![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 14:27:49
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* CatJa: No, če je tvoj Jan zrastel gor v pravega frajerčka, bo tud naša pupa Jaz mam tud megančka Kakšne barve pa je tvoj??? Aurora: še dobro, da se zima bliža in boš nosila kapo Kaj pa v petek, jo boš tud rabila??? Za v petek nimamo nič planiranega, tak da se načeloma lahko dobimo. Kje pa in upam, da bo lepo vreme, ker če se Gal začne dreti, pomaga samo gugalnica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 14:28:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso tilči, jaz sem otroke vpisala v vrtec, ko je bil razpis, tako da zdaj ne vem, kako je pri vas. Vse vloge pa sem oddala kar v vrtcu....vlogo za znižano plačilo so oni naprej na občino odnesli. pri nas vloge sprejemajo do 30.4.2009. s pravi moram za Tilna najkasneje do 15. 8 oddati vlogo za zmanjšanje plačila. Za Nejca pa ne vem še,kdaj bo sprejet, pa moram oddati najkasneje 15 dni pred sprejemom. Kako pa je s tem,da ima drug otrok zastonj Tiana..ti si nekaj zamudila roke, če se prav spomnim Ja, sem mislila da bom oddala prepozno vlogo za znižano plačilo vrtca, pa so mi jo HB še sprejeli. Celo rekli so, da če ne bi oddala bi me klicali oni. V KR se odda direktno na občino.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 14:32:57
|
|
|
|
Estrella*
|
CatJa: potem načeloma za petek velja, sedaj samo še lepo vreme naroči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 14:43:49
|
|
|
|
Estrella*
|
CatJa: hmmm, kje se dobimo? Jaz Velenja ne poznam Vem samo kje je ZD in LIDL
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 14:52:28
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice Najprej hvala vsem za vašo podporo,Kasso hvala za številko,mogoče bom clo res poklicala,sam se moram najprej mal spuhat. Estrella super za fasado,sam da napreduje.A za barvo še vedno cincaš?Sosedi so dal marelično oranžno-zlo živa barva pa mi ni všeč ker hišo lahko po novem vidiš iz letala,ko je sonce se kr blešči.So kr mal v bedu k so tolk keša zmetal pol pa tkole.Saj se tolažijo,da bo obledela Glede GH pa počasi probaj,kaj pa veš,mogoče bo frajlici clo odgovarjal.Jst sem ji dons v kašico vmešala mal korenčka pa je mela kr izbuljene oči tko ji je blo dobr Aurora katera kašica je to?Kakšen okus ima? Tally super za kolke,je prec ena skrb manj Špelina tale tvoj Gregi je pa faca,pa se dost tkole sam zamot.Naša glih kokr ma dan Kako pa to da si pleničke od premoženja gor ne potegna,mu jo spodvihaš? Anitka ampak tole si pa čakala za RA,a so zahtevne vaje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 15:01:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* CatJa: No, če je tvoj Jan zrastel gor v pravega frajerčka, bo tud naša pupa Jaz mam tud megančka Kakšne barve pa je tvoj??? Aurora: še dobro, da se zima bliža in boš nosila kapo Kaj pa v petek, jo boš tud rabila??? Za v petek nimamo nič planiranega, tak da se načeloma lahko dobimo. Kje pa in upam, da bo lepo vreme, ker če se Gal začne dreti, pomaga samo gugalnica. no bom še jst probala uletet, če dragi ne bo rabu avta. sam uro napovejte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 15:03:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Zdej me je pa še kakršnokoli hujšanje čist minilo k se bojim da ne bo rezultatov oz.se bom morala za njih krepko trudit-tega me je pa strah k ne vem če bom zmogla k vedno obupam.Ampak če zdle neki ne naredim sem oplela k sem že tko okrogla da sem štorasta in nič več sigurna vase sploh k se pogledam v špegu ne morem verjet da sem dosegla tak maksimum Ok zdej pa dost,se še kej beremo kasneje kATY: joj, mačka te čist razumem, vendar ne obupat. Sama imam podobne probleme, a se ne dam! V bistvu meni ni problem shujšat, problem je kako željeno težo zadržat. Morala bi popolnoma spremeniti jedilnik, kar mi do sedaj še ni uspelo Vendar pravi angleški pregovor: try, try and try again Poleg estetskega videza me bolj skrbi zdravstven vidik teže, ker se je pri meni žal že začel kazat in bom morala kaj hitro ukrepat! fasada: uff, eni imajo živo oranžno , ki so jo delali par let nazaj, pa ni prav nič obledela Jaz bom mela neko srednjo intenziteto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 15:03:35
|
|
|
|
jana81
|
no jst sem pravkar ugotovila da Nejc smrči, ker ima zafilan nosek..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 15:31:33
|
|
|
|
katy82
|
Estrella hvala za vzpodbudo sej bom šla hujšat mnde mi bo ratal sam vztrajat bom pa morala,sej mene tud za zdravje skrbi sam še vseen če se pogledaš v špegu in se zaveš,da je šlo čez vsako mejo te ornk zamori.Pol pa še ta dež zunej je pa res za popi... Jana jst sem dons naročila babyvac k mala tud mal zasmrči,pa ga je bolš met doma prštimanga za vsak slučaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 15:40:29
|
|
|
|
katy82
|
Punce a se vaši hroščki že vsi obračajo na trebuh?Naša se obrne samo na bok pol jo pa rukne nazaj,a mislte da je kej narobe,k zdej bo se pa že morala obrnt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 15:43:49
|
|
|
|
katy82
|
Punce pozabla povedat,Žurnal prireja tekmovanje za naj juniorja,pa sem našo mačkico seveda prijavla.A bo še katera svojega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 15:46:13
|
|
|
|
hijenca
|
katy jaz za enkrat nekih zdravstvenih težav nimam, vsaj potrjenih ne, sem pa tudi že na robu obupa. Včasih cel dan nimam časa prav jest in veš kaj se zgodi, drugo jutro je še več gramov na tehtnici. Jaz imam zmeraj težave s težo in sem trenutno tudi že čisto zafrostrirana. Našla sem en motivacijski video in pravijo da pomaga in motivira k hujšanju, ti pošljem link. Vse kaj se ti odpre zapri, samo video poišči in si preberi. http://www.dieta-hujsanje.com/video Video ni slab, ampak sama se ne morem 2x na dan skoncentrirat, da bi ga v miru pogledala. Tudi na Oprah so zdaj en dan meli glede tega vizualnega motiviranja, probat ni greh, da vsaj malo motivacije dobiš. Sploh ne vem, zakaj ti nakladam, če sama nisem sposobna niti 2x pogledat. Ni mi še klik v glavi nardilo, pa čeprav vsak dan jočem, ko se komaj v hlače stlačim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 15:47:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a se vaši hroščki že vsi obračajo na trebuh?Naša se obrne samo na bok pol jo pa rukne nazaj,a mislte da je kej narobe,k zdej bo se pa že morala obrnt Naši je enkrat ratalo zdej pa nič več, se tudi na bok prekotali pol pa nazaj vrne. Jim bo že ratalo vsak čas boš vidla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 16:13:08
|
|
|
|
aurora28
|
Katy zaenkrat sva z Galom probala Hippove kašice okus: jabolko, jabolko-korenček, hruška, banana, slive, marelica (uf ta pa je bila kisla, je malce prkal po njej, ampak nič hudega). Še največ zanimanja je pokazal za jabolko in slivo, je pa odvisno ali mu dam kašico zjutraj ali pa popoldan, ker popoldan ne kaže preveč velikega zanimanja za njama, njama. Usta drži kar zaprta .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 16:28:01
|
|
|
|
aurora28
|
Hijenca hvala za video, a si se ti prijavila? Tally ne nič ni narobe, Gal se še tudi ne zna dobro obrniti na trebuh, ker sploh ne ve kam bi dal roko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 16:36:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a se vaši hroščki že vsi obračajo na trebuh?Naša se obrne samo na bok pol jo pa rukne nazaj,a mislte da je kej narobe,k zdej bo se pa že morala obrnt Sem pogledala v knjigo in piše, da je ta obrat po "standardih" šele ob dopolnjenem petem mesecu, zato ima mala še dooosti časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 16:38:24
|
|
|
|
špelin@
|
Našemu malemu se je pa danes ful odprlo, kar se ročnih spretnostih tiče: ropotuljico je predeval iz ene roke v drugo - no, vmes jo je ene 100x potlačil v usta in nadrl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 16:58:23
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* CatJa: No, če je tvoj Jan zrastel gor v pravega frajerčka, bo tud naša pupa Jaz mam tud megančka Kakšne barve pa je tvoj??? Bele. Če bi lahko izbirala, bi imela rdečega ali črnega. Ma, sam da mi ga že zrihtajo enkrat. Sem že prav slabe volje zarad tega. Me je ravno klical oče, če pridemo na tortico, ker moj polbratec danes praznuje RD, pa si ne morem čist nič, ker moj pride šele ob pol šestih iz Lj., pa še roditeljski sestanek imamo ob šestih. Ma ne morem prav nikamor Za petek pa ne vem - če bo lepo vreme, lahk gremo mal na igrišče, pa na kak kofe v centru. Sej kafičev je polno Če bo slabo, pa najboljše v hotel, tam je še največ prostora za vozičke. Čeprav, če bo neki ful lilo, potem itak ne morem nikamor Kdaj si pa mislila prit? Pa ali pripelješ tudi Andraža?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 17:03:20
|
|
|
|
Estrella*
|
CatJa: jaz mam pa rdečega in sem hotla belga, pa mi ga je en red nosom splel Pridem dopoldan. Če bo dež, bom itak brez voza in te lahk pridem iskat Andraž bo v šoli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 17:03:51
|
|
|
|
CatJa
|
Katy, naš se obrne na trebušček v igralnem centru. Se tako dolgo steguje proti ogledalu, da mu rata. Na tekmovanje ga pa ne bom prijavljala. Je verjetno isto kot lani, ko si potem moral klikat, a ne? Sem pa na bušiju zasledila, da izbirajo miss buši, in imajo čudovite nagrade. Škoda, da nisem več noseča Spodbujam pa vse nosečnice, ki jih poznam, da sodelujejo. Pa nekot niso za akcijo
< Sporočilo je popravil CatJa -- 16.9.2008 17:04:36 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 17:06:25
|
|
|
|
CatJa
|
Estrella, pol pa lahk zamenjava, ko bo moj zrihtan Če je bordo rdeč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 17:07:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hijenca hvala za video, a si se ti prijavila? Nisem se prijavla, moram še preverit, kje je kakšna zanka, da ne bo kakšna položnica priletela. Ker ni dinarčkov za to. Je pa drugače lušn tale video. Ne? Midva z Vidkom pa sma danes že tretji dan sprobavala korenčkov sok, jutri pa boma jabolčni sok probala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 17:38:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce a se vaši hroščki že vsi obračajo na trebuh?Naša se obrne samo na bok pol jo pa rukne nazaj,a mislte da je kej narobe,k zdej bo se pa že morala obrnt mačkica nič ne skrbi moja mala se tudi še ne obrne na bušija, na bok ji nekako še rata drugo pa še ne ahhh mala lenobica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 18:02:01
|
|
|
|
tilči
|
Še eno vprašanje imam glede vrtca: tiste, ki ste včagale vloga za zmanjšanje plačila vrtca, ali ste vlogo oddale istočasno,ali ste počakalen ato, če je bil otrok sprejet? za Tilna mi je vse jasno, za Nejca pa ne vem, ker se lahko tudi zgodi, da bo še letos sprejet. Pa ne vem ali naj že sedaj oddam na občino, da ne bo potem mogla polno ceno plačevat, ker je to pa le prevelik strošek za našo družino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 16.9.2008 18:05:04
|
|
|
|
aurora28
|
Glava me že cel dan boli in nevem ali lahko zaradi dojenja vzamem kakšno tableto?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.