|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
17.9.2008 21:51:39   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

evo mene, evo mene...čist prklopljena in za spermembo čist na tekočem user posted image
Aleluja!

moj možek je danes naredu CPP (brez napake lepo prosim ) tko, da sem zdej spet prišla do lap topa user posted image user posted image  in ni vrag, da zdej tud jaz naklofam za še eno zvezdico user posted image
A se ti ne zdi, da je do zvezdice še daleč? Edino če skupaj naklofava do dvestotke...

Jutri, a potem prinesem bandidose al ne?
No comment...

Malo gledam in štejem koliko nas bo jutri pri Jabolku, saj ima veliko dnevno, ampak a ste ziher da bo šlo za cel razred ljudi noter???user posted image

Mene pa še vedno oko matra... No, saj ne vem, a je vneta zgorna veka, ali obrv? Se bojim da je kakšen živec, ker me je sedaj začelo čudno skelet še na spodnji veki... No, tole je eden od morebitnih izgovorov če se jutri slučajno ne prikaževa.

Škoda, ker naše medicinke ni zdajle gor, da bi ji malo pojamrala in jo vprašala, kaj kaže s tem mojim očesom. Pa prsežem, da nisem pogledov naokrog po tipih metala...

Dost jamranja, grem F5 uporabit...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
17.9.2008 21:51:58   
Ketrin
Uauuuuu, sploh je nisem vidla.... Pa imam 4 zvezdice... kolk sem pridnauser posted image user posted image

NiLe, a misliš da imajo tuki na RR kake nagrade za take čvekeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
17.9.2008 21:52:03   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Nile: bandidos pravis...hmmmm...ne danes bom abstinirala..razen ce me boste premamile.

Porka duš s tem Bandiosom že cel teden težite... bom mogla jutro prov v štacuno....

Baje bo jutri na srečanju bandidos na meniju user posted image .. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4. zvezdico. Pridna!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
17.9.2008 21:54:33   
clericv6
Joan, je možno, da si si oko prehladila oz prepihala? Meni se je to zgodilo enkrat in ker sem imela oko že čisto zaprto, sem šla k dr. in mi je dal kapljice in kremo za v oko. Upam, da se ti čim prej popravi....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
17.9.2008 21:55:52   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Joan, je možno, da si si oko prehladila oz prepihala? Meni se je to zgodilo enkrat in ker sem imela oko že čisto zaprto, sem šla k dr. in mi je dal kapljice in kremo za v oko. Upam, da se ti čim prej popravi....

Pri tem vremenu nič čudnega, čeprav pri kakšnem odprtem oknu pa nisem sedela...

Hja, če ne bo boljše bo treba se mal pokazat...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
17.9.2008 21:57:27   
NiLe

Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten user posted image

Jaz tudi upam na lepo vreme. Svečko mi bo sisterca zrihtala (če želiš, lahko naroči tudi za tebe), za prtiček moram pa taščo vprašat, ker je ona obakrat rihtala te zadeve. Ti sporočim.

Mhmmmm

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
17.9.2008 21:57:34   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Mene pa še vedno oko matra... No, saj ne vem, a je vneta zgorna veka, ali obrv? Se bojim da je kakšen živec, ker me je sedaj začelo čudno skelet še na spodnji veki... No, tole je eden od morebitnih izgovorov če se jutri slučajno ne prikaževa.

Škoda, ker naše medicinke ni zdajle gor, da bi ji malo pojamrala in jo vprašala, kaj kaže s tem mojim očesom. Pa prsežem, da nisem pogledov naokrog po tipih metala...

Dost jamranja, grem F5 uporabit...

To je zato, ker smo prevec pred racunalnikom user posted image user posted image

Mozno, da si si jo res prehladila, upam, da se hitro pozdravi ( tvoja ucka )

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
17.9.2008 21:58:50   
Majček28
ne, ne, tole gre čist prehitr user posted image  kako lehko tolk hitr klofate?
očitno bom mogla tud jaz bandidos začet pit...mogoče bo pol kaj hitrejš šlo user posted image

Ketrin, jutri za nagrado dobiiš 2 bandidosa user posted image user posted image user posted image

A fuzbal je? Mojga očitno ne gane, ker drnjoha na kavču zraven mene...po mojem mal špega kaj pišem user posted image

A so vaši malčki tud začel drugač kakat? Pri nas je na vsake 3 dni po tanovem in to neki čudnga, zelenga, limastga pa tko user posted image  , da je kr hudo...da ne govorim kakšenga golobčka spusti user posted image  V čem je fora, sej jo še vedno samo dojim user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
17.9.2008 21:59:16   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Upam, da tole čim prej zrihtaš ... ker tole se vsekakor ne sliši dobro.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
17.9.2008 21:59:57   
simvir

Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten user posted image

Kar na Rakovnik zavij, imaš veliko izbiro. Sej si čisto blizu doma, a ne?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
17.9.2008 22:00:44   
katka28

očitno bom mogla tud jaz bandidos začet pit...mogoče bo pol kaj hitrejš šlo user posted image

Ketrin, jutri za nagrado dobiiš 2 bandidosa user posted image user posted image user posted image

A fuzbal je? Mojga očitno ne gane, ker drnjoha na kavču zraven mene...po mojem mal špega kaj pišem user posted image

A so vaši malčki tud začel drugač kakat? Pri nas je na vsake 3 dni po tanovem in to neki čudnga, zelenga, limastga pa tko user posted image  , da je kr hudo...da ne govorim kakšenga golobčka spusti user posted image  V čem je fora, sej jo še vedno samo dojim user posted image

Crevesje se razvija zato je tako. Bos videla kako sele bo ko bosta GH zaceli jesti. Drekec bo vsak dan drugacne barve user posted image   Nasa dva tudi golopcke rada spuscata mamica jih pa lovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
17.9.2008 22:02:21   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Jaz tudi upam na lepo vreme. Svečko mi bo sisterca zrihtala (če želiš, lahko naroči tudi za tebe), za prtiček moram pa taščo vprašat, ker je ona obakrat rihtala te zadeve. Ti sporočim.

Hvala, res si zlata- svečko je že moja mami zrihtala, za prtiček bi mi pes kakšna info ptov pršla. Splh si ne predstavljam kako bi mogu zgledat user posted image

Mhmmmm

sklepam da to pomeni JA, ampak se ti tolk sline cedijo, da tud napisat ne moreš user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
17.9.2008 22:03:17   
Ketrin

Se bojim da te bomo mogl pol še bolj čakatuser posted image user posted image

Jeeeeeeeee

Naš je tudi pozabu na fuzbal.... se gre raje tole igrco medo brundauser posted image user posted image

Ja, pri meni je isto.... Pojma nimam zakaj, si nisem zapisvala ko so mamice to govorile... ti pa očitno tud ne... zdej pa mava hudiča

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
17.9.2008 22:03:38   
simvir
Jaz moram it, je user posted image  v adamovem kostumu prišel po mene in že kar grdo gleda, kaj spet na netu visim. Greva mal user posted image . Sej drugim tudi ne bi škodilo...

Se vidimo jutri, upam da ne bo kakšnih sprememb.

Nočko...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
17.9.2008 22:03:43   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

A v cerkev? Sorry, mogoče butasto vprašanje ampak res ne vem user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
17.9.2008 22:05:14   
Ketrin
Opa, Simvir... pohiti, da si ne premisli in zaspi na kavču kot našiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
17.9.2008 22:07:21   
simvir

Ja če greš skozi stranski vhod (s strani parka) imajo trgovino. mislim, da se imenuje Salve.

Zdaj pa res moram it...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
17.9.2008 22:07:55   
Majček28

Jaz moram it, je user posted image  v adamovem kostumu prišel po mene in že kar grdo gleda, kaj spet na netu visim. Greva mal user posted image . Sej drugim tudi ne bi škodilo...

Oooooo, tole je pa provokacija....če bi vsi na enkrat bi bil dolgčas na rr user posted image user posted image

Se vidimo jutri, upam da ne bo kakšnih sprememb.

Nočko...

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
17.9.2008 22:08:34   
NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Hvala, res si zlata- svečko je že moja mami zrihtala, za prtiček bi mi pes kakšna info ptov pršla. Splh si ne predstavljam kako bi mogu zgledat user posted image

Super! Tak majhen prtiček je, pa lahko daš izvesti prvo črko imena ... no, tako smo imeli pri starejših 2eh

Mhmmmm

sklepam da to pomeni JA, ampak se ti tolk sline cedijo, da tud napisat ne moreš user posted image

Ja, ja, jaaaaaaa ... pismu, da ne bom alko postala... ravnokar pijem enega in že razmišljam, kako bom jutri dopoldne tolkla drugo flašo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
17.9.2008 22:09:48   
Majček28

Naš je tudi pozabu na fuzbal.... se gre raje tole igrco medo brundauser posted image user posted image

hi hi hi hi, medo runda...ta je pa dobra...moj tud to igrco pozna, pa noče priznat user posted image user posted image user posted image

Ja, pri meni je isto.... Pojma nimam zakaj, si nisem zapisvala ko so mamice to govorile... ti pa očitno tud ne... zdej pa mava hudiča

Kako je že šla una reklama; Ferdo piš!!!  user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
17.9.2008 22:12:25   
Majček28
vidm, da me spet tole citiranje neki zeza user posted image

ej, kako pa lahko v enem postu več različnih citiraš?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
17.9.2008 22:12:33   
NiLe

Ja če greš skozi stranski vhod (s strani parka) imajo trgovino. mislim, da se imenuje Salve.

Ej, Majček, a boš šla uč vržt? Pa boš poročala, prav?

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
17.9.2008 22:13:38   
Ketrin
Majček, igrici je ime medo Brunda, ne Runda.... Joj, jo, joj, a bi rada za rundo dala, al kaj?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.9.2008 22:14:27   
Ketrin
Sem pozabla povedat, da smo dobili kopalke za plavanje... user posted image user posted image user posted image Tko da smo že čist redy in čakamo na 10.10

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.9.2008 22:15:05   
trnuljčica
Čer,
imam eno vprašanje za tiste, ki ste nehale dojit in šle na AM. Kako to narediti, da ne dobiš vnetja? Koliko pa vaši fantki sedaj pojedo Am? In kolikokrat na dan oz na koliko ur?
Vem da ste zvečer gor skoraj izključno doječe čveke pa vendarle se bo kakšna našla, a ne?user posted image
Vem da je Tasyo zaradi antibiotika morala nehati, samo si je verjetno vmes črpala... jaz raje ne bi pospeševala tvorbe... Sem mislila postopno ukinjati doječe obroke... Ali je kakšen drug predlog?

Ja nič kaj večernja tema, a ne?user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......