|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
15.9.2008 17:05:16   
ursa30
pokica, sumljiva si ti men neki user posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti,  da so znaki tapravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
15.9.2008 17:06:00   
ancica22
IZVIRNO SPOROČILO: Anjuša

Ne pričakujem je oziroma upam da je ne bo. Midva sva začela delati user posted image konec avgusta (za moj RD), no malo prej, ker sem bila čisto neučakana!!! Sva pa recimo, da načrtovala, ker si jaz zelo želim, da bi imela dokaj mlada otroke.
Drugače študiram fizioterapije in pri nas glede vaj ne težijo toliko če si noseča, ampak itak mi letos ni ratalo narest  2. letnika zaradi drugih težav, ki se na srečo počasi urejajouser posted image user posted image . Saj konec koncev pravijo, da je treba študij izkoristit - če ne za kariero pa za otroke, da uživaš prednosti in pa materinstvo.
In tvoj dragi, kaj pravi o vsem tem?

Najprej se opravičujem za napačno izražanje itak da je NEpričakuješ oz. pričakuješuser posted image user posted image !!!
O fizioterapija ful dobr (moj oče ima privat zadevo -s koncesjo, zelo lepa službauser posted image ). ja pri nas na faksu se pa morajo zavarovati, sej najbrž ne bi bilo nič narobe sam itak da že tko nebi ogrožala user posted image .

Ja moj dragi mož me podpira, ker sva se itak zmenila, da on del kariero (je že zaposlen) in ker si želiva veliko družino delava na tem, da men u bistvu nikol ne bo potrebno delati ampak bom mami (če bo seveda šlo, drugač bom itak šla delat še prej pa itak zaključila faks)
Kaj pa tvoj misli o vsem tem

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
15.9.2008 18:30:48   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

pokica, sumljiva si ti men neki user posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti,  da so znaki tapravi user posted image user posted image user posted image

Ursa30 znaki so,...upam, da ne spet tisti "lažni"....user posted image jo bom stepla, če prideuser posted image .

Kdo je na spisku za user posted image v kratkem; mislim kdo je na vrsti za testeke, razen naše Tikiceuser posted image ?

Tikica,....jutri pa le javi novičko! Naj bo to user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
15.9.2008 18:46:52   
bambinca
Tiki in Pokica go girls!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
15.9.2008 18:50:25   
pokica_
Hvala bambincauser posted image  za pestke! Mi pa navijamo, da bo G na pregledu rekel kaj dobrega in spodbudnega! user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
15.9.2008 18:54:29   
bambinca
Pokica ti povem, da sem kr mal živčna. No, mal me je strah, da bo reku, da je nekaj narobe...user posted image Ampak verjetno vsaka tako razmišlja, če ne gre vse po planih a ne?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
15.9.2008 18:55:16   
bambinca
Pokica a bo to tvoj 1.?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
15.9.2008 19:00:49   
pokica_
Bambinca nič bat, normalno je, da te malček skrbi kaj bo G povedal, sigurno bo vse super! Včasih ni razloga zakaj ne rata takoj...nam je že tako namenjeno. Sigurno bomo tudi me kmalu mamiceuser posted image .
To bi bil najin prvi user posted image , zato smo še toliko bolj na trnih in v pričakovanju user posted image .

Pa vidva, že imata kakega nagajivčka? user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
15.9.2008 19:14:30   
bambinca
ja midva imava že enega lumpija in 1. je kr hitro rataluser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
15.9.2008 19:21:50   
pokica_
Enga lumpka že imate praviš...fantka ali punčko(kolk let)? user posted image  Sigurno bo pa še bolj veselo pri hiši še z eno lepo user posted image , aneuser posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
15.9.2008 19:34:20   
bambinca
je lumpek star 5 let. Tud on bi že imel doma dojenčka - seveda ima svoje pogojeuser posted image   Res si ga/jo že želimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
15.9.2008 19:39:37   
pokica_
5 let-ti so pa res ta pravi lumpi!user posted image Sigurno bo v kratkem dobil bratca ali sestricouser posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
15.9.2008 19:46:49   
bambinca
Pokica upam, da imaš pravuser posted image   Navijam, da boš čez dobrih 5 let tudi ti takole pisala o kakem lumpijuuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
15.9.2008 19:47:34   
bambinca
zdej gremo pa mularijo spat datuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
15.9.2008 19:56:27   
pokica_
Upam tudi jazuser posted image .

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
16.9.2008 0:24:17   
crvicek
Še jaz se vam javljam z veliko zamudo. Tudi moja user posted image je prišla že prejšnji teden. Na žalost pa se ne morem preselit kot borka v oktober zaradi zdravstvenih težav. Full sem potrta in žalostna, ker sploh ne vem kdaj bova lahko spet delala na user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ma kljub temu še vedno upam na najboljše, čepraj je zelo težko ostajati optimist v taki situaciji.

Vsem novim nosečkam pa čestitam, tistim, ki pa jih je obiskala user posted image pa pošiljam user posted image user posted image user posted image .

Ella, dobrodošla z dopusta. Želim ti zdravo nosečnost in čimmanj slabosti ter da bi čimbolj uživala to prelepo obdobje!
P.s.:Tane in Giotti pa sta še ta teden na zaluženem dopustu.

Aqua, držim pesti za dobre izvide in da se čimprej pridružiš borkam!

Ursa, prof. Tomaževič je res strokovnjak za pregrade in zato ima velike čakalne dobe. Jaz sem pri njemu čakala 5 mesecev. Tudi meni je odstranil 3cm pregrado po splavu. Je pa vsekakor veliko bolje da se jo odstrani preventivno kot pa po splavu. Sama operacija pa ni noben bav bav. Vse podrobnosti o poteku in hospitalizaciji pa si lahko prebereš na tej strani, kjer smo spomladi na dolgo in široko pisale: http://www.ringaraja.net/forum/Laparoskopija_in_Histeroskopija%3A_razlika_in_izku%C5%A1nje/m_2378563/tm.htm.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
16.9.2008 6:10:08   
Anjuša
IZVIRNO SPOROČILO: ancica22

Najprej se opravičujem za napačno izražanje itak da je NEpričakuješ oz. pričakuješuser posted image user posted image !!!
O fizioterapija ful dobr (moj oče ima privat zadevo -s koncesjo, zelo lepa službauser posted image ). ja pri nas na faksu se pa morajo zavarovati, sej najbrž ne bi bilo nič narobe sam itak da že tko nebi ogrožala user posted image .

Ja moj dragi mož me podpira, ker sva se itak zmenila, da on del kariero (je že zaposlen) in ker si želiva veliko družino delava na tem, da men u bistvu nikol ne bo potrebno delati ampak bom mami (če bo seveda šlo, drugač bom itak šla delat še prej pa itak zaključila faks)
Kaj pa tvoj misli o vsem tem

O potem si že poročenauser posted image ? Midva sva samo razmišljala o tem, čeprav moja "tašča" kar naprej govori o tem. Osebno mislim da je to velik finančni zalogaj??
Ja FT je zelo lep poklic, če imaš čas in potrpljenje za ljudi - delam namreč v domu za ostarele preko študenta in neizmerno uživam, kljub težkim dnevom, ki nastopijo vsake toliko časa - SANJSKA SLUŽBA!
Ja moj dragi je čisto neučakan, tudi on si zelo želi otroka. Tudi večina najinih prijateljev ima majhne otroke - tja do 5 let in je čisto "fertik" ko jih vidi!Sen že dva testa nardila za brezveze - ni in ni zastopu, da je treba počakatdo izostanka user posted image

Sama ne bi nikoli hotela,da bi ostala doma, preprosto nisem tak človek -  če slučajno ne bi našla službe ali pa karkoli bi pač bilo NUJNO, da ostanem doma, potem seveda bi. Ampak prostovoljno pa ne bi, pa čeprav bi lahko, ker ima moj dragi svojo firmo in bi že kaj počela-papirji in te stvari.
Jaz pravim, delaj tako, da boš srečen in boš s tem še osrečeval ljudi poleg sebe!

Anjuška

(odgovor članu ancica22)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
   RE: M ne pričakujemo Septembra
16.9.2008 6:58:57   
Spewca
Bravoooo vsem srečkam user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo šele na sredi septembra, dejmo dejmo punce, naj bo čim več user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
16.9.2008 7:25:54   
iskrica976
Punce pozdrav,
no jaz sem včeraj delala test in na žalost ni bil pozitivenuser posted image Sem kar malce razočarana, ker sva bila tokrat ravno v času ovulacije na dopustu in sva se kar percej "matrala" sz user posted image user posted image . Očitno ima psiha prste vmes. Bo treba res odklopit in ne stalno mislit na user posted image - vsaj moj G vedno pravi, da moraš bit sproščen in pozabit na to da delaš user posted image

Držim pesti pa za vse, ki boste v teh dneh delale teste.
lp

(odgovor članu Spewca)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
16.9.2008 8:20:26   
hanita
Lahko  da je prezgodaj iskrica976
Sem se malo vrinila, ker je tudi jaz ne pričakujem te dni in sva tudi midva na morju pridnouser posted image , tako, da bom malo razočarana če pride.

(odgovor članu iskrica976)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
16.9.2008 8:20:41   
Anonimen
Očitno ima psiha prste vmes. Bo treba res odklopit in ne stalno mislit na - vsaj moj G vedno pravi, da moraš bit sproščen in pozabit na to da delaš

No punce men je tole en bulluser posted image tole neobremenjevanje.
OK, recimo po enem letu pa ko ti rečejo da je vse kull. Prav, mogoče je takrat res psiha.

Recimo jaz grem proti enemu letu poskušanja, vendar pol leta niti pomislila nisem o žalosti ko je tečka pršla oz. bila vsa žalostna in ne vem kaj ko sem videla kako nosečko.
Tako da punce, ne se vedno tolažit s tem da je psiha.
Ker pravijo, da je do enega leta vse normalno. Potem greš pa pač k G in že on vidi kaj je narobe. In te pravljice, da se eni trudijo po par let, potem gredo pa na izlet v Egipt za 14 dni. olala tetka pride domov noseča.

Bedarije

Neposredna povezava do sporočila: 1696
16.9.2008 8:23:15   
Anonimen
user posted image

SEPTEMBERSKE BORKE   
oz.  user posted image pričakujemo septembra

xx.09. - iskrica 976
xx.09. - sonček10 - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
xx.09. - bambinca user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - liam(5.krog) user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - bingo user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - nataša28 user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - Majch(9.krog)
xx.09. - Cari(15.krog)
xx.09. - miklarom
xx.09. - pravoda(1.krog)
user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - montyuser posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - a.jrad
xx.09. - M1987(7.krog)
xx.09. - katka11(1.krog) user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - nia*
xx.09. - Ylenia
xx.09. - db
xx.09. - Tejchy25
xx.09. - pipika123
xx.09. - deja777(2.krog)
01.09. - aqua77(15.krog)  user posted image user posted image  v nove boje
01.09. - Anya22(9.krog)  user posted image user posted image v nove boje

01.09. - rebeka_(2.krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.09. - murkica(12 krog)user posted image user posted image  v nove boje
02.09. - tropical(6.krog) - srečka  user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
02.09. - skuštrana suzi  user posted image user posted image v nove boje
03.09. - dulcinea user posted image user posted image v nove boje
03.09. - ...Martina...  user posted image user posted image v nove boje
03.09. - ptejka(2.krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
03.09. -Anonimna slončica user posted image
04.09. - Auser posted image (4.krog) user posted image user posted image v nove boje
04.09. - little angel  user posted image user posted image v nove boje

05.09. - kalaxy  user posted image user posted image v nove boje

06.09. - Živa25(19.krog) user posted image user posted image v nove boje
06.09. - nhaya(24.krog) user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Anonimna user posted image
06.09. - MašiKaši(2.krog)
  user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Sulfinija user posted image user posted image v nove boje
07.09. - žabica00(2.krog) user posted image    v nove boje user posted image user posted image user posted image
09.09. - gwendolen  user posted image user posted image v nove boje 

06.09. - giotti (2.krog) user posted image    v nove boje user posted image user posted image user posted image
09.09. - Muca83(11.krog) user posted image user posted image v nove boje 
09.09. - crvicekuser posted image user posted image v nove boje 
09.09. - Spewca srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
10.09. - obayifo user posted image user posted image v nove boje
10.09. - tane user posted image user posted image v nove boje
10.09. - tetka5 user posted image user posted image v nove boje
11.09. - pikachu

11.09. - abika
13.09. - didikaa(6.krog) user posted image user posted image v nove boje
13.09. - majca
14.09. - ulsi25(2.krog)  user posted image user posted image v nove boje
14.09. - sončki user posted image user posted image v nove boje
15.09. - Mojcak27

15.09. - s@nny
15.09. - malaštruca(1.krog)
16.09. - Tiki55(13.krog)

17.09. - natasa28(1.krog)
18.09. - andre3a
18.09. - METULJ1(21krog)
18.09. - ninca22(3.krog)
19.09. - pokica_
20.09. - mi3=
20.09. - tejč76

20.09. - misk2
20.09. - luna80
21.09. - Lopona(7.krog)
21.09. - ancica22(2.krog)
21.09. - cuddy(7.krog)
22.09. - MiSka_82(7.krog)
22.09. - LunaLuna
23.09. - yoliee
24.09. - Štručka1(3krog
24.09. - ziva1(10krog)
27.09. - aqua77 (16.krog) 
27.09. - DannyS(1.krog)
27.09. - BEBIII
27.09. - drašika(4.krog)
28.09. - Arual(12.krog)
28.09. - *alina*
29.09. - Inčika
29.09. - mama afrika(9.krog)
30.09. - Jane77
30.09. - kleja(13.krog)
30.09. - ...Martina...

nas je (bilo) 84 čakajočih na  user posted image   od tega že 5  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* spps user posted image
* aqua77
* trinity22
user posted image
* jjasna
user posted image
* KaTkA24
user posted image
* Tiki55
* skrivnost
* sonček85
user posted image
* pikicao.
* bambinca
* *kinnie*
* D.Mateja
* lucy86
* S*

* luna80
* monty
* tinuška
* anci banci
* Anonimna
* Anya22
* trinity22
* tane
* dini
* ursa30
* Auser posted image
* žabica00
* Gwendolen
* sonček10

* tinč407

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

SEPTEMBERSKA STAVNICA

aqua77 - 24%
kleja 23,8%  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu Gwendolen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
16.9.2008 8:29:53   
Anonimen
tiki????????? Testek???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
16.9.2008 8:31:01   
iskrica976
Anonimna meni se za 1 user posted image ni rabilo trudit 1 leto, je ratalo že v 2 poizkusu - s pomočjo klomifena.  Pa se nosečnost na žalost ni dobro končala (abrazija v 8 tednu nosečnosti). Potem pa moraš še 2 do 3 mesece čakati, da lahko spet začneš delat na user posted image in je leto hitro naokrog.
Midva vsaj veva, da lahko "narediva" dojenčka, da ni nekih "zdravstvenih" ovir, je pa res da je človek malce neučakan.
Anonimna ti si prava srečka, če nisi žalostna ko pride user posted image , jaz na žalost nisem tak tip in sem žalostna... tako je pač...ljudje smo si različni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
16.9.2008 9:00:09   
Jane77
Drage moje,

mene pa kr zbrišite s seznama čakajočih na user posted image , ker imava z partnerjem krizo, ne vem niti, če bova ostala skupaj user posted image .... zato je delanje na dojenčku odloženo...user posted image user posted image user posted image  Zelo sem žalostna, ampak zgleda da nama tole leto ni ravno usojeno...že od začetka leta imava vsake toliko krize in ne moreva in ne moreva se zmenit, kako naprej.... motijo naju določene stvari drug pri drugem, življenje je postalo monotono, nimam več motivacije, zapustile sem se... živiva en mimo drugega...Čeprav sva se v navalu čustev, ki je sledilo eni od krizic odločla, da bova mela dojenčka, mislim, da je najbolj pametno počakati in se pogovoriti...user posted image  Bomo videli, kaj bo....  Vem, da tale tema glih ne paše sem, ampak na tem forumu sem trenutno aktivna, zato vam tukaj to pišem....

Lep dan punce in čimveč user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?