|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
15.9.2008 22:02:08   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

NiLe..ne ti men leta, k pol bi jaz tud mogla že dreto vlečt...pa je nisem...

se strinjam... dost izgovorov user posted image

ker logika sem še vedno starejša...sicer pa ženske katera se naslednja stara med nami???...a imamo kako tehtnico???..Katka????...

Kaj bi rada tekmovalauser posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
15.9.2008 22:02:31   
katka28
Katka je devica user posted image user posted image user posted image po horoskopu....senekaj dni pa bom spet eno leto starejsa user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
15.9.2008 22:02:38   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

pa sem očitno tako čudno ležala, da sem se zbudila in spomnila na mrzli bandidos v hladilniku user posted image user posted image

mmmmm, a piješ Ica? Grem še jaz po enega... nazdravje user posted image

.

ej vidve...to ne valja...sem ravno prej mojemu rekla, da mi gre tale Zofija na jetra ker nič v zdravstvu ni naredila...pa on men: A keber pa kao je?...pa jest nazaj: Ja...en pir mi zdejle paše pa ga ne morem...ker še vedno keber deluje..he he

in res bi pol piva...tko pa natepavam limonado...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
15.9.2008 22:03:35   
Ketrin

pa sem očitno tako čudno ležala, da sem se zbudila in spomnila na mrzli bandidos v hladilniku user posted image user posted image

.

ej vidve...to ne valja...sem ravno prej mojemu rekla, da mi gre tale Zofija na jetra ker nič v zdravstvu ni naredila...pa on men: A keber pa kao je?...pa jest nazaj: Ja...en pir mi zdejle paše pa ga ne morem...ker še vedno keber deluje..he he

in res bi pol piva...tko pa natepavam limonado...

A ti ga vržem čez Ljubljanicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3779
15.9.2008 22:04:23   
Ketrin
Ej punce, jz sm k en kreten tuki za računalnikom... kr režim se tja v 3pirovske....

Pa spet nova stran.... joj, boge naše punceuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
15.9.2008 22:04:28   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Katka je devica user posted image user posted image user posted image po horoskopu....senekaj dni pa bom spet eno leto starejsa user posted image

jao...sem upala, da te bom sprovocirala, da izdaš datum...pa ne gre he he...tko da ženske...če ne bi imela naslednji teden s seboj fantičkov bi lahko imele misijo: Napijmo Katko...tko pa...jo lahko samo nasmejimo/te...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
15.9.2008 22:05:26   
katka28
Ko sem se jaz dojila so me hecali, da ko bi jaz pila bi bili trije pijani user posted image Najcenejsa varianta......
Jaz tudi ne vem, ce ne bom sla po Bandidosa ampak se mi ne da po stopnicah v klet hodit...bom raje jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 3782
15.9.2008 22:05:53   
lepa posadka
Dober večer drage dame!

Kaj naj napišem... danes gre to vam bolje od prstov.
Mi smo imeli danes en bolj pomembnih in logistično zahtevnih dnevov... pa smo zvozili in na koncu se prav dobre volje spet skupaj sestavili. Poleg vseh dopoldanskih in popoldanskih aktivnosti otrok, je imel mož še otvoritev ene fakultete v NM - kjer je bila slavnostan akademija... Čisto slučajno smo na njen nastopali tudi mi z zborom...tako da je bilo ob istem čase veliko različnih aktivnosti. Sem cel dopoldan še logistiko usklajevala. No, kot sem rekla... smo se uspešno sestavili nazaj in jutri bo seveda bolj miren dan. Saj za danes sva vedela kako bo, je pa luštno, ko je mimo...

Kaj naj komentiram... srečka in Ketrin to prav dobro sproti počneta :-)))

Big mamma...sem zelo vesela, da si se javila. Zs... avtorica več ne pohaja po naših straneh, tako da nič bat... samo se ti javljaj. Je pa luštno brat, ko vidim, da imaš tudi ti akcijo skoraj 24 ur na dan. Juhuhu. :-) Če se dobite ta teden v Domžalah... morda še midva prideva... kje pa v Domžalah?

Srečanje na Štajerskem... do takrat je pa še zelo daleč, tako da ničesar ne obljubljam... Bolj ne, kot ja... čeprav zna bit veliko fotogradiva, hehe. saj res...ženska z Ljubljanskega festivala se ni nič javila?!

Ja, vam moram pa povedat, da nam Krista rihta eno novo srečanje in to je v Litiji, v tednu otroka...mislim, da 6.10. Boš ti Krista kaj več povedala. Z Alenko sva danes bili že parkrat na vezi :-)))

IKEA - a gre katera v kratkem gor - bi rabila 10 okvirjev za slike....???!!!

Jabolko - ja, ko se kam hiti, človek hitro kaj preveč reče... me veseli, da je ta dan vseeno uspel in, da je Jurček blestel! Mi smo imeli krst junija in se mi zdi že tako daleč...

Dojenje... ja tudi pri nas je enako...samo tako je že ves čas :-))))

Ovčka - jaz je nikoli nisem imela... a priporočate?

Šetanje po mrazu. Jaz moram priznat, da imam raje mraz, kot ba neko mlačno, deževno ali megleno vreme. Tudi midva s Tomaže sva bila zunaj, je pa res, da smo čez vikend kar notri čepeli. Meni se zdi le drugače, če zima počasi pride, kot pa, če je kar na enkrat 20 stopinj manj?! Zimskega nisem še nič ven vlekla... Kot je Ketrin rekla: Tomaž je bil danes v dolgem bodyju in pliš kompletku, ter termo nogavicah... ki itak ves čas dol lezejo??!! Kaj jim ap ve dajete na nogice? Sicer pa bom imela za prehodno...samo najt moram še eno flis jaknico, ki je spodaj z enim bombažkom podložena... sem sešila pri ta drugi, pa bo menda še OK, četudi je rdeča! Je pa tudi Tomažu danes nekaj iz nosa pricurljalo... Nimaš kaj. Pri nas so do mraza vsi nekaj šmrkavi. Spiramo in čistimo in ponavadi kar zaleže. Vnetih ušesk že dolgooo, dolgooo nismo imeli. Hvala Bogu.

Mastitis... ja, ne vem od kod se je hotel vzet... sem si celo noč obkladke dajala...sem imela na eni strani čist boleče, rdeče in toečeno???!!! Živeli obkladki. Na dotip še boli...pa sem čist OK ****cionirala že danes.

Malamalinca - kaj naj rečem - čestitam za optimizem. Jaz pa priznam, da ko se gre pa za dohtarje in bolezni...bi pa verjetno klecnila!!! Drži se tako še naprej - pa čim več dobrih izvidov...pa še pridi kaj k nam na rr.

Ja, Srečka - fino, da niso preveč odlašali z datumom.

Sedaj me pa že oči pečejo...grem v mižule žižule.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
15.9.2008 22:07:21   
resnično srečna

Ej punce, jz sm k en kreten tuki za računalnikom... kr režim se tja v 3pirovske....

tvojemu pa nič jasno a?...bo šel po tamalo pa rekel: poglej mamico?...to se ne dela veš...pametne, velike punce pa to delajo...v teh časih...jao jaz se včasih prav sprašujem kako so preživljal večere, ko še ni bilo TV, računalnika, elektrike...a veste do česa sem prišla?...seksal so...zato so pa imel po 10 otrok...

sej ne bodo brale he he...sam zmignile bodo z rameni pa rekle: Svašta...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
15.9.2008 22:07:39   
NiLe

JAAA, NA ZDRAVJE ... hik, hik

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
15.9.2008 22:10:58   
Ketrin

[
tvojemu pa nič jasno a?...bo šel po tamalo pa rekel: poglej mamico?...to se ne dela veš...pametne, velike punce pa to delajo...v teh časih...jao jaz se včasih prav sprašujem kako so preživljal večere, ko še ni bilo TV, računalnika, elektrike...a veste do česa sem prišla?...seksal so...zato so pa imel po 10 otrok...

Jaz zdele si pa neki novga ugotovilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3786
15.9.2008 22:11:38   
Ketrin

Ooooopaaaaa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
15.9.2008 22:11:48   
NiLe

user posted image user posted image user posted image jst tud spuščam take glasove, da me moj samo čukast gleda ... pa me vpraša: "Ej, zlowdal sem film Sex v mestu. A bi ga gledala?" Jst pa: "Ne danes, tukaj ful dogaja user posted image !"

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
15.9.2008 22:12:07   
katka28

Ja se cisto strinjam, da je bil to vzrok za velike druzine

sej ne bodo brale he he...sam zmignile bodo z rameni pa rekle: Svašta...

Po moje tudi ne bodo zgubljale veliko casa z branjem ampak bodo raje poskusale ujeti cveke

Je pa zanimivo, da cez dan pa skoraj nobena ne skace po forumu jaz pa cakam in cakam...enkrat vam bom sama naklofala celo stran in se malo pa boste videle kako se pocutim, ce grem prej spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3789
15.9.2008 22:12:22   
resnično srečna

ej vidve...sem ziher, da bosta vajini po prvem podoju naredili tud hik in spali do 10ih...he he...mene pa že neki joškica tiši he he...si je princesa spet tolk zaloge naredila, da bom fasala zgleda vodo v koleno...če nimam modrčka mi namreč po mojem že do kolen visi ena...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
15.9.2008 22:13:51   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Po moje tudi ne bodo zgubljale veliko casa z branjem ampak bodo raje poskusale ujeti cveke
Je pa zanimivo, da cez dan pa skoraj nobena ne skace po forumu jaz pa cakam in cakam...enkrat vam bom sama naklofala celo stran in se malo pa boste videle kako se pocutim, ce grem prej spat user posted image

ej katka ti si tud faca...ampak po mojem smo čez dan tud gor...pa čakamo ena drugo...napiše pa itaq nobena nič he he...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
15.9.2008 22:14:24   
lepa posadka
Pa to ni res... a to že vnaprej tipkate :-)))
Jaz nocoj ne mroem tako hitro mislit. Ste mi pa dale mislit s pirom in bandidosom. Grem dol nekaj iskat... pa spat... če ne bo spet preveč naklofanega vmes.
Ste pa sve prijavljene danes. Kje so pa možje? Moj je šel kar spat...jaz pa ''kukr'' takoj za njim?!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
15.9.2008 22:16:14   
katka28

ej vidve...sem ziher, da bosta vajini po prvem podoju naredili tud hik in spali do 10ih...he he...mene pa že neki joškica tiši he he...si je princesa spet tolk zaloge naredila, da bom fasala zgleda vodo v koleno...če nimam modrčka mi namreč po mojem že do kolen visi ena...

Ja bo treba pumpico v roke vzet in namesto tvoje lubice naj moz istiska mleko, da bos ti lahko naprej tipkala po testaturi.

Po eni strani vam nisem nic faus ( tistim, ki imajo prevec mleka in jih ze vse tisci ), ker vem kako to izgleda. Sem pa zdaj tako srecna ko ne dojim vec saj lahko koncno spet spim na trebuhu

Neposredna povezava do sporočila: 3793
15.9.2008 22:16:14   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

kje pa v Domžalah?

To bo morala pa Bigmamma predlagati, jaz nič ne poznam

IKEA - a gre katera v kratkem gor - bi rabila 10 okvirjev za slike....???!!!

Jaz bi pa metlico za WC... če se ti ne mudi.... jaz bom enkrat šla, pa nimam pojma kdaj... mogoče še letosuser posted image

Tomaž je bil danes v dolgem bodyju in pliš kompletku, ter termo nogavicah... ki itak ves čas dol lezejo??!! Kaj jim ap ve dajete na nogice?

Kaja je imela danes šfumfke in čez hlače une ki so spodaj kot pajac... drugače pa tudi meni vse zbrca, pa sem ji zadnjič kar supergice gor dala...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
15.9.2008 22:16:34   
lepa posadka
O Nile... a naredita še meni eno kopijo...sam filma, prosim :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3795
15.9.2008 22:18:16   
resnično srečna

je imel mož še otvoritev ene fakultete v NM

kakšn poslovna spet???

Kaj naj komentiram... srečka in Ketrin to prav dobro sproti počneta :-)))

luna naju meče zgleda ja...

Mastitis... ja, ne vem od kod se je hotel vzet... sem si celo noč obkladke dajala...sem imela na eni strani čist boleče, rdeče in toečeno???!!! Živeli obkladki. Na dotip še boli...pa sem čist OK ****cionirala že danes.

očitno ste ene bolj ranljive na tem področju...jaz s tem nimam problema...ti pa posodim lahko Izo za en krog, da ti pozavga vse avreole...se ne bo nič več mašilo verjemi...jaz še prehlada nimam odkar imam njo...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3796
15.9.2008 22:19:31   
katka28

Kje so pa možje? Moj je šel kar spat...jaz pa ''kukr'' takoj za njim?!

Moj gleda nogomet in me vsake toliko po strani pogleda kaj se rezim in komentiram. Je ze obupal nad nami mi je ze tako ali tako rekel, da smo kot sekta in motoristi, ko mamo srecanja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3797
15.9.2008 22:20:20   
Ketrin
Joj, punce dons nas pa res luna meče... kere stresate....no....

Moj me že res čudn gledauser posted image

NiLe sex v mestu je pa lušt film....no mogoče bi morale enkrat user posted image pustit možekom pa gremo skup k eni to pogledat... veš kolk nas bo šele pol metaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3798
15.9.2008 22:20:27   
lepa posadka
Srečka - tokrat je fakulteta za informacijske študije. Zadeva je dobro postavljena in slavnostna akademija je bila danes res uspešna. HB, da je mimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3799
15.9.2008 22:21:07   
Ketrin
In Majček bo vse to zamudila....Ojojojojo... bo pa jutri monolog udarla

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......