Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:34:19
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Ketrin...lahko greva v sredo na badričko...pa da ma moj generalko tvoj pa premiero: Kako biti sam s sitno hčerko.... sam ne vem, če se še karte dobijo...pa zdaj bi morali napisat na karte: priporočamo topel plašč ali spalno vrečo... Ja, kar smučarski kombinezon najbrž... po moje kr živčnga dobita Da ne bomo pol vsi 4 v Polju prespal
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:34:58
|
|
|
|
Ketrin
|
Pa sva jo, pa sva jo Srečka!!!! Celo stran naklofali
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:36:39
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin ... zdej bo itak vedno bolj bogi, k ga bo Iza hecala o ne ne..je strogo zapovedano...da se kužka samo boža...se ga ne sme vlečt, gist, jahat...pa njegove igrače so njegove...on pa nima dostopa do Izinih in Dašinih...je pa pes itaq najbolj zaljubljen v Matevža...ko on pride pa parket leti ven tolk nori okrog...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:37:55
|
|
|
|
resnično srečna
|
Misija uspešna...sicer pa če je volja je rezultat...in v slogi je moč...men manjka še dobrih 20 postov do nove zvezdice...ko bom mela pa 3 zvezde me pa lahko operirajo he he
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:39:32
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna o ne ne..je strogo zapovedano...da se kužka samo boža...se ga ne sme vlečt, gist, jahat...pa njegove igrače so njegove...on pa nima dostopa do Izinih in Dašinih...je pa pes itaq najbolj zaljubljen v Matevža...ko on pride pa parket leti ven tolk nori okrog... Pravilno... Red mora bit pa tud če je slab pravi moja teta Rozi
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:41:12
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna Misija uspešna...sicer pa če je volja je rezultat...in v slogi je moč...men manjka še dobrih 20 postov do nove zvezdice...ko bom mela pa 3 zvezde me pa lahko operirajo he he Uauuuu, 3 * ... Jaz pa jih bo imela kmalu 4 A si za nocojšnji cilj zastaviva eno dodatno tvojo zvezdico.... Sam se bojim, da naju bodo ostale aprilčice preklele
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:45:54
|
|
|
|
zolika
|
Srečanje na ŠTAJERSKEM!!! 24.09.2008 ob 11h Do sedaj zraven: barby78 ( LIA) NiLe (TIA) SiniskaT (HANA) Ketrin (KAJA) tasyo (LANA) kekec in mojca (TINE) Katka28 (JAKOB&ANŽE) Jo@n (JAKOB) Bela vrtnica resnično srečna (IZA) Novopečena (RENE) Zolika(VID) ŠE KATERO DODAM???? Če je še katera napisala, da pride, pa je ni na seznamu - ni namerno, sem verjetno spregledala! Tako,da povejte NA GLAS !!!!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:47:07
|
|
|
|
katka28
|
Cer! Saj ne morem verjeti, da sem prisla do konca. Pa se to se bo verjetno stran obrnila preden bom jaz post poslala. Kuzki in otroci: to so fantasticne kombinacije. Nasa Sila je cisto zmesana na Jakoba in Anzeta, najraje ju ima kadar kaj jesta saj zraven sedi in caka ali bo kaj iz njunih ust priletelo ( se iz casov ko smo ogromno polivali in je vedno kaj na tla padlo zanjo), drugace pa ju obravnava kot svoje mladicke ce kaj vriskata ko ju dam na tla mora ona vse prevohat in budno pazi kaj se dogaja. MOS in Majcek: ce nebi moj imel razgovora za sluzbo bi se z veseljem pridruzili. Daj mi tel. poslji pa se slisiva ko izvem kdaj bo doma ( jaz mam tako 20 min do celja ). Srecka: le kaj bi mi brez tebe sem se danes toliko presmejala ko sem brala poste, da me je se moj postrani gledal. Racunalniki: tudi pri nas imava vsak svojega tako, da v vecini primerov lahko tipkam kadar sem na casu ( se pa zgodi, da sem kljub temu kdaj brez, ko moj kaksne cudne zadeve dela ---to je pa ce imas racunalnicarja pri hisi )----kovaceva kobila je vedno bosa tudi pri nas vsake toliko velja Saj ne vem vec kaj vse se je pisalo..... Cestitke mamicam, ki jim je sedaj uspelo in pricakujejo otrocicke pa pa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:47:20
|
|
|
|
novopecena
|
hehehe srečka kar matraj se, sam ko klofaš tukaj poste se ne seštevajo vsi
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:47:31
|
|
|
|
resnično srečna
|
Urški bom jaz ju3 poslala en sms...po mojem bo tud zraven...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:48:58
|
|
|
|
katka28
|
Zolika daj se kaksen kazipot poisci, ker meni se se sanja ne kje bi bilo to jaooo to je pa ce clovek z enim usesom poslusa zemljepis
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:50:02
|
|
|
|
katka28
|
Urska bo sigurno za sicer pa bi po moje kmalu lahko prisla na net zdaj , ko so doma iz dopusta.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:50:03
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena hehehe srečka kar matraj se, sam ko klofaš tukaj poste se ne seštevajo vsi aja???...a pol jih moram še kje drugje?...o šmentana muha...k tam so včasih take bedaste teme, da se jaz kar križam kaj ene sprašujejo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:51:13
|
|
|
|
zolika
|
Saj ne vem vec kaj vse se je pisalo..... Cestitke mamicam, ki jim je sedaj uspelo in pricakujejo otrocicke KDO PRIČAKUJE???? A ŽE KERA NAŠA????? Zemljevid pride - naknadno! To bo misija....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:51:33
|
|
|
|
katka28
|
A danes gremo se na novo stran ali na nove zvezdice in kje sploh veste koliko postov je za zvezdice ???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:52:48
|
|
|
|
NiLe
|
Pa sej to ni res, pa je!!! Srečka in KEtrin sta si zastavili ornk debato in jaz bi jo skoraj prespala ... ne vem, ali polna luna vpliva name ali sem že v letih, ampak danes sem med dojenjem Tie še sama zadrnjohala ... pa sem očitno tako čudno ležala, da sem se zbudila in spomnila na mrzli bandidos v hladilniku ... evo in kaj me čaka, dve naklofani strani
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:53:20
|
|
|
|
novopecena
|
eh ne ne ne sem jest mal že preveč za kompom. sm ga mal zabluzila-ups. ti kar klofaj poste da dosežeš danes zastavljeni cilj-dobiti 3. zvezdico
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:54:49
|
|
|
|
katka28
|
Ja me je kar strah it spat in jutri odpret rr, ker bom po moje cel dan potrebovala, da preberem vse kar se je dogajalo. Zolika: medve sva tako hitro rodile, da so nam dolocene stvari usle in nisva z vsem na tekocem.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:55:12
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 A danes gremo se na novo stran ali na nove zvezdice in kje sploh veste koliko postov je za zvezdice ??? he he za stran nisem sigurna...posti pa po mojem na vsakih 250 na začetku...potem pa na 500???no mogoče se pa motim...nimam pojma...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:55:25
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: zolika Saj ne vem vec kaj vse se je pisalo..... Sva s Srečko nardili celo štalo, a Cestitke mamicam, ki jim je sedaj uspelo in pricakujejo otrocicke KDO PRIČAKUJE???? A ŽE KERA NAŠA????? Ne da bi vedeli Pričakuje Vesnica, ki je lani z nami začela pot in je žal srček nehal biti tam nekje v 10 tednu če se ne motim.... Pa Pinka1 je imela tudi smolo lani, in je danes rodila punčko Saro....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:57:10
|
|
|
|
Ketrin
|
Jap, zvezdice so na 250, 500, 1000 potem pa ne vem več naprej....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:57:47
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: zolika KDO PRIČAKUJE???? A ŽE KERA NAŠA????? v bistvu ja...na začetku je imela nick Vesnica...pa je v 12 tednu zarad pregrade imela ss...in je kasneje ni bilo več z nami zato...pa sedaj veselo pričakuje 11.11 fantička...in sva se s Ketrin veselili tega...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 21:59:34
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Pa sej to ni res, pa je!!! Srečka in KEtrin sta si zastavili ornk debato in jaz bi jo skoraj prespala ... Ja, ja, živa resnica pa sem očitno tako čudno ležala, da sem se zbudila in spomnila na mrzli bandidos v hladilniku mmmmm, a piješ Ica? Grem še jaz po enega... nazdravje ... evo in kaj me čaka, dve naklofani strani Ja, saj zdaj se počasi vklapljate v debato... dajmo, dajmo, če ne bo spet 1 stran več
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:00:17
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he...kako sva usklajeni... NiLe..ne ti men leta, k pol bi jaz tud mogla že dreto vlečt...pa je nisem...ker logika sem še vedno starejša...sicer pa ženske katera se naslednja stara med nami???...a imamo kako tehtnico???..Katka????...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:01:02
|
|
|
|
katka28
|
Ah jaz mam se cas, da pridem do kasne zvezdice, drugace si jo bom pa kr na comp narisala pa bom vedno mela se kaksno zvezdico Joj babe nasi psicki se je zmesalo ima namisljeno brejost zdle ze 2 ure z igracko po stanovanju hodi in joka, do parjenja pa manjkajo se 3 meseci preden bo spet mela svoje mladicke pa se 5 mesecev. Spet bomo morali igracke skrivat....
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......