Maxica
|
Dobro jutro tudi z našega konca. Včeraj sem bila frej, danes pa spet jovo na novo v nove delovne zmage. Moci, naj se bodoči možek fajn porihta. Imata že kaj okvirni datum? Pa super, da so vsi rezerviranci tako razumevajoče sprejeli preložitev poroke. A sta imela rezervirano tudi kakšno poročno potovanje? Kaj so to za ene čudežne tabletke? @lina, pri nas je Lan prav tako precej ješč in rad poskusi vse sorte sadja in zelenjave, medtem ko je Max dobesedno za zjokat. Od sadja je edino jabolka, tu pa tam ga pripravim, da popije kaj soka iz svežih pomaranč. Edino če mu vse ful spasiram, da kar pogoltne, potem morda kaj zaužije, pa še tisto, če ima dober, res dober dan. Daješ Juretu kakšne vitaminske dodatke? Fajn se imejte na poroki, pa dobro se oblecite, da vas ne bo čisto prezeblo. Joj, ja, že lih ene tri tedne skupaj mislim pohvaliti še vaše skrajno lepe fotke vaših dogodivščin na morju in vaše prekrasne hiške. Lepo lepo lepo. *lina, jaz imam doma ene vrste orbitreka, samo zdaj, po vsem kolesarjenju po svežem zraku mi je prava muka se gor spraviti. Ma bo treba nekaj tudi pozimi početi. Jutri se greva z možem sicer vpisati na taijiquan, pa morda bom hodila tudi letos na pilates. Jaz rabim rekreacijo, ni kaj. Psaša, grozen prizor, takšne nesreče, tudi jaz držim pesti za tole nesrečno mamico. Ko sem se še jaz vozila v Ljubljano v službo, sem enkrat naletela na eno prometno nesrečo, kjer sta bila ene dva otroška avtosedeža raztreščena po cesti in ful igrač. Grozno za videti, ma mislim, da sta bila prazna oz. da se je vozil le eden od staršev. Ampak nič kaj prijetno, res ne. Mi imamo naročen Cicido za Maxa, Lana to še ne zanima. Morda bi počakala še kakšno leto, pa raje kakšno fajn knjigico kupi za Mihca. Pikapolona2, naj kmalu pride težko pričakovani december in super dopust, ki si ga rezevirala. Muki, uživačka, saj bi ti napisala, da daj večkrat takole zbolet, ampak samo zato, da bi si večkrat privoščila tak užitek in razvajanje. Privošči si, zaslužiš si. Drugič si pa kar večkrat naredi tak odklop, tudi ko boš povsem zdrava, da si mal rezerve narediš za vnaprej. Piskot, naj vam gre selitev čim bolj od rok in čim manj stresno naj bo vse skupaj, v soboto pa kaj lepega sanjaj. Mis, naj se Tina čimprej pozdravi. Svečke imamo mi kar tiste običajne, paracetamolske, ne voltaren. Dam pa Lanu mislim da kar dve, oz. kakor piše na navodilih za posamezno kilažo. Altati, še eno dojenčico bo treba naročit al kako? Pa sto let te že mislim vprašat, kako je s tvojim mehurjem??? Jaz moram pa tudi v nabavo, otroka sta čez poletje prerasla vse dolge hlače in so jima vse prekratke. Lan rabi novo bundico, Max nove čevlje, uf, še dobro, da so se plače tako zelo ful povišale v JU. Dudo ima Lanček še, čez dan mu jo skrivamo, če jo pa vidi, jo pa želi. Za zaspat mu jo pa še privoščimo, še kakšen mesec mu jo bom, pol pa recimo, da bomo probali z odvajanjem. Je pa zadnjič sam, ko smo se odpravljali na obisk k babici in dedku, dal dudo iz ust in rekel: Duda ne pa-pa.