Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 17:05:16
|
|
|
|
ursa30
|
pokica, sumljiva si ti men neki stiskam pesti, da so znaki tapravi
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 17:06:00
|
|
|
|
ancica22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anjuša Ne pričakujem je oziroma upam da je ne bo. Midva sva začela delati konec avgusta (za moj RD), no malo prej, ker sem bila čisto neučakana!!! Sva pa recimo, da načrtovala, ker si jaz zelo želim, da bi imela dokaj mlada otroke. Drugače študiram fizioterapije in pri nas glede vaj ne težijo toliko če si noseča, ampak itak mi letos ni ratalo narest 2. letnika zaradi drugih težav, ki se na srečo počasi urejajo . Saj konec koncev pravijo, da je treba študij izkoristit - če ne za kariero pa za otroke, da uživaš prednosti in pa materinstvo. In tvoj dragi, kaj pravi o vsem tem? Najprej se opravičujem za napačno izražanje itak da je NEpričakuješ oz. pričakuješ !!! O fizioterapija ful dobr (moj oče ima privat zadevo -s koncesjo, zelo lepa služba ). ja pri nas na faksu se pa morajo zavarovati, sej najbrž ne bi bilo nič narobe sam itak da že tko nebi ogrožala . Ja moj dragi mož me podpira, ker sva se itak zmenila, da on del kariero (je že zaposlen) in ker si želiva veliko družino delava na tem, da men u bistvu nikol ne bo potrebno delati ampak bom mami (če bo seveda šlo, drugač bom itak šla delat še prej pa itak zaključila faks) Kaj pa tvoj misli o vsem tem
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 18:30:48
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 pokica, sumljiva si ti men neki stiskam pesti, da so znaki tapravi Ursa30 znaki so,...upam, da ne spet tisti "lažni".... jo bom stepla, če pride . Kdo je na spisku za v kratkem; mislim kdo je na vrsti za testeke, razen naše Tikice ? Tikica,....jutri pa le javi novičko! Naj bo to
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 18:46:52
|
|
|
|
bambinca
|
Tiki in Pokica go girls!!!!!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 18:50:25
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala bambinca za pestke! Mi pa navijamo, da bo G na pregledu rekel kaj dobrega in spodbudnega!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 18:54:29
|
|
|
|
bambinca
|
Pokica ti povem, da sem kr mal živčna. No, mal me je strah, da bo reku, da je nekaj narobe... Ampak verjetno vsaka tako razmišlja, če ne gre vse po planih a ne?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 18:55:16
|
|
|
|
bambinca
|
Pokica a bo to tvoj 1.?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 19:00:49
|
|
|
|
pokica_
|
Bambinca nič bat, normalno je, da te malček skrbi kaj bo G povedal, sigurno bo vse super! Včasih ni razloga zakaj ne rata takoj...nam je že tako namenjeno. Sigurno bomo tudi me kmalu mamice . To bi bil najin prvi , zato smo še toliko bolj na trnih in v pričakovanju . Pa vidva, že imata kakega nagajivčka?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 19:14:30
|
|
|
|
bambinca
|
ja midva imava že enega lumpija in 1. je kr hitro ratal
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 19:21:50
|
|
|
|
pokica_
|
Enga lumpka že imate praviš...fantka ali punčko(kolk let)? Sigurno bo pa še bolj veselo pri hiši še z eno lepo , ane .
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 19:34:20
|
|
|
|
bambinca
|
je lumpek star 5 let. Tud on bi že imel doma dojenčka - seveda ima svoje pogoje Res si ga/jo že želimo
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 19:39:37
|
|
|
|
pokica_
|
5 let-ti so pa res ta pravi lumpi! Sigurno bo v kratkem dobil bratca ali sestrico .
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 19:46:49
|
|
|
|
bambinca
|
Pokica upam, da imaš prav Navijam, da boš čez dobrih 5 let tudi ti takole pisala o kakem lumpiju
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 19:47:34
|
|
|
|
bambinca
|
zdej gremo pa mularijo spat dat
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 15.9.2008 19:56:27
|
|
|
|
pokica_
|
Upam tudi jaz .
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 0:24:17
|
|
|
|
crvicek
|
Še jaz se vam javljam z veliko zamudo. Tudi moja je prišla že prejšnji teden. Na žalost pa se ne morem preselit kot borka v oktober zaradi zdravstvenih težav. Full sem potrta in žalostna, ker sploh ne vem kdaj bova lahko spet delala na . Ma kljub temu še vedno upam na najboljše, čepraj je zelo težko ostajati optimist v taki situaciji. Vsem novim nosečkam pa čestitam, tistim, ki pa jih je obiskala pa pošiljam . Ella, dobrodošla z dopusta. Želim ti zdravo nosečnost in čimmanj slabosti ter da bi čimbolj uživala to prelepo obdobje! P.s.:Tane in Giotti pa sta še ta teden na zaluženem dopustu. Aqua, držim pesti za dobre izvide in da se čimprej pridružiš borkam! Ursa, prof. Tomaževič je res strokovnjak za pregrade in zato ima velike čakalne dobe. Jaz sem pri njemu čakala 5 mesecev. Tudi meni je odstranil 3cm pregrado po splavu. Je pa vsekakor veliko bolje da se jo odstrani preventivno kot pa po splavu. Sama operacija pa ni noben bav bav. Vse podrobnosti o poteku in hospitalizaciji pa si lahko prebereš na tej strani, kjer smo spomladi na dolgo in široko pisale: http://www.ringaraja.net/forum/Laparoskopija_in_Histeroskopija%3A_razlika_in_izku%C5%A1nje/m_2378563/tm.htm.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 6:10:08
|
|
|
|
Anjuša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ancica22 Najprej se opravičujem za napačno izražanje itak da je NEpričakuješ oz. pričakuješ !!! O fizioterapija ful dobr (moj oče ima privat zadevo -s koncesjo, zelo lepa služba ). ja pri nas na faksu se pa morajo zavarovati, sej najbrž ne bi bilo nič narobe sam itak da že tko nebi ogrožala . Ja moj dragi mož me podpira, ker sva se itak zmenila, da on del kariero (je že zaposlen) in ker si želiva veliko družino delava na tem, da men u bistvu nikol ne bo potrebno delati ampak bom mami (če bo seveda šlo, drugač bom itak šla delat še prej pa itak zaključila faks) Kaj pa tvoj misli o vsem tem O potem si že poročena ? Midva sva samo razmišljala o tem, čeprav moja "tašča" kar naprej govori o tem. Osebno mislim da je to velik finančni zalogaj?? Ja FT je zelo lep poklic, če imaš čas in potrpljenje za ljudi - delam namreč v domu za ostarele preko študenta in neizmerno uživam, kljub težkim dnevom, ki nastopijo vsake toliko časa - SANJSKA SLUŽBA! Ja moj dragi je čisto neučakan, tudi on si zelo želi otroka. Tudi večina najinih prijateljev ima majhne otroke - tja do 5 let in je čisto "fertik" ko jih vidi!Sen že dva testa nardila za brezveze - ni in ni zastopu, da je treba počakatdo izostanka Sama ne bi nikoli hotela,da bi ostala doma, preprosto nisem tak človek - če slučajno ne bi našla službe ali pa karkoli bi pač bilo NUJNO, da ostanem doma, potem seveda bi. Ampak prostovoljno pa ne bi, pa čeprav bi lahko, ker ima moj dragi svojo firmo in bi že kaj počela-papirji in te stvari. Jaz pravim, delaj tako, da boš srečen in boš s tem še osrečeval ljudi poleg sebe!
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 16.9.2008 6:58:57
|
|
|
|
Spewca
|
Bravoooo vsem srečkam ! Smo šele na sredi septembra, dejmo dejmo punce, naj bo čim več
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 16.9.2008 7:25:54
|
|
|
|
iskrica976
|
Punce pozdrav, no jaz sem včeraj delala test in na žalost ni bil pozitiven Sem kar malce razočarana, ker sva bila tokrat ravno v času ovulacije na dopustu in sva se kar percej "matrala" sz . Očitno ima psiha prste vmes. Bo treba res odklopit in ne stalno mislit na - vsaj moj G vedno pravi, da moraš bit sproščen in pozabit na to da delaš Držim pesti pa za vse, ki boste v teh dneh delale teste. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 16.9.2008 8:20:26
|
|
|
|
hanita
|
Lahko da je prezgodaj iskrica976 Sem se malo vrinila, ker je tudi jaz ne pričakujem te dni in sva tudi midva na morju pridno , tako, da bom malo razočarana če pride.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Septembra 16.9.2008 8:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno ima psiha prste vmes. Bo treba res odklopit in ne stalno mislit na - vsaj moj G vedno pravi, da moraš bit sproščen in pozabit na to da delaš No punce men je tole en bull tole neobremenjevanje. OK, recimo po enem letu pa ko ti rečejo da je vse kull. Prav, mogoče je takrat res psiha. Recimo jaz grem proti enemu letu poskušanja, vendar pol leta niti pomislila nisem o žalosti ko je tečka pršla oz. bila vsa žalostna in ne vem kaj ko sem videla kako nosečko. Tako da punce, ne se vedno tolažit s tem da je psiha. Ker pravijo, da je do enega leta vse normalno. Potem greš pa pač k G in že on vidi kaj je narobe. In te pravljice, da se eni trudijo po par let, potem gredo pa na izlet v Egipt za 14 dni. olala tetka pride domov noseča. Bedarije
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 8:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
SEPTEMBERSKE BORKE oz. pričakujemo septembra xx.09. - iskrica 976 xx.09. - sonček10 - srečka - xx.09. - bambinca v nove boje xx.09. - liam(5.krog) v nove boje xx.09. - bingo v nove boje xx.09. - nataša28 v nove boje xx.09. - Majch(9.krog) xx.09. - Cari(15.krog) xx.09. - miklarom xx.09. - pravoda(1.krog) v nove boje xx.09. - monty v nove boje xx.09. - a.jrad xx.09. - M1987(7.krog) xx.09. - katka11(1.krog) v nove boje xx.09. - nia* xx.09. - Ylenia xx.09. - db xx.09. - Tejchy25 xx.09. - pipika123 xx.09. - deja777(2.krog) 01.09. - aqua77(15.krog) v nove boje 01.09. - Anya22(9.krog) v nove boje 01.09. - rebeka_(2.krog) - srečka - 01.09. - murkica(12 krog) v nove boje 02.09. - tropical(6.krog) - srečka - 02.09. - skuštrana suzi v nove boje 03.09. - dulcinea v nove boje 03.09. - ...Martina... v nove boje 03.09. - ptejka(2.krog) - srečka - 03.09. -Anonimna slončica 04.09. - A (4.krog) v nove boje 04.09. - little angel v nove boje 05.09. - kalaxy v nove boje 06.09. - Živa25(19.krog) v nove boje 06.09. - nhaya(24.krog) v nove boje 06.09. - Anonimna 06.09. - MašiKaši(2.krog) v nove boje 06.09. - Sulfinija v nove boje 07.09. - žabica00(2.krog) v nove boje 09.09. - gwendolen v nove boje 06.09. - giotti (2.krog) v nove boje 09.09. - Muca83(11.krog) v nove boje 09.09. - crvicek v nove boje 09.09. - Spewca srečka - 10.09. - obayifo v nove boje 10.09. - tane v nove boje 10.09. - tetka5 v nove boje 11.09. - pikachu 11.09. - abika 13.09. - didikaa(6.krog) v nove boje 13.09. - majca 14.09. - ulsi25(2.krog) v nove boje 14.09. - sončki v nove boje 15.09. - Mojcak27 15.09. - s@nny 15.09. - malaštruca(1.krog) 16.09. - Tiki55(13.krog) 17.09. - natasa28(1.krog) 18.09. - andre3a 18.09. - METULJ1(21krog) 18.09. - ninca22(3.krog) 19.09. - pokica_ 20.09. - mi3= 20.09. - tejč76 20.09. - misk2 20.09. - luna80 21.09. - Lopona(7.krog) 21.09. - ancica22(2.krog) 21.09. - cuddy(7.krog) 22.09. - MiSka_82(7.krog) 22.09. - LunaLuna 23.09. - yoliee 24.09. - Štručka1(3krog 24.09. - ziva1(10krog) 27.09. - aqua77 (16.krog) 27.09. - DannyS(1.krog) 27.09. - BEBIII 27.09. - drašika(4.krog) 28.09. - Arual(12.krog) 28.09. - *alina* 29.09. - Inčika 29.09. - mama afrika(9.krog) 30.09. - Jane77 30.09. - kleja(13.krog) 30.09. - ...Martina... nas je (bilo) 84 čakajočih na od tega že 5 NAVIJAČICE * spps * aqua77 * trinity22 * jjasna * KaTkA24 * Tiki55 * skrivnost * sonček85 * pikicao. * bambinca * *kinnie* * D.Mateja * lucy86 * S* * luna80 * monty * tinuška * anci banci * Anonimna * Anya22 * trinity22 * tane * dini * ursa30 * A * žabica00 * Gwendolen * sonček10 * tinč407 NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... SEPTEMBERSKA STAVNICA aqua77 - 24% kleja 23,8% JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk MAJ...........................................18,3% srečk nosečk JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk AVGUST......................................19,3% srečk nosečk SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 8:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
tiki????????? Testek????
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 8:31:01
|
|
|
|
iskrica976
|
Anonimna meni se za 1 ni rabilo trudit 1 leto, je ratalo že v 2 poizkusu - s pomočjo klomifena. Pa se nosečnost na žalost ni dobro končala (abrazija v 8 tednu nosečnosti). Potem pa moraš še 2 do 3 mesece čakati, da lahko spet začneš delat na in je leto hitro naokrog. Midva vsaj veva, da lahko "narediva" dojenčka, da ni nekih "zdravstvenih" ovir, je pa res da je človek malce neučakan. Anonimna ti si prava srečka, če nisi žalostna ko pride , jaz na žalost nisem tak tip in sem žalostna... tako je pač...ljudje smo si različni
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 16.9.2008 9:00:09
|
|
|
|
Jane77
|
Drage moje, mene pa kr zbrišite s seznama čakajočih na , ker imava z partnerjem krizo, ne vem niti, če bova ostala skupaj .... zato je delanje na dojenčku odloženo... Zelo sem žalostna, ampak zgleda da nama tole leto ni ravno usojeno...že od začetka leta imava vsake toliko krize in ne moreva in ne moreva se zmenit, kako naprej.... motijo naju določene stvari drug pri drugem, življenje je postalo monotono, nimam več motivacije, zapustile sem se... živiva en mimo drugega...Čeprav sva se v navalu čustev, ki je sledilo eni od krizic odločla, da bova mela dojenčka, mislim, da je najbolj pametno počakati in se pogovoriti... Bomo videli, kaj bo.... Vem, da tale tema glih ne paše sem, ampak na tem forumu sem trenutno aktivna, zato vam tukaj to pišem.... Lep dan punce in čimveč
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?