Hervisa kupit eno darilo in si videl, kako so vsi hiteli kupovat dolgo. Pa Ciciban je bil poln otrokov, ker seveda, do zdej so imeli vsi sandalčke, zdej pa rabijo kaj zaprtega...
Sej priznam, da sem tudi jaz Nastii kupila ene supergice, ker so ji vse premajhne. V Hervisu sem dobila ene lušne Nike-ce in kar ugodno 29€.

V glavnem danes sem še vse v službi najedla, ker je ostalo toliko, še za najmanj 2 feštiuser posted image user posted image user posted image

Dskubin, a mi lahko zaupaš kašen fotoaparat imaš, ki pridejo tako lepe slikice, ali je samo roka taprava.
Moje slikice pridejo...

Sibil, a ste bili v nedeljo v Hiperju? Ma ne z novim avtomobilom?

< Sporočilo je popravil asso -- 15.9.2008 11:36:28 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.9.2008 20:51:42   
asso
Dove site tutteuser posted image

Nas poberem z druge strani in grem na lepše.

user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.9.2008 20:53:49   
n€na
dober večer,

Najprej naj zaželim vse najboljše TARIN za 2.rojstni dan. Je malo z zamudo ampak vseeno iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da si lepo praznovala kljub temu, da je bilo zelo mrzlo ta vikend in da ti je mamica spekla zeloooooooo dobro torticouser posted image user posted image

helenav
- jaz ne vem nič za sestanek. Ta teden moj vozi Zalo v vrtec, da ne rabi zgodaj vstajat, pa mi ni še nič omenil. Mogoče pa naša enota nima sestanka.

Sibil- luškana tvoja dva fanta, boš pa res mela čez nekaj let gužvo pred blokom.

avto, je pa tudi lepa pridobitev in srečno vožnjouser posted image user posted image user posted image user posted image

mene tudi kar naprej zebe. In jaz bi najraje bundo oblekla, sploh zjutraj ko je tak mraz. Sem si danes mogla zakurit v avtu, da nisem zmrznila do Koprauser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.9.2008 20:54:53   
Sibil_
Asso, ja sem bila v hiperju, no vsi smo bili.V Hervisu in Cicibanu sem bila sama.MA kaj si bila tudi ti?Pa te nisem videla?Aja bili smo z novim avtom...

Pa seveda še od nas čestitke Tarin, čeprav z zamudo...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.9.2008 21:03:11   
thaiss
Čau pupe!!!
Mi smo bili danes pri zobozdravniku, ga je zelo pohvalilauser posted image  user posted image  pri 2. letih imamo naslednjo kontrolo.

Bo katera v četrtek popoldan za kafe?? Midva bova od 16.30 u điru!

Helenav kako si preživela prvi dan službe???

majrim sei gia a casa????

Sibil srečno vožnjo z novim avtom! A vsak dan delaš do 10-11 uruser posted image

Tarin vse naj naj za 2. svečko!!!!
user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.9.2008 21:58:15   
majrim
evo mene,da vam zaželim lahko noč....je treba jutri zgodaj vstatuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
16.9.2008 7:29:42   
Naja30
Jaz pa vam zaželim dobro jutro! user posted image  Tudi ko lahko spim, ne morem. user posted image

thaiss, jaz bi z veseljem šla na kavico, pa imamo ravno ob petih sestanek v vrtcu. Aja, dobila sem pa prav vabilo v roke, ko sem prišla po Tijo enkrat prejšnji teden.

Tarin, čeprav te ne poznam, tudi v mojem imenu vse najboljše! Malo z zamudo, pa vseeno iz srca! user posted image

Vse, ki ste v službi, naj vam dan hitro mine.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
16.9.2008 8:00:12   
asso
Jutro,

IZVIRNO SPOROČILO: nena26

da ti je mamica spekla zeloooooooo dobro torticouser posted image user posted image

Tokrat ni bila mamica je bila tetauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Asso, ja sem bila v hiperju, no vsi smo bili.V Hervisu in Cicibanu sem bila sama.MA kaj si bila tudi ti?Pa te nisem videla?Aja bili smo z novim avtom...
Pa seveda še od nas čestitke Tarin, čeprav z zamudo...user posted image

Ja sem tudi jaz bila in prav v Hervisu in Cicibanu. Sem mogla v Hervis nujno po eno darilo in Tarin sem šla v Ciciban menjat copatke, ki jih je dobila za rd. Vidla pa sem vas na parkingu, ko ste se pakirali, sem šla mimo z avtom...

Helena kako je bilo prvi dan. Čakamo poročilo.

Evo, zunaj dela gong, gong, gong... in jaz grem na kavicouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
16.9.2008 8:13:17   
melaverde
Dobro jutro,

jaz sem svoj kakav že spila in sedaj študiram, če čem it preparkirat avto ker sem ga pustila pred Lidlom user posted image
ma ja ne bo klical pajka lih zame ?!

naše uvajanje napreduje s polžjo hitrostjo ampak joka minutko, dokler pridem do garderobe ga ne slišim več user posted image  samo upam, da ga ne zaprejo ta čas v omaro user posted image  je pa postal ful zanimiv, zelo rad vozi voziček s punčko (in tata peni), kuha (in tata peni), zlaga stolce iz kock, pa seveda riše...po mizi, stolih, stenah, včasih rata tudi na papir.... to povdarjam ker se ni nikoli sam zamotil, vrtec je zakon user posted image

se pa spet slinimo 100 na uro in ker mi je velik za slinček mu vežem rutke ker če ne je skozi moker...in ko kaka, nam gre vse skozi to tekoče (smo se vrnili nazaj za 12 m user posted image

naša Ema je dobila to virozo z aftami in sedaj samo molim, da je nismo tudi mi user posted image  je ful boga, nič ne je in niti ne pije, skozi joče kako boli in nobenega zdravila ne dajo...ma kaj jih vse toka pri tej starosti... user posted image

alo, grem kaj delat....

thaiss, jaz načeloma lahko v četrtek ( se magari čujemo zjutraj)

helenav, kaku je ???????????????????????

majrim, lepo te je bilo videt ampak višja sila...smo mogli bežat user posted image

Tarin, z zamudo ampak iz srca... VSE NAJBOLJŠE !!!

Zrak, ma koša??? Fatti sentire...vem, ti dolgujem še prevod...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
16.9.2008 8:20:46   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

da ti je mamica spekla zeloooooooo dobro tortico

pa opozorim ni bila tortica... JE BILA TORTONA...

Mela tudi pri nas se ful slini.. sigurno bo kaj, ker tudi v spanju njuri... A je mogoče da dobi prej 4 kot pa 2???user posted image , ker tam ima ko neko belo bulico...Jooojjj mi smo komaj na 4 zobih, dokler bo to vse prišlo ven, bomo imeli že probleme s puberteto.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
16.9.2008 8:22:17   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: asso
Dskubin, a mi lahko zaupaš kašen fotoaparat imaš, ki pridejo tako lepe slikice, ali je samo roka taprava.
Moje slikice pridejo...

Imamo Canon EOS 300D od Draževega rojstva in smo z njim super zadovoljni. Res je veliko fotoaparat ampak ti povem, da če se malo ne zanimaš za fotografijo, so z boljšim fotoaparatom lahko veliko slabše slike kot s trotel kamero - preverjeno. Rojstnodnevne slike, ki nam jih slikajo naključno izbrani člani družine (jaz in moj mava preveč dela z gosti), so obupne - dober fotkič gor al dol. Imamo pa 2 objektiva, tanavadnega 18-55 mm in zooma 75-300 mm - ta je res suuuuuper, ker lahko otroke slikaš od tko daleč, da sploh ne vejo in jih ne motiš pri igri in te slike so najboljše. Razmišljava pa vseeno o nakupu nečesa manjšega za v žep (a vseeno dobrega), ker s tem težkim velikanom težko loviš momente in še neroden je za ga okrog nosit - da o hribih sploh ne govorim (še posebej, ko morš navezan na štrik fotkič iz ruzaka povlečt user posted image ).

vrtec - Draž je včeraj malo pojokal, ko sem šla, ampak sem se kar obrnila in ga pustila. Drugače pa so ga vzgojiteljce pohvalile, da je jokal samo prvih par minut in potem cel dan nič. Po moje bi šlo brez joka samo, če bi ga oddajala na igrišču user posted image . Danes pa je bilo malo hujše, ker je že vedel, kaj ga čaka, se je spustil v jok že v garderobi, ko sem omenila, da gremo noter - ampak sva z mojim kar šla, jaz nič ne poslušam in čekiram od zunaj, ker pol bi mi blo še bolj hudo. Drugače pa zgleda, da bo ena lušna skupinica, nas je bilo včeraj na roditeljskem cel kup staršev, ki smo tam prav uživali in se nasmejali.

Sibil - srečno vožnjo!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?