|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
17.9.2008 9:44:13   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ajvy - a s kej bolana??? Sem kaj spregledala???

nč nisi, se je pupa odločila ,da mi bo podarila par bacilčkov...bo minilo čez en teden al pa čez sedem dniuser posted image user posted image user posted image

Dej se mi hiti pozdravit noooo..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Č ekaj rabiš, ko boš ležala - sam reč!!! Ti takoj dostavimo! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
17.9.2008 9:44:27   
Ajvy
Diamantina,,,naj te potolažim ,da imam tudi jaz najbolj bizarne sanje na svetu,user posted image user posted image ,sploh ne morem verjet, da je moj um sposoben to skupaj spacat....ampak je....

Cita...srečno na pregleduuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.9.2008 9:44:31   
piskot
jutro.

se moram malo javit, da ne boste pozabile name.

in potem odprem zadnjo stran in taki diseci rogljicki .... moram cim prej na malico.

sicer pa pri nas obsedeno stanje. martinu rastejo 5ke, tako da je rahlo do pretezno tecen. smo v fazi selitve v novo stanovanje, tako da sva tudi midva z mozem mal tecna, ker (kot ponavadi) ne gre vse po planu.

se kak teden, pa bo vse za nami. potem pa se naslednji pregled, pa upam da cim prej morfologija. sem tak firbec kaj bomo dobili. po mojem bo fantek, ker imajo v mozevi familiji itak same fante. pa se navajeni smo ze na fanta.

a je bila katera na 3D UZ pri strahovi? razmisljam, ce se mi splaca, se je pohvalila da ona res vse pregleda. samo v dravljah je cenejse ...

v glavnem ostanite v cvetju, pa naj vas nosecnost greje user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.9.2008 9:45:04   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy - a s kej bolana??? Sem kaj spregledala???

nč nisi, se je pupa odločila ,da mi bo podarila par bacilčkov...bo minilo čez en teden al pa čez sedem dniuser posted image user posted image user posted image

Dej se mi hiti pozdravit noooo..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Č ekaj rabiš, ko boš ležala - sam reč!!! Ti takoj dostavimo! user posted image

hvala user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.9.2008 9:49:32   
diamantina
Katjusa, sem pa res opazila, da zdaj med N, dosti bolj intenzivno sanjam, kot sem prej. Hm ... hormoni najbrž tudi v glavi (še ko je nekontroliramo), delajo svoje. Ampak ti pa si faca, da se svojemu pohvališ o tem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
17.9.2008 9:50:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
a je bila katera na 3D UZ pri strahovi? razmisljam, ce se mi splaca, se je pohvalila da ona res vse pregleda. samo v dravljah je cenejse ...

Mislim , da gre suuny k njej sam še ne zdej mal kasnej..... sej pomoje vak vse pogleda al ne?
Mi sploh niso vedeli kdaj nam zobki rastejo sam za prva dva je bil siten in še tadva sta prišla isto noč venuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu, da je bil tak.....

In kam se selite, hiša, stanovanje, velikost? kak tloris za nas?user posted image user posted image user posted image user posted image fino si zrihtajte da boste potem uživali

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
17.9.2008 9:50:27   
sunny24
Jutro!

Brioši...njamsi! Bi enga pojedla, pa nimam več placa, ker sem lih kar cheriose pojedla...Pa jutri!

cita, fajn opravi na pregledu! Pol pa le poročaj, kaj je dogajalo! Držim pestke!user posted image user posted image user posted image

Joj, sam je pa full mraz...bi najrajši šla nazaj v postlo k mojemu, sam zdej morm it pod tuš, si bučo umit in pol na banko in pol nest našemu stanovanjskemu gazdi dinčke za najemnino...Pa še mojemu kavico skuhat prej, da ga mal podkupim da gre z mano...user posted image

Se tipkamo pole kaj! Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
17.9.2008 9:51:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Katjusa, sem pa res opazila, da zdaj med N, dosti bolj intenzivno sanjam, kot sem prej. Hm ... hormoni najbrž tudi v glavi (še ko je nekontroliramo), delajo svoje. Ampak ti pa si faca, da se svojemu pohvališ o tem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja nisem jst za neka skrivna varanjauser posted image user posted image user posted image user posted image .... ma mi2 se temu smejima pol.... sej mu ne razlagam podrobnostiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4133
17.9.2008 9:52:57   
diamantina
Ajvy, torej le nisem edina. Se pa tudi sama svojim sanjam čudim. user posted image  user posted image  user posted image  Hitro se pozdravi, če si bolna. Meni je včeraj grlo nagajalo, pa sem od predvčerajšnjem na vitaminčkih in je danes ok (že trkam).

Neposredna povezava do sporočila: 4134
17.9.2008 9:55:31   
Urša08
Dobro jutro punce!

Mi smo prišli nazaj iz tople Grčije v mrzlo Slovenijo. Kako ste? Vas še nisem uspela prebrat. Sem pa vidla okusne rogljičke, u kake lušte so mi nardil, kar sline se mi cedijo.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
17.9.2008 10:16:18   
Čebel@
dobro jutro še z moje strani!
urša dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša a pol praviš da je kino uspel?po bo treba pa še ponovituser posted image user posted image user posted image  a si vidla ko sva midve učerej nehale klepetati je bla pa tuga tuki goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem želim lepe preglede(tiste ki jih imate) jaz grem jest že 2 kos kruha z marmelado čeprov semi dej prov luštajo rogljičkiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
17.9.2008 10:27:33   
Čebel@
kje ste pa zdej vseuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.9.2008 11:07:57   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Dobro jutro punce!

Mi smo prišli nazaj iz tople Grčije v mrzlo Slovenijo. Kako ste? Vas še nisem uspela prebrat. Sem pa vidla okusne rogljičke, u kake lušte so mi nardil, kar sline se mi cedijo.user posted image

Urša - dobrodošla nazaj!!!
Kje ste pa bili v Grčiji?

Aja, da ne pozabiš slučajno... Čakamo slikice!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
17.9.2008 11:13:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dobro jutro še z moje strani!
urša dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša a pol praviš da je kino uspel?po bo treba pa še ponovituser posted image user posted image user posted image  a si vidla ko sva midve učerej nehale klepetati je bla pa tuga tuki goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem želim lepe preglede(tiste ki jih imate) jaz grem jest že 2 kos kruha z marmelado čeprov semi dej prov luštajo rogljičkiuser posted image

ja super je blouser posted image user posted image user posted image user posted image ja ne se vidi kdo temo gor držiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma se hecam sam sem misla da bom prišla domov in bom mela cel roman pol pa nič.....user posted image user posted image user posted image
In kak si se ti mela s kolegico..... ste se načvekale za naprej in nazaj?

Urša ste se imeli lepo? Bodo padle kake slikice?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
17.9.2008 11:24:21   
Čebel@
ob sedmih smo se dubile ob pol enajstih pa šle narazen!!pa se mismo dolgo vidle pa je blo velik za povedat!!sej jest sem šla pri kolegici na računalnik da vidim kaj kej klepetajo pa ni blo ničuser posted image  je se trinjam da nekdo more temo gor držatuser posted image user posted image  sonček se kaže uzuni!!jupiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
17.9.2008 11:43:50   
Katjusa
ja jst sem pravkar stanovanje posesala in zdej mi je ornk vroče.... tamal je pa zunaj se z babiko igrata.... zdej grem pa še jst ven k je res luštouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
17.9.2008 11:44:10   
tanci29
cao,
midvas sva nazaj, valda u mulerju niso mel kar sem iskalauser posted image ,

ursa-dobrodošla nazaj, najbrž ste ful uživali, tukaj je pa zima..noro kaj...
cita poročaj ko prideš z pregleda...
ajde naš malček je lačen gremo jest

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
17.9.2008 11:52:46   
Čebel@
katjuša uživite na sončkuuser posted image
eriku pa dober tekuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
17.9.2008 12:14:01   
petrap
ojla še z moje strani...

danes sem pa doma, sem se končno odločila, da mi je dovolj tistega mraza v službi, pa še tako lep dan je...sem tko vesela, da sem doma...

joj vidim, da je debata o sanjah...jaz sem tud od kar sem noseča bla v sanjah prav z vsemi možnimi prjatli in bivšim fantom. user posted image user posted image user posted image user posted image sam da nism edina k ima take sanje, ker sem imela že prav mal slabo vest user posted image sem pa tud že sanjala, da sem rodila punčko...a to pomeni, da bo? user posted image user posted image user posted image sam nikol pa ne znam normalno poskrbet zanjo...vedno nekaj joka...ma res mam moreče sanje...no pa dost o tem

Pridno čvekajte, jaz pa morm izkoristit ta dan ko sem doma...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
17.9.2008 12:20:28   
tanci29
hej
erik se je napapcal zdej pa panka...jest sem pa en sendvič zmazala...
res se nekaj sonči zunaj, ful fajn...
petrap ti pa kar izkoristi tale dan ko si doma, kaj si samo danes al boš kaj več...

ajde babuške čao

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
17.9.2008 12:23:14   
Katjusa
petrap bojda če sanjaš o punčki je to zelo zelo dobro.....

do kdaj si pa zdej doma, a to si v bolniški al kako?

zdej grem dat pa Florjana ajat.... naj ga še prej pohvalim danes je celo dopoldne brez pleničke.... sicer mi je oblubu da bo povedal ko bo šel kakat pa mi ni povedal in sem ga ujela ravno pri delu tak da sma hitro letela na stranišče.... sam je blo že prepozno je pa na srečo bla bol kepica in ne kaka driskica tak da se je sam na hlačkah malo poznalo hlaše so pa ostale suheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lulanje ga pa vsake toliko pokličem in lulama v lončekuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da ima že skos isto trenirkico goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa smo pršparal 2 pleničkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo iz plenic do februarja...... aja ga pa plenička pošteno moti in mi je zjutraj sma reku da bi bil brez tak da zgleda da bo počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.9.2008 12:27:46   
Urša08
Katjusa user posted image user posted image user posted image za Floriana. Očitno se boste res rešili pleničkuser posted image user posted image user posted image . Koliko je pa star? Mi bomo mel pa kr dva v plenicah. Nejc je star 20 mesecev in še nič ne gre v to smer.

A se je še kateri povečal apetit? Joj jaz bi dons vse pojedla, kr skoz sm neki lačnauser posted image .

papauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.9.2008 12:51:40   
Katjusa
kmalu bo star 2 leti in 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da je res že čas..... že poleti smo ga navajali da je bil čez dan čim več brez in na žalost je pr nas tako da imamo večino poletja sorodnike na obisku (pridejo za nekje 3 tedne na dopust) pol se je pa že slabo vreme začelo.... in ko mu je všlo in je kdo vidu so kuj vsi začel kaj si se polulaluser posted image user posted image user posted image in jst tega nisme prenesla in sem mu raje dala pleničko gor.... in polek tega sej ne gre tu zame ampak postal je ful sramežljiv in prej je že povedal če sem ga vprašala če je kakal in pol je vedno zanikal je vedno reku nisem lulal nisem kakal..... dobil je občutek da je to nekaj slabega.... in zdej ga že od avgusta prepričujem da je to vredu da to pač mora bit in vedno ko grem jst na wc mu rečem da grem kakat al pa lulat..... tak da zdej smo nekje na začetku in mu ni več tok nerodno.... in upam da nam bo uspelo....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.9.2008 12:51:56   
tanci29
urša mi bomo mel tud dva planičkarja..to bo veselo..bomo sam previjale pa hranle, pa kuhale pa prale cunceuser posted image

dej malo povej kako je blo na dopustu, kje ste bli, kakšna je bla plaža, a se je mali kopal v morju...a ste bli v hotelu, kako ste papcal...nas tukaj vse zanima veš..tako da kar veselo na delo pa sendvič v roke če si lačna da boš zravn papcala ko boš obujala spomine kok je blo luštno

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 12:53:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.