lepa posadka
|
Dober večer drage dame! Kaj naj napišem... danes gre to vam bolje od prstov. Mi smo imeli danes en bolj pomembnih in logistično zahtevnih dnevov... pa smo zvozili in na koncu se prav dobre volje spet skupaj sestavili. Poleg vseh dopoldanskih in popoldanskih aktivnosti otrok, je imel mož še otvoritev ene fakultete v NM - kjer je bila slavnostan akademija... Čisto slučajno smo na njen nastopali tudi mi z zborom...tako da je bilo ob istem čase veliko različnih aktivnosti. Sem cel dopoldan še logistiko usklajevala. No, kot sem rekla... smo se uspešno sestavili nazaj in jutri bo seveda bolj miren dan. Saj za danes sva vedela kako bo, je pa luštno, ko je mimo... Kaj naj komentiram... srečka in Ketrin to prav dobro sproti počneta :-))) Big mamma...sem zelo vesela, da si se javila. Zs... avtorica več ne pohaja po naših straneh, tako da nič bat... samo se ti javljaj. Je pa luštno brat, ko vidim, da imaš tudi ti akcijo skoraj 24 ur na dan. Juhuhu. :-) Če se dobite ta teden v Domžalah... morda še midva prideva... kje pa v Domžalah? Srečanje na Štajerskem... do takrat je pa še zelo daleč, tako da ničesar ne obljubljam... Bolj ne, kot ja... čeprav zna bit veliko fotogradiva, hehe. saj res...ženska z Ljubljanskega festivala se ni nič javila?! Ja, vam moram pa povedat, da nam Krista rihta eno novo srečanje in to je v Litiji, v tednu otroka...mislim, da 6.10. Boš ti Krista kaj več povedala. Z Alenko sva danes bili že parkrat na vezi :-))) IKEA - a gre katera v kratkem gor - bi rabila 10 okvirjev za slike....???!!! Jabolko - ja, ko se kam hiti, človek hitro kaj preveč reče... me veseli, da je ta dan vseeno uspel in, da je Jurček blestel! Mi smo imeli krst junija in se mi zdi že tako daleč... Dojenje... ja tudi pri nas je enako...samo tako je že ves čas :-)))) Ovčka - jaz je nikoli nisem imela... a priporočate? Šetanje po mrazu. Jaz moram priznat, da imam raje mraz, kot ba neko mlačno, deževno ali megleno vreme. Tudi midva s Tomaže sva bila zunaj, je pa res, da smo čez vikend kar notri čepeli. Meni se zdi le drugače, če zima počasi pride, kot pa, če je kar na enkrat 20 stopinj manj?! Zimskega nisem še nič ven vlekla... Kot je Ketrin rekla: Tomaž je bil danes v dolgem bodyju in pliš kompletku, ter termo nogavicah... ki itak ves čas dol lezejo??!! Kaj jim ap ve dajete na nogice? Sicer pa bom imela za prehodno...samo najt moram še eno flis jaknico, ki je spodaj z enim bombažkom podložena... sem sešila pri ta drugi, pa bo menda še OK, četudi je rdeča! Je pa tudi Tomažu danes nekaj iz nosa pricurljalo... Nimaš kaj. Pri nas so do mraza vsi nekaj šmrkavi. Spiramo in čistimo in ponavadi kar zaleže. Vnetih ušesk že dolgooo, dolgooo nismo imeli. Hvala Bogu. Mastitis... ja, ne vem od kod se je hotel vzet... sem si celo noč obkladke dajala...sem imela na eni strani čist boleče, rdeče in toečeno???!!! Živeli obkladki. Na dotip še boli...pa sem čist OK ****cionirala že danes. Malamalinca - kaj naj rečem - čestitam za optimizem. Jaz pa priznam, da ko se gre pa za dohtarje in bolezni...bi pa verjetno klecnila!!! Drži se tako še naprej - pa čim več dobrih izvidov...pa še pridi kaj k nam na rr. Ja, Srečka - fino, da niso preveč odlašali z datumom. Sedaj me pa že oči pečejo...grem v mižule žižule.
|