Jo@n
|
Čer! Mali princ se je samouspaval in imam spet nekaj časa... Riževo kašico imam od Alernove (DM), jo pa namešam v 120 ml vode in dve merici aptamila (namesto 4). Sem pa dala noter tri male žličke kašice, in je nekoliko gostejše mleko, še vedno dovolj redko da gre skozi cucelj za 3mesece. Na začetku sem se bala, da stekleničke ne bo zagrabil, aventova mu ravno ni, Tommy tippee je pa zakon, se kar buni če mu hočem vzet, prime v roke in začne tlačit v usta. Hja, pa nimam sindroma pretiravanja. Danes sem mu popoldne dala tudi krhelj svežega jabolka in si je s takim navdušenjem masiral dlesni . Očka pa užaljen, saj sem to naredila vpričo moje mami in ne njegovega visočanstva. Kaj čem, če je bil pa tv program bolj zanimiv. Gretje... ja, je kar zahladilo, mi sicer še vztrajamo s centralno na off in se menimo s klimaši za čimcenejšo ponudbo. Ovčke, malo sem povprašala, cena je med 15-20 ojrov, odvisno od velikosti, so pa to take ravne, male kožice, nimajo nič za pritrjevat v vozek. Pri Grčarju, kjer je Krista dala link, delajo vsak dan do 17h, pa tudi v soboto imajo odprto, pozabila sem si zapomniti kako, ker sem imela polne roke Jakoba . Ovčke pa mi ne bo treba kupovat, je mami iz ene omare privlekla eno novo nerabljeno. IZVIRNO SPOROČILO: novopecena ena neumesna: na vrhu starni piše: Uporabniki na tej temi: novopecena, resnično srečna, vanomis, Jo@n, simvir, Roberta69, violica_23, lepa posadka, katka28, Krista28, tasyo kdo je pa vanomis? imamo skrite bralce :))) Ni le vanomis, tudi claricv nas redno bere in ne reče nobene... Bo treba fan klub odpret. Grem pogledat, koliko ste ta čas naklofale in koliko mi še manjka do zvezdice...
|