|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
17.9.2008 12:53:57   
tanci29
bravo florjan...kolk bo fajn brez telih pleničk kaj...priden fantek

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 12:54:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4152
17.9.2008 12:57:12   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ej morm kupt sušilni stroj in sesalec, za sušilca mam ugledanga enga Bosch, za sesalec pa nimam pojma, rada bi mal boljšega pa da ni vodni, pa da nima vrečke, al kako gre zdej touser posted image
Glede sesalca je bolje, da ima vrečko, kot da ima samo posodo v katero se shranjujejo smeti, ker potem je to hudič očistiti, se prah na posodo nabere pa ne gre dol. Jaz imam enga od Hooverja k je na posodo pa mi lih ne sede, sej je močan, ampak tud une šobe k gre zrak ven so brezvezne, vse razpiha. Je treba res vedet kaj hočeš in kaj lahko dobiš v teh parametrih, pol pa najbl močnega vzet in je.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 4153
17.9.2008 12:59:06   
tanci29
kolumbo jest mam tak sesalc na baterije k ga filaš kot mobiteluser posted image ...pa še tist ta mal je zraven oz. 2v1..men je ful fajn ker je laheh pa super vse posesaš..pa ni trba tisto vlečt za sabo..čeprav enkrat na tedn tud z unim posesam k je mal močnejši...aja pa nima večke..sam odpreš pa vn stresš pa filter mal očistiš in to je to

Neposredna povezava do sporočila: 4154
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 13:00:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
17.9.2008 13:09:45   
sunny24
Oh ja, jst sem nazaj, so šli dinčki...Sem pa vmes bla še na pijački in pol popoldne grem še na eno...user posted image  Ku lepo...user posted image

Katjusa, bravo za Florjana da je brez pleničk! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je spraševala za 3D...jst grem v Postojno in bom dala 100 evrov, Strahova ma pa isto ceno.

Glede sesalca. Mi imamo enga od Miele, ma vrečko, ma je full dober, ker lahko naštimaš na različne moči, pa una vrečka je iz blaga in jo lahko tudi 2X uporabiš (kar se nabere sam ven streseš in daš nazaj not).

Neposredna povezava do sporočila: 4156
17.9.2008 13:10:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ej morm kupt sušilni stroj in sesalec, za sušilca mam ugledanga enga Bosch, za sesalec pa nimam pojma, rada bi mal boljšega pa da ni vodni, pa da nima vrečke, al kako gre zdej touser posted image

mi2 sma prejšni mesec kupla sesalec electrolux (mislim da je tale http://www.ceneje.si/electrolux-sesalnik-xxl-130-ergospace nisem ziher ker je bla takrrat cena okol 150€ pa je to sma kak mesec zazaj, zgleda pa isto in resnično ga vklopim na hodniku in posesam celo stanovanje brez preklapljanja k ima ful dolgo dosešno površino) ja pa na vrečke in če kupuješ tiste mal boljše je sploh super ker nikakor nič ne uhaja ven in sem super zadovoljna od samega veselja in zadovoljstva grem ponj za vsako najmanjšo smetko....... smo pa imel prej vodnega sem ga prodala ker je zelo velik in po vsaki uporabi veliko čiščenja z njim... potem smo imeli takega brez vrečke z eno besedo KATASTROFA..... po sesanju moreš tist filter sčistit in da ne govorim koliko praha gre nazaj v zrak in pol je fino da še pospdo umiješ.... nikakor ne priporočam.....

Tale pa je ravno dovolj velik in ravno dovolj majhen in super delauser posted image user posted image user posted image user posted image sicer ga mam še ne en mesec tak da bomo vidli kako bo so nama ga pa tud v trgovini priporočaliuser posted image kupla sam ga v big bangu.... cena name je bla tud sprejemljiva..... ti ga posodim da sprobaš?

Neposredna povezava do sporočila: 4157
17.9.2008 13:12:03   
Katjusa
punce hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
17.9.2008 13:39:37   
Balonchy
Prisegam na Vorwerk. Je mal dražji, sam je zakon!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4159
17.9.2008 13:57:13   
zorica

Punce danes sem bila na pregledu.Vse je super, videl pa se je tudi lulek user posted image user posted image user posted image Saj nama je bilo vseeno kaj bo, ampak je pa že lepo vedeti.
Malo sem se pozanimala o 4D nad katerim sem bila sprva navdušena, sedaj pa ne vem več če bi delala.Pri nas na Ptuju stane 60eur.Moj G pravi, da je to že vse tako skomercializirano in da se tu gleda le zaslužek,če je vse ok ti gleda itak tvoj osebni G.Bi kar verjela če ene pišete da je kar 100eur.Nevem se še moram odločiti.Pa tudi glede tega žarčenja ki nastaja pri tako dolgotrajnem UZ nevem,...Res sem malo po pogovoru s G skeptična,...
Sem pa danes točno 18t (sem mislila da bom šele v petek ).Kako čas beži,...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
17.9.2008 14:03:28   
Katjusa
zoricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud ne bom šla na noben UZ ne na 3d ne na 4d mi je škoda denarja tak al tak ko se to dela si že krepko čez polovico in pol malega kmalu dobiš v naročje in ga lahko v živo gledaš.... nismo šli v prvo pa tud zdej ne gremo.... niti me to ne zanima niti nimam denarja za take stvariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
17.9.2008 14:10:16   
cati
Zorica čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image  in user posted image

Florjan za pleničkouser posted image user posted image user posted image

Cita kje si???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
17.9.2008 14:27:53   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Punce danes sem bila na pregledu.Vse je super, videl pa se je tudi lulek user posted image user posted image user posted image Saj nama je bilo vseeno kaj bo, ampak je pa že lepo vedeti.
Malo sem se pozanimala o 4D nad katerim sem bila sprva navdušena, sedaj pa ne vem več če bi delala.Pri nas na Ptuju stane 60eur.Moj G pravi, da je to že vse tako skomercializirano in da se tu gleda le zaslužek,če je vse ok ti gleda itak tvoj osebni G.Bi kar verjela če ene pišete da je kar 100eur.Nevem se še moram odločiti.Pa tudi glede tega žarčenja ki nastaja pri tako dolgotrajnem UZ nevem,...Res sem malo po pogovoru s G skeptična,...
Sem pa danes točno 18t (sem mislila da bom šele v petek ).Kako čas beži,...

Zorica - user posted image user posted image user posted image  za pregled!!!
Sej bi že prej navijale zate, samo nam nisi sporočila datuma pregleda. Zdaj nam pa le napiši koliko si stara, če imaš že kakega user posted image  doma, kdaj imaš naslednji pregled, kje imaš namen roditi...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
17.9.2008 14:35:49   
punce evo mene na hitro nisem doma in se tud ne bom kmal ampak samo da vam sporočim da je moja G za odstreluser posted image user posted image user posted image  nč novega nisem slišala ne srčka ni bilo niti UZ nč od nč vodo bo šele pregledevala od 18t naprej ne vem vse je čudno ko rodim se takoj prestavim res...sem kr razočaranauser posted image user posted image ...nč dala je še za podaljšanje bolniške in bomo videli kako bo naslednji pregled oz.morfologijo imam pa šele 22.10 joj kk dolg ne bm nč vedela kaj se dogaja z našo pikico...sem tko žalostna res bi kr user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ja nč se še kaj javim hvala za pestke in uživajte

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 14:36:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4165
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 14:39:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4166
   [Brisano sporočilo]
17.9.2008 14:42:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4167
17.9.2008 14:49:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cita

punce evo mene na hitro nisem doma in se tud ne bom kmal ampak samo da vam sporočim da je moja G za odstreluser posted image user posted image user posted image  nč novega nisem slišala ne srčka ni bilo niti UZ nč od nč vodo bo šele pregledevala od 18t naprej ne vem vse je čudno ko rodim se takoj prestavim res...sem kr razočaranauser posted image user posted image ...nč dala je še za podaljšanje bolniške in bomo videli kako bo naslednji pregled oz.morfologijo imam pa šele 22.10 joj kk dolg ne bm nč vedela kaj se dogaja z našo pikico...sem tko žalostna res bi kr user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sva čist na istem, tko da te čist razumem  user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
17.9.2008 14:53:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

cita sej lahko tud prej zamenjaš nosečnice bojda ne sme noben zavrnat al kak je s tem... pol boš pa teže dobla....
a že čutiš kej gibe?
ne se sekirat sam da je vse vredu..... jst mam tud ful redke preglede na 5 tednov.... od morfologije pa do naslednjega bo pa celo 5 tednov čeprav sem brala da nej bi bli pregledi na nekje 4 tedne tako piše tud v materinski knjižiciuser posted image ma važn da je vse vredu in da bomo Februarja dobile svojo štručkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
17.9.2008 15:43:21   
Čebel@
zorica user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image
katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za florjana da zdrži brez pleničk!!ni kej-tale tvoj je fant in poluser posted image
midva sva pa glihkar iz trebnjega pršla in sem tok crknjena da grem mal počivatuser posted image user posted image  pridne bodite in se tipkamo!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
17.9.2008 16:01:55   
Katjusa
jst pa kuham od včeraj mi je ostalo malo meseka in bom zdej kr riž gor vrgla tak da bo rižitauser posted image user posted image user posted image user posted image pol bom pa zraven nardila solato s krompirjem tak da krompirček se že kuha komi čakam sem že lačna sam boma s Florjanom skupi jedla pa še atiju boma mal ponudla k pride čez pol ure če bo hotu mal jestuser posted image user posted image user posted image user posted image sem že pozabla kak je fino ko sama kuham..... sej je lepo it k mami na kosilo sam če pa sama skuham in skupi jemo z mojo družino je pa še lepše...... pol mi pa tak dragi vedno pomaga kuhinjo pospravituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
17.9.2008 17:02:19   
Čebel@
katjuša  dober tek!!joj jest bi tud okisan krompir!!!ve tuki gor mi sam lšte delateuser posted image user posted image user posted image  itak da je boljš da sam kuhaš(jest še z večjem veseljem pojem če jaz skuham kot pa tašča)!!sem probala mal zaspat k se ne počutim tanajboljš(cel trebuh me full boli-tišči) pa ni blo mogoče ker se je tast glih taktat spravu drva žagat na silkularko in je to bobnel pa še pes se je skos zraven dru!!sem ker mal slabe voljeuser posted image
upam da ste ve kej boljše voljeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
17.9.2008 17:21:45   
petrap
joj punce jaz sem pa spala od 12h do 16h...morm izkoristit prost dan user posted image user posted image user posted image ...žal sem samo danes doma, jutri je treba it spet tja...je pa doma blo lih tko mraz, ker tast ni hotu neki na centralni zamenat, tko da me ravno tako zebe...žal sem ostala še brez avta, tko da tud k mojim nism mogla, k vem da kurijo user posted image ..mal smole...

čestitam za preglede, pa če niste zadovoljne s svojimi G. boste res lažje sedaj menjale ko ste noseče, kot pa pol...

zdaj grem pa še malo ven, zvečer pa na pijačo (po dolgem času) k sosedovim, ker so danes rodili punčko Evo...user posted image user posted image user posted image joj, komaj čakam februar user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.9.2008 17:35:35   
Čebel@
petrap iskoristi dan in naj ti ne bo "nerodno" ker si spala -si zaslužiš in konec koncev user posted image  mormo počivat!!obleci seuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.9.2008 17:37:15   
petrap
hvala majchy user posted image ... sem se tko oblekla k pozimi user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.