|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
16.9.2008 15:57:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ja sam lahmko bi mela enga k ti šteje tedne poglej pr meni pa odmisli tistega s Florjanomuser posted image user posted image user posted image tek se ne moreš zmotit kolk si nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

aha.......sj to se meni izpiše ko se na rr priklopimuser posted image

ja sam mi ne mormo videtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja to je to!!!vsega vam pa tud ni treba videtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -hecam se

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
16.9.2008 15:59:49   
Katjusa
midva še napolno zidava hišo!!to pa naneseuser posted image ogromne stroške

ja to pa verjamem, ko kej rihtamo si nardiš mal izračuna kolk te bo to stalo in pol pride vsaj še enkrat tolk k se vedno še kej nade kar pozabiš štet..... smo kopalnico obnavljali in smo se vsaj pa1/3 všteli v ceni smo pozabli da bo treba tud cevi in pipe kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.9.2008 16:01:44   
Katjusa

ja sam lahmko bi mela enga k ti šteje tedne poglej pr meni pa odmisli tistega s Florjanomuser posted image user posted image user posted image tek se ne moreš zmotit kolk si nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

aha.......sj to se meni izpiše ko se na rr priklopimuser posted image

ja sam mi ne mormo videtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja to je to!!!vsega vam pa tud ni treba videtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -hecam se

me smo prve k bi mogle vedet k držimo pesti ena za drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ti so me ornk nasmejala donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ena user posted image sam zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.9.2008 16:06:32   
Čebel@
pri nas bo večino stari itak moj naredu sam(štemanje,elektrika...)parket nama bo  od sestre tip položu,vodovod moj foter........ampak še vedno je treba kupovat material in za večino stvari vseeno plačati majstre!!!sta šla moj pa tast zdele po pesek za cement in je tast tok vesel da lohk hodi z mojmu okrog po material da kar odskakuje ko hodi.........ali pa zadnjič pride štromar pa moj foter pa mene in mojga sprašujeta kje bo kej stalo(luči,umivalnik,wc.....)un je pa kar zraven staluser posted image !!!no sej da ne bo pomote rad bi pomagal pa tud finančno mana bo zlo verjetno priskočil na pomoč ampak s pa full rine zraven tko da jaz dobim občutek da sem viška čeprov nisemuser posted image  no ja bo žeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.9.2008 16:08:19   
Čebel@
iiiiiiiiiiiiiiii hvala katjušauser posted image user posted image user posted image  me veseli da si bolše volje!!!!si bom tudi to uredila da boste videle v katerem tednu semuser posted image  babe firbčneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.9.2008 16:08:35   
Katjusa
nam pa na srečo za bebiko ni treba nič šparat k tak nebi mogli smo tak v ****** da ne vem kak bomo do februarja ven zlezli..... na srečo smo vozek že kupli in to zelo poceni..... baldahinček in obrobe bom sama obnovila te k sem za florjana sešila.... in če bomo imeli v dnevni košaro bom tud sama šivala..... oblekce na srečo imamo mogoče bom še kej kupla kak body na poreklop in verjetno zimski kombinezonček sam bom počakala na januar ko bodo razprodaje sem pa videla takega k bi mela pride 25€..... možek bo zdle probal na banki kredit dobit k sma dolžna mojim staršem pa bi rada vrnala (1400€) tak da se šparat ne bo dalo polek tega sma pa aprila kupla kuhinjo in jo imama tud na obroke......
bomo že sicer pa se zdle odpira sezona koledarjev in tega in bomo tud s firmo kej delali tak da bo kak evrček..... user posted image user posted image user posted image sicer je malo zsalužka sam če ne druga je za kak kruhuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.9.2008 16:15:14   
Čebel@
jest se sicer probam držat tega da dokler gre brez kredita bomo že gurali........samo slej ko prej ga je pač treba vzeti!!!ne sikeraj se zarad denarja...ko zadanem na lotu ti ga kamot kej damuser posted image user posted image user posted image
pri tistih koledarčkih sem pa jaz tak antitalent da dol padešuser posted image bom še mal probavala drgač se mu bom pa mogla odpovedatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.9.2008 16:19:08   
Katjusa

jest se sicer probam držat tega da dokler gre brez kredita bomo že gurali........samo slej ko prej ga je pač treba vzeti!!!ne sikeraj se zarad denarja...ko zadanem na lotu ti ga kamot kej damuser posted image user posted image user posted image
pri tistih koledarčkih sem pa jaz tak antitalent da dol padešuser posted image bom še mal probavala drgač se mu bom pa mogla odpovedatuser posted image

kak si ti dobra.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko pogledaš na www.pertis.si boš našla kaj delamo, sej vem da je reklama prepovedanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.9.2008 16:22:44   
Čebel@
ratal mi je!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj si hiter reklamo nardilauser posted image user posted image user posted image  jest sem čist bolana na te zadeve da so otroške slikice gor naslikane

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.9.2008 16:26:42   
Katjusa

ratal mi je!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj si hiter reklamo nardilauser posted image user posted image user posted image  jest sem čist bolana na te zadeve da so otroške slikice gor naslikane

je res reklama tle sem že 4 mesece pa prvič omenim kaj delamo ko mamo čas:)(moreš it na spletna trgovina in potem izdelki Pertisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 16.9.2008 16:27:58 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.9.2008 16:28:59   
Čebel@
no ja sej smo tuki gor mame ki mamo rade user posted image  obrazke povsod nalimane!!si bom spravla in ko bomo imeli krst bom naročilauser posted image user posted image user posted image  a si drugač vidla trakec?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.9.2008 16:31:22   
Katjusa
ja sem super a pol si 18t in 3d a nimaš 23.2 rok???? ker prej sme dala 23.2 in je napisalo da si noeša 17t 1d al sem spet kej zamešala?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.9.2008 16:33:27   
Čebel@
ne nič nisi zamešala.......ker moraš vpisati prvi dan zadnje menstre in po mi pride tako......po nuhalni pa manj ker smo bolj mejčkeniuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.9.2008 16:36:26   
Katjusa
sej lahko vpišeš tud pdp......al eno al pa drugo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.9.2008 16:37:54   
Čebel@
sem oboje vpisala in zo je vn prišlouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.9.2008 16:41:34   
Katjusa
sej lahko še enkrat sej ni tako veliko dela in vpiši sam pdpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.9.2008 16:55:12   
Katjusa
majchy.... upam da ti rata zrihtat.... jst sem grem počasi uredit za kino pride moj dragi čez pol ure pa kr grema grema prej še enim rač pogledat.....

a si vidla kak sme forum zasmetile so vse pobegnale to bodo hudeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce ne se jezit

lep večer če se nič več ne tipkamo in božajte svoje bušije, ki so vsak dan bolj napeti in manj primiruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.9.2008 16:55:51   
Čebel@
evo sem žeuser posted image user posted image user posted image user posted image  sem ponesreči vse zbrisala in sem mogla tud unga na rr še enkrat nardit
zdej bo pa bolj prov a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.9.2008 16:55:52   
Katjusa
sem preverla in ti je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.9.2008 16:57:52   
Čebel@
katjuša 1000% uživita u kinu in dobertek pri kokicah(še namesto mene se jih najej) jest pa odhajam do kolegic(se nismo vidle 100 let)!!! jah mal sva pa mogle zasmetituser posted image user posted image user posted image  uživej in se tipkamo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.9.2008 19:41:23   
Balonchy
A j kdo tuki??? 

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.9.2008 20:09:57   
Balonchy
Lep večer še naprej vam želim...
Jaz grem v

user posted image

pol pa direkt

user posted image ....

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.9.2008 20:57:46   
Ajvy
nočko Balonchy....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.9.2008 21:56:17   
Katjusa
Evo mene, blo je super, najprej sma šla na sladoled pol sma si pa privoščla kokice in coca-colouser posted image in seveda film gledala sma Ujemite Smarta..... je bil fajn film tak da se je splačalo.....

Zdej pa možek še more neki zrihtat jst pa mal po netu brskam pol grema pa še kake Prjatle pogledat in ajat.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
17.9.2008 6:53:51   
cati
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.