Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:16:25
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 vidm, da me spet tole citiranje neki zeza ej, kako pa lahko v enem postu več različnih citiraš? Copy paste varianta ... snađi se Ko berem imate večine laptope in lepo uživate na kavčih ali posteljah ... jaz pa se zviram pred tole mašino ... sej ni čudno, da me pol vse boli ... sem dobila idejo, kaj bom Božičku letos napisala, da mi prinese ...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:17:20
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Majček, igrici je ime medo Brunda, ne Runda.... Joj, jo, joj, a bi rada za rundo dala, al kaj? sem zdele tole prebrala pa se zasmejala in se je moj medo zbudu me gleda kot da bi z lune padla zdej je pa že drugo kitico začel ta je pa bl mur, mur, murenčki
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:18:23
|
|
|
|
Krista28
|
Živjo punce, jst pa mojmu berem začetek posta od Nile on pa: Kva a fusbal je?! Kje pa ! Sej bom najdu! Hja, in zdej veselo gleda fusbal in napada vrečko grisinov, ki se sicer borijo in lezejo not v kavč, ampak naš ati se ne da. Jst mam pa brez slabe vesti cajt z vami čvekat. No sej mi je lepo brezkofeinsko kavico prinesel pa jogurt k mizi, piškotov mi pa noče , ker pravi, da bo potem jutri spet več kg., tako da Posadka - pri meni kavbojke zaenkrat odpadejo, lahko pa ene podobne oblečem, upam da za Nadjo najdem, bel bodi ne bo problem... Dons sva se z Nadjo cel ljubi dan potepali. Sva ble v Šentvidu pri kolegici, pol sva šli pa k drugi kolegici na Jurčkovo (Zajček) tam imajo super vrt za kavico, pa dobr sladoled, pa še omenila mi je, da bo dala previjalno mizo na steno v ž. WCju pa mal bo zunaj zaščitla proti vetru, tako da jeseni se lahko kdaj tudi tam dobimo na kavici in sedimo kar zunaj, da so mali na zraku, sprehodimo se pa po PST-ju. Ura je tako hitro tekla, da sva potem šibali po Kristjana v vrtec in direktno v Litijo na banko pa v trgovino. Je bilo glasno in pestro - SLS je imela muziko in "štant" - no Kristjana so harmonike pa piškoti fasciniral , prišli domov, pojedli kosilo in ven. no moški del, ....Nadja je kar v vozeku mal podremala. Pol sem jo samo še počasi umila, podojila in mal čez 8 je že spala.... Clericv6, welcome pri čveku Joan, madonca, pa saj imaš svoje mleko pri roki. Namaži pa boš vidla kaj bo....škodit ne more...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:19:05
|
|
|
|
Ketrin
|
NiLe, jz mam tud lap topa, pa tud kr sedim za mizo.... Kavč je zaseden, sej veš
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:20:25
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Sem pozabla povedat, da smo dobili kopalke za plavanje... Tko da smo že čist redy in čakamo na 10.10 Fino, drugače imam jaz ene odveč - št. 74 ... če katera rabi. Moj dragi ravno pregleduje reklame in prospekte z bazarja in me sprašuje, če rabim prospekt od Atlantika - plavanje za dojenčke.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:21:32
|
|
|
|
Ketrin
|
Joan, da nisi ti za kakim hudim tipčkom preveč gledala... zdej pa maš vraga.... Ne, šalo na stran... po moje imaš prehlajen uček.... pojdi se pokazat, da ti dajo kake kapljice...tole je zoprna zadeva.... upam da bo kmalu bolje...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:22:48
|
|
|
|
Ketrin
|
NiLe, tele moje so št. 68... pojma nimam če ji bodo prav... moram probat, sam sploh ne vem kako naj ji to gor navlečem.... Že za body z dolgimi rokavi se kraga, kaj šele oprijete kopalke
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:24:02
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Vem da je Tasyo zaradi antibiotika morala nehati, samo si je verjetno vmes črpala... jaz raje ne bi pospeševala tvorbe... Sem mislila postopno ukinjati doječe obroke... Ali je kakšen drug predlog? Ko sem jaz zaključevala z dojenjem, sem delala postopoma, vmes pa vedno toliko iztisnila, da se mi ni zatrdlina delala. js grem kar v pižamo...pa še mal pokukam sem in v mižule...
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 17.9.2008 22:25:08 >
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:25:04
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Čer, imam eno vprašanje za tiste, ki ste nehale dojit in šle na AM. Kako to narediti, da ne dobiš vnetja? Koliko pa vaši fantki sedaj pojedo Am? In kolikokrat na dan oz na koliko ur? Vem da ste zvečer gor skoraj izključno doječe čveke pa vendarle se bo kakšna našla, a ne? Vem da je Tasyo zaradi antibiotika morala nehati, samo si je verjetno vmes črpala... jaz raje ne bi pospeševala tvorbe... Sem mislila postopno ukinjati doječe obroke... Ali je kakšen drug predlog? Ja nič kaj večernja tema, a ne? Mi nismo dojeci :) Kako prenehat, da ne dobis mastitisa? Veckrat gres pod vroc tus se nagnes in cakas, da mleko zacne kapljat iz dojk. Ali pa si sposodis pumpico in iztiskas samo toliko, da pritisk popusti ( saj ves taksno kot je povprasevanje taksna je zaloga ) in to bi bilo vse Mi popijemo zjutraj sicer 220 vcasih pa tudi 240 cez dan pa 180 ali manj odvisno kako sta lacna, se pa pozna, da dodajamo kasice in sta bolj sita, jemo na 5 ur in zvecer zadnji obrok ob 20:00 potem pa nic do 7 zjutraj Upam, da sem ti kaj pomagala drugace pa javi in ti lahko se s cim svetujem...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:25:37
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin NiLe, tele moje so št. 68... pojma nimam če ji bodo prav... moram probat, sam sploh ne vem kako naj ji to gor navlečem.... Že za body z dolgimi rokavi se kraga, kaj šele oprijete kopalke A ti prinesem št. 74? Boš sprobala, ji bodo bolj komot. Bo pikica že potrpela ... men so tako hude tele koopalke, so vsi tolk fletni v njih.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:25:40
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin NiLe, tele moje so št. 68... pojma nimam če ji bodo prav... moram probat, sam sploh ne vem kako naj ji to gor navlečem.... Že za body z dolgimi rokavi se kraga, kaj šele oprijete kopalke ja kakšne pa so to kopalke, a so v enem kosu pa za čez glavo? A niso samo hlačke? Joj, dons sem pa čist za luno, o ničener nimam pojma
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:27:38
|
|
|
|
Majček28
|
Joan, jaz ti lahko prinesem eno kremico, ki jo je Brina dobila pred morjem, ker je imela mal rdeč uček, pa se ni točno vedl al ga je (sem ga ) prehladila al se dela ječmenček. Namazala 3x po veki pa je blo ok. No, še vseen bi blo boljš, da ti dr. kej da
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:28:00
|
|
|
|
Ketrin
|
Ne, sam spodnji del kopalk je... take rdeče do kolen, čist oprijete, na eni nogici je pa una froggy žaba narisana... skratka hude ko 1oo mater Daj prosim prinesi NiLe, jaz bom pa 68 prinesla pa bomo že neki skombiniral še zate Majček, a plov
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:29:59
|
|
|
|
katka28
|
Madonca kako vam velja, ker boste plavat hodile, spet bom vse zamudila, dogodke in ko se bomo kaj srecale na kaksnem srecanju na kopnem bom spet cukasto gledala kaj ve cvekate.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:30:56
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin NiLe, tele moje so št. 68... pojma nimam če ji bodo prav... moram probat, sam sploh ne vem kako naj ji to gor navlečem.... Že za body z dolgimi rokavi se kraga, kaj šele oprijete kopalke ja kakšne pa so to kopalke, a so v enem kosu pa za čez glavo? A niso samo hlačke? Joj, dons sem pa čist za luno, o ničener nimam pojma Eeej, Majček, ti ga pa tud pihneš. Ja, hlačke so, sam so bolj oprijeta varianta. Čvekice moje, moj čas se počasi izteka - joj, to se pa tko grozno bere - možek čaka na svoj del večera za mašino. Sem mu dala domačo nalogo in mora dva CDja zapečt - za Posadko, tko da se bom počasi odklopla in šla v pančevo. Jutri zjutraj pa vse poti vodijo v Radomlje, a ne? Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:31:10
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ne, sam spodnji del kopalk je... take rdeče do kolen, čist oprijete, na eni nogici je pa una froggy žaba narisana... skratka hude ko 1oo mater Daj prosim prinesi NiLe, jaz bom pa 68 prinesla pa bomo že neki skombiniral še zate Majček, a plov iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:31:54
|
|
|
|
katka28
|
Lahko noc in mirno spanje...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:32:21
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe tko da se bom počasi odklopla in šla v pančevo. Pančevo? Greš v šoping? Sej veš predel BG kje je ful hud šoping
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:33:16
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Madonca kako vam velja, ker boste plavat hodile, spet bom vse zamudila, dogodke in ko se bomo kaj srecale na kaksnem srecanju na kopnem bom spet cukasto gledala kaj ve cvekate. ah katka ne skrbi, ti bomo v včernem poročilu vse poročale in boš na tekočem sicer pa tud v 'živo' hitr not prideš
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:33:59
|
|
|
|
Ait
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ...he he...me je moj prej napodil večerjo naredit...sej zdej se je pa tako nabasal, da je šel že v posteljo he he...moški... Hahaha kok znajo pa eni naložit dobr ...me prou zanima ka bo rekla..oz napisala..kok klaftr je od poldesetih naprej nažagala Haha mhm, mhm, mutti.....bilo kuda tati svuda.. Drgač pa, punce....luštn se mejte jutr.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:34:38
|
|
|
|
katka28
|
Sem prej gor brala pa se mi ne da iskat od koga... A zdaj za vsako zvezdico dobis bandidosa??? Madonca veste koliko bandidosov je to, ce od vsake dobis enega Ketrin: ko se srecamo ga tudi od mene dobis...mene pa se caka 75 postov
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:34:49
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: NiLe tko da se bom počasi odklopla in šla v pančevo. Pančevo? Greš v šoping? Sej veš predel BG kje je ful hud šoping Ma, jaz bi šla raje v NY šopingirat ... sam pejneze mi dejte, no problem
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:36:22
|
|
|
|
Jo@n
|
Bravo Ait (ki je verjetno hotel biti Ati)
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:36:34
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ait IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ...he he...me je moj prej napodil večerjo naredit...sej zdej se je pa tako nabasal, da je šel že v posteljo he he...moški... Hahaha kok znajo pa eni naložit dobr ...me prou zanima ka bo rekla..oz napisala..kok klaftr je od poldesetih naprej nažagala Haha mhm, mhm, mutti.....bilo kuda tati svuda.. Drgač pa, punce....luštn se mejte jutr. Jaz pa berem in berem pa mi ni blo nic jasno, pol sem pa skopcala. Sem ze hotla rect spet nova cveka na vidiku
< Sporočilo je popravil katka28 -- 17.9.2008 22:37:14 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:36:45
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: NiLe tko da se bom počasi odklopla in šla v pančevo. Pančevo? Greš v šoping? Sej veš predel BG kje je ful hud šoping dej Nile poglej še, če imajo kopalke za čez glavo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......