|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
17.9.2008 6:55:04   
cati
user posted image

Danes pa jaz častimuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
17.9.2008 7:18:51   
Vesnozaver
Dobro jutro cati!

jaz sem si ze postregla z enim marmeladnim in enim cokoladnim....pozresnica jazuser posted image
Ravnokar jem jogurt in razmišljam da bi vzela pot pod noge in si sla po enega cokoladnega....njami

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
17.9.2008 7:26:42   
cati
Kaj boš hodila ven saj pa sem jih jaz dosti ponudilauser posted image
Ali ne??user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
17.9.2008 7:37:29   
Vesnozaver
pa ne smem vsega pojest, kar si ponudila, mora se kaj ostati za najine druge user posted image  , ko se zbudijo zaspankeuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
17.9.2008 8:11:13   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cati

user posted image

njami njami... te pa res morajo biti dobri... :)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
17.9.2008 8:11:56   
boma2
dobro jutro....

vidim, da sta vidve čist aktivni.... :)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 17.9.2008 8:12:07 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
17.9.2008 8:15:40   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Dan!

Za tisto, ki jo zanimajo meseci

0-5 - 1. mesec
5-10 - 2. mesec
10-14 - 3. mesec
14-18 - 4. mesec
18-23 - 5. mesec
23-27 - 6. mesec
27-31 - 7 mesec
31-35 - 8. mesec
35-40 - 9. mesec (vir je nekje iz interneta a ne vem naslova, ker sem si samo prepisala enkrat).

Vse kar gre preko tega, je že 10. mesec in v bistvu nekatere rodijo ob dopolnjenih 9 mesecih plus nekaj malega dnevov, ene pa v 9. mesecu, ki še ni dopolnjen.
Jaz sem danes noseča 19t3d in sem torej v 20. tednu (logično, če si noseča 3 dni, si v prvem tednu, nisi še pa en teden ipd.)

Kako ste danes? Jaz sem odlično, ker sem naredila izpit z 9!!!! Še tri imam ta mesec, in to tri ubijalske.

Katjuša, žal mi je za to dogajanje, je zelo težko s starimi in bolnimi, ker jih vsaka stvar še bolj prizadene. Jaz bi naredila tako, da bi večkrat jedla pri sebi, nekajkrat pa šla jest k njemu in takrat naj bo vsaj malo tako, kot si on želi. Tako boš ti imela svoj ritem, on pa bo tudi zadovoljen, ker bo lahko nekaj naredil svojemu vnučku ... enkrat na teden evrokrem mu ne bo škodil. Glede bonbončkov bi ga pa jaz lepo prosila, če lahko neha, ker te je strah za zobke in tudi zaradi preveč zaužitega sladkorja. Jaz mislim, da bo razumel. user posted image  

hvala in čestitke za tvojo 9... :)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
17.9.2008 8:30:16   
Balonchy

user posted image

Dobro jutro beybe...
cati - TO MI DELI!!! user posted image user posted image user posted image

Kavico sem že spila... tko, da se ji odpovem! A pol mi pripadata dva rogljička, ker ne bom kave??? user posted image user posted image user posted image  
Kolk butasto sprašujem... K bi cel krožnik snedla, sam me je sram povedat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
17.9.2008 8:48:33   
tanci29
dobro jutro,
kavica in rogljiček njamsi...sem ghlih učer kupla enga za erika pa študiram če mu ga čm kr sunt, sej nou veduuser posted image ..joj joj kakšna mamca

drugače pa naša nočka malo boljša od včerajšne...zbujali smo se na  uro ampak je hitro nazaj zaspal, niti ni hotu ustat in it ven iz postelce tako da malo smo bolje spali...nosek totalno zabit..mava take borbe da mu ga spucam, tko da pomoje sosedje tukaj mislijo da ga iz kože vn dajem, ampak nimaš kaj...

dons pa spet u akcijo v mulerja..sem bla učer na rudniku pa spet niso mel kar sem iskala..en dan bom popuser posted image  dobila s tem mulerjem, ampak kaj ko drugje nimajo tega kar rabmo...no sej tam morš tud met srečo da trofneš ta prav dan...

ajde lep pozdravček

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
17.9.2008 8:49:40   
Vesnozaver
Balonchy tile rogljicki so take sorte, da ko enega pojes, takoj novi nastane na njegovem mestu....tako da nic sekirat, ti kar pojej cel kroznikuser posted image
Jaz pa imam oresckijado....iz vrečke z oreščki iščem ven lešnike in mandlje....user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
17.9.2008 8:54:11   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Balonchy tile rogljicki so take sorte, da ko enega pojes, takoj novi nastane na njegovem mestu....tako da nic sekirat, ti kar pojej cel kroznikuser posted image

Čaki, da probam.....

Jojjj pa res... poglej - vsi so še tu!!! Pojedla sem jih pa.... NE POVEM! user posted image
user posted image

Vesnozaver - to je pa sam zate (ti ne bo treba zbirat)!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 17.9.2008 8:55:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4111
17.9.2008 8:57:47   
diamantina
Jutro!

Cati, joj si mi lušte naredila. Bi kar enega vzela, če lahko user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem pa za zajtrk en 250g navaden jogurt in opečenec pojedla, zdaj pa srkam kapučino, precej sladkan (tašča ne ve, kje je meja včasih user posted image ).

Sem imela tako moraste sanje: da me je moj varal - najprej neočitno, potem pa očitno in se je prav grdo vedel do mene. Ne vem, zakaj se mi take bedarije sanjajo, v nos. se mi je že 5krat sanjalo, da je moj z neko drugo - mlajšo in lepšo user posted image  user posted image

Zunaj že pa tako lepo po jeseni diši ... jaz vedno zavoham letni čas, vsak ima svoj poseben vonj. Tako mi že dišijo kostanj, pečena jabolka, grozdni sokec ... uh, pa kakšna potička. Sama težka hrana. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4112
17.9.2008 9:00:09   
Shuka

user posted image

U hvala, tole bi pa res pasalouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
17.9.2008 9:03:39   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    19.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image  19.9. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image     13.10.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ?  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     6.10.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image       18.9.
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image   0)   user posted image      19.9.  CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       10.10. MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     26.9.
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image    ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image      8.10.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)   user posted image     13.10. PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2 (31)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     14.10.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 56   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 4
user posted image  = 4
user posted image  = 49

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

Shuka in naia - javite se po pregledih!!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
17.9.2008 9:21:34   
Ajvy
JUTRO....

punce, ne se sekirat , se ravno snedla pol kile kruha z marmelado in maslom.....zdej si pa še čajček skuham in grem ležkat v toplo pojsteljicouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
17.9.2008 9:23:57   
Balonchy
Ajvy - a s kej bolana??? Sem kaj spregledala???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
17.9.2008 9:24:53   
Jutro,

samo na hitro se javim da grem na pregled G upam da vidim pikico in da mi pove lepe novičke nisem se pa javla nč ker sem mislila da mi bo glavo razneslo tri dni me je glava bolela za umret dans mal bolje ampak se ne bom hvalila pa nahod mam pa kašljam mal ja no kaj mi ne fali bi bilo bolje povedatuser posted image user posted image user posted image sej javim...

uživajte

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
17.9.2008 9:25:47   
Katjusa

user posted image

O hvala tole se pa tak prleže pa en navadn jogurt polek k ga je ena ravno omenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce jst sem se šla ob pol 2 zjutraj namakat v vročo banjo.... tako me je zeblo da nisem mogla zaspat.... in sem se vstala šla v kopalnico si natočla vode in bum v vodo.... joj je pasalo namakala sme se dobre pol ure ampak zagrela sem se pa tako da ko sem prišla v spalnico sploh nisem potrebovala odeje tak mi je blo vročeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se grem pa oblečt in gledat kaj bo za zajtruser posted image pol pa pospravljatuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
17.9.2008 9:27:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro,

samo na hitro se javim da grem na pregled G upam da vidim pikico in da mi pove lepe novičke nisem se pa javla nč ker sem mislila da mi bo glavo razneslo tri dni me je glava bolela za umret dans mal bolje ampak se ne bom hvalila pa nahod mam pa kašljam mal ja no kaj mi ne fali bi bilo bolje povedatuser posted image user posted image user posted image sej javim...

uživajte

lep pregled in pomahaj pikici, pol pa hitro nam poivedat kako je blo..... kak pa drugače? se je zdej umirilo z izcedki?

lep dan

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
17.9.2008 9:27:31   
Vesnozaver
Balonchy uuuu hvala za polhno vrečko obojega, puf pant sedaj bom pa res napokanauser posted image

Ajvy dobro jutro in nočko!

diamantina super si sanjala, ker sanje bojda pomenijo obratno od resničnega,....torej tvojemu dragemu niti na misel ne pride, da bi te varal...sem te kaj potolazila?:)user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
17.9.2008 9:27:33   
boma2

Jutro,

uživajte

držim esti, da boš dobro opravila.... pa ne pozabi poročat... :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
17.9.2008 9:33:43   
Balonchy

Jutro,

uživajte

cita - fajn opravi na pregledu, pol pa hitr poročat! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
17.9.2008 9:34:35   
diamantina
Vesnozaver - jaaaaaaaa, si me potolažila. Torej še dobro, da ne sanjam o tem, kako lepo mi je zvest. user posted image  user posted image  user posted image  Me pa bolj skrbi izpit naslednji teden - sem včeraj sanjala, da sem ga naredila user posted image  Ampak sanje so samo lari fari ... take velike punce že ne bomo verjele vanje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
17.9.2008 9:40:33   
Katjusa
diamantina jst sem mela sošolko v sredni k je vedno pred testom iz matematike sanjala kako ga rešuje in vedno je dobila 5 in pol enkrat v sanjah ni znala rešit nikakor ni skupi spravla testa in je dobila 3...... tak da če si sanjala da si ga nardila pol bo že tak, vse sanje nimajo obrjenega pomena nekatere pa res.... sploh slabeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se pa sanjanja tiče o svojih dragih in o namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmmm jst sem v svojih sanjah večkrat z drugimi k mojuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak tud sam v nosečnosti, v prejšni nosečnosti sem ful dostikrat sanjala kako sem z enim otroškim prjatlom in zdej spet sam da zdej ne sanjam vedno istegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... pol se pa mojmu zjutraj pohvalim s kom sem bla... ko sem čist na začetku nosečnosti prvič sanjala sem mojmu povedala pa je reku no zdej je pa ziher da si nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bojda je ta pojav v nosečnosti normalenuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
17.9.2008 9:42:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ajvy - a s kej bolana??? Sem kaj spregledala???

nč nisi, se je pupa odločila ,da mi bo podarila par bacilčkov...bo minilo čez en teden al pa čez sedem dniuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Oddaja Dobro jutro
MC09

Ali gledaš oddao Dobro jutro?

Vsako jutro (10%)

Včasih (37%)

Nikoli (36%)

Ne poznam te oddaje (12%)

Ne gledam več (4%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!