|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
15.9.2008 12:31:21   
ursa30
Danes je moj dan D, zaenkrat je še ni... Pustimo se presentit

tiki, upam, da je to to user posted image user posted image user posted image ..kdaj boš delala testek?

(odgovor članu ancica22)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
15.9.2008 12:49:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

Danes je moj dan D, zaenkrat je še ni... Pustimo se presentit

tiki, upam, da je to to user posted image user posted image user posted image ..kdaj boš delala testek?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
15.9.2008 12:59:39   
ella.
Živjo, punce,

kolk ste vse polne energije user posted image user posted image

Najprej en virtualni objemček vsem, ki nimate želenih rezultatov, potem čestitke Špelci, zdaj pa DEBELO NAVIJAM IN KRIČIM ZA

T I K I

Go, bejbi, go!!! A kej znakov čutiš????? Medalja te čaka! user posted image user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
15.9.2008 13:03:50   
ursa30
ella. helou! kako si ti, srečka user posted image ?
počutje je v redu? kdaj imaš pregled?

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
15.9.2008 13:23:25   
ella.
Ursa, hej bejb

pri meni zaenkrat vse štima, razen da sem kronično zaspana in zjutraj (oz. pozno ponoci) me zbudi rahla slabost, ki pa mine v nekaj minutah.
Pregled v ponedeljek, grem poslušat, če bo vse ok. Težko čakam. Res težko.....
Ti ok? Imaš datum za OP?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
15.9.2008 13:27:08   
ursa30
ella, ja, utrujenost  spada k nosečnosti user posted image  važno, da niso hude slabosti.

ko dobim user posted image  moram poklicati za datum, čez cca 14 dni.
držim pesti, da bo vse ok na pregledu. nam boš pa itak javila drug teden a ne user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
15.9.2008 13:32:34   
Tiki55
Drage moje urši, ellica, sonček hvala za navijanjeuser posted image

Upanja nimam preveč, ker me je že začelo špikat. Mah ne vem, test bom delala jutri zjutraj, če se prej ne ulije... Ta mesec sem kar ponosna nase, da si nisem že prej naredila zaloge testkovuser posted image  

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
15.9.2008 13:36:21   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Drage moje urši, ellica, sonček hvala za navijanjeuser posted image

Upanja nimam preveč, ker me je že začelo špikat. Mah ne vem, test bom delala jutri zjutraj, če se prej ne ulije... Ta mesec sem kar ponosna nase, da si nisem že prej naredila zaloge testkovuser posted image  

upanje je še vedno!!!! špikanje lahko pomeni tudi dobro novičko..
navijam zate...povej  tvoji user posted image , da ima prepoved za najmanj 9 mesecev user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
15.9.2008 13:42:52   
ella.
ja, Tiki, jest sem bila 100%, da bom dobila M, pa je nisem, zato je špikanje res lohk tudi znak dveh črtic oz. plusa.
Urša: veš, da bom povedala vse user posted image
Sonček85: a si že slišala bitje srčka ti? Kdaj to že lahko opazi UZ?

Punce, komaj čakam, da boste tudi ve malo do neba srečne nosečke in malo zmedene in prestrašene bodoče mamice, ki ne vedo vedno, kjer se jih glava drži user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
15.9.2008 14:04:24   
pokica_
Tikica navijam zateuser posted image user posted image user posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
15.9.2008 14:08:42   
spps
ojla septemberke!
kako ste?
nekaj časa sem bila odsotna,ker je imel moj comp prebavne motnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
tiki,držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram mal nazaj prebrat,da vidim,kaj vse sem zamudila.
še vedno pa navijam za vse,da čimprej ugledate svoje pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
15.9.2008 14:20:07   
Tiki55
urši, ji bom prenesla tvoje sporočilouser posted image Upam, da ti urediš čimprej... in da bosta kmalu lahko veselouser posted image za novega družinskega člana.

ellica, a imaš že prvi UZ? Če se prav spomnim, sem jaz srček videla v 9t... Sonček popravi me, če se motim. Je pa res že dolgo tega. Ravno danes ima moja pikica že 5 celih letuser posted image

pokica_user posted image Helou darling... se že dolgo nisva tipkali.  Vidim, da boš ti tud vsak čas vedela na čem si.user posted image Držim pesti kot norauser posted image user posted image user posted image

spps tvoj buši bi pa zdaj že moral bit lepo zaobljenuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
15.9.2008 14:21:39   
cuddy
ojla vsem.
Se malo javljam. Ta vikend lih ni bil moj najboljši. Sem bla sitna ko user posted image .
Ne vem kaj me je matralo.
No, tudi mene čaka še en teden čakanja.
Itak vem, da ne bo nič. Eh bo že. Bomo videl že v nedeljo.

Sedaj si merim BT, tako da bom takoj zjutraj že videla, ko bo temepratura padla.

za vse user posted image user posted image user posted image user posted image

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
15.9.2008 14:27:04   
cuddy
VAV, dve zvezdice imam. user posted image user posted image
user posted image user posted image

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
15.9.2008 14:29:03   
Anonimen
živjo, punce. Mejte skrajno lep začetek tedna in pridno delajte na črticah. Seznam je res mal čuden...user posted image user posted image

(odgovor članu cuddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
15.9.2008 14:36:06   
spps
spps tvoj buši bi pa zdaj že moral bit lepo zaobljen

če primerjam s prvo nosečnostjo,je že zdaj kr velikuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa ta zadnja tuduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
15.9.2008 14:43:54   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55
pokica_user posted image Helou darling... se že dolgo nisva tipkali.  Vidim, da boš ti tud vsak čas vedela na čem si.user posted image Držim pesti kot norauser posted image user posted image user posted image

Dolgo, dolgo je tega....user posted image ...
Ma ja, itak sem že skos tečka, že mojmu živčke počasi paramuser posted image . Bo moral vzet v zakup! Vsak čas tečem na wc, ker mislim, da se bo zdaj zdaj ulila,...se še ni hvala bogu! Me pa že razganjajo testerčki. Sem danes sanjala, da sem delala test FS in je moj srček pogledal rezultat, pa videl user posted image , pol sem pa jaz šla brat navodila, pa ni bil plusek! Prvo črtice, pol pluski-vse v enem testuuser posted image . Še dobro, da so samo sanje!

Kdaj pa ti delaš test Tikica? user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
15.9.2008 14:59:42   
ella.
o tikica, 5 let ima tvoj cukr, dej mu za RD bratca la pa sestrico a prou? user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj...prvorojenci imamo itak vedno posebno mesto pri starših ;)
No, če si ti v 9t videla srček, ga bom pa jaz tudi naslednjit eden, ko bom ravno v devetem tednu... in upam, da v 9 nebesih s slikco UZja v roki!

Pokica: navijam k norc!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
15.9.2008 15:06:10   
pokica_
Hvala ellauser posted image . Zdaj, ko tako fajn navijata z Tikico, bo pa sigurno user posted image user posted image !

Ti pa uživaj ob pogledu na svojo pikicouser posted image user posted image . To je sigurno nekaj najlepšega v user posted image user posted image .

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
15.9.2008 15:12:57   
ursa30
pokica, tut jaz ful navijam zate..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.9.2008 15:29:20   
pokica_
ursa30 hvala tudi tebi user posted image . Aaaa, ma zdaj pa user posted image res nebo upala pridetuser posted image . Ste že 3 v obrambiuser posted image !

Ne mislim nič paničarit,...upam, da je res nebo, sem pa pri tuširanju zagledala čist čist malo rjavega izcedka,...toliko za 1/4 nohta.
Mogoče dela psiha svoje, nevem,...ampak predvčeraj zvečer me je sililo na bruhanje in sem šla... Občasno me sili na bruhanje in peče zgaga,...zize so še pa kar skos zatečene in boliiiiijo ko sam user posted image . Zdaj pa nevemuser posted image  Al je, ali ni user posted image ?!
Bomo vidli proti koncu tedna, če bo vse v redu.

Navijam za vse vas!!!!user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.9.2008 16:17:24   
Anjuša

Oj!
U bistvu niti ne razen tega da me peče zgaga, ki me do sedaj ni nikoli in da bi skoz samo neki jedla (to je mogoče od stresa ob izpitih) nič takega. Nimam pa še nobenih znakov user posted image  (mozolji, občasni krči-ponavadi že kakšen teden prej) tako da upam na najboljšeuser posted image

Kaj si še študentka?
Kar se tiče hrane se tudi meni to dogaja, ampak samo da imam željo po samo določenih stvareh. Tudi meni se neprestano dogaja, da so izpiti moja nosečnost kar se hrane tičeuser posted image user posted image
Upam, da je zdaj taprava nosečnost ne pa izpitna!

Anjuška

(odgovor članu ancica22)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.9.2008 16:18:18   
Anjuša
Ja se opravičujem za napačno citiranje! Nisem še tako vešča tega foruma!user posted image

Anjuška

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
15.9.2008 16:44:26   
ancica22
IZVIRNO SPOROČILO: Anjuša

Kaj si še študentka?

Ja sem še in bom še nekaj časa (letos bi morala končati 3. letnik pa ni ratalo - tako da bom pavzirala ampak glede na to da načrtujevauser posted image  najbrž itak ne bi mogla delati 4. letnika ker zaradi nosečnosti ful težijo za vaje na fakulteti (aja študiram biokemijo) ker se bojijo da bi bilo kaj narobe. Tako da bi user posted image  zdej bile kar dobrodošle, da potem naslednje šolsko leto nadaljujem s študijem)

Kdaj pa ti ne pričakuješuser posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.9.2008 16:59:08   
Anjuša
Ne pričakujem je oziroma upam da je ne bo. Midva sva začela delati user posted image konec avgusta (za moj RD), no malo prej, ker sem bila čisto neučakana!!! Sva pa recimo, da načrtovala, ker si jaz zelo želim, da bi imela dokaj mlada otroke.
Drugače študiram fizioterapije in pri nas glede vaj ne težijo toliko če si noseča, ampak itak mi letos ni ratalo narest  2. letnika zaradi drugih težav, ki se na srečo počasi urejajouser posted image user posted image . Saj konec koncev pravijo, da je treba študij izkoristit - če ne za kariero pa za otroke, da uživaš prednosti in pa materinstvo.
In tvoj dragi, kaj pravi o vsem tem?

Anjuška

(odgovor članu ancica22)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?