|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
15.9.2008 21:34:19   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Ketrin...lahko greva v sredo na badričko...pa da ma moj generalko tvoj pa premiero: Kako biti sam s sitno hčerko....

sam ne vem, če se še karte dobijo...pa zdaj bi morali napisat na karte: priporočamo topel plašč ali spalno vrečo...

Ja, kar smučarski kombinezon najbrž... po moje kr živčnga dobitauser posted image user posted image user posted image Da ne bomo pol vsi 4 v Polju prespaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.9.2008 21:34:58   
Ketrin
Pa sva jo, pa sva jo Srečka!!!! Celo stran naklofaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.9.2008 21:36:39   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

... zdej bo itak vedno bolj bogi, k ga bo Iza hecalauser posted image user posted image

o ne ne..je strogo zapovedano...da se kužka samo boža...se ga ne sme vlečt, gist, jahat...pa njegove igrače so njegove...on pa nima dostopa do Izinih in Dašinih...je pa pes itaq najbolj zaljubljen v Matevža...ko on pride pa parket leti ven tolk nori okrog...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.9.2008 21:37:55   
resnično srečna
Misija uspešna...sicer pa če je volja je rezultat...in v slogi je moč...men manjka še dobrih 20 postov do nove zvezdice...ko bom mela pa 3 zvezde me pa lahko operirajo he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.9.2008 21:39:32   
Ketrin

o ne ne..je strogo zapovedano...da se kužka samo boža...se ga ne sme vlečt, gist, jahat...pa njegove igrače so njegove...on pa nima dostopa do Izinih in Dašinih...je pa pes itaq najbolj zaljubljen v Matevža...ko on pride pa parket leti ven tolk nori okrog...

Pravilno... Red mora bit pa tud če je slab pravi moja teta Roziuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.9.2008 21:41:12   
Ketrin

Misija uspešna...sicer pa če je volja je rezultat...in v slogi je moč...men manjka še dobrih 20 postov do nove zvezdice...ko bom mela pa 3 zvezde me pa lahko operirajo he he

Uauuuu, 3 *user posted image user posted image user posted image ... Jaz pa jih bo imela kmalu 4user posted image user posted image user posted image

A si za nocojšnji cilj zastaviva eno dodatno tvojo zvezdico.... Sam se bojim, da naju bodo ostale aprilčice prekleleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.9.2008 21:45:54   
zolika
Srečanje na ŠTAJERSKEM!!!

24.09.2008 ob 11h

Do sedaj zraven:

barby78 ( LIA) NiLe (TIA) SiniskaT (HANA) Ketrin (KAJA) tasyo (LANA) kekec in mojca (TINE) Katka28 (JAKOB&ANŽE) Jo@n (JAKOB) Bela vrtnica resnično srečna (IZA) Novopečena (RENE) Zolika(VID)

ŠE KATERO DODAM????

Če je še katera napisala, da pride, pa je ni na seznamu - ni namerno, sem verjetno spregledala! Tako,da povejte NA GLAS !!!!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.9.2008 21:47:07   
katka28
Cer!

Saj ne morem verjeti, da sem prisla do konca. Pa se to se bo verjetno stran obrnila preden bom jaz post poslala.

Kuzki in otroci: to so fantasticne kombinacije. Nasa Sila je cisto zmesana na Jakoba in Anzeta, najraje ju ima kadar kaj jesta saj zraven sedi in caka ali bo kaj iz njunih ust priletelo ( se iz casov ko smo ogromno polivali in je vedno kaj na tla padlo zanjo), drugace pa ju obravnava kot svoje mladicke ce kaj vriskata ko ju dam na tla mora ona vse prevohat in budno pazi kaj se dogaja.

MOS in Majcek: ce nebi moj imel razgovora za sluzbo bi se z veseljem pridruzili. Daj mi tel. poslji pa se slisiva ko izvem kdaj bo doma ( jaz mam tako 20 min do celja ).

Srecka: le kaj bi mi brez tebe sem se danes toliko presmejala ko sem brala poste, da me je se moj postrani gledal.

Racunalniki: tudi pri nas imava vsak svojega tako, da v vecini primerov lahko tipkam kadar sem na casu ( se pa zgodi, da sem kljub temu kdaj brez, ko moj kaksne cudne zadeve dela ---to je pa ce imas racunalnicarja pri hisi )----kovaceva kobila je vedno bosa tudi pri nas vsake toliko velja

Saj ne vem vec kaj vse se je pisalo.....

Cestitke mamicam, ki jim je sedaj uspelo in pricakujejo otrocicke user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.9.2008 21:47:20   
novopecena
hehehe srečka kar matraj se, sam ko klofaš tukaj poste se ne seštevajo vsi user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.9.2008 21:47:31   
resnično srečna
Urški bom jaz ju3 poslala en sms...po mojem bo tud zraven...

She
Within the measur

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.9.2008 21:48:58   
katka28
Zolika daj se kaksen kazipot poisci, ker meni se se sanja ne kje bi bilo to user posted image jaooo to je pa ce clovek z enim usesom poslusa zemljepis user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.9.2008 21:50:02   
katka28
Urska bo sigurno za sicer pa bi po moje kmalu lahko prisla na net zdaj , ko so doma iz dopusta. 

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
15.9.2008 21:50:03   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

hehehe srečka kar matraj se, sam ko klofaš tukaj poste se ne seštevajo vsi user posted image

aja???...a pol jih moram še kje drugje?...o šmentana muha...k tam so včasih take bedaste teme, da se jaz kar križam kaj ene sprašujejo...

She
Within the measur

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
15.9.2008 21:51:13   
zolika

Cestitke mamicam, ki jim je sedaj uspelo in pricakujejo otrocicke

KDO PRIČAKUJE???? A ŽE KERA NAŠA????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zemljevid pride - naknadno! To bo misija....user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
15.9.2008 21:51:33   
katka28
A danes gremo se na novo stran ali na nove zvezdice user posted image in kje sploh veste koliko postov je za zvezdice ???

Neposredna povezava do sporočila: 3765
15.9.2008 21:52:48   
NiLe
Pa sej to ni res, pa je!!! Srečka in KEtrin sta si zastavili ornk debato in jaz bi jo skoraj prespala user posted image user posted image user posted image ... ne vem, ali polna luna vpliva name ali sem že v letih, ampak danes sem med dojenjem Tie še sama zadrnjohalauser posted image ...  pa sem očitno tako čudno ležala, da sem se zbudila in spomnila na mrzli bandidos v hladilniku user posted image user posted image ... evo in kaj me čaka, dve naklofani strani user posted image user posted image user posted image  

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
15.9.2008 21:53:20   
novopecena
eh ne ne ne sem jest mal že preveč za kompom. sm ga mal zabluzila-ups. ti kar klofaj poste da dosežeš danes zastavljeni cilj-dobiti 3. zvezdicouser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

Neposredna povezava do sporočila: 3767
15.9.2008 21:54:49   
katka28
Ja me je kar strah it spat in jutri odpret rr, ker bom po moje cel dan potrebovala, da preberem vse kar se je dogajalo.

Zolika: medve sva tako hitro rodile, da so nam dolocene stvari usle in nisva z vsem na tekocem.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
15.9.2008 21:55:12   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

A danes gremo se na novo stran ali na nove zvezdice user posted image in kje sploh veste koliko postov je za zvezdice ???

he he za stran nisem sigurna...posti pa po mojem na vsakih 250 na začetku...potem pa na 500???no mogoče se pa motim...nimam pojma...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
15.9.2008 21:55:25   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Sva s Srečko nardili celo štalo, auser posted image user posted image user posted image

Cestitke mamicam, ki jim je sedaj uspelo in pricakujejo otrocicke

KDO PRIČAKUJE???? A ŽE KERA NAŠA????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne da bi vedeliuser posted image Pričakuje Vesnica, ki je lani z nami začela user posted image pot in je žal srček nehal biti tam nekje v 10 tednu če se ne motim....

Pa Pinka1 je imela tudi smolo lani, in je danes rodila punčko Saro....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
15.9.2008 21:57:10   
Ketrin
Jap, zvezdice so na 250, 500, 1000 potem pa ne vem več naprej....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
15.9.2008 21:57:47   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

v bistvu ja...na začetku je imela nick Vesnica...pa je v 12 tednu zarad pregrade imela ss...in je kasneje ni bilo več z nami zato...pa sedaj veselo pričakuje 11.11 fantička...in sva se s Ketrin veselili tega...

She
Within the measur

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
15.9.2008 21:59:34   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Pa sej to ni res, pa je!!! Srečka in KEtrin sta si zastavili ornk debato in jaz bi jo skoraj prespala user posted image user posted image user posted image ...

Ja, ja, živa resnicauser posted image

pa sem očitno tako čudno ležala, da sem se zbudila in spomnila na mrzli bandidos v hladilniku user posted image user posted image

mmmmm, a piješ Ica? Grem še jaz po enega... nazdravje user posted image

... evo in kaj me čaka, dve naklofani strani user posted image user posted image user posted image  

Ja, saj zdaj se počasi vklapljate v debato... dajmo, dajmo, če ne bo spet 1 stran večuser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
15.9.2008 22:00:17   
resnično srečna
he he...kako sva usklajeni...

NiLe..ne ti men leta, k pol bi jaz tud mogla že dreto vlečt...pa je nisem...ker logika sem še vedno starejša...sicer pa ženske katera se naslednja stara med nami???...a imamo kako tehtnico???..Katka????...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3774
15.9.2008 22:01:02   
katka28
Ah jaz mam se cas, da pridem do kasne zvezdice, drugace si jo bom pa kr na comp narisala pa bom vedno mela se kaksno zvezdico user posted image user posted image

Joj babe nasi psicki se je zmesalo ima namisljeno brejost zdle ze 2 ure z igracko po stanovanju hodi in joka, do parjenja pa manjkajo se 3 meseciuser posted image preden bo spet mela svoje mladicke pa se 5 mesecev. Spet bomo morali igracke skrivat....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......