|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
16.9.2008 22:20:04   
katka28
Evo bejbe mama dveh je odprla Bandidosa ( pivovarna bo ze morala dati kaksen honorar, ko ga skos reklamiramo ) in zdaj caka, da gremo na maraton.
resnično srečna, novopecena, simvir, clericv6, Krista28, lepa posadka, Jo@n, Majček28 evo dajmo hitro tipkat user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
16.9.2008 22:20:16   
vanomis
Katka, hvala spodbudo.
Ampak se še vedno tresem, kaj boste druge rekle. user posted image
Mi imamo jutri drugo cepljenje, pa upam, da jo bomo tudi tokrat odnesli brez vročine ali kakšnih drugih posledic.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
16.9.2008 22:20:54   
NiLe
Vanomis, dobrodošla med nami user posted image

Ej, Majček, a ti ni včeraj izučilo, da če prebireš kar smo naklofale, bomo vse zbežale user posted image user posted image .. hec, hec ... jaz skočim pod tuš, pa vas pridem še prečekirat preden se skrijem pod kovter ...

Še nekaj: danes sem kupila prekrasno opravo za mojo TIo za krst ... kolk bo lepaaaa - roza štrikana oblekca z mašnico, kjut majčka, žabice in čeveljčki. A ne Majček in Ketrin???

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
16.9.2008 22:21:21   
katka28
Nasi otrocki so borci in jim ena mala pikica ne more do zivega, ti samo poskrbi za obkladke cez cel dan pa se nimas cesa bat...Srecno 

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
16.9.2008 22:22:19   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Še nekaj: danes sem kupila prekrasno opravo za mojo TIo za krst ... kolk bo lepaaaa - roza štrikana oblekca z mašnico, kjut majčka, žabice in čeveljčki. A ne Majček in Ketrin???

Ti samo pazi, da tvoja pupa ne bo tega prej prerastla. Le glej da bomo videla kasne slikice

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
16.9.2008 22:22:53   
Jo@n
Pišuka, sam refreš stisnem pa ste že na drugi strani. Dajte bolj počas, ne morem tako hitro brati!!!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
16.9.2008 22:24:13   
resnično srečna
vanomis....dobrodošla...eto...komaj pride že prehiteva po desni he he...vidiš...kljub temu, da sta mlajša sta bila že 1x cepljena...naša iza pa šele čaka alergologa...očitno sva mi2 edini, ki še nisva fasali nobene pikice...šment...in očitno nama jo bo res Božiček prineel...he he...upam, da ne parkelj...

drugače pa kar skoči v debato...in tako kot je novopečena rekla...smo pridne klepetulje...realne...pa nič zahrbtne...vse direktno povemo he he...včasih sicer malo zaboli...ampak kmalu človek ugotovi, da so punce imele prav....

in iz prve roke ti povem....so super opora takrat, ko te življenje tako udari, da zaboli...znajo prav lepo pobožati...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu vanomis)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
16.9.2008 22:25:19   
katka28
Jo@n samo se 44 postov in zvezdica bo tvoja. Ampak ne vem ce nam bo danes uspelo je bolj bogo tule gor ...

Srecka: kako lepo si tole napisala so mi kar solzice v ocke stople. A danes bomo spet jokale?? Dajmo raje od smeha, ce ze moremo

< Sporočilo je popravil katka28 -- 16.9.2008 22:26:45 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
16.9.2008 22:25:41   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Ti samo pazi, da tvoja pupa ne bo tega prej prerastla. Le glej da bomo videla kasne slikice

Tega pa se pri moji Tii ni za bati user posted image user posted image ... razen, če bo v dveh tednih zalufala z GH ... pol pa vprašanje ... ne, sej je vse velikost 6 mesecev in ni strahu, da bi prerasla ... slikice pa bodo, saj bosta dve aprilčici istočasno krščeni, a ne Majček?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
16.9.2008 22:25:43   
resnično srečna

a lahko eno fotko...al je to tko k pri poroki...do krsta nč...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
16.9.2008 22:25:59   
simvir
Jaz se poslavljam, je moj možek prišel noter. Bova še kakšno rekla, potem pa v postlo.

Upam, da jutri ne bom imela preveč za prebratuser posted image . Bom imela oba user posted image  doma in ne bo ravno časa za rr.

Neposredna povezava do sporočila: 4011
16.9.2008 22:26:56   
Jo@n
Vanomis, nič bat, ne grizemo. Ne še.

Samo kakšna nam zbeži...

Nasvet za jutri, pridno popaj obkladek na mesto vboda. Jaz sem dajala hladno skuto v gazico in s flajštrom na nogico in je bilo koj dobro.
Te pa opozarjam, da cepljenje po navadi pokvari/resetira naše škrate. Da ne boš potem Roka reklamirala... user posted image

Mater mi delate lušte s tem pirom, jaz pa čaj pred sabo. Saj če grem po pivo, bo moj mislil, da se mi že kisa... Prej sem vztajno trdila, da bom večerjala le sadje, pa je potem topel kruh na njegovem krožniku naredil samoreklamo... Pol naj pa človek hujša. Hja, saj sem vsak dan hujša...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
16.9.2008 22:27:03   
lepa posadka
Ženske, ženske!!!

S Housom ste me sprovocirale, da sem letela dol. Še mož je prišel in sva kar pila tisto pivo od same živčnosti. Hudoooo... pa tisti prstki, saj sem že slišala za to, pa vseenoooooo... smrk, smrk, smrk...

Ja, občudujem vse vas, ki ste podobne trenutke zelo pozitivno oz. pogumno šle čez. Ni čudno, da ste sedaj smo še večje pozitivke.

Samo tole še napišem - tale fotošooting je prerasel v eno čudno reč. Ponavljam: nisem profi, ne imet pričakovanj od mene, rada fotografiram... če kaj rata fajn, če ne pa tut ni hudga... samo po naročilih ne znam pa nič delat... sem imela samo par idej... Tudi Litija je zame padla kar od nekje in, če ne bi bila to ravno priložnost: Teden otroka, definitivno ne bi pristala. Zame so slike tudi en del intimnosti, zato sem tisto serijo takoj dol dala z aprilskega albuma. Še vedno so najlepše slikice tiste, ki so ratale pri meni doma..., ko sem bila sproščena.

Vanomis... smo imeli že eno simonco iz Domžalskega konca...pa se zgodba ni dobro končala. Verjamem, da tokrat ne bo tako. So pa tukaj res same simpatične babe - za čvek, kot tudi za pogledat :-)))

Sedaj mi pa menda rata odklopit.
Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4013
16.9.2008 22:27:43   
novopecena
ane Jo@n kake čveke so nekatere. sem bila zj 5 min na prejšnji strani pa pogledam čist dol je pa že polovica druge strani naklofane jej jej jej.
pol pa pejt spat
ja majček pa očitno res spet prebira za nazaj alpa mrzlično išče pirček u hladilniku user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
16.9.2008 22:27:49   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Pišuka, sam refreš stisnem pa ste že na drugi strani. Dajte bolj počas, ne morem tako hitro brati!!!

pa raje F5 pritisni...to prišpara 35% časa he he...so ugotovili...pa še miš šparaš...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
16.9.2008 22:27:58   
katka28
Simvir: nocko in prijetno crklanje

Pa pa

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
16.9.2008 22:28:10   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

a lahko eno fotko...al je to tko k pri poroki...do krsta nč...

ne bo šlo ... bo kar za počakat ... potrpežljivost je božja mast ...

Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.9.2008 22:31:30   
Jo@n

pa raje F5 pritisni...to prišpara 35% časa he he...so ugotovili...pa še miš šparaš...

Aja, bo treba probat, naj se špara, pa ni važn koliko stane. user posted image

Ampak, potem bom pa tipkovnico znucala...

Dobr, da ne bom brez zveze nabijala postov (to ste imele na sporedu včer), a bo kakšna debata dons k sem gor, al ne?
Drgač grem pod tuš in v mižale...

Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.9.2008 22:31:46   
katka28

Jop jaz sem tudi na F5 pa se tu mi vcasih kaj uide. Samo babnce res sem odvisna postala prej nisem bila nikoli forum frik sem se vedno na mojega razburjala, ker je bil skos na netu zdaj pa ko sem mamica sem ko ena najstnica, se otroka bi bustila, da se joceta ce nebi vsaj nekaj materinskega bilo v meni ( to na koncu je bilo misljeno kot sala, da me ne bo katera na socialno prijavila user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.9.2008 22:33:36   
novopecena
mamice drage jest vass zapuščam in grem filat baterije.
spočijte si malo user posted image
nočko

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.9.2008 22:34:16   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

mamice drage jest vass zapuščam in grem filat baterije.
spočijte si malo user posted image
nočko

Lahko in mirno nocko

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.9.2008 22:36:17   
Majček28
joooooooj, pa to ni res....sem šla spet od začetka brat pa ne konca ne kraja....
....in predn mi pobegnete sem šla rajš na zadnjo stran user posted image

Celje; se nas je po obrokih kar nabralo, je prišla Ketrin, pa Katka, Urška, novopečena in spoznala sem še belo vrtnico in njeno luštno Zaro. Čeprav na kratko in brez vozičkanja je bilo lepo spet mal poklepetat user posted image

Nile; oblekica je super in sploh ne dvomim, da Tia ne bo 'ta glavna'. Komi čakam, me prav zanima če se bo katera bunila, ko jo bo župnik zaliv.

Barby; upam da je z ušeski kaj boljše in da Nataški ni prehudo.

Tasyo, a tvoja bo tud akrobatka ? Mogoče ti pa Iza in srečka lahko pokažeta kakšne lupinge user posted image  (joj, kolk sem grozna, da se iz tega hecam...ni mišljeno na hudo- OK? )
Posadka, a ti pa kar razstavo...pa sej to je super in midve sigurno prideva user posted image

Katka, tvoj možek je pa tko kul in z malim v naročju iiiiiiiiiiiiiii user posted image  Res ste super.

novopečena; tvoj Rene je pa že ornk fant in tak šarmer user posted image  sem ga kar mal ponucala za crklanje, pa ga ni nč motil, da nisem njegova mami....men je pa tud fullll pasal, ker naša Brina se glih niče tkole crklat

....da vidm kaj ste še kaj napisale....

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.9.2008 22:36:22   
Jo@n
Jabolko in Nile se še skrivata, Krista nam je pobegnila...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.9.2008 22:36:31   
resnično srečna
katka ti bi res lahko pivovarno prosila, če so sponzor tvojima fantičkoma...pišuka si jih zelo dolgo prehranjevala z lastnim mlekom...slogan bi bil lahko: če pijete laško...lahko nahranite dva...

Jo@n..tile tipi...hočjo nas met lepe in vitke...pol te pa tkole rajca...dobro, da je moj tud bil solidaren in ima prav lep trebušček...pa komaj čaka, da dam zeleno luč, da greva skupaj na ločevalno he he...pa hvala za navodila...bom jaz Jocu tole skopirala...da da Izi tud tele rižke...da bo spal...če bo panika valda...ker zadnje dneve je madam tud bolj poskočna ponoči...sam ne vem ravno, če je futer...sem jo danes dala v vrečo pa da vidimo, če bo kaj bolje....

simvir, posadka...lahko noč obema...ej pa posadka...sej ne imej pred seboj, da od tebe kaj hočemo...le vesele smo vsake slikice, ki prileti...ker ujameš take trenutke, ki jih drugi niti opazimo ne...in to je čar...saj veš tisto: nekatere stvari so očem nevidne, jih vidimo s srcem...no ja pri tebi to ne drži...pri tebi bi se bolje slišalo: ker je gledala s srcem je to zaznal njen fotoaparat...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.9.2008 22:39:11   
katka28
Ej punce ali ste vedele, da otrok prepozna svoje ime od 5-8 meseca svoje starosti ( to bo zanimivo, ko ju bom jaz usila kdo je kdo ju bom morala dati vsakega v svoj kot da bosta vedela koga klicem, ker drugace bom kot pri tenisu vrtela glavo levo in desno in ponavljala Jakob in desno Anze in spet J... in spet A... ) uff to bo pestro

in da je prvi pravi smeh sela od 4 do 5 meseca ( ko se nasa dva smejita mamici srcek zraven poskakuje, zdaj sta se zacela zavedati drug drugega in se smejita kadar ju obrnem nasproti, da se gledata )

Jutri imamo fizipoterapijo zraven pa moramo prinesti kasico in zelezno zlico, da ju bo terapevtka poskusila nahranit, ker ji ni jasno zakoj noceta GH to bomo se meli smeha polno skledo. Razmisljam, da bi fotoaparat zraven prinesla.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......