Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:51:39
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 evo mene, evo mene...čist prklopljena in za spermembo čist na tekočem Aleluja! moj možek je danes naredu CPP (brez napake lepo prosim ) tko, da sem zdej spet prišla do lap topa in ni vrag, da zdej tud jaz naklofam za še eno zvezdico A se ti ne zdi, da je do zvezdice še daleč? Edino če skupaj naklofava do dvestotke... Jutri, a potem prinesem bandidose al ne? No comment... Malo gledam in štejem koliko nas bo jutri pri Jabolku, saj ima veliko dnevno, ampak a ste ziher da bo šlo za cel razred ljudi noter??? Mene pa še vedno oko matra... No, saj ne vem, a je vneta zgorna veka, ali obrv? Se bojim da je kakšen živec, ker me je sedaj začelo čudno skelet še na spodnji veki... No, tole je eden od morebitnih izgovorov če se jutri slučajno ne prikaževa. Škoda, ker naše medicinke ni zdajle gor, da bi ji malo pojamrala in jo vprašala, kaj kaže s tem mojim očesom. Pa prsežem, da nisem pogledov naokrog po tipih metala... Dost jamranja, grem F5 uporabit...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:51:58
|
|
|
|
Ketrin
|
Uauuuuu, sploh je nisem vidla.... Pa imam 4 zvezdice... kolk sem pridna NiLe, a misliš da imajo tuki na RR kake nagrade za take čveke
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:52:03
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Nile: bandidos pravis...hmmmm...ne danes bom abstinirala..razen ce me boste premamile. Porka duš s tem Bandiosom že cel teden težite... bom mogla jutro prov v štacuno.... Baje bo jutri na srečanju bandidos na meniju .. Pa za 4. zvezdico. Pridna!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:54:33
|
|
|
|
clericv6
|
Joan, je možno, da si si oko prehladila oz prepihala? Meni se je to zgodilo enkrat in ker sem imela oko že čisto zaprto, sem šla k dr. in mi je dal kapljice in kremo za v oko. Upam, da se ti čim prej popravi....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:55:52
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Joan, je možno, da si si oko prehladila oz prepihala? Meni se je to zgodilo enkrat in ker sem imela oko že čisto zaprto, sem šla k dr. in mi je dal kapljice in kremo za v oko. Upam, da se ti čim prej popravi.... Pri tem vremenu nič čudnega, čeprav pri kakšnem odprtem oknu pa nisem sedela... Hja, če ne bo boljše bo treba se mal pokazat...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:57:27
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten Jaz tudi upam na lepo vreme. Svečko mi bo sisterca zrihtala (če želiš, lahko naroči tudi za tebe), za prtiček moram pa taščo vprašat, ker je ona obakrat rihtala te zadeve. Ti sporočim. Jutri, a potem prinesem bandidose al ne? Mhmmmm
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:57:34
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mene pa še vedno oko matra... No, saj ne vem, a je vneta zgorna veka, ali obrv? Se bojim da je kakšen živec, ker me je sedaj začelo čudno skelet še na spodnji veki... No, tole je eden od morebitnih izgovorov če se jutri slučajno ne prikaževa. Škoda, ker naše medicinke ni zdajle gor, da bi ji malo pojamrala in jo vprašala, kaj kaže s tem mojim očesom. Pa prsežem, da nisem pogledov naokrog po tipih metala... Dost jamranja, grem F5 uporabit... To je zato, ker smo prevec pred racunalnikom Mozno, da si si jo res prehladila, upam, da se hitro pozdravi ( tvoja ucka )
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:58:50
|
|
|
|
Majček28
|
ne, ne, tole gre čist prehitr kako lehko tolk hitr klofate? očitno bom mogla tud jaz bandidos začet pit...mogoče bo pol kaj hitrejš šlo Ketrin, jutri za nagrado dobiiš 2 bandidosa A fuzbal je? Mojga očitno ne gane, ker drnjoha na kavču zraven mene...po mojem mal špega kaj pišem A so vaši malčki tud začel drugač kakat? Pri nas je na vsake 3 dni po tanovem in to neki čudnga, zelenga, limastga pa tko , da je kr hudo...da ne govorim kakšenga golobčka spusti V čem je fora, sej jo še vedno samo dojim
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:59:16
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mene pa še vedno oko matra... No, saj ne vem, a je vneta zgorna veka, ali obrv? Se bojim da je kakšen živec, ker me je sedaj začelo čudno skelet še na spodnji veki... No, tole je eden od morebitnih izgovorov če se jutri slučajno ne prikaževa. Upam, da tole čim prej zrihtaš ... ker tole se vsekakor ne sliši dobro.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 21:59:57
|
|
|
|
simvir
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten Kar na Rakovnik zavij, imaš veliko izbiro. Sej si čisto blizu doma, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:00:44
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ne, ne, tole gre čist prehitr kako lehko tolk hitr klofate? očitno bom mogla tud jaz bandidos začet pit...mogoče bo pol kaj hitrejš šlo Ketrin, jutri za nagrado dobiiš 2 bandidosa A fuzbal je? Mojga očitno ne gane, ker drnjoha na kavču zraven mene...po mojem mal špega kaj pišem A so vaši malčki tud začel drugač kakat? Pri nas je na vsake 3 dni po tanovem in to neki čudnga, zelenga, limastga pa tko , da je kr hudo...da ne govorim kakšenga golobčka spusti V čem je fora, sej jo še vedno samo dojim Crevesje se razvija zato je tako. Bos videla kako sele bo ko bosta GH zaceli jesti. Drekec bo vsak dan drugacne barve Nasa dva tudi golopcke rada spuscata mamica jih pa lovi
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:02:21
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten Jaz tudi upam na lepo vreme. Svečko mi bo sisterca zrihtala (če želiš, lahko naroči tudi za tebe), za prtiček moram pa taščo vprašat, ker je ona obakrat rihtala te zadeve. Ti sporočim. Hvala, res si zlata- svečko je že moja mami zrihtala, za prtiček bi mi pes kakšna info ptov pršla. Splh si ne predstavljam kako bi mogu zgledat Jutri, a potem prinesem bandidose al ne? Mhmmmm sklepam da to pomeni JA, ampak se ti tolk sline cedijo, da tud napisat ne moreš
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:03:17
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ne, ne, tole gre čist prehitr kako lehko tolk hitr klofate? očitno bom mogla tud jaz bandidos začet pit...mogoče bo pol kaj hitrejš šlo Se bojim da te bomo mogl pol še bolj čakat IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Ketrin, jutri za nagrado dobiiš 2 bandidosa Jeeeeeeeee IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 A fuzbal je? Mojga očitno ne gane, ker drnjoha na kavču zraven mene...po mojem mal špega kaj pišem Naš je tudi pozabu na fuzbal.... se gre raje tole igrco medo brunda IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 A so vaši malčki tud začel drugač kakat? Pri nas je na vsake 3 dni po tanovem in to neki čudnga, zelenga, limastga pa tko , da je kr hudo...da ne govorim kakšenga golobčka spusti V čem je fora, sej jo še vedno samo dojim Ja, pri meni je isto.... Pojma nimam zakaj, si nisem zapisvala ko so mamice to govorile... ti pa očitno tud ne... zdej pa mava hudiča
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:03:38
|
|
|
|
simvir
|
Jaz moram it, je v adamovem kostumu prišel po mene in že kar grdo gleda, kaj spet na netu visim. Greva mal . Sej drugim tudi ne bi škodilo... Se vidimo jutri, upam da ne bo kakšnih sprememb. Nočko...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:03:43
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten Kar na Rakovnik zavij, imaš veliko izbiro. Sej si čisto blizu doma, a ne? A v cerkev? Sorry, mogoče butasto vprašanje ampak res ne vem
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:05:14
|
|
|
|
Ketrin
|
Opa, Simvir... pohiti, da si ne premisli in zaspi na kavču kot naši
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:07:21
|
|
|
|
simvir
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: simvir IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten Kar na Rakovnik zavij, imaš veliko izbiro. Sej si čisto blizu doma, a ne? A v cerkev? Sorry, mogoče butasto vprašanje ampak res ne vem Ja če greš skozi stranski vhod (s strani parka) imajo trgovino. mislim, da se imenuje Salve. Zdaj pa res moram it...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:07:55
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Jaz moram it, je v adamovem kostumu prišel po mene in že kar grdo gleda, kaj spet na netu visim. Greva mal . Sej drugim tudi ne bi škodilo... Oooooo, tole je pa provokacija....če bi vsi na enkrat bi bil dolgčas na rr Se vidimo jutri, upam da ne bo kakšnih sprememb. Nočko...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:08:34
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten Jaz tudi upam na lepo vreme. Svečko mi bo sisterca zrihtala (če želiš, lahko naroči tudi za tebe), za prtiček moram pa taščo vprašat, ker je ona obakrat rihtala te zadeve. Ti sporočim. Hvala, res si zlata- svečko je že moja mami zrihtala, za prtiček bi mi pes kakšna info ptov pršla. Splh si ne predstavljam kako bi mogu zgledat Super! Tak majhen prtiček je, pa lahko daš izvesti prvo črko imena ... no, tako smo imeli pri starejših 2eh Jutri, a potem prinesem bandidose al ne? Mhmmmm sklepam da to pomeni JA, ampak se ti tolk sline cedijo, da tud napisat ne moreš Ja, ja, jaaaaaaa ... pismu, da ne bom alko postala... ravnokar pijem enega in že razmišljam, kako bom jutri dopoldne tolkla drugo flašo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:09:48
|
|
|
|
Majček28
|
Naš je tudi pozabu na fuzbal.... se gre raje tole igrco medo brunda hi hi hi hi, medo runda...ta je pa dobra...moj tud to igrco pozna, pa noče priznat IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 A so vaši malčki tud začel drugač kakat? Pri nas je na vsake 3 dni po tanovem in to neki čudnga, zelenga, limastga pa tko , da je kr hudo...da ne govorim kakšenga golobčka spusti V čem je fora, sej jo še vedno samo dojim Ja, pri meni je isto.... Pojma nimam zakaj, si nisem zapisvala ko so mamice to govorile... ti pa očitno tud ne... zdej pa mava hudiča Kako je že šla una reklama; Ferdo piš!!!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:12:25
|
|
|
|
Majček28
|
vidm, da me spet tole citiranje neki zeza ej, kako pa lahko v enem postu več različnih citiraš?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:12:33
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: simvir IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, a vi že imate za vašo princesko svečko in prtiček? Kje se pa dobijo te prtički za krst? Upam, da bomo imeli sonček, pol bo še bolj lušten Kar na Rakovnik zavij, imaš veliko izbiro. Sej si čisto blizu doma, a ne? A v cerkev? Sorry, mogoče butasto vprašanje ampak res ne vem Ja če greš skozi stranski vhod (s strani parka) imajo trgovino. mislim, da se imenuje Salve. Ej, Majček, a boš šla uč vržt? Pa boš poročala, prav?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:13:38
|
|
|
|
Ketrin
|
Majček, igrici je ime medo Brunda, ne Runda.... Joj, jo, joj, a bi rada za rundo dala, al kaj?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:14:27
|
|
|
|
Ketrin
|
Sem pozabla povedat, da smo dobili kopalke za plavanje... Tko da smo že čist redy in čakamo na 10.10
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:15:05
|
|
|
|
trnuljčica
|
Čer, imam eno vprašanje za tiste, ki ste nehale dojit in šle na AM. Kako to narediti, da ne dobiš vnetja? Koliko pa vaši fantki sedaj pojedo Am? In kolikokrat na dan oz na koliko ur? Vem da ste zvečer gor skoraj izključno doječe čveke pa vendarle se bo kakšna našla, a ne? Vem da je Tasyo zaradi antibiotika morala nehati, samo si je verjetno vmes črpala... jaz raje ne bi pospeševala tvorbe... Sem mislila postopno ukinjati doječe obroke... Ali je kakšen drug predlog? Ja nič kaj večernja tema, a ne?
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......