|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
16.9.2008 12:54:27   
Katjusa
hej punce...... dons je pa zame tak smotan dan..... mal prej sma se z očetom butnla..... mi smo leni za nabavo kruha k ga precej malo porabimo in pol grema ponavad s tamalim kr dol jest vzamema si polek kaj boma jedla dol pa vzamema kruh in tako sem dons popakala pašteto in se odpravla dol jest in mi2 lepo jema pa se Florjan spomne na evrokrem...... in sevede dedi dober kr vstane in začne iskat evrokrem pa sem jst rekla ne zdej ma pašteto nej je pašteto...... in on še kr vztraja pa tamal reče nebi tu sedel grem tja sedet pa sme rekla ne kr tam sedi pa lepo jej....  in že mu dela plac mu premika krožnik.... in pol sem vzkipela, že od rojstva to dela in mu vse k riti nosi.... in kr naprej kaki bomboni po žepih.... misli da ga bo mel zato bolj rad al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in k sem mal vzkipela sme rekla da nej neha s tem da če jst rečem tak more bit tak in mi je reku da se nej grem gor dret..... v glavnem sem pospravla prjela Florjana in šla gor..... in dons morem nujno v trgovino da si kupim kruh....
sem mela občutek da me bo focnu (sicer me ni še nikol v življenju), sam če bi me bi popakala stvari in se tist trenutek odpeljala od hiše..... bi šla k tašči in tastu pa bi tam bli nekaj časauser posted image user posted image user posted image

sej vem da je bolan in da ga vse boli sam se tak obnaša včeraj je reku mamici nekaj v tem smislu da je vseeno če umreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HALOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ehhh dolga zgodba kaj se pri nas dogaja zadnje mesece od kar je na bolniški in zdej je še njegova že tako glupa zdravnica šla in je včeraj bim v ZD pa ga noben ni hotu vzet, da bi mu dal inekcijo proti bolečinamuser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem to ja more bit kako nadomeščanje......
ehhh brezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
16.9.2008 13:02:44   
sunny24
O Katjusa...veš kaj, ti kar vztrajaj pri svojem, ker pol otrok hitro pogrunta in začne izkoriščat! Kar se pa ostalega tiče, pa ti lahko pošlem sam user posted image  ! Sam zdravnico bi pa ja mogu kdo nadomeščat, ne? Pa sej to naše zdravstvo...ko ti nič ni so vsi sladki, ko pa ti kaj začne bit pa komplicirajo tko, da ni res...user posted image   Sam dnar pa prov lepo pobirajo vsak mesec...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
16.9.2008 13:05:10   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan! Danes sem dopolnila točno 17t...jupi!!! Sam še 23, pa bo!user posted image

Joj, je pa danes full mraz...bi najrajši kar zakurla, sam kaj, ko centralna začne delat šele 1.10. user posted image  Pa kaj naj do takrat zmrznemo al kaj?

Ste pr porokah...jah, jst sem ena tistih, katerim poroka na pomeni nič, razen enga papirja in rinke. Ker če je med partnerjema zaupanje, podpora, ljubezen, razumevanje in povezanost, ne rabiš še tistega papirja da to še potrdiš. Sicer imaš pa po 5ih letih skupnega življenja oz skupnega gospodinjstva isti status, kot da bi bil poročen.

Kaj boste kej počele danes? Jst bi mogla mal cunj oprat, popoldne grem pa na eno pijačko...

čestitam za tedne... Upam da se dobr počutiš... :)

Jaz sem tudi dopolnila 17 teden... no sej bo.... še mal...

veš mene tudi zebe pa tudi čakamo nevem koga... :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
16.9.2008 13:08:54   
boma2

majchy, to je neki smotano ja...no, noseča si 17t1d, si pa v 18t...mal smešno, ne? No, sej jst bom jutri tudi v 18t...

blagor enim k to vse razumete... Pri prvi nosečnosti mi je blo vse jasno... zdej mi pa nič ni... :)

v torek 9.9  sem imela 16 teden... tok imam pa 25.2.2008...

kolk mescev sem noseča pa še nisem pogruntala, katji po vsej teoriji bi mogla biti 10 mesecev noseča :(

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
16.9.2008 13:09:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej punce...... dons je pa zame tak smotan dan..... mal prej sma se z očetom butnla..... mi smo leni za nabavo kruha k ga precej malo porabimo in pol grema ponavad s tamalim kr dol jest vzamema si polek kaj boma jedla dol pa vzamema kruh in tako sem dons popakala pašteto in se odpravla dol jest in mi2 lepo jema pa se Florjan spomne na evrokrem...... in sevede dedi dober kr vstane in začne iskat evrokrem pa sem jst rekla ne zdej ma pašteto nej je pašteto...... in on še kr vztraja pa tamal reče nebi tu sedel grem tja sedet pa sme rekla ne kr tam sedi pa lepo jej....  in že mu dela plac mu premika krožnik.... in pol sem vzkipela, že od rojstva to dela in mu vse k riti nosi.... in kr naprej kaki bomboni po žepih.... misli da ga bo mel zato bolj rad al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in k sem mal vzkipela sme rekla da nej neha s tem da če jst rečem tak more bit tak in mi je reku da se nej grem gor dret..... v glavnem sem pospravla prjela Florjana in šla gor..... in dons morem nujno v trgovino da si kupim kruh....
sem mela občutek da me bo focnu (sicer me ni še nikol v življenju), sam če bi me bi popakala stvari in se tist trenutek odpeljala od hiše..... bi šla k tašči in tastu pa bi tam bli nekaj časauser posted image user posted image user posted image

sej vem da je bolan in da ga vse boli sam se tak obnaša včeraj je reku mamici nekaj v tem smislu da je vseeno če umreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HALOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ehhh dolga zgodba kaj se pri nas dogaja zadnje mesece od kar je na bolniški in zdej je še njegova že tako glupa zdravnica šla in je včeraj bim v ZD pa ga noben ni hotu vzet, da bi mu dal inekcijo proti bolečinamuser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem to ja more bit kako nadomeščanje......
ehhh brezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

vztrajaj pri svojem, če se ti zdi prov... čeprav jaz tudi popustim, damo da hčerka kaj poje...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
16.9.2008 13:11:19   
Katjusa
sunny ja sej to bo ju3 že vse mimo sam ne morem pustit da se dela vse kontra kar mi2 rečema..... že takle ko kdaj vsi skupaj jemo in mali na hitro poje 2 žlički in hoče stran od mize jst pa moj rečema ne on ga pa dvigne in da dol.... ja to se pa res ne dela.... jst mam sina rada bolj k vse druga sam mal reda pa more bit in dokler se je se je.... Mi2 z bratom nisma smela nikol od mize dokler se ni zadnji najedu..... in če kdo ni hotu jest je mogu sedet za mizo.... in to je ravno ati od nas zahteval in zdej meni daje kontro..... user posted image sej ne vztrajam da sedi da se zadnji naje sam ne more pa po 2 minutah že it.... in pol še hoče da grem z njim se igrat in če ne grem gre dediuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
16.9.2008 13:18:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

majchy, to je neki smotano ja...no, noseča si 17t1d, si pa v 18t...mal smešno, ne? No, sej jst bom jutri tudi v 18t...

blagor enim k to vse razumete... Pri prvi nosečnosti mi je blo vse jasno... zdej mi pa nič ni... :)

v torek 9.9  sem imela 16 teden... tok imam pa 25.2.2008...user posted image

kolk mescev sem noseča pa še nisem pogruntala, katji po vsej teoriji bi mogla biti 10 mesecev noseča :(

Boma - če imaš rok 25.02.2009 potem si sedaj noseča 16t6d, to pa je , če ti vsaj mal matematika dela= 1 mesec ima 4 tedne, 4x4=16, se pravi si noseča 4 mesece in 6 dni.

Čudne mate vi to štetje mesecev, nikakor drugače ne more bit v nosečnosti ali nenosečnosti. Mesec ima v povprečju 4 tedne in tko je že stoletja.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
16.9.2008 13:22:18   
petrap
katjusa upam, da se bo uredilo...prav take skrbi imam jaz, jaz mislim, da bo pri nas čist isto, sam ti si vsaj doma, pa si upaš kaj reč, jaz moji tašči ne smem nč reč, kaj šele oporekat, ker je takoj užaljena, pa še vzgojiteljica je...valda ona ve...mož se pa tud ne bo nč kregou z njimi, ker so ga tko naučil, da kar oni rečejo tko je! Joj upam, da to ne bo tko, sam nimam nč dobrega občutka....

Drži se...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
16.9.2008 13:25:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Boma - če imaš rok 25.02.2009 potem si sedaj noseča 16t6d, to pa je , če ti vsaj mal matematika dela= 1 mesec ima 4 tedne, 4x4=16, se pravi si noseča 4 mesece in 6 dni.

Čudne mate vi to štetje mesecev, nikakor drugače ne more bit v nosečnosti ali nenosečnosti. Mesec ima v povprečju 4 tedne in tko je že stoletja.user posted image

ja hvala... ampak

kaj pa tole

1 ted. - 4 ted. =1 mes
5 ted. - 8 ted. =2 mes
9 ted. - 12 te. =3 mes
13.ted. - 16.ted. =4 mes
17.ted. - 20.ted. =5 mes
21.ted. - 24.ted. = 6 mes
25.ted. - 28.ted. =7 mes
29.ted. - 32.ted. =8 mes
33.ted. - ..... =9 mes

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
16.9.2008 13:43:04   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ja hvala... ampak

kaj pa tole

1 ted. - 4 ted. =1 mes
5 ted. - 8 ted. =2 mes
9 ted. - 12 te. =3 mes
13.ted. - 16.ted. =4 mes
17.ted. - 20.ted. =5 mes
21.ted. - 24.ted. = 6 mes
25.ted. - 28.ted. =7 mes
29.ted. - 32.ted. =8 mes
33.ted. - ..... =9 mes

Kaj pa tole? Sej točno tu ti vse lepo kaže.

Ti si v 4 mesecu in 6 dni nosečnosti.user posted image

od 1t-4t=1 mesec , ker ima 1 mesec - 4 tedne
od 5t-8t= 2 mesec, ker ima 1 mesec - 4 tedne x 2 = 8 tednov ali 2 meseca

itn.

Ko dopolniš 17 teden se reče, da si v 5 mesecu ampak si v bistvu v 4 mesecu in 1 tednu nosečnosti. V petem mesecu boš šele ko boš dopolnila 20 teden.

Samo po koledarju sešteješ tedne in ti je vse lahko jasno.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
16.9.2008 13:55:20   
Čebel@
katjuša žal mi je da se je to zgodilo.......ampak te zastopim!!!vnučki so drugač kot pa tvoji otroci.........to vidim pri nas ki ima sestra sinkota pa je mami (moja) čist drugačna do njega koker je bla pa do naju!!ne sikeraj se,jest se ponavad obrnem pa grem pa si nej mislejo kar si čejo!!!tastari ponavad sploh ne pomislijo da s svojimi izjavami lahko koga prizadanejo(da lohk kr umre..)
ko sva se jaz in tašča ruknle sem se obrnila in sem šla stran ker mi je škoda da se zarad ene babe obremenjujem ker posledic ne bo nosila ona ampak jaz in mojuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
16.9.2008 14:54:32   
diamantina
Dan!

Za tisto, ki jo zanimajo meseci

0-5 - 1. mesec
5-10 - 2. mesec
10-14 - 3. mesec
14-18 - 4. mesec
18-23 - 5. mesec
23-27 - 6. mesec
27-31 - 7 mesec
31-35 - 8. mesec
35-40 - 9. mesec (vir je nekje iz interneta a ne vem naslova, ker sem si samo prepisala enkrat).

Vse kar gre preko tega, je že 10. mesec in v bistvu nekatere rodijo ob dopolnjenih 9 mesecih plus nekaj malega dnevov, ene pa v 9. mesecu, ki še ni dopolnjen.
Jaz sem danes noseča 19t3d in sem torej v 20. tednu (logično, če si noseča 3 dni, si v prvem tednu, nisi še pa en teden ipd.)

Kako ste danes? Jaz sem odlično, ker sem naredila izpit z 9!!!! Še tri imam ta mesec, in to tri ubijalske.

Katjuša, žal mi je za to dogajanje, je zelo težko s starimi in bolnimi, ker jih vsaka stvar še bolj prizadene. Jaz bi naredila tako, da bi večkrat jedla pri sebi, nekajkrat pa šla jest k njemu in takrat naj bo vsaj malo tako, kot si on želi. Tako boš ti imela svoj ritem, on pa bo tudi zadovoljen, ker bo lahko nekaj naredil svojemu vnučku ... enkrat na teden evrokrem mu ne bo škodil. Glede bonbončkov bi ga pa jaz lepo prosila, če lahko neha, ker te je strah za zobke in tudi zaradi preveč zaužitega sladkorja. Jaz mislim, da bo razumel. user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
16.9.2008 15:04:27   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    19.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image  19.9. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image     13.10.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (23)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ?  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     6.10.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image       18.9.
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image   0)   user posted image      19.9.  CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       10.10. MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     26.9.
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image    ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image      8.10.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image      ?    PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2 (31)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     14.10.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 56   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 4
user posted image  = 4
user posted image  = 49

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
16.9.2008 15:08:52   
Balonchy
diamantna - čestitke za izpit!!! user posted image user posted image user posted image

Prej sem zasledila, da ste se o kurjavi pogovarjale. Pr nas po malem laufa centralna že od sobote popoldan. user posted image  Lahko vam pa zaupam kakšno idejo je imel preljubi v nedeljo... Da bi malo zakurili kamin!!! user posted image  Halo? Sem ga sam mal telečje pogledala in mu rekla kaj bo delal pa pozimi, ko bo minus??? user posted image user posted image user posted image

Tolk, da nas mal pogreje... user posted image

user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
16.9.2008 15:10:17   
petrap
no vsem lep dan še naprej...pridno čvekajte, da bom lahko zjutraj velik prebrala...jaz šibam danes malo prej, ker imava šolo za starše. vam jutri poročam, če bodo kaj zanimivega povedali. do sedaj je bilo super in mi ni žal.

upam, da bodo do jutri vsi otročki in mamice zdravi...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4040
16.9.2008 15:15:23   
Čebel@
diamantina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit!!!!
balonchy tole je pa res za pogret........še 1 leto in bomo šli spet na morje........umes mormo pa še rodituser posted image
jest sem glihkar domov prišla-sem šla plačat položnice(sem lažja za par 100evrov)!!!pa še jogije sva naočila pa bova tam ob 1000 evrov!!!denar kar leti od maneuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
16.9.2008 15:16:48   
Čebel@
petrap fajn poslušita v šoli da mi boš znala povedat kaj je kej povedala sestra!!pa obleči se da nam ne zmrznešuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
16.9.2008 15:20:18   
sunny24
diamantina, čestitam za izpit!

balonchy, za seznamček, sej sem že napisala, pa bom še enkrat...naslednji pregled mam 13.10. in bo morfologija. Aja, pa starost je 27 let...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
16.9.2008 15:20:45   
Katjusa
ja diamantina maš prav sam tu je še mamica, ki ima rada da jemo kosilo skupi.... no dons sem si skuhala in imam še za ju3.... pol si grem pa po kruh za ju3 zjutraj k ponavadi zajtrkujem kej s kruhom..... taka navada....
evrokrem men se ne zdi sporen sej mu ga jst tud dam sam sem ga prej vprašala kaj bi pa je reku pašteto in tud men se jo je zluštalo tak da pol k je že mel na kruh namazano in je že 2 krat ugriznil si pa ne more zmišljevatuser posted image vsaj jaz mislim da ne.... kaj nej proč mečem da bodo gospodič jedli tisto kar se mu zazdi..... sej drgač ga vedno vprašam kaj bo in mu več stvari naštejem in se pol sam odloči in jst pol ponavadi jem isto tak da ne pripravljam 100 stvari..... nek red more bit.....

sej bo..... dedi pač misli da ga bo vnukec imel raje če mu bo vse ustregel in meni prehitro popustijo živčki..... sicer je bil pa že čas da mal poknemo..... ju3 bo že bolje sam me pa tole ornk stira vrže in vem tud da za našo pikico ni vredu da se mamica jezi in joka..... ampak tud to je sestavni del življenja......

Srečo imam da me moja mama razume in da ona nikoli ne dela kontra k jst ker največ je tak ona s Florjanom polek mene in smo se že takoj na začetku zmenli, če sme jst polek in nekaj rečem more moja obveljat pa četud je narobe, če pa sta sama se pa nej zmenita tako da je za njo prav.... in to super teče in nimamo nikol problemov... dedi pač jezi mene in babiko vedno meša štrene..... in tud ne de nebi pustila da florjan poje kak bombon sma to ne more bit pred jedjo in če dobi 1 al pa 2 je dost ne pa celo pest......

Zdej me je pa dragi v kino povebu za zvečer bojda je v tušu plačaš eno dobiš 2 karti in isto za kokice tak da za večerjo je preskrbljeno..... Florjan bo šel pa k babiki in dediju....

Ju3 je pa nov dan in verjamem da bo vse normalnouser posted image user posted image user posted image user posted image , sem pa vsekakor žalostna, da me oče ne razume in da se morma zaradi takih stvari kregat, toliko je stvari v življenju pa vse preveč posvečamo pozornost ravno napačnim.....

Morem vam še povedat, da se mi je pikica dons že 2x ornk oglasla in to ornkuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ti meseci in tedni so res mal čudni... jst se z jimi sploh ne ukvarjam štejem samo tedne in ko me kdo vpraša kolk sme povem v tednih in pol reče kolk je to mesecev pa rečem ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image in razložim da se nosečnost šteje po tednih in da do konca je 40 tednov.... in pol si lahko mal laže predstavljajo kolk daleč smo.... al pa povem rok 10.2 in si nej sami mesece štejejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4044
16.9.2008 15:25:01   
Katjusa
diamantina sorry sem ti pozabla čestitat za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to kr z 9user posted image user posted image user posted image user posted image razturaš punca ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
denar kar leti od mane

dokler lahko je tak vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
16.9.2008 15:26:17   
Čebel@
katjuša ti kr dones s svojmuuser posted image  uživej v kinu in se navečerji kokic pa nehi se sikerat!!!ju3 bo dedi že vse pozabil tko da.......se pa strinjam s tabo da mora on mame beseda bit glavna in tudi zadnjauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
16.9.2008 15:27:46   
tanci29
katjuša nimaš kaj stari in užaljeni takoj ko usta odpreš,upam da boste čimlepše rešili tele vaše problemčke...sej niso veliki, ampak meja in vzgoja pa mora bit.ponavadi so zato starši...

petrap uživajta in pridno poslušajta, glej da boš mela napeta ušesa, da nauš do februarja že pozabila..user posted image

balonchy-ti si pa ena rajcačica...kako si sploh upaš tako lepo slikico gor dat, k veš da bomo vse dol padle..joj kok je lepo..pa sej tamle vidim da se z mojim sprehajava v morčituuser posted image

diamantina-čestitke za izpit..madonca si pridna...ja zdej dve glavci mislta...

no moj erik se je pa zbudu in moram šibat...je spet zaspal prejle...res nekaj ni čisto ok, ker ponavadi ne spi toliko...
no lp

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
16.9.2008 15:28:41   
diamantina
Hvala za čestitke punce user posted image  user posted image  user posted image

Jao saj ti meseci, jaz si štejem od prvega dneva zanje M, torej v maju sem bila 1. mesec (ravno 1.5. je bil moj prvi dan ZM) in sem zdaj v 5. mesecu, tudi po roku, 8.2. sem v petem. Sicer pa tudi jaz štejem po dnevih, sem pa opazila, da mi ticker na RR in jaz drugače štejemo. user posted image   

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
16.9.2008 15:29:12   
Čebel@
glede denarja.....jah enkat ga bo ziher zmanjkalo(samo upam da ne tok kmalu).....pa še zidava in je treba tem majstrom vse na roke plačevat,jaz šolo plačujem.........mah bomo že!!!hvala bogu nisem taka da bi svojo(pa še njegovo)plačo zapravlala za cunje,nohte,frizuro...!!!grem v četrtek po4 mesecih k frizerju k sem k bog pomagajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
16.9.2008 15:30:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
balonchy-ti si pa ena rajcačica...kako si sploh upaš tako lepo slikico gor dat, k veš da bomo vse dol padle..joj kok je lepo..pa sej tamle vidim da se z mojim sprehajava v morčituuser posted image

si ziher da sta to vi2 se mi zdita tista 2 čist nama podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Torta
lenca8

Torta za rojstni dan je boljša

doma pečena (85%)

kupljena (15%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!