Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:38:00
|
|
|
|
Ait
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Bravo Ait (ki je verjetno hotel biti Ati) Ne, ne, Jo@n, Ait je kr prou, hehe.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:38:21
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Živijo! Naš Jurček je pa danes kar reagiral na to cepljenje, sicer na mestu vboda ni nič, je pa po obrazku dobil ene rdeče fleke (je že nekaj dni imel par pikic, sedaj so pa prav fleki), pa ne vem, če od ceplenja, ali od sline, ki teče dobesedno v potoku ali pa od dude, ki jo je danes malo več vlekel? Pa kar naprej bi bil po rokah, in to po možnosti priklopljen na mene. Pol so se pa še ta večji fantje spomnili, da ima večji v petek v šoli rolanje in je nujno danes malo vadit, ta srednji gre pa z vrtcem na kolesarski poligon pa je bilo tudi nujno danes vadit vožnjo brez koleščkov.... Sedaj mož Jureta po spalnici nosi, da sem jaz lahko malo sem gor ušla. Glede pospravljanja - uspelo nam je posesat po hiši, kaj več pa niti ne, tako da ne imet za jutri prevelikih pričakovanj.... morda mi pa uspe v tretje, ha ha. Se pa veselim, da se jutri vidimo.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:39:45
|
|
|
|
Jo@n
|
Ait, tudi prav, sem samo hotela bit mal pametna A ne bi raje tvoje zvlekel stran od računalnika. Saj res, s polnim želodcem gre nekoliko težje
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:40:11
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 IZVIRNO SPOROČILO: Ait IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ...he he...me je moj prej napodil večerjo naredit...sej zdej se je pa tako nabasal, da je šel že v posteljo he he...moški... Hahaha kok znajo pa eni naložit dobr ...me prou zanima ka bo rekla..oz napisala..kok klaftr je od poldesetih naprej nažagala Haha mhm, mhm, mutti.....bilo kuda tati svuda.. Drgač pa, punce....luštn se mejte jutr. Jaz pa berem in berem pa mi ni blo nic jasno, pol sem pa skopcala. Sem ze hotla rect spet nova cveka na vidiku aaaaaaaa, zdej je pa še men užgal Pride pozn je pa grozn Sem se hotla že za srečko potegn pa napast s svojim svizcem, kdo je je zdej najdu njo zaj..... čer tati, a srečka pa večerjo kuha
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:40:43
|
|
|
|
lepa posadka
|
Hej, hej! Dve žehti pospravljeni...sem pa čez dan čisto pozabila, da je še ena oprana v stroju...tako mašina spet ropota. Za jutri in glede uniforme ste vse tako resno vzele, da imam še večjo tremo. Jabolko - če imaš kakšno veliko belo rjuho, bo fajn... pa res kakšne ovčke prinesite s seboj. Kavbojke res niso nujne... Joj, joj... bile so sam ideje... itak bi pa jaz morala prit z eno varuško, da bi vse lahko v miru slikala...upam, da bo Tomažek dobre volje. Sicer pa ne bo jutri sam fotosešn, tako da nehajte sam o tem govort. Clericv...fotke s srečanj lahko vidiš - in niso nič posebnega - le prisrčne zaradi množice otrok, hihi ...tiste, s katerimi pa sem v resnici navdušla tele ženske, sem pa že snela dol... No, če prideš tudi ti v Litijo, jih boš videla razstavljene :-))) En 6pack Bandidosov tut jest prnesem. Jabolko, hvala za navodila. Z možekom sva ugotovila, da sva v tej septembrski akciji pozabila račune plačat, tako da on sedaj veselo plačuje... kako je to fino, k ne čutiš direkt - sploh ni tako težko plačat, dokler ne greš na bankomat kej dvignit, pa pravi, da imaš premal, hehehe. Jest bom še malo po hladilniku pospravla :-))) Potem bodo že cunje... pol pa v mižule al kaj... moram še preverit pri ta drugem računalniku, hehe. Če bo vse OK, se vidimo. Lahko noč. Pa še par slikic - je bil tak lep dan, pa se je nečakec kar nastavljal :-))) Pa-pa...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:42:15
|
|
|
|
Ait
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n A ne bi raje tvoje zvlekel stran od računalnika. Saj res, s polnim želodcem gre nekoliko težje hehe, moja spi z lepitopijem namest pouštra...tko da težka bo, to ji je kokr Izi un zajček za ninico
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:42:52
|
|
|
|
Ketrin
|
Tudi jaz sem skapirala Ait Blond, sej veš... pa mal dolg traja... Sam Majček in Katka vama bi mogl pa takoj užgt... se nimata kej na blondinke zgovarjat
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:43:18
|
|
|
|
Jo@n
|
Majček, daj jutri vrzi še kremco v malho... Kopalke za čez glavo so me nasmejale do solz, moj me pa čudno gleda... Da me ne odvleče kam Jabolko, jutri kar seznam opravil napiši, nas bo toliko da bo bajta endvatri porihtana. Ker če ne boš, ti bo ostal samo raztur... in kup drobtin po dnevni za pospravit. Srečka se je že javila da ti zlika, jaz posesam, ...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:44:10
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Tudi jaz sem skapirala Ait Blond, sej veš... pa mal dolg traja... Sam Majček in Katka vama bi mogl pa takoj užgt... se nimata kej na blondinke zgovarjat Jaz mam svetle pramene tako, da se mi malo oprosti pa ura je ze pozna in ....ufff sami izgovori. V glavnem za novega cvekeca..mamo sanese, da jutri ne bo dezja
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:44:32
|
|
|
|
Ait
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 čer tati, a srečka pa večerjo kuha čeer Majček..ne ne Srečka drva žaga...ona je pridna..žaga, pa čeprav ve, da kurmo na olje
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:45:25
|
|
|
|
Ketrin
|
Posadka mi vse resno vzamemo... sej veš da smo za vsako idejo.... Ovčko? Kakšno ovčko? To pa po moje mi nimamo....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:46:34
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Posadka mi vse resno vzamemo... sej veš da smo za vsako idejo.... Ovčko? Kakšno ovčko? To pa po moje mi nimamo.... Da ne bos zivo kam sla iskat in jo k Jabcku pripeljala...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:46:43
|
|
|
|
Ketrin
|
Joj, Ait ti jih tud stresaš... pazi k bo jutr tole prebrala....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:46:52
|
|
|
|
Jo@n
|
SREEEEEČKAAAA! Daj se malo v bran postavi, saj si dovolj stara, ne bomo te me zagovarjale!!!! Ovčko lahko prinesem, če bo suha. Sicer pa, zakaj pa, itak bo potem poslinjena...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:49:36
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ait IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 čer tati, a srečka pa večerjo kuha čeer Majček..ne ne Srečka drva žaga...ona je pridna..žaga, pa čeprav ve, da kurmo na olje kdo bi si mislu, da tud srečka pozna pesmico medo brunda..hi hi hi... joj, jaz se zdele režim k pečen maček (čeprav ne vem glih kako to zgleda ) in zdej se smejim še tejle pogruntavščini..........v glavnem imam napad smeha in komi pišem.....joj kako me moj medo čudn gleda....za popiz......
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:49:54
|
|
|
|
katka28
|
Ait: mislim, da te bodo jutri punce cisto obrale do kosti..ampak ne daj se po moje smo ene redkih forumasic, ki imamo tudi moske predstavnike, ki cvekajo z nami Vidite punce razturamo okoli in okoli
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:50:43
|
|
|
|
Ait
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Joj, Ait ti jih tud stresaš... pazi k bo jutr tole prebrala.... Mhm, jutr bo cela štala hehe, čez noč se bom pa raj u sobo zaklenu za zihr, ker......težko je spat z enim odprtim očesom `ne da?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:51:25
|
|
|
|
katka28
|
Ej Majcek ti si si pa danes res zadala cilj zvezdico al kaj?? Pridna ni kaj bom jutri imela kaj za brat medtem ko boste ve cvekale pri Jabolki
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:51:38
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Posadka mi vse resno vzamemo... sej veš da smo za vsako idejo.... Ovčko? Kakšno ovčko? To pa po moje mi nimamo.... ojojojoj ketrin, te prov vidm kako zdele bulš v raunalnik pa tuhtaš kakšna ovčka za vraga
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:52:27
|
|
|
|
Krista28
|
Jst jutri vzamem ovčko in belo rjuho, je taka zimska... Zdaj pa res čau.. Bravo ait za čvekanje
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:53:43
|
|
|
|
Ketrin
|
Ja, Ait, zihr je zihr, kr zaklen se, da boš lahko mirno spal, sej veš me smo na porodniški pa ni treba da dobr spimo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:54:08
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ait IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Joj, Ait ti jih tud stresaš... pazi k bo jutr tole prebrala.... Mhm, jutr bo cela štala hehe, čez noč se bom pa raj u sobo zaklenu za zihr, ker......težko je spat z enim odprtim očesom `ne da? ti kar reč, da si zdej veze in poznanstva delaš, da boš lahko Izi h kateri peljal, če bo v pondeljk panika
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 17.9.2008 22:54:37
|
|
|
|
Ketrin
|
Ja, sej se mi je zdelo da tole ovčko... no mi je nimamo... če pa na poti na travniku kako srečam, pa lahko enih par v Berlingota naložim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......