|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
16.9.2008 21:35:53   
resnično srečna
jaz pa izo kar lepo zamotim...ji hitro v roke porinem tako veliko igračo, da jo mora z obema rokama prijeti...in potem se madam ne more niti obrnit niti dvigat nog...

joj sem packa a ne...

Roberta potem Šiške ne priporočaš...namreč kolegica ima tudi napotnico pa me je vprašala kam...pa sem ji odgovorila, da bom počakala na tvoje mnenje, ki ga cenim...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
16.9.2008 21:37:54   
katka28
uff danes je pa Hous krut ( sicer je tudi ponavadi ) ampak, da ti rece da moras splaviti pri 21. tednu nosecnosti je pa kruto.  a vse gledate tv in danes ne bo maratona al pa cakate v zasedi, da grem jaz spat pol pa AKCIJA in naslednji dan Katka bere ko blesava user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
16.9.2008 21:41:45   
resnično srečna
he he katka ne noooo...take pa nismo no...je pa res krut ja..ampak pomisli na vse tiste, ki jim AC ne gre skozi...so nekje na istem...groza....

tudi mi smo čakali rezultat...na srečo so kar pohiteli...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
16.9.2008 21:43:57   
Krista28
Čeer,

Jaz se samo lepo mal javljam, saj vidim, da ste dons spet zagrete, jaz pa user posted image . Se kar bojim tuki gor ostat,ker me potem kar potegne..user posted image

Sem gledala zdele Hausa, pa me kar stiska, ne morem več gledat. Grem en pirček spit pa spat. Aja za v četrtek bom probala pa taščo nahecat, da bi eno fuul dobro sladico spekla zame......sej bi jo jst, pa se bojim, da ne bi ratala, ker je še nism delala, njami...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
16.9.2008 21:46:29   
katka28
Mah saj vem da je grozno ker sem bila sama skoraj na istem 27 tednu in so mislili, da bi mogla rodit sem tudi skos govorila saj bota pocakala , nimam popadkov nic me ne boli pol pa kaksne so moznosti za prezivetje in samo to ti gre po glavi ( sem vso osebje zaslisala, koliko stari otroci prezivijo, kako tezki morajo bit...po moje so me meli v eni noci poln kufer pol so me pa morali gledati se tri tedne user posted image user posted image jah mamice se ne damo kar tako )

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
16.9.2008 21:50:20   
resnično srečna
sem ležala poleg ene, ki je bila odprta v 24 tednu..pa ista vprašanja...in potem sem jo spodbujala...in je dočakala 34 teden...je ležala 10 tednov na E oddelku...vem kako to gre...zraven pa doživiš marsikaj..dvojčka, ki sta eni padla na hodniku ven...groza....

ampak zdajle, ko sem videla 3D sem pa solzice dobila v učke...tkole sem jaz Izo videla...ko se je skrivala za rokicami...in še sedaj si včasih pogledam posneti filmček in podoživim...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
16.9.2008 21:50:57   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

Roberta verjamem in verjemi da bo z Liamom vse bp user posted image user posted image

Tudi jaz verjamem, da bo vse ok.

madona kako mi ni všeč ogrevanje v stolpnicah!!!!! sedaj bi mi prav pasalo da bi imela malo topleje v dnevni, ker ima konice prstov kar hladne. in glede na to da zunaj kar pritiska mraz bi se pa lahko spomnili da koga mogoče zebe. saj ko je treba kurit štrajkajo, ko se pa otopli (sredi pomladi) pa hajcajo do konca user posted image stroški ogrevanja pa skoz isti user posted image grrrr

Ja jaz sem danes kar zakurila dopoldne, moj je pa tudi proti večeru še mal zahajcal, tako da imamo prijetno toplo. Saj imamo možnost tudi na olje kurit, samo je temperatura, če kurimo na drva čisto drugačna. Na saj zdaj smo bolj odpadke in embalažo kurili, da ne boste mislile, da nas tako zebeuser posted image .

hahaha mali škratje odkrivajo uporabno orodje hahaha
se je zadnjič med kopanjem tud rene zagrabil (po pomoti) je zagrabil cunjico in je bla glih čez lulčka frajer pa zagrabi pa seveda potegne. pol me pa mal čudn pogleda pa se mi začne smejat pa grulituser posted image user posted image barabca mala

Jaz sem ti že zadnjič na Gradu govorila, da se naš mali prijema za svoje bogastvo, sedaj skoraj med vsakim previjanjem roka tja zahajauser posted image . Ja to je samo potrdilo tisto, o čemer smo govorile: VSI user posted image  SO ISTI!user posted image user posted image user posted image

Posadka zdaj sem si pa tvojega možeka ogledalauser posted image , ima pa kar pomembno funkcijouser posted image .
S temle foto shootingom si pa še meni skomine naredila. Bomo še videli, kako bo, samo da nas ne bo potem preveč pri Jabčkuuser posted image .

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
16.9.2008 21:55:08   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

ampak zdajle, ko sem videla 3D sem pa solzice dobila v učke...tkole sem jaz Izo videla...ko se je skrivala za rokicami...in še sedaj si včasih pogledam posneti filmček in podoživim...

mi pa tega nismo docakali ampak, ce bo bog dal se kaksno strucko bom hotela imeti vse posneto in upam, da bom tudi do 3D prisli

Ja E oddelek je zakon ker taksne sestre ko so pa gor jih moras iskat. Pa DR. Blejceva je tudi kul smo se velikokrat presmejali kot nori. Zato pa sem jaz imela strogo lezanje , da nebi kaj ven padlo tam ko nebi smelo samo wc sem lahko obiskovala user posted image Ampak na sreco je vse za nami in spet ena izkusnja vec

Neposredna povezava do sporočila: 3983
16.9.2008 22:00:51   
resnično srečna
hmmm glede sester se pa jaz ne strinjam...2 sta mi živce požrli...nekaj je pa res srčic...predvsem mirjana je eno veliko srce...in se je skoraj razjokala, ko sem jo prišla obiskat...

jaz svoje cimre nisem zapustila dokler ni rodila...sem jo hodila vsaj 1x na teden obiskovat...po internetu se pa še sedaj redno pogovarjava...ostanejo vezi med ljudmi, ki so skupaj takrat, ko vse ne gre tako kot bi moralo iti...

pridna si bila katka...pa pogumna...in sedaj ko imaš ob sebi svoja dva malčka si s tem bogato nagrajena...

jaz sem si v tej nosečnosti res vse privoščila...je pač moja zadnja...in 15 let razlike med eno in drugo nosečnostjo se zelo pozna...tolikšen napredek da samo debelo gledaš...le materinska šola je ista he he

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
16.9.2008 22:03:22   
resnično srečna
joj punce ne vem če ste opazile...v Tušu imajo v akciji nekaj stvari za malčke...recimo paket za izdelavo otroškega odtisa noge ali rokice....pa termo krožnik s priseski in priborom je noro poceni..tako da grem jaz jutri malo v izvidnico, da vidim, če imajo sploh še kaj in ali je to to...

namreč od Matevža nimam tega več...se pa spomnim, da je fina zadeva...pa še hrana lepo topla ostane oz. se ne shladi tako hitro...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3985
16.9.2008 22:05:59   
vanomis
Pa ste me dobile. Pozdravljene!

Berem vas že od vsega začetka, nisem pa nikoli sodelovala v vaših debatah.
Morala bi biti aprilčica, pa sem potem z zamudo rodila majčka Roka.
Že večkrat sem se vam hotela javiti, pa ...

Z Rokom greva za vami, res pa, da je med mlajšimi (od nekaterih je mlajši več mesecev). 
Vse se ukvarjamo z istimi težavami ..., vse pa nas tudi razveseljujejo naši srčki.
To je en razlog, zakaj vas spremljam, drugi pa je, da ste taka prisrčna skupinica.

Da ne bom samo voajer, pa vam posredujem še podatke za seznam:

ROK: 6. 5. (Ljubljana) - 3680, 53 cm
1. mesec: 4275 g, 56 cm
3. mesec: 5935 g, 63 cm
4. mesec: 6680 g, 67 cm

Bi se pa vam pridružila tudi na kaki kavi ... user posted image Če naju seveda sprejmete? Sva pa iz okolice Domžal.

Maham!

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
16.9.2008 22:06:07   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Danes se priklopim šele zvečer, popoldan odhajava v CE na sejem pogledat kakšne novisti imajo letos...

No, a si že nazaj al te je današnje lutanje utrudilo user posted image user posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Aha, še tole. V četrtek pridem v Ljubljano, če je katera za kavico (po deseti), naj mi pošlje zs, pa jo pokličem, ko pridem. NiLe - pleničke?
Ja, ja .. super . Se veselim, da vaju bom z Lano spet videla.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
16.9.2008 22:06:27   
katka28
Veliko mi je pomagalo, da sem imela internet in vas, da sem brala kaj je novega sicer nisem bila ravno aktivna , ker brala sem lahko samo pri pisanju pa sem morala ze skoraj akrobacije delat..

in kdaj si ti bila na E oddelku? mogoce sva pa skupaj lezale pa niti ne vema user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3988
16.9.2008 22:08:15   
Jo@n
Čer!
Mali princ se je samouspaval in imam spet nekaj časa...

Riževo kašico imam od Alernove (DM), jo pa namešam v 120 ml vode in dve merici aptamila (namesto 4). Sem pa dala noter tri male žličke kašice, in je nekoliko gostejše mleko, še vedno dovolj redko da gre skozi cucelj za 3mesece. Na začetku sem se bala, da stekleničke ne bo zagrabil, aventova mu ravno ni, Tommy tippee je pa zakon, se kar buni če mu hočem vzet, prime v roke in začne tlačit v usta. Hja, pa nimam sindroma pretiravanja.

Danes sem mu popoldne dala tudi krhelj svežega jabolka in si je s takim navdušenjem masiral dlesniuser posted image . Očka pa užaljen, saj sem to naredila vpričo moje mami in ne njegovega visočanstva. Kaj čem, če je bil pa tv program bolj zanimiv.user posted image

Gretje... ja, je kar zahladilo, mi sicer še vztrajamo s centralno na off in se menimo s klimaši za čimcenejšo ponudbo.

Ovčke, malo sem povprašala, cena je med 15-20 ojrov, odvisno od velikosti, so pa to take ravne, male kožice, nimajo nič za pritrjevat v vozek. Pri Grčarju, kjer je Krista dala link, delajo vsak dan do 17h, pa tudi v soboto imajo odprto, pozabila sem si zapomniti kako, ker sem imela polne roke Jakobauser posted image . Ovčke pa mi ne bo treba kupovat, je mami iz ene omare privlekla eno novo nerabljeno.

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

ena neumesna: na vrhu starni piše:
Uporabniki na tej temi: novopecena, resnično srečna, vanomis, Jo@n, simvir, Roberta69, violica_23, lepa posadka, katka28, Krista28, tasyo
kdo je pa vanomis? imamo skrite bralce :)))

Ni le vanomis, tudi claricv nas redno bere in ne reče nobene... Bo treba fan klub odpret. user posted image

Grem pogledat, koliko ste ta čas naklofale in koliko mi še manjka do zvezdice...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
16.9.2008 22:08:42   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: vanomis

Pa ste me dobile. Pozdravljene!

Berem vas že od vsega začetka, nisem pa nikoli sodelovala v vaših debatah.
Morala bi biti aprilčica, pa sem potem z zamudo rodila majčka Roka.
Že večkrat sem se vam hotela javiti, pa ...

Z Rokom greva za vami, res pa, da je med mlajšimi (od nekaterih je mlajši več mesecev). 
Vse se ukvarjamo z istimi težavami ..., vse pa nas tudi razveseljujejo naši srčki.
To je en razlog, zakaj vas spremljam, drugi pa je, da ste taka prisrčna skupinica.

Da ne bom samo voajer, pa vam posredujem še podatke za seznam:

ROK: 6. 5. (Ljubljana) - 3680, 53 cm
1. mesec: 4275 g, 56 cm
3. mesec: 5935 g, 63 cm
4. mesec: 6680 g, 67 cm

Bi se pa vam pridružila tudi na kaki kavi ... user posted image Če naju seveda sprejmete? Sva pa iz okolice Domžal.

Maham!

user posted image user posted image user posted image pozdravljena med cvekami in se  user posted image user posted image za izbran pogum, da se nam pridruzis ....menim, da nase pupe z veseljem sprejmejo vsako med nas...

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
16.9.2008 22:10:56   
NiLe

joj punce ne vem če ste opazile...v Tušu imajo v akciji nekaj stvari za malčke...recimo paket za izdelavo otroškega odtisa noge ali rokice....pa termo krožnik s priseski in priborom je noro poceni..tako da grem jaz jutri malo v izvidnico, da vidim, če imajo sploh še kaj in ali je to to...

ej, Srečka, dobro ti spremljaš te akcije user posted image ... ja, tale termo krožnik je super zadevca! Pa pogrešana si bila danes
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3991
16.9.2008 22:11:19   
Jo@n
Vanomis welkom, kar še kaj napiši. user posted image

Čvekic iz Domžal in okolice pa je tudi kar nekaj, tako da ne bo problema za kakšen kofe.

Sedaj bo treba še kakšno sprovocirat da se javi... user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
16.9.2008 22:11:33   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Gretje... ja, je kar zahladilo, mi sicer še vztrajamo s centralno na off in se menimo s klimaši za čimcenejšo ponudbo.

Na mojo sreco sva naredila kamin v dnevni in moj mozek mi lepo zakuri jaz pa prenosnik in na kavc, da mi je toplo pa RR in tipkam vcasih se moram slect v kratke rokave, ker mi je vroce. ( HB za svoj gozd in drva najceneje varijanta )

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
16.9.2008 22:12:16   
resnično srečna
prvič sem bila začetek marca...ko si ti že pestovala tvoja škrata..pa potem konec marca...in na koncu zadnji teden pred porodom..vsega skupaj samo 15 dni...ampak ne boš vrjela..vleklo se mi je, kot bi bila tam cele mesece...

sem si pa tudi jaz pohekala internet...sem bila zadnja soba na koncu hodnika, kjer sta samo 2 postelji...moj sobni zdravnik pa Stanko...he he...

sem pa tud Blejčevo doživela 1x...ok ženska...zelo realna...ne vzbuja lažnih upov...pove tako kot je...in verjamem, da si se ji nasmejala...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
16.9.2008 22:13:51   
novopecena
no vanomis dobrodošla user posted image ti se kar javlaj pa nič se bat-ne grizemo, velikokrat pa napišemo kaj si o določeni zadevi mislimo vsaka zase in koga zna to zbosti-smo že zgubili eno (se ne javlja več) ker si je preveč k srcu vzela

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
16.9.2008 22:14:42   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Grem pogledat, koliko ste ta čas naklofale in koliko mi še manjka do zvezdice...

Boš mogla biti pa ornk pridna user posted image ... lahko ti pa pomagamo, če želiš!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
16.9.2008 22:16:06   
simvir
Jaz sem stuširana, v pižami, še prej sem pa pri možeku, ki je še zunaj, odtočila pol pirčka in si zdajle naredila en dizel.

Zdaj pa še malo prečekiram če katera kaj napiše, pol pa v pančevo. Tudi naše zadnje  noči niso prav lepe, tako, da bo spanec kar prav prišel.

vanomis user posted image  za pogum, da si se nam javila. Ti se kar vklopi v debato in pridi na kakšen čvek, saj je skoraj vsak teden kakšen. Pa nič zato, če sta malo mlajša.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
16.9.2008 22:16:53   
novopecena
jah postelja me počasi kliče in me mami, ko pa pogledam kolk vas je prijavljenih se mi pa sred zehanja skor zaleti :)) ne vem ne vem kaj naj

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
16.9.2008 22:16:57   
katka28
Jo@n : smo zelo solidarne do tistih, ki hocejo zvezdico :)

Ketrin: pa kje za boga se skrivas pa tako si danes govorila, da hoces zvezdico. Pa mendaj ja nisi celega sejma pokupla

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
16.9.2008 22:17:27   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

ej, Srečka, dobro ti spremljaš te akcije user posted image ... ja, tale termo krožnik je super zadevca! Pa pogrešana si bila danes
user posted image

ja...jaz se kar firbčna glede teh stvari...pogledam...če kaj rabim grem kupit...drugače pa zavržem...no sedaj imamo nov stroj za uničevanje teh katalogov (Iza)...strančira v nulo..si nisem mislila, da je že tako spretna ( a vam na koga sličim????)...

glede pogrešanja....se opravičujem...ampak tip je najprej zamusil...potem smo pa kar nekaj albumov pogledali...Iza se je spravila še malo zaspat in sem bila prepozna...sem pa izvedela, da ste našle kar sta iskali he he...in da bosta lepi lepi lepi....

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......