|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
18.9.2008 9:41:28   
asso
Hello Majrimuser posted image

Jaz sem še tu, bo danes dragi varuškauser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
18.9.2008 9:42:58   
majrim
si še kar v službi??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.9.2008 9:52:32   
zrak
user posted image user posted image  MAJRIM  JJJJAAAA  21...user posted image  

pridna Neža za vrtec...pripelji jo malo na hribe.. MI imamo zimo veš.. še malo pa bom piumin vrgla gor... in peč zapalila.... v avtu imam že gretje.. ko grem domov si ga razpalim, da pridem zakurjena do doma

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.9.2008 9:59:41   
majrim
Vse kar si ljudje želimo ni nič v primerjavi s tem kar lahko damo.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
18.9.2008 10:00:24   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo vidli drugi teden kako bo v pon ali torek,pa če boste doma lahko kej uletimouser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
18.9.2008 10:13:29   
asso
Ja, ja sem še v službi in tudi bom. Sej so lahko enkrat toliko tudi moški z otrociuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

MI imamo zimo veš.. še malo pa bom piumin vrgla gor... in peč zapalila.... v avtu imam že gretje.. ko grem domov si ga razpalim, da pridem zakurjena do doma

Jaz piumin itak imam celo poletje goruser posted image user posted image  - drži telesno temperaturo, čeprav noben mi ne verjameuser posted image user posted image user posted image
Danes zjutraj pa sem tudi doma klimo (gretje) vpalila, ker je bilo 19,5°C, čeprav še vedno hodim v sandalih brez nogavicuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
18.9.2008 11:00:41   
zrak
kaj dobijo otroci v vrtcu za zajtrk....kaj vaši jejo pašteto.. sem mislila, da bi kakšen dan lahko dala pašteto.. al vsebuje ful "bljek stvari"user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
18.9.2008 11:02:12   
asso

kaj dobijo otroci v vrtcu za zajtrk....kaj vaši jejo pašteto.. sem mislila, da bi kakšen dan lahko dala pašteto.. al vsebuje ful "bljek stvari"user posted image

Pašteta je zakonuser posted image user posted image  Tudi v vrtcu jo dobijo. 

Aja, pa najboljša je Gavrilovič

< Sporočilo je popravil asso -- 18.9.2008 11:10:48 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
18.9.2008 11:15:04   
Naja30

Naši so do zdaj dobivali bolj mlečne zajtrke ala čokolino, gres, danes vanilijeva krema (ne vem niti, kaj je to), kosmiči na mleku...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
18.9.2008 13:09:34   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Naši so do zdaj dobivali bolj mlečne zajtrke ala čokolino, gres, danes vanilijeva krema (ne vem niti, kaj je to), kosmiči na mleku...

Pri nas tega v celem letu nisem vidla na jedilnikuuser posted image  Dobijo takšne, bolj konkretne malice (kruh marmelada, kruh šunka, kruh sir, kruh pašteta, kruh...). Boo mogoče tisti najmanjši dobijo mlečneuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
18.9.2008 13:31:12   
Naja30
Bom prav pogledala danes za cel teden. Ker meni je tudi čudno. Vedno, ko sem prebrala, je bila kakšna kašica ipd. Doma pa itak je že vse. Pašteta je tudi pri nas zakon! user posted image  Sem ravno danes bila v Drogini trgovini in nabavla argetke. user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
18.9.2008 14:16:48   
asso
V vrtcu Šmarje bo naslednji teden takšen jedilnik

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
18.9.2008 21:03:10   
thaiss
Čau, evo glas z moje strani!!!!

Matia je lihkar zaspal, jaz pa sem si pripravla mašino da skrajšam hlače.

IZVIRNO SPOROČILO: majrim
Vse kar si ljudje želimo ni nič v primerjavi s tem kar lahko damo.

Majrim super napisanouser posted image  user posted image  user posted image  

zajtrk- Matia ne je nobenega namaza, paštete, nutella..niente di nienteuser posted image  obvezno na žlico!!
Naja30 v vrtcu imaš vedno obešena 2 jedilnika (za dojenčke- za malčke) V naši skupini vsi mučki radi jejo kruh +namaz, tako da samo Matia dobi mlečni obrok.

Tarin in Nastia en košek zdravjauser posted image user posted image

melaverde- sem bila brez telefona do večerauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
18.9.2008 22:07:44   
majrim

Neža je pašteto user posted image user posted image user posted image ...vprašaj raje,kaj ne je user posted image user posted image user posted image ...če pa hočeš,ti bom dala en dober recept za pašteto - posebej za otroke,doma narejena in zelooooooooooo dobrauser posted image ,samo si je treba čas vzet in naredituser posted image
...zdej pa šibam pod tuš...

p.s....aja....naši zajtrki so super...zdravi user posted image user posted image user posted image ...za malčke je drug jedilnik asso,vsaj tle pri nas

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
19.9.2008 6:47:16   
helenav
Jutro..

apro pro di zajtrk..jaz sem glih kar zmazala piškotke in pijem kavico....še malo pa se bo mišula zbudila in pol gasa, vrtec-služba......

nena kaj ti veš kje je gor obešen jedilnik???? vem da vse poje...ampak nimam pojma kajuser posted image user posted image

danes je petek..user posted image user posted image user posted image in moj popoldne odhaja na ribolov za wikend...spet bom sama ku en pesuser posted image ...in se bo vleklooooooooo....vsaj poletja ni več tako nisem v skrbeh, da bi ga kak norec zgazu..letos je bilo tega too muchuser posted image

grem....

lep dan punceuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.9.2008 8:56:30   
majrim
user posted image
user posted image
dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...še z moje straniuser posted image
helenav...user posted image user posted image user posted image potolaži se s tem,da imaš ti vsaj ribeuser posted image ...enih jih lahko samo sanjamouser posted image ...lepo delaj,enako velja za vse ostale....je vikend pred vratiuser posted image user posted image user posted image
...grem jaz malo pospravit...in naredit kosilouser posted image ....ne vem,kaj bi....kaj kuhate danes??user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
19.9.2008 10:16:52   
melaverde
ciaooo

po pravici me je prav sram kaj pisat, ki sem že čisto out...ma res mi ne znese več RRjat user posted image
domov pridemo okoli 16:30 in Val je takoj v elementu...ponavadi greva ven, ker naš tata dela okoli hiše in Val je najraje okoli njega, karjole,...

Vrtec, ma presenetljivo super user posted image  že dva dni niti ne joče zjutraj, se je pa začela jokat vzgojiteljica user posted image
si predstavljate mojega zaspanjuha, ki že nosi podpise domov (ne dobesedno) user posted image  včeraj je rekel nono, da se je vzgojiteljica potožla, da je sicer ful priden ampak trmari in noče sedet za mizo user posted image  za piko na i je tudi nono težil, da se noče obut, oblečt in noče dat rokice...e vaiiiiii, se je začelo !!!

zajtrki, pri nas je tudi pestro...Val je v glavnem tekoče in mlečno (riž na mleku, polento v mleku, gres), zraven pa dobijo še kruh in salamo, marmelado,... mi smo vključeni v program zdrav vrtec tako da paštet, hrenovk,..ne dobijo

majrim, za kosilo (ti sufliram včerajšnje)... brokoli, cvetača in krompir v pečici +  malo sira naribaš gor (da ti I slučajno ne bi dal mira user posted image ), pa dva zrezka na lešo (bi rekel zrak)
povej recept ????????????????

thaiss, ja drugič imej telefon pri sebi in boš pohajala v družbi user posted image  lahko bi prišla tudi en điret na hrib po svež zrak user posted image

asso, kaj ni bila napovedana fešta za cesto v naših krajih????? kake info mi daješ??? user posted image user posted image

grem na wc...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
19.9.2008 10:42:34   
zrak
ma ciao tudi iz našo strani

Mela tudi Enei noče dat rokice..on hoče hodit sam, pa tudi voziček ne smem vozit jaz, ampak on...pa sem mislila, da so to vaške fore, ker ne ve kaj je cesta in se skozi podi med oljkami, pa vidim, da temu ni tako, ker Val pa je le vajen mestnega življenja.

Ma kaj si zamešala vse skupaj brokole+cvetačo + krompir in vrgli na pekačuser posted image se ni zelenjava naredila prej ko krompir.... to moram probat... ponavadi mešam bučke+pomidor+krompir+meso

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
19.9.2008 10:49:20   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmmmmmmmmmmmmmmmmm...dober recept melauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak bom to naredila drugi teden,ko smo vsi trijeuser posted image user posted image user posted image pa itak vem,da če bo I sam tega ne bo glih preveč jedel,ker mu smrdi cvetačauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
19.9.2008 11:31:37   
melaverde

ma ciao tudi iz našo strani

Mela tudi Enei noče dat rokice..on hoče hodit sam, pa tudi voziček ne smem vozit jaz, ampak on...pa sem mislila, da so to vaške fore, ker ne ve kaj je cesta in se skozi podi med oljkami, pa vidim, da temu ni tako, ker Val pa je le vajen mestnega življenja.

Ma kaj si zamešala vse skupaj brokole+cvetačo + krompir in vrgli na pekačuser posted image se ni zelenjava naredila prej ko krompir.... to moram probat... ponavadi mešam bučke+pomidor+krompir+meso

jaz osebno, krompir prej skuham in ga dam samo zapečt...moja mama pa ga zreže bolj na drobno in je kao ok user posted image  jaz ugotavljam, da bi lahko imela v kuhinjo samo pečico, samo notri daš in imaš mir user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
19.9.2008 11:33:25   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmmmmmmmmmmmmmmmmm...dober recept melauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak bom to naredila drugi teden,ko smo vsi trijeuser posted image user posted image user posted image pa itak vem,da če bo I sam tega ne bo glih preveč jedel,ker mu smrdi cvetačauser posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa skuhaš torteline, jih daš v pekač, zraven narežeš zelenjavo in malo šunke ter sir, kao "gratinirano"
hitro narejeno, malo drugače in finoooo user posted image  pa brez cvetače seveda...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
19.9.2008 11:34:33   
Naja30
thaiss, tam pri jedilnikih piše, da je eden za 1.starostno skupino, drugi pa za predšolske otroke. In katerega je treba zdaj gledat? Drugega? user posted image  Če je tako, pa naši tudi kruh in paštete jejo! user posted image

majrim, boš povedala recept za pašteto prosim?

melaverde, si naredila gušte s svojim kosilom od včeraj! user posted image

Včeraj smo tudi mi imeli sestanek v vrtcu in sem zelo zadovoljna z vzg. Če bo tako naprej, bo super. Ful ima dober plan, dobre metode in vse skupaj je super.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
19.9.2008 12:40:02   
majrim
naja30...tu imaš link za pašteto... http://www.zibelka.si/blog/?p=572       user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
19.9.2008 12:40:34   
majrim
grem delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
19.9.2008 13:52:24   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

asso, kaj ni bila napovedana fešta za cesto v naših krajih????? kake info mi daješ??? user posted image user posted image

Pojma nimam kaj se KS meni. Uradno cesta ni končana!!! Žiher bi naredili fešto ja s takšno cesto in takšnim igriščemuser posted image user posted image user posted image

Grem kuhat naprej kosilo pol pa se vlešt.

Danes sem bila dve urci v službi, potem sem eno urco lavfala domov, potem še eno urco na teren v sosednji kraj... in zdej malo počitka. Ne vem, če se bomo kaj brale do ponedeljka, ker mi računalnik doma totalno trokira. Noče in noče se mi vžgat...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?