|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
14.9.2008 19:48:08   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Špewca user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo tudi od MENE user posted image  user posted image  user posted image  in lepo user posted image  ti želim

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
14.9.2008 21:19:17   
bambinca
jazzz bo zdaj v redu? 

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
14.9.2008 21:27:10   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

jazzz bo zdaj v redu? 

user posted image  user posted image  user posted image  - men je bil pa mali takoooo lušten user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
14.9.2008 21:37:43   
bambinca
Žabica hvala ti! Tud men! Pač ne mormo met pod kontrolo celega foruma...in vseh avatarjev. Zdej sem dala pa naju z malim goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
14.9.2008 21:41:49   
Muca83
Moja user posted image se je včeraj končno prikazala. Tako, da se selim v nov mesec... 

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
15.9.2008 6:24:24   
natasa28
Tudi moja user posted image  se je prikazala še par dni pred rokom, tako da se tudi jaz selim v ne pričakujem je oktobra (8. 10). mogoče je tako še boljše, ker mi je ginekologinja tako ali tako rekla, da naj se ukvarjamo s user posted image slončkanjem šele v drugi polovici septembra, tako da sva tako ali tako kršila njeno zapoved. Bomo vidli, če bo kaj več sreče v oktobru. Pustimo se presenetit.
lp pa več sreče user posted image še ostalim, ki je ne pričakujete

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
15.9.2008 7:05:11   
S*
Natasa in muca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oktober bo ves roza, tako da ne obupat.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
15.9.2008 7:36:55   
žabica00
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Natasa in muca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oktober bo ves roza, tako da ne obupat.

user posted image user posted image user posted image user posted image  OKTOBER je NAŠ mesec user posted image  user posted image . Punce pogumno user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
15.9.2008 7:42:22   
Anonimen
Dobro jutro!

čestitam novi user posted image !
se vam bolj malo oglašam, berem pa vas kar se da redno. no mi zadnje dni pridnouser posted image , mislim, da imam O- nisem pa ziher zaradi nerednih ciklusov. tak da smo kar pridni da slučajno ne zamudimouser posted image
user posted image user posted image vsem ki vas je user posted image že obiskala!

(odgovor članu žabica00)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
15.9.2008 8:28:16   
sonček85
čestitke novi nosečki user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa lepih in srečnih 9 mesecev

tinč407,nataša,muca,...ne obupajte,kmalu bo prišel čas ko boste tudi ve zagledale user posted image user posted image  in se boste veselile prav tako kot me.Srečno in navijam za vsako ,ki se bori za tako pričakovani plusek.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
15.9.2008 8:52:13   
iskrica976
Čestitke vsem user posted image
jaz bom test delala danes popoldne ali pa jutri. Ampak se mi tako zdi, da ne bo ničuser posted image
Zadnjo M sem imela 15.8, ponavadi imam zelo neredno tako, da sploh ne vem kdaj naj delam test. Zadnjič je bila M na 34 dni. Bom naredila test, tudi če bi lahko še par dni počakala.
Ti testi so res metanje denarja, zato pa vedno kupim najcenejše v DM - 2 skupaj cca 3 EUR, ker da bi čakala 3 tedne....nimam živcev user posted image
No punce držite pesti še zame.

Lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
15.9.2008 9:24:37   
Anjuša
Pozdravljene punce!
Tudi jaz bom ta teden izvedela ali je user posted image  ali ni! Me pa že tako razganja kot pravi tudi iskrica976 - zgleda da bomo obe izvedele ta teden! Jaz po navadi dobim med 15. in 20. tako da bom test, seveda če se ne prikaže tista zoprna user posted image ! Upam da nam rata!

Vso srečo!

Anjuška

(odgovor članu iskrica976)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
15.9.2008 9:30:37   
ursa30
punce, držim pesti, da bodo user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
15.9.2008 9:40:50   
Tiki55
Jutro dečve!

Samo na hitro, da vas pozdravim... potem pa nazaj delat.

Špewcauser posted image user posted image user posted image čestitke in lepouser posted image !

nataša, muca, tinč407user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrica976 držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Danes je moj dan D, zaenkrat je še ni... Pustimo se presentituser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
15.9.2008 9:42:12   
ancica22
OJ!

Tudi z moje strani čestitke vsem novimuser posted image  !user posted image user posted image user posted image
Ostalim pa želim da bo oktober vaš mesec user posted image user posted image !
Tudi jaz bom ta teden lulala in upala na user posted image , vendar bom najbrž počakala na nasledni ponedeljek saj so moji cikli zelo zmedeni (od 24-32) čeprav je bil dolg 32 le zadnji, ko smo že upali na user posted image  in to najbrž zaradi psihe. Drugače pa še nič ne kaže na tečko (ponavadi imam že kakšen teden prej občasne znake za prihod) hkrati pa me tudi pogosto peče zgaga, ki me do sedaj nikoli ni in skoz bi neki jedla (samo to je mogoče spet samo psiha) tko da upam da so to znaki zauser posted image . Joj kok bo dolg ta teden ob nepričakovanju user posted image  in čakanju na lulanje!

pozdravček vsem

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
15.9.2008 9:43:15   
dini
Dobro jutro,
tudi jst držim pesti za use in čestitam usem user posted image  za use ki vas je obiskala user posted image  pa ful  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
15.9.2008 9:43:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

punce, držim pesti, da bodo user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
se podpišem za iskrico in anjušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
15.9.2008 9:44:37   
sonček85
ančica22:kdaj je pa ne pričakuješ?navijam

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
15.9.2008 9:48:07   
ancica22
U bistvi sem račaunala kar na najdaljši cikel letos (32 dni), da ne bom spet po nepotrebnem trošila testov tako da je ne pričakujem konec tega tedna, če še ne bo M. bom lulala naslednji ponedeljek!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
15.9.2008 9:54:49   
ancica22
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ančica22:kdaj je pa ne pričakuješ?navijam

Glede na to da sem vzela najdaljši cikel letos (32 dni), da ne bom sept po nepotrebnem trošila testov, bom lulala naslednji ponedeljek če do takrat ne bo M. in če bom uspela zdržat toliko časa (pa še zaloga testov je kar precej velika).

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
15.9.2008 9:56:14   
ancica22
ups malo me povezava zafrkava se opravičujem za podvajanje!

Lep dan vsem

(odgovor članu ancica22)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
15.9.2008 9:58:56   
sonček85
ja se zgodi ni panike.joj ampak to je še en teden.no držim pesti in navijam ,da bo vse ok in da bo na restu pokazalouser posted image user posted image  in da ne bo user posted image  do takrat in nadaljnih 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ancica22)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
15.9.2008 11:02:35   
Anjuša
Hvala sonček85! Joj to je tako težko čakat!Tudi jaz sem vzela najdaljši cikel (31) in res že nestrpno čakam konec tedna! Ja psiha je lahko tista zoprna stvar, ki te čisto s tira vrže-se čisto pridružujem mnenju ancica22!
ancica22 ali imaš kakšne neobičajne zanke oz. pojave?

Anjuška

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
15.9.2008 11:08:04   
sonček85
anjuša:ja bolje je da si vzameš najdaljši cikel in še kak dan zraven,da ti bo le pokazalo potem plus in boš najbolj vesela in srečna noselnica.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
15.9.2008 11:09:09   
ancica22
IZVIRNO SPOROČILO: Anjuša

Hvala sonček85! Joj to je tako težko čakat!Tudi jaz sem vzela najdaljši cikel (31) in res že nestrpno čakam konec tedna! Ja psiha je lahko tista zoprna stvar, ki te čisto s tira vrže-se čisto pridružujem mnenju ancica22!
ancica22 ali imaš kakšne neobičajne zanke oz. pojave?

Oj!
U bistvu niti ne razen tega da me peče zgaga, ki me do sedaj ni nikoli in da bi skoz samo neki jedla (to je mogoče od stresa ob izpitih) nič takega. Nimam pa še nobenih znakov user posted image  (mozolji, občasni krči-ponavadi že kakšen teden prej) tako da upam na najboljšeuser posted image

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.