|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
16.9.2008 20:44:49   
tasyo
Jah, izgleda da sem še čisto prezgodnja... Sicer pa vidim, da je Roberta prijavljena - kako je bilo v razvojni????
Ah, malce še počakam, potem pa - če ne bo nobene, jo smuknem kar spat, po današnji noči se bo res prileglo - upam da Lana ne ponovi fešte. Pa še zjutraj imava pediatra, tako da bo treba bolj zgodaj zaštartat.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
16.9.2008 20:45:01   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: simvir
Telekomovca še vedno ni bilo , sem prejle še enkrat klicala, pa po dveh dneh serviserji še vedno niso šli v akcijo. Sem se kar malo zlajala, sam kaj ko tista ki se oglaša na telefon ni nič kriva...

ha ha takole lajanje imam pa jaz najraje...mater sej se ne razjezim hitro pa dolgo mi more en hodit po žulju...ampak ko pa se...pa bogi tist k pokasira...tko me je enkrat ena na pošti...s kolegico sva čakale v vrsti...pa ko prideva na vrsto una za šaltarjem reče, da moram mal počakat...in jaz koza stojim tam in čakam..pa klepetam sicer s kolegico...ko se me čez pol ure bejba usmili sem mela že mal pene okrog ust, ko pa izjavi še, da sva se vsaj naklepetali mi je pa film počil pa dekel se mi je dvignil...sem prej špegala kaj dela in videla, da zaključuje blagajno pred šalterjem pa vrsta...ooooo...sem tako sočen komentar napisala v knjigo pritožb in pripomb, da sem že čez dva dni na dom dobila pisno opravičilo he he...sej me majo lahko za norca...ampak pol nej bodo vsaj tiho...ker jaz s kolegicami raje nekje na sončku klepetam...ne pa za smrdljivim šalterjem v vrsti...grrrr

Ja saj mene tudi redko kaj iz tira vrže, samo ko imam pa zadosti, me pa težko kdo ustaviuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
16.9.2008 20:46:16   
tasyo
Ja, jaz sem ista... Ko mi poči - user posted image  vprašajte mojega.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
16.9.2008 20:47:35   
simvir
Tasyo, a ti pa kar spat???

Dobr, da si se vsaj malo oglasila, da ne bo zgledalo, da zdaj pa jaz monologe pišemuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
16.9.2008 20:50:59   
tasyo
Ma, veš, ko te otrok toliko časa razvaja s spanjem celo noč (praktično že iz porodnišnice), potem je vstajanje na 2 uri katastrofa. Res vam čist nič ne zavidam, če imate take noči redno... Sicer se pa pol nekak malce ulaufaš in funkcioniraš z manj spanja. Trenutno pa je to hudič.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
16.9.2008 20:52:32   
tasyo
Sicer pa moram priznat, da sem si vseeno kar odahnila, ker očitno Lana res ni pristala na glavi ampak se je polovila na rokice in trebušček. Je taka afna kot vse ostale dni - no, samo nekoliko več je polivala, sem danes že v tretjih cotah (pa upoštevajte, da mi prednosečniške še vedno ne pašejo na rit!)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
16.9.2008 20:53:26   
tasyo
nič, izgleda da še vse uspavajo svoje nadebudneže. Grem pa Housa gledat.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
16.9.2008 20:53:36   
simvir
Jaz imam sedajle malo časa, pa zvezdice nabiram. No saj do naslednje mi fali še celih 100 postov, tako da je še ne bo kmaluuser posted image .

Prej smo imeli obiske, so prinesli povabilo na abrahama (čez nekaj tednov, ob taki butastui uri za nas - ob 18huser posted image ), Tevžu pa eno bundico. Jo imam drugače še od tavečjega, ampak za preoblečt bo že. Drugače mi pa ni preveč všeč. Me zanima, če ste tudi ve dobivale kakšne cote, ki vam niso glih... Kaj pa naredite z njimi? Jaz najbolj sovražim, če dobimo premajhneuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
16.9.2008 20:58:17   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Sicer pa moram priznat, da sem si vseeno kar odahnila, ker očitno Lana res ni pristala na glavi ampak se je polovila na rokice in trebušček. Je taka afna kot vse ostale dni - no, samo nekoliko več je polivala, sem danes že v tretjih cotah (pa upoštevajte, da mi prednosečniške še vedno ne pašejo na rit!)

A veš, da sem jaz tudi že v tretji majici danes, pa v drugih hlačah.
Meni danes tudi precej poliva. Je bolj tečen, potem mu dam pa večkrat za jest, samo očitno ne rabiuser posted image .

Še dobro, da je z Lano vse ok. So naši škrati že celi akrobati, kajne? JAz sem lupinico za noter in ležalnik že kar pospravila.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
16.9.2008 21:00:09   
simvir
Ja nič, pol grem pa še jaz Housa gledat, če ni nobene. Ne vem kje so zdaj čveke, ki so hotle danes 200tkouser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
16.9.2008 21:05:39   
tasyo
Se še ni začelo...
Ja, so akrobatki, sploh ne pomislim, kaj vse že lahko ušpiči. Sej jaz sem ga tudi kar pospravila, je prenevarno. No, za jest jo bom pa še dala noter, ker se lepo dvigne in nama je glih fajn.

Kar se pa cotk tiče, pa sem k sreči dobila samo dve res butasti stvari - en pajac, ki ne vem, ali naj bi bil pižamica ali dnevna stvar, je pa cel, ampak ima knofke zadaj v pasu in zgornji del se zadaj ne drži spodnjega, kot neka majčka... Mah, sej niti razložit ne znam. No, pa ker je madam prejšnji teden en večer popackala 3 pižame, sem ji na koncu oblekla to grdo stvar, pa je bila čist zadovoljna, pa še nogice so bile za spremembo tople (ker se skos odkriva). Drugo je pa en plišast komplet v roza barvi, ki pa ga zagotovo ne bo imela, sem ga kar zapakirala med premajhne stvari, čeprav je 74. Sicer pa premajhnih stvari nisem dobivala.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
16.9.2008 21:06:49   
katka28
Ekola pupe otroci nahranjeni in uspavani, mamica v pizami, bandidos v hladilniku ( danes mi pa ne boste luste delale user posted image ), sladoled v skrinji in prsti ogreti zdaj pa AKCIJA!!

Ketrin, Srecka, posadka, Tasyo, simvir, novopecena..... in njim podobne pupe daj mo koncno do 200 pridet user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
16.9.2008 21:09:19   
lepa posadka
Dober večer!

Evo - otroci so po posteljah, možek bo kmalu doma...jaz še tole naklofam in grem za spremembo prva posteljo gret :-) Danes ne bom zganjala maratona.

Imam samo eno vprašanje: tiste, ki boste prišle k Jabčku... a bi bile spet za kakšen foto shooting? Saj veste... kilometre nabiram :-) - se oddolžim z Bandidosom. Če ste za... potem prineste s seboj kakšno cort dekico al pa kakšno ovčko. Jabček - bi bil pri tebi kakšen plac...da jih dame vse v kravce pozo? Bom jaz kakšno veliko belo rjuho prinesla, velja? No, zakaj sprašujem... V Litiji naj bi bila razstavljena serija: These little feet will grow. Potem pa so mi rekli, da lahko dodam še par skupinskih dojenčkov :-))) Kakšno z gradu itd... pa bi morda še kakšno naredili.

Vrtci... k ste nekatere spraševale...mi zaenkrat nismo imeli rpoblema, da kateri ne bi bil sprejet... bolj je težava s sistemom, pa dotrajanim vrtcem, pa visokimi plačili...pa prostorsko stisko...pa...milijon težav.
Tole smo lani počel... sedaj pa jih stiskamo, da bi obljube vsaj delno držali... če že ni letos končano, da bi vsaj začeli z deli. No, sedaj je menda pogodba že podpisana.
http://www.lokalno.si/si/aktualno/ljudje/?id=578
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/248169
Nič hudo romantičnega in zanimivega. Se pa sedaj premika, ko se drugače verjetno ne bi.

K glih linke limam... tole smo imeli pa včeraj :-)))
http://www.radiokrka.com/default.cfm?Jezik=Si&Kat=020201&Bes=55965&M=9&Y=2008

Calgeli ipd... to so bolj Blaževi žegni. So pa v času, ko je bil ta velik še dojenček reklamirale mamice eno kremo, ki se jo da kupit v ITA (ne vem, če še): Dentinale...

Jo@n - a po riževi kašici je pa kar celo noč spal????!!! Kako jo ej pa pojedel? Koliko? A je sprejel flaško? No, meni ste dale danes mislit in sem kar cel dan Tomažu dajala gosto hrano. Zjutraj malo frutka: breskev, riž... potem vmes je glodal malo jabolko, pri kosilu je dobil vstran malo krompirjevega pirejčka...par žličk... zvečer sem šla pa še kupit (k si ti Špeli reklamirala) tisto riževo kašico, k se z vodo naredi... mislim, da je Rice-Korn... še meni je bila čist OK na okus...in mali je tudi par žličk pojedel. Zaradi tega je vseeno sve mleko redno spil... in noč ne more biti slabša kot je bila nocoj. Tako je mami sklenila! Je bil pa cel dan full lušten in dobre volje... bomo videli kaj bo dala noč, zato se mu bom hitro pridružila.

Srečka - super za take obiske. Ja, tudi midva sva rada hamljala po svetu... sicer nama nikoli ni ratalo hude eksotike odkrivat, za dušo privezat je pa blo. Pa že delava načrte za naprej. Jaz si to lakoto tešim s potopisnimi predavanji, ki jih imamo pri nas v NM v Čajarni - 1x na mesec. Lani je bilo super... letos pa še čakam otvoritev sezone.

Big mamma - ja takole sproti kar postaneš že malo dohtarja. No, saj pri nas ni drugega še bilo kot viroz - takšnih in drugačnih. Se mi pa zgodi, da že kar vidim kdo in kdaj... pa hitro v akcijo. Upam, da letos ne bo bogata bera... predvsem zaradi Tomaža. Ko je bila tamala dojenček, je bila super zima in smo dve leti prešli vsi brez vsake viroze. Jupiiiii. Sicer pa - super, da se vidimo v četrtek.

Simvir... tudi jest se znam lepo razpištolit... sploh pri kakšnih majstrih???!!! Pa včasih ne škodi spucat ventilčke.

Tasyo... sem vesela, da prideš v četrtek. Se vaju že pošteno veselim... imata še tako lepo frizurco? Joj, to bo spet dež padal...že vidim :-)

Ok - zdaj pa grem :-)
Vsem sladke sanje.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
16.9.2008 21:09:36   
katka28
polivanje: ja na sreco smo mi koncno nehali polivat, ker tudi jaz nisem vec vedela koga naj preoblacim otroka ali sebe. Odkar pa jima dodajam kasice se je zadeva cisto umirila. Mozno, da kasice niso krive ampak njuna starost (/ crevesje je pac potrebovalo svoj cas, da se je razvilo ). Punce upam, da tudi pri vasih sonckih mine tako hitro kot se je pojavilo. 

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
16.9.2008 21:12:52   
resnično srečna
he he evo mene...Hous bo pa nosečniški danes očitno...je eno s trebuščkom kao kap zadela...

darila...kar sem cotk dobila so bile uporabne...hvala bogu...drugače ne vem kaj bi...

tasyo...takih pajackov imam jaz kar nekaj...he he k se ritka odpne...samo jih tud nič kaj ne uporabljam še, ker so plišasti in do sedaj so bili pretopli...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
16.9.2008 21:13:46   
katka28
Skoda, da ne moremo tudi mi priti bi bila prav vesela kaksnih profi slikic nasih dveh user posted image . Posadka upam, da bos kdaj tudi k nam prisla na obisk, pa katera druga je tudi vabljena, da ne bo pomote...vse ste vabljene user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
16.9.2008 21:14:13   
novopecena
madona kero vzpodbudo je dala katka user posted image kam si jo danes tako hitro popihala? sem na mini srečanje še belo vrtnico pripeljala in nama je blo ful škoda ko sva te zgrešile...ja pa ketrin tudi (da se ne bo počutila zapostavljeno :)))

jah mi smo se danes cel dan več ali manj potepali po mestu, pa ene ful fajne hlače sem kupila-Reneju seveda-zase sploh ne znam nič kupit, ker sploh ne vem kaj naj gledam user posted image
je pa Rene mislim da čist očaran nad Brino in Zaro in mu še sedaj hodita po glavi. sem bila od 20.30 že 2x pri njemu ker se mi je naglas zasmejal v sanjah user posted image

kaj pol pravte a bo 200tka padla danes?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
16.9.2008 21:15:20   
katka28
Tudi mi kar smo cotk dobili so bile vse cute sicer smo dobili veliko prevelikih cotk ampak bodo ravno za jesen in zimo tako, da sem vesela ker bom spet mela nekaj stroskov manj ;). 

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
16.9.2008 21:17:31   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

madona kero vzpodbudo je dala katka user posted image kam si jo danes tako hitro popihala? sem na mini srečanje še belo vrtnico pripeljala in nama je blo ful škoda ko sva te zgrešile...ja pa ketrin tudi (da se ne bo počutila zapostavljeno :)))

A urske in Tije ni bilo vec tam.

Mah moj mozek je bil ze nervozen, ker je moral prej po starcunah hodit ( sicer je za sebe iskal stvari in sem naceloma jaz morala hodit z njim ) ampak kaj cmo moski, sem ga hotela doma pustit pa je rekel, da gre zraven da nema ne bo treba kuhat doma user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
16.9.2008 21:21:18   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Imam samo eno vprašanje: tiste, ki boste prišle k Jabčku... a bi bile spet za kakšen foto shooting? Saj veste... kilometre nabiram :-) - se oddolžim z Bandidosom. Če ste za... potem prineste s seboj kakšno cort dekico al pa kakšno ovčko. Jabček - bi bil pri tebi kakšen plac...da jih dame vse v kravce pozo? Bom jaz kakšno veliko belo rjuho prinesla, velja? No, zakaj sprašujem... V Litiji naj bi bila razstavljena serija: These little feet will grow. Potem pa so mi rekli, da lahko dodam še par skupinskih dojenčkov :-))) Kakšno z gradu itd... pa bi morda še kakšno naredili.

Of course!!!! Definitivno ZA user posted image .

Vsem sladke sanje.

Tudi tebi želim sladke sanje.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
16.9.2008 21:21:59   
novopecena
opala urška oprosti ko te nism omenila user posted image ja seveda sta naju počakali sam se je mala tia bolj k mamici tiščala-ji fantki še ne hodijo po glavi user posted image
ja vparašanje za jabčka: kako te najdt? mogoče bi pa prišla-me je posadka s fotosešnom mal premamila.

Neposredna povezava do sporočila: 3971
16.9.2008 21:22:38   
Roberta69

Sem že v nekaj zadnjih postih prebrala, da ste se še same v svojih postih izgubile user posted image user posted image user posted image , tako da pustim pretekle debate na strani.

Mi2 sva se nekako izjasnila glede opreme, zdaj pa čakava še odgovor izbranega mizarja (je baje res mojster, časovno ne nateguje, upava pa, da se ne bo zataknilo pri ceni) in nekih drugih variant in potem se bo končno začelo kaj dogajat. Sva pa rekla, da je najbolj nujna kuhinja in kopalnica (sva jo čisto spremenila glede na dani koncept in je treba zmontirat banjo in izdelati omarico za pod umivalnik, ker bo nosilna), jogije na tla, TV, računalnike (predvsem zaradi RR-ja user posted image ) in se bomo najbrž potem že kar vselili user posted image user posted image user posted image , upamo da enkrat novembra - kje je še to user posted image . Bolj kot se škrat premika in raste, bolj se naše stanovanje manjša user posted image . Kakšen dan sem vsega že tako sita user posted image ! Je hudič, če je tako malo prostora. Sem prov izgubila voljo, da bi bilo vse popredalčkano, ker se moj trud vsake 2 dni čist sesuje user posted image . Pa kaj je teh par mesecev glede na celo življenje user posted image .

Sem si končno pri user posted image svoj računalnik usposobila in to v kuhinji (tako da polikani obedi odpadejo - bomo jedli kar na postelji user posted image ), in lahko mirno klofam v noč (ne da bi mojemu škratku tipkovnica odzvenjala tik nad glavo). Router sem zalaufala, samo mi pa laptop noče na brezžičnem delat user posted image .

Drugače sva pa z Liamom malce prehlajena user posted image . Zadnjič na Gradu bi si morala preobleči majico - ko sva prisopihala gor sem bila čisto mokra... - potem me je pa naslednje dni (oz. naju je)  prepihalo in jaz malce smrkam, škratek pa ima tudi zamašen nosek in ponoči parkrat zakašlja, drugače je pa živahen in ne delam ne vem kakšne panike. Me je pa ta mraz pripravil do tega, da sem kupila zimsko vrečo, ampak ker itak še nimava športnega dela in je škrat že par dni bolj doma, je še ne uporabljava, ga pa za ven kar toplo oblečem, čeprav morda še vedno premalo. Jaz sem tak zmrzljivček, da nam doma že ne 2 dni vsake toliko laufa kalorifer... komaj čakam, da bomo lahko gretje uravnavali po mili volji.

V RA je bilo takole: imajo precej gužvo, tako da se ti ne posvečajo preveč dolgo... pokazala mi je kako naj mu razpiram dlani in se z njim igram, vendar vse tako na hitro, da sem doma ugotovila, da si skoraj nič nisem zapomnila user posted image . No, in ko naju je že skoraj odslovila, je rekla, da ji je fizioterapevtka ta dan sporočila, da ima nekaj časa in da bi pa morda lahko šla parkrat na fizioterapijo. Je pač tako, da se stiska in stiska in je denarja dovolj le za najbolj resne primere, tako da sva lahko "vesela" za obravnavo. Če ne bi že moje pediatrinje opozorila na problem, niti do RA-ja ne bi prišla, kaj šele do fizioterapije. Je že res, da se danes vse preveč raglablja o takšnih in drugačnih motnjah, vendar jaz težko preslišim vsa svarila strokovnjakov in si rečem:" Če smo mi tako gor zrasli..." Upam, pa da s škratkom v prihodnosti ne bo nič narobe. Zategovanje je lahko tudi znak kakšne okvare na možganih user posted image user posted image user posted image . Sem pa vsaj malo pomirjena, ker stanje baje ni prehudo.

In naš razvoj drugače: mišek je danes odkril svoje moško bogastvo user posted image . Že par dni sem to pričakovala, ker se je ščipal po trebuščku, danes pred kopanjem ga je pa pošteno zagrabil user posted image . Sprememba je tudi to, da čisto vsak dan, brez izjeme, večji del noči prespi na trebuščku in da ga med igranjem in tudi previjanjem ter oblačenjem user posted image sploh ne zadržim več na trebuščku. Škratek je resno zastavil svoj pastirski poklic - še dobro, da ne bo kak borzni posrednik, ker bi ga takšna finančna kriza, kot je današnja, spravila v user posted image ali pa pošteno ob živce.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
16.9.2008 21:28:30   
novopecena
ena neumesna: na vrhu starni piše:
Uporabniki na tej temi: novopecena, resnično srečna, vanomis, Jo@n, simvir, Roberta69, violica_23, lepa posadka, katka28, Krista28, tasyo
kdo je pa vanomis? imamo skrite bralce :)))

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
16.9.2008 21:32:35   
katka28
Zgleda, da smo tako popularne, da nas se drugi berejo.

Roberta: tudi jaz vcasih obupujem, ker nasa dva tako skaceta med previjanjem, da sem ju zacela previjati kar na tleh ( puzzlih ) No svojega bogastva pa se nista opazila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3974
16.9.2008 21:35:41   
novopecena
Roberta verjamem in verjemi da bo z Liamom vse bp user posted image user posted image

madona kako mi ni všeč ogrevanje v stolpnicah!!!!! sedaj bi mi prav pasalo da bi imela malo topleje v dnevni, ker ima konice prstov kar hladne. in glede na to da zunaj kar pritiska mraz bi se pa lahko spomnili da koga mogoče zebe. saj ko je treba kurit štrajkajo, ko se pa otopli (sredi pomladi) pa hajcajo do konca user posted image stroški ogrevanja pa skoz isti user posted image grrrr

hahaha mali škratje odkrivajo uporabno orodje hahaha
se je zadnjič med kopanjem tud rene zagrabil (po pomoti) je zagrabil cunjico in je bla glih čez lulčka frajer pa zagrabi pa seveda potegne. pol me pa mal čudn pogleda pa se mi začne smejat pa grulituser posted image user posted image barabca mala

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......