|
RE: IVF/ICSI september, oktober 17.9.2008 21:46:55
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Lepotičke moje, končno med vami! Tako sem vaš pogrešala, čeprav sem se imela lepo... . Katera mi napiše povezetk dveh dni? Sej se hecam , vas bom že zgrizla! Kako mismis in ostale...pojma nimam, ker nisem imela niti minute dostopa...grem si skuhat en čaj, potem pa hitro prebrat! ja lubek a ne prideš ti šele jutri nazaj????? Kak si? Znakci N že nagajajo kaj? Boš rabla verjetno kar dve al pa tri šalčke čaja, da se boš prebila skozi vse dogodivščine rr.. Bolj nahitro sem vas pregledala...za glavno upam, da vidla! Malo prej smo šli protu domu kot načrtovano...jaz sem bila presrečna. Sem komaj čakala, da pridem k mojemu domov, da se bova končno poveselila, saj nama še ni uspelo. Zarji, prav maš, še lačna sem ratala... kako si ti, bitjce, ješe ni? orkofix!(naj ti netka prevede)...dej upam,da si vseeno v redu in sa ti reči čimprej uredijo Sicer pa vidim, da shukica skrbi zate Pikovitek, si se vrnila s težkim srcem? Verjamem...hvala ti, ker se veseliš z mano. To je tudi tvoja zasluga. Ne veš, koliko si mi stala ob strani! Škoda, da ne morem v petek...bi vidla fotke...upam,da prihodnjič. Uživaj v novem gnezdecu. Sonček, čestitke za morfologijo in da je vse v redu...bravo! Spol pa res ni važen...se boš vsaj roza barvi izogibala Mismis, čestitam, to je enkratno...oba sta ok in pri tebi, super! Sem toliko mislila nate! Baci, superca! Netka, ti javim na zs za kafe, pivo, pico, školjke ...kar boš tela! Fajn si porihtala, bravo! Lučka, kako, kdaj greš k Rešu? Hvala za vse dobre želje Ledenka, kako ste vi trije? Se občutki pomirjajo počasi? Abra, Arneja, Pija...pridne kot vedno. Sabsa, sem s tabo. Nimamo kej narest. ne vem, zakaj je niti dobro, da nam govorijo, če je razpasena E ali ne...brez veze. Ne misli nato. Posveti se samo sladki zmagi. Cel kup sem vas pozabila...o, mlinčka, hvala ti...in še in še. Utrujena sem, a vesela. So bile tudi neprijetne zadeve, a jaz sem se samo zadovoljno nasmihala vsem in vsemu. Malo me boli v trebuhu, po mojem tudi zaradi težke hrane, nič sadja in premalo zelenjave...in od uporabe javnih wc-jev in tko. Ponoči sem ene 3h dežurala z enim mojih druž. članov na gsm.u brez ključa od stanovanja....tko, da sem zmozgana. Trepetalke, navijam prav za vsako...ju3 je cel kup akterk, držim pesti za lepe rezultate in dosežke! Lepe sanje in lahko noč!
|