Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:10:18
|
|
|
|
ursa30
|
crviček, žal mi je upam, da boš čimprej porihtala zdravstvene probleme...držim pesti. 5 mesecev si čakala za datum operacije? OMG . upam, da bo pri meni hitreje.. iskrica, dokler je ni , imej še malo upanja. jane . tudi midva sva v teh 7 letih že imela veliko kriz, vendar je ljubezen zmagala. upam, da bosta pokrpala luknje v vajini vezi.. tiki...čakamo na rezultat..upam, da bo plusek javi seeee!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:15:20
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro pupe moje! Kot sem predvidevala, se je na testku prikazal minus Hudobnice sicer še ni, ampak čutim, da bo vsak čas tu. pokica_ meni si tud sumljiva bambinca upamo na dobre novičke pri G A tvoj pikec ima tudi 5 let , tako kot moja sončica. Pa prvič je tud pri nas uspelo en, dva, tri... zdaj se nam pa nekaj zatika. Boš videla, tud midve prideva na vrsto crvicek upam, da se boš hitro pocajtala in boš kmalu kmalu spet med nami borkami
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:18:57
|
|
|
|
ella.
|
Jutro punce, upam, da vas danes ne zebe toliko, ker zunaj je...sonček juhej, najprej: TIKI in POKI, vama želim še en dan brez rdeče tečnobe oz. bolje, v družbi +. Nočem priganjat, ampak sem na trnih CrviceK: hvala za lepe željice, res mal stiskaj pesti zame, da me neha skos neki skrbet. Za tvoje stanje pa: naj se čimprej porihta in upam, da ni kaj bolj resnega. Drži se, ok? Jane: otroci res baje niso najboljša rešitev za krpanje odnosov, ti si pa itak dovolj pametna, da veš, kaj je najbolje, tako da Ella ti zihr ne bo pameti solila. Držim pesti, da bosta kmalu delala iz pravih razlogov dojenčka. Z njim ali pa s kom drugim, če se boš tako odločila... Tane in Giotti: HITR DAM PRIDTA NOOOOOO.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:21:28
|
|
|
|
cuddy
|
ojla. Ja sej jaz kr razumem tole anonimno. Jaz se tudi prvih 5 mesecev nisem nič sekirala kej pretirano ko je pršla . Sedaj sem pa že mal živčna. Mislim, da razumem kaj je hotla A povedat. Pač zakaj pravijo da je psiha tista, da ne zanosiš. Zakaj potem ona pa jaz nisva v prvih mesecih, ko pomislila nisem a bo al ne bo. Sedaj ko pa mislim, da sem pripravljena, je pa toliko težje čakat. Sam tudi mene nekaj zanima. A je bila narejena kak študija, da toliko govorijo o tej psihi. Kaj a je povečan procent SS-jev, al zato ker si živčen ne pride do O (kar dvomim), razen če je res hud stres. Sam to mislim, da večina ne doživlja stresa kot stres gldano iz medicinskega stališča. Ja, je pa težko poslušat nekatere ko pravijo " ti se preveč obremenjuješ, pa preveč razmišljaš o tem". Ponavadi to pravijo G da se losajo žensk in pa tiste ženske ki že imajo otroke.. Se pardoniram no, mal preveč sem se razpisala. jane77 sej bo.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:24:11
|
|
|
|
ursa30
|
a sonček je jaz sem v pisarni v kleti in ga ne vidim bo res potrebna kakšna čik pauza zunaj tiki , škoda no... upam vseeno, da ti testek ni pokazal pravilno...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:24:25
|
|
|
|
iskrica976
|
Jane77 ti držim pesti, da bi rešila vse probleme. Včasih je res najboljše it narazen, otrok sigurno ni rešitev. Poznam pare, ki so se v krizi odločili za otroka - se ni dobro končalo. Vzamita si čas za razmislek in se potem odločita kako in kaj. lp
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:30:02
|
|
|
|
liam
|
Eno vprašanje za vse... kr res več ne vem kaj je to: mam namreč že 1 tedn čist rahlo krvavitev, namreč par kaplic res svetle krvi pomešane z rjavim izcedkom Saj če bi misnla d sm noseča, tak ne bi niti spraševala, sam glede na to d sva zamudila ovulacijo in da itak ne more nič bit, mi pa res ni jasno kaj je zdaj to. A je mela mogoče že ktera kaj takiga? Men tole ni nič jasno.... A naj grem h ginekologinji?
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:30:26
|
|
|
|
iskrica976
|
cuddy moj G je prav poznan po tem da reče...ja gospa ne se sekirat saj bo...pojdite na dopust, pa se sprostite pa bo.. Vedno ponavlja to od tega dopusta, da potem že skoraj verjemeš da ko bo šel na dopust pa da bo Drugače pa sem mnenja, da itak ni nobenega pravila. Moja prijateljico ima PCO, kar precej kg viška, zelo neredne M (3-4 na leto) moža šoferja ki ga ni nikoli doma, pa ji je ratalo prvič ko sta rekla da ne bosta več pazila!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:31:30
|
|
|
|
ella.
|
Ursaaaaaaa: bodoča mamica pa kadiš še? ;) Pejt mal na plano, da te poboža sonček, je potem ful lažje delat. Tiki: ne dam se, še kar veslam s tabo. Anonimna: tudi jaz se malo strinjam s tabo, čeprav te demantirajo pari, ki so popolnoma zdravi in kompatibilni, ampak jim nikakor ne uspe...je pa res: jaz bi šla veliko prej k zdravniku kot šele po letu poskušanja zanositi. Sem pač malo panik, mal ziheraš pa velik neučakana ;)
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No punce hvala ker se strinjate z menoj. Kot je rekla cuddy zakaj potem nekatere ne zanosijo takoj, ko gredo na variato če bo bo, če ne pa ne. Seveda se pa vsak po ene pol leta pa začne malo spraševat, "hmm, kaj je pa narobe da ne rata". Ja včasih bi blo kr fajn ja, da bi uvedli preglede preden se odločiš za otroka da greš na pregled. Vsaj za ženske, da vidijo z UZ-jem, ali imajo pregrado in O, itd. Sej itak imajo vsi G pri pregledu tudi UZ (vsaj moja mi ga vedno naredi). Ne pa potem da se trudiš eno leto, dve leti in šele greš potem na pregled in ti reče da imaš pregrado. In potem zopet tako kot ursa30 čakaš datum. Ženske pa nsimo vsak dan mlajše. Pol pa pravijo imejte otroke mladi. ja kako, če morš pa hodit od poncija do pilata za vsako reč! pač malček sem pa super za vse punce k ste . Sam res prosim a nekatere, da ne jamrate že prvi mesec da niste . Mal na nas pomislite, k smo v teh emsecih čakanja že trdno odločene da hočemo bit .
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:45:21
|
|
|
|
ella.
|
Tiki, a si spekla malčici torto včeraj?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:52:47
|
|
|
|
cuddy
|
anonimna! včasih pomaga a ne, da se človk tkole mal zlaja. K sreči, da list (računalnik) vse prenese. Tudi jaz se strinjam, s tem, da res želja po otroku in nosečnosti, pride šele po res parih mesecih poskušanja. Res tisti občutek, da si res zaželiš. Razumem pa tudi tiste, ki si otroka želijo od prvega dne ko spoznajo svojega sanjskega, ker čutijo da jim je res materinstvo prva služba. Ne pa včasih modni hit. Pa drugač, kaka nova ? švoh je tale naš seznam.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:53:36
|
|
|
|
ella.
|
anonimna: veliko resnice govoriš, razumem pa tudi tiste, ki malce odrivajo možnosti zdravstvenih zapletov na račun potrpežljivosti...je čisto človeško, da se težko sprijaznimo, da kaj ni čisto tako kot bi moralo biti. Ampak vse se da porihtati, tako da vse, ki ste trdno odločene bit nosečke, to boste. ;) Btw...zadnjič sem gledala oddajo, kako so nekemu bolnemu revežu (cistična fibroza) zdravniki spermije kar iz mod z injekcijo jemali, da bi lahko oplodili njegovo drago. Osebno se s tem sicer ne strinjam, ker obstaja velika možnost taiste okvare/bolezni pri otroku, je pa to samo dokaz več, kaj vse se lahko dandanes naredi na področju težav z zanositvijo. Joj, kam sem zabredla...grem raje delat! Navijam pa itak skos za vse.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:08:01
|
|
|
|
dini
|
Dobro jutro punce, mene pa zanima kako G vidi če maš pregrado?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:19:03
|
|
|
|
cuddy
|
OO dini! Ja z UZ. Baje se vidi takrat ko je sluznica najbolj debela. sam sej bodo punce bolj natančno povedale.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:21:15
|
|
|
|
dini
|
Men je rekla da je use ok pa me je z eno palčko gledala to tudi kej pokaže?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:23:43
|
|
|
|
cuddy
|
Kako palčko? Ja a ti je delala Uz al sam bris vzela?(to je vatirana palčka)
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:26:49
|
|
|
|
žabica00
|
SEPTEMBERSKE BORKE oz. pričakujemo septembra xx.09. - iskrica 976 xx.09. - sonček10 - srečka - xx.09. - bambinca v nove boje xx.09. - liam(5.krog) v nove boje xx.09. - bingo v nove boje xx.09. - nataša28 v nove boje xx.09. - Majch(9.krog) xx.09. - Cari(15.krog) xx.09. - miklarom xx.09. - pravoda(1.krog) v nove boje xx.09. - monty v nove boje xx.09. - a.jrad xx.09. - M1987(7.krog) xx.09. - katka11(1.krog) v nove boje xx.09. - nia* xx.09. - Ylenia xx.09. - db xx.09. - Tejchy25 xx.09. - pipika123 xx.09. - deja777(2.krog) 01.09. - aqua77(15.krog) v nove boje 01.09. - Anya22(9.krog) v nove boje 01.09. - rebeka_(2.krog) - srečka - 01.09. - murkica(12 krog) v nove boje 02.09. - tropical(6.krog) - srečka - 02.09. - skuštrana suzi v nove boje 03.09. - dulcinea v nove boje 03.09. - ...Martina... v nove boje 03.09. - ptejka(2.krog) - srečka - 03.09. -Anonimna slončica 04.09. - A (4.krog) v nove boje 04.09. - little angel v nove boje 05.09. - kalaxy v nove boje 06.09. - Živa25(19.krog) v nove boje 06.09. - nhaya(24.krog) v nove boje 06.09. - Anonimna 06.09. - MašiKaši(2.krog) v nove boje 06.09. - Sulfinija v nove boje 07.09. - žabica00(2.krog) v nove boje 09.09. - gwendolen v nove boje 06.09. - giotti (2.krog) v nove boje 09.09. - Muca83(11.krog) v nove boje 09.09. - crvicek v nove boje 09.09. - Spewca srečka - 10.09. - obayifo v nove boje 10.09. - tane v nove boje 10.09. - tetka5 v nove boje 11.09. - pikachu 11.09. - abika 13.09. - didikaa(6.krog) v nove boje 13.09. - majca 14.09. - ulsi25(2.krog) v nove boje 14.09. - sončki v nove boje 15.09. - Mojcak27 15.09. - s@nny 15.09. - malaštruca(1.krog) 16.09. - Tiki55(13.krog) 17.09. - natasa28(1.krog) 18.09. - andre3a 18.09. - METULJ1(21krog) 18.09. - ninca22(3.krog) 19.09. - pokica_ 20.09. - mi3= 20.09. - tejč76 20.09. - misk2 20.09. - luna80 21.09. - Lopona(7.krog) 21.09. - ancica22(2.krog) 21.09. - cuddy(7.krog) 22.09. - MiSka_82(7.krog) 22.09. - LunaLuna 23.09. - yoliee 24.09. - Štručka1(3krog 24.09. - ziva1(10krog) 27.09. - aqua77 (16.krog) 27.09. - DannyS(1.krog) 27.09. - BEBIII 27.09. - drašika(4.krog) 28.09. - Arual(12.krog) 28.09. - *alina* 29.09. - Inčika 29.09. - mama afrika(9.krog) 30.09. - kleja(13.krog) 30.09. - ...Martina... nas je (bilo) 83 čakajočih na od tega že 5 NAVIJAČICE * spps * aqua77 * trinity22 * jjasna * KaTkA24 * Tiki55 * skrivnost * sonček85 * pikicao. * bambinca * *kinnie* * D.Mateja * lucy86 * S* * luna80 * monty * tinuška * anci banci * Anonimna * Anya22 * trinity22 * tane * dini * ursa30 * A * žabica00 * Gwendolen * sonček10 * tinč407 NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... SEPTEMBERSKA STAVNICA aqua77 - 24% kleja 23,8% JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk MAJ...........................................18,3% srečk nosečk JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk AVGUST......................................19,3% srečk nosečk SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:29:11
|
|
|
|
dini
|
Bris uzela.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:32:28
|
|
|
|
ella.
|
Pregrado ti z vaginalnim ultrazvokom opazijo v času ovulacije. Takrat je sluznica najdebelejša, ker pričakuje jajčece.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:36:28
|
|
|
|
dini
|
In kako poteka to?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:44:54
|
|
|
|
cuddy
|
Ja naredijo ti vaginalni ultrazvok, kot je napisala ella.. a nisi še nikoli imela UZ? Jaz ga imam ob vsakem pregledu.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 10:49:36
|
|
|
|
dini
|
Ma zame je use isto, te G te hitro spokajo.
|
|
Septembra pričakujemo || 16.9.2008 11:18:22
|
|
|
|
majca
|
ja ne vem kako naj začnem, ker sem upala da bom ta mesec postala ampak na žalost sem danes dobila . zdaj me lahko zbrišete s seznama in vpišite med navijačke. drugače pa čestitam vsem novim in da bi uživale v teh lepih trenutkih. lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 11:32:36
|
|
|
|
cuddy
|
majca .
< Sporočilo je popravil cuddy -- 16.9.2008 11:36:41 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?