asso
|
Nena, hvala ti Če toliko hvalite ta Sermin pa možno, da bom tam kaj naredila, samo upam, da bo fraj. No, da vam ne povem današnje moje dogodivščine. No, ko grem domov se mi najprej zgodi to, da grem dobesedno domov in nekje skoraj pred hišo se spomnem na vrtec Še tako sem bila pozna... allo obrnit in v vrtec. Nato grem k mami, mali pustim gor, skočim do Torri zaradi kreme za faco in seveda spotoma še kaj pogledam in kaj se mi zgodi. Zgubim telefon Sem ga imela v žepku od oblekice in ko sem nekaj probala zgleda mi je padel ven. Zrajtala sem se tam po enih 15-ih minutah in sem šla nazaj. Telefona nikjer. Grem še v ostale trgovine, ki sem bila in nič. Potem še na informacije in si je tam zapisala telefonsko, če ga slučajno kdo prinese. Seveda me je na koncu minila volja vse gledat in sem šla res še samo po kremo in v Coop in še enkrat v trgovino, če so ga med tem mogoče najdli. Nič. Prijazna prodajalka mi je posodla telefon, da sem se poklicala, če bo slučajno kje v trgovini zvonil oz. se kdo oglasil. Zvonil je, oglasil se ni nobeden. Pridem domov, pokličem dragega, da naj preko vez zrihta takojšnjo blokado kartice in mi še on reče, da je telefon nedosegljiv. Zjokat sem se hotela. Sej ne toliko zaradi tel. ampak zaradi vseh številk, slik, "zmenkov", ki so bili noter. Edina dobra novica, da že jutri je pronta druga kartica. Zrak, zahvali se veš komu Itak, da telefon ne bom dobila, glede na to, da ga je nekdo še ugasnil in se ni javil, ko sem klicala. Naročen je že nov telefon Sicer so me klicali pred dvajsetimi minutami, da so jim prinesli telefon hvala bogu, ker se mi ne da trošit zdej še za telefon. Aja, moram še dnar vzet nazaj, ker sem dragemu že dala šolde, da mi takoj novega vzame. No, moja zgodbica... ste najbrž zaspale zraven. Grem tudi jaz, ker moram še pod tuš in jutri vstanem zgodaj, ker moram na pogreb je že ob 8-ih Lahko noč čvekice