|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
17.9.2008 19:51:00   
Lu
Hello!

Ja. Glede moje kartice. Zdaj sem poslala svojo kopijo osebne izkaznice, da se res prepričajo, da ni kartica zlorabljena. Potem pa baje še čakam na eno kodo PaypAluser posted image To moram še raziskat kje jo dobim.

Muki pa ti si prava đekica user posted image user posted image Se boš vsaj malo spočila user posted image

Moci in kam si usmerila jezco?

Pikapolona pa ti si čist aktivna na zimo user posted image user posted image user posted image jaz trenutno samo na telovadbo z otokoma hodim user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
17.9.2008 20:15:49   
Anonimen
o madona lu, tole je pa cel projekt....če ti še niso zlorabili kartice, ti jo bodo pa zdaj ko toliko papirjev pošiljaš.....in s kakšnima otokoma to hodiš na telovadbo ?

jest sem zaenkrat samo na dobri poti, da začnem s telovadbo, ker kupujem...ja, kupujem tekaško stezo ali sobno kolo.....se še ne morem odločit in čakam, da me eden prepriča, ali pa da mi kakšen poceni proda skoraj nerabljeno opremo...user posted image user posted image user posted image

no tako....otrok pravi da gre spat.....

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
17.9.2008 20:57:03   
piskot
moci kaksne bombone pa ti jes, ne se zdej drogirat zacet, te bo zenin dal na cevelj user posted image .

muki po mojem bi bilo najbolje ce si tale tvoj post spravim za primer da kdaj oblezim. kaksen luxus.

lu sami kriminalci user posted image .

lina ej, nisi vec v ny. v sloveniji gres lahko dejansko ven laufat, na zrak, pa gledat okoli. tele sobne zadeve so meni cist mim, to se navelicas po 5 minutah gor viset. ce pa ze mislis namontirat pred tv, pa predlagam kolo. tekaske steze znajo ropotat ko gor skaces.
aja, pa svaka cast, da si ti cel lajf spakirala s tristanom doma. vsakic ko martin sodeluje, je kaksna stvar manj za odnest user posted image .

pikapolona fousarija me razjeda. smrk, kdaj bom jaz naslednjic na bordu? user posted image

altati so mi prinesli skatle od selitvenega servisa. po mojem lahko noter zapakiram vse nas 3. pojma nimam kako to potem en nese dol po stopnicah. revezi. HB da sem noseca. user posted image

grem se mal cipsa vase zmetat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
17.9.2008 21:45:11   
mis
Čer!

se javim da boste vedle da sem živa. Neki nam internet serje in že 2 dni ne morem gor. Zdej sem na moževem računalniku k je prnesu uno brezžično povezavo al kaj in je šel na badminton. Pa sem vas mogla takoj prečekiratuser posted image

No, včeraj je Tina že spal v vrtcu. Je bila zelo pridna, ob 14h so me pa klicali, da je prišla ena mamica ki mi je ful podobna, pa so se nekaj menili, se je Tina zbudila in mislila da sem jaz in začela jokat. Pa so me poklicali. Sem jo šla pol kar iskat. Samo ne vem kako si to predstavljajo. Kaj pa če bi bila v službi in ne bi mogla? Kr neki. Ker ko sem prišla je mirno ležala na ležalniku in me čakala.
No, včeraj zvečer pa je zakuhala. 39 vročine in danes cel dan tako. 39,5, svečka, pade, je dobra, pa čez 6 ur spet isto. Jutri če ne bo bolje se bova šli kar pokazat. Čeprav pravijo da mora met 3 dni vročino da se šele pol prideš pokazat. Tko da zdej samo zbijamo. Kolk svečke vi daste? Celo? mamo une 12,5mg voltaren.
Zdej spijo punce, jest se pa tudi z mislimi že premikam v posteljo. Je bila preejšnja noč bolj pestra, ker smo vsi spali v spalnici. Pa če se je ena ali druga punca zbudila smo se vsi zbudili.

mociuser posted image
pa še Tristan vse najboljšeuser posted image

pa muki pozdravi se!

Upam da kmalu dobim internetuser posted image

nočko

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
18.9.2008 7:04:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati so mi prinesli skatle od selitvenega servisa. po mojem lahko noter zapakiram vse nas 3. pojma nimam kako to potem en nese dol po stopnicah. revezi. HB da sem noseca. user posted image

Dva jo neseta. Tud mi smo imeli take. Vsi bi se lahko not skrili, ja:)
ja, jaz sem tud rekla takrat, hvala bogu za moj mehuruser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
18.9.2008 7:07:08   
altati
Mi smo šli pa včeraj gledat eno dojenčico in je naš Jaša čist 'ven padel' od navdušenja. Jo je stiskal, lubčkal, božal, čist se je raznežil.....sem bila prav šokirana. Kar odlepil se ni od nje, pa vse bi ji dal, pa kar v voziček je zlezel k njej.......In je še ves vereč vpil, da bi šel on  še 'punco gledat'...ne vem a je to že ljubezenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
18.9.2008 8:04:17   
Anonimen

lina ej, nisi vec v ny. v sloveniji gres lahko dejansko ven laufat, na zrak, pa gledat okoli. tele sobne zadeve so meni cist mim, to se navelicas po 5 minutah gor viset. ce pa ze mislis namontirat pred tv, pa predlagam kolo. tekaske steze znajo ropotat ko gor skaces.

vem, da bi bilo lepše in še bolj zdravo gibanje na zraku....a vendar ne bi jest ob osmih, devetih zvečer tekla in kolesarila po hribih, po gozdovih, brez javne razsvetljave...itd.....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
18.9.2008 9:23:27   
Maxica
Dobro jutro tudi z našega konca. Včeraj sem bila frej, danes pa spet jovo na novo v nove delovne zmage.
Moci, naj se bodoči možek fajn porihta. Imata že kaj okvirni datum? Pa super, da so vsi rezerviranci tako razumevajoče sprejeli preložitev poroke.user posted image  A sta imela rezervirano tudi kakšno poročno potovanje? Kaj so to za ene čudežne tabletke?user posted image  
@lina, pri nas je Lan prav tako precej ješč in rad poskusi vse sorte sadja in zelenjave, medtem ko je Max dobesedno za zjokat. Od sadja je edino jabolka, tu pa tam ga pripravim, da popije kaj soka iz svežih pomaranč. Edino če mu vse ful spasiram, da kar pogoltne, potem morda kaj zaužije, pa še tisto, če ima dober, res dober dan. Daješ Juretu kakšne vitaminske dodatke?
Fajn se imejte na poroki, pa dobro se oblecite, da vas ne bo čisto prezeblo.user posted image
Joj, ja, že lih ene tri tedne skupaj mislim pohvaliti še vaše skrajno lepe fotke vaših dogodivščin na morju in vaše prekrasne hiške. Lepo lepo lepo.user posted image
*lina, jaz imam doma ene vrste orbitreka, samo zdaj, po vsem kolesarjenju po svežem zraku mi je prava muka se gor spraviti. Ma bo treba nekaj tudi pozimi početi. Jutri se greva z možem sicer vpisati na taijiquan, pa morda bom hodila tudi letos na pilates. Jaz rabim rekreacijo, ni kaj.
Psaša, grozen prizor, takšne nesreče, tudi jaz držim pesti za tole nesrečno mamico. Ko sem se še jaz vozila v Ljubljano v službo, sem enkrat naletela na eno prometno nesrečo, kjer sta bila ene dva otroška avtosedeža raztreščena po cesti in ful igrač. Grozno za videti, ma mislim, da sta bila prazna oz. da se je vozil le eden od staršev. Ampak nič kaj prijetno, res ne.user posted image
Mi imamo naročen Cicido za Maxa, Lana to še ne zanima. Morda bi počakala še kakšno leto, pa raje kakšno fajn knjigico kupi za Mihca.user posted image
Pikapolona2, naj kmalu pride težko pričakovani december in super dopust, ki si ga rezevirala.user posted image
Muki, uživačka, saj bi ti napisala, da daj večkrat takole zbolet, ampak samo zato, da bi si večkrat privoščila tak užitek in razvajanje. Privošči si, zaslužiš si. Drugič si pa kar večkrat naredi tak odklop, tudi ko boš povsem zdrava, da si mal rezerve narediš za vnaprej.
Piskot, naj vam gre selitev čim bolj od rok in čim manj stresno naj bo vse skupaj, v soboto pa kaj lepega sanjaj.user posted image
Mis, naj se Tina čimprej pozdravi. Svečke imamo mi kar tiste običajne, paracetamolske, ne voltaren. Dam pa Lanu mislim da kar dve, oz. kakor piše na navodilih za posamezno kilažo.
Altati, še eno dojenčico bo treba naročit al kako? user posted image  Pa sto let te že mislim vprašat, kako je s tvojim mehurjem???
Jaz moram pa tudi v nabavo, otroka sta čez poletje prerasla vse dolge hlače in so jima vse prekratke. Lan rabi novo bundico, Max nove čevlje, uf, še dobro, da so se plače tako zelo ful povišale v JU.user posted image
Dudo ima Lanček še, čez dan mu jo skrivamo, če jo pa vidi, jo pa želi. Za zaspat mu jo pa še privoščimo, še kakšen mesec mu jo bom, pol pa recimo, da bomo probali z odvajanjem. Je pa zadnjič sam, ko smo se odpravljali na obisk k babici in dedku, dal dudo iz ust in rekel: Duda ne pa-pa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
18.9.2008 10:03:02   
altati
Maxi - 29.september imam predoperativno pripravo, potem pa v ene 10-ih dneh operacijo. Tik pred vrati, bi se reklo...pa čedalje bolj me 'zavija' ob misli na to.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
18.9.2008 10:14:34   
Maxica
Saj to bo pa res tik tak tu. Ampak saj bo, bo pa potem mir s tem, ko boš dala to od akta, a ne?!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
18.9.2008 10:15:49   
Maxica
Sivkamivka in Pikapolona2, eno vprašanje za vaju, kje ste nabavili karte za trajekt za na Korziko? Mi gremo oktobra, pa ne vem, a naj jih kar prek interneta rezerviram al jih je kje v Ljubljani v kakšni turistični agenciji možno nabavit?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
18.9.2008 10:49:19   
pikapolona2
Maxica mi smo na internetu naročili karte in jih s kreditno kartico plačali...potem pa dobiš po mailu en pdf ki ga moreš sprintat in gor sta karti s kodo za na trajekt....in ko prideš do trajekta jih eden s čitalcem prebere. Oktobra greste na korziko...super...sam najbrž ne kampirat?
Smo pa mi dobili karto za obe smeri + 2 osebi za 98 EUR.....ko smo pa ene druge srečali ki so tik pred zdajci kupili karto so pa dali 250 EUR za isto?? Tako da malo preveri cene....se splača vnaperj kupit....mi smo ene 3 mesece prej kupili.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
18.9.2008 10:58:21   
Maxica
Ne, ne bomo kampirali, bomo poiskali kar kakšne hotelčke in motelčke.
Ja, sem gledala karte na internetu in si računala in naračunala ogromnih 320€ za trajekt. Ampak mi ful težko takole 3 mesece vnaprej rezerviramo, tako da bomo očitno morali kar lepo toliko dati. Se jo pa prav veselim, pred 5 leti sva bila že z možem tam oktobra in je bila noro lepa v jesenskih barvah.user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
18.9.2008 11:06:25   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

vem, da bi bilo lepše in še bolj zdravo gibanje na zraku....a vendar ne bi jest ob osmih, devetih zvečer tekla in kolesarila po hribih, po gozdovih, brez javne razsvetljave...itd.....

si pa cist pomehkuzena postala user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
18.9.2008 11:09:22   
piskot
tole vam moram povedat:

martin je vsake toliko prosil za araside, pa je vedno zamomljal nekaj na p..., kar nisem cist dobro razumela. pa sem ga vsakic popravila, da to je kikiriki. danes pa zjutraj spet pride prosit zanje, pa sem ga koncno razumela, kako jim pravi: mami a lahko enga petelina. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
18.9.2008 11:58:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

si pa cist pomehkuzena postala user posted image .

racionalna user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4516
18.9.2008 12:57:12   
pikapolona2

tole vam moram povedat:

martin je vsake toliko prosil za araside, pa je vedno zamomljal nekaj na p..., kar nisem cist dobro razumela. pa sem ga vsakic popravila, da to je kikiriki. danes pa zjutraj spet pride prosit zanje, pa sem ga koncno razumela, kako jim pravi: mami a lahko enga petelina. user posted image user posted image user posted image

ej sm blont najprej sploh nism zaštekala.....ampak Martin je faca on prej poveže kikiriki pa petelina kot jaz..hahahahahah
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
18.9.2008 13:12:12   
Maxica
Martin user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
18.9.2008 13:27:51   
frrrr
tale Martin je pa res faca user posted image

js vam pa en vic pripnem, ker sem v gužvi in se sama ne utegnem smejat user posted image
GAZDA U KUĆI
Pročitao Mujo knjigu 'Budi gazda u svojoj kući'.
Otišao u kuhinju i stao pred Fatu.
Upro joj je prst u facu i oštro rekao:
Znaj da sam ja gazda u ovoj kući i moja je riječ zadnja!!!!
Večeras ćeš napraviti dobru večeru i kad pojedem, idu dobri kolači.
Zatim idemo u spavaću sobu i ****ćemo se onako kako ja hoću...
Onda ćeš mi spremiti kupku da se fino opustim.
Oprat ćeš mi ledja i obrisati me, a onda donijeti pidžamu!
Nakon toga izmasirat ćeš mi stopala i ruke!
I... pogodi, tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno?
- Neko iz pogrebnog, **** ti materina !!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
18.9.2008 13:30:10   
frrrr
no, sicer smo pa ok... jašo smo včer v knjižnico vpisali... mami zvečer ni telovadila, je pa spedenala kopalnico, jaševo omaro in najino omaro... do 1ih garala kot zmepana, ker glih padla not... sem se na trenutke počutla kot bi se selila user posted image  v kontajner user posted image
danes je jaša preventivno doma, ker je zjuraj full kašljal, pa nos imel zabasan... smo 3x s sterimarom ššš ššš delali, pa še ni bil prehoden nos... mož pravi, da je ok in bo jutr verjetno šel normalno v vrtec.

na kratko od nas... šibam delat... pol pa domov na crkljanje

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
18.9.2008 13:31:50   
sonček33
frrrr - naj Jaša neha kašljati... čimprej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
18.9.2008 15:07:10   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

frrrr - naj Jaša neha kašljati... čimprej
hvala hvala user posted image  sej menda mu ni kej hudega... sam, če bi šel danes v vrtec, bi pa verjetno bil jutr orng bogi, al pa čez vikend... preventiva user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
18.9.2008 15:08:14   
frrrr
še enga dobrega dobila...

Politik Janez J. se zjutraj zbudi, stopi na balkon in v snegu zagleda s scanjem napisano: "Janez J. je prasec." To ga seveda močno razjezi. Pokliče šefa varnostne službe in mu naroči, naj takoj poišče storilca. Policaji podpis fotografirajo in vzamejo vzorce urina.
Čez teden dni šef policije poroča rezultate rekoč:"Imamo popolne rezultate. V zvezi z njimi vam moram sporočiti eno dobro in eno slabo novico.
Janez J.: "Povej najprej dobro novico!"
Policaj: "Urin je 100% od Boruta P."
"Saj sem vedel!" odvrne Janez J. "In kakšna je slaba novica?"
"Pisava je od vaše Urške."

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
18.9.2008 17:44:10   
Lu
Živ!

Mi čakamo še očita in gremo na en roj. dan. Smo že v nizkem štartu.

Je bil pa Tian danes cele 2 uri v vrtcu, ker so me klicali, da je bruhal. In je bruhal tudi doma tik preden smo šli od doma.Pa sem si rekla. Mogoče lih od vode k jo je spil. Drugače je pa ok, nič vročine, zelo živahen,... Ne vem kaj bi to bilo. Edina varianta je še ta, da mi je včeraj po hribu mal padel, samo niti ni ne vem kaj jokal. Se mi ni zdelo da bi kaj bilo hudo narobe.  Je lahko bruhanje šele čez 14 ur???? Mogoče pretres možganov?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   [Brisano sporočilo]
18.9.2008 19:45:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?