Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:22:06
|
|
|
|
lepa posadka
|
Ketrin - tvoja ideja z ogledom filma sploh ni napačna... A počakamo na čas, ko baby-ji ne bodo od nas odvisni... pa se kdaj tudi brez njih dobimo?!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:22:15
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Mastitis... ja, ne vem od kod se je hotel vzet... sem si celo noč obkladke dajala...sem imela na eni strani čist boleče, rdeče in toečeno???!!! Živeli obkladki. Na dotip še boli...pa sem čist OK ****cionirala že danes. Ja to pa vem kako boli ko . Sama sem se vrocino fasala ampak na sreco sem imela antibiotike doma in tablete priti bolecinam, ker se hoditi nisem mogla tako je bolelo. Pod tusem sem pa tako skoraj cel dan bila pa molila, da ne zmanjka tople vode. Cez dan dva pa sploh nisem vedela, da sem kaj imela.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:22:31
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Ja bo treba pumpico v roke vzet in namesto tvoje lubice naj moz istiska mleko, da bos ti lahko naprej tipkala po testaturi. Po eni strani vam nisem nic faus ( tistim, ki imajo prevec mleka in jih ze vse tisci ), ker vem kako to izgleda. Sem pa zdaj tako srecna ko ne dojim vec saj lahko koncno spet spim na trebuhu he he katka a veš, da moja pumpica sama dela...mam električno...sam bom kar Izo počakala..je pa kolegici se mož res matral pa se kao podojil...sam ga je baje še par dni čeljust bolela...je rekel, da so dojenčki reveži ker se morajo tako matrat... je punca hotla s pumpico pa ni šlo...tamala pa zarad GH ni več tolk pila...ona pa reva je fasala ene 3x mastitis in bla na Hikonsilu...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:23:48
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka O Nile... a naredita še meni eno kopijo...sam filma, prosim :-) No problem, dobiš. Sem ti tako ali tako še dolžna TMNT za sineta
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:23:54
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Ketrin - tvoja ideja z ogledom filma sploh ni napačna... A počakamo na čas, ko baby-ji ne bodo od nas odvisni... pa se kdaj tudi brez njih dobimo?! Seveda.... Sem ravno zadnjič gledala en film, k so imeli piđama parti... pa sem mojmu rekla, da zakaj se to pri nas ni nikoli prijelo.... Vidiš to bi lahko bil začetek partija... potem pa nadaljujemo s pouštr fajtom
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:24:33
|
|
|
|
katka28
|
Jaz sem tudi imela elektricno, ker je moj opazil, da se prevec matram ko sem prisla iz porodnisnice ( ali pa se je navelical skripanja pumpice pa se je samo finega naredil )
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:25:23
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Ketrin - tvoja ideja z ogledom filma sploh ni napačna... A počakamo na čas, ko baby-ji ne bodo od nas odvisni... pa se kdaj tudi brez njih dobimo?! Jeeeeeeeee..jest sem takoj za kak ženski večer...ker to je tolk fajn pa tko pašeee...ker pol se mi zdi, da maš spet ful energije in lažje tipe prenašaš he he...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:25:46
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna je pa kolegici se mož res matral pa se kao podojil...sam ga je baje še par dni čeljust bolela... ta je dobra... da ni moža v službo drug dan, k ga čeljust boli in ne more govort... ja kaj si pa delu... dojil sem se
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:26:17
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Ketrin - tvoja ideja z ogledom filma sploh ni napačna... A počakamo na čas, ko baby-ji ne bodo od nas odvisni... pa se kdaj tudi brez njih dobimo?! Seveda.... Sem ravno zadnjič gledala en film, k so imeli piđama parti... pa sem mojmu rekla, da zakaj se to pri nas ni nikoli prijelo.... Vidiš to bi lahko bil začetek partija... potem pa nadaljujemo s pouštr fajtom Jaz sem za ampak med tednom, da lahko moz otroka pazi. Ce bi tole bral bi mi po moje vzel prenosnika in dobila bi prepoved priblizevanja za nekaj casa. Kako lahko clovek hitro postane odvisen od vas babnce.....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:27:32
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Ketrin - tvoja ideja z ogledom filma sploh ni napačna... A počakamo na čas, ko baby-ji ne bodo od nas odvisni... pa se kdaj tudi brez njih dobimo?! Seveda.... Sem ravno zadnjič gledala en film, k so imeli piđama parti... pa sem mojmu rekla, da zakaj se to pri nas ni nikoli prijelo.... Vidiš to bi lahko bil začetek partija... potem pa nadaljujemo s pouštr fajtom Jaaa, ful kulsko - bi rekla moja Lea Ej, punce, men se zdi, da se nam malo kisa , ampak po drugi strani tolk uživam v naših čvekih in druženjih tako da lahko samo rečem: HB za internet in RR !!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:27:44
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Jaz sem tudi imela elektricno, ker je moj opazil, da se prevec matram ko sem prisla iz porodnisnice ( ali pa se je navelical skripanja pumpice pa se je samo finega naredil ) men jo je kolegica posodila...pa se ji vsake toliko zahvalim...he he ker mi je že parkrat spanje rešila he he... drugače pa jaz spim na trebuhu že skoz...s pomočjo tiste blazine za dojenje...si jo znam tko fajn naštimat...da sem jo hotla celo v nadstandardno sobo vlečt s seboj...he he...pumpico in blazino...brez tega ne obstajam več skor...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:27:50
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Ketrin - tvoja ideja z ogledom filma sploh ni napačna... A počakamo na čas, ko baby-ji ne bodo od nas odvisni... pa se kdaj tudi brez njih dobimo?! Jeeeeeeeee..jest sem takoj za kak ženski večer...ker to je tolk fajn pa tko pašeee...ker pol se mi zdi, da maš spet ful energije in lažje tipe prenašaš he he... Srečka, a da bi mele še več energije.... joj... pol nas bi pa dol iz RR vrgl
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:28:32
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Ja bo treba pumpico v roke vzet in namesto tvoje lubice naj moz istiska mleko, da bos ti lahko naprej tipkala po testaturi. Po eni strani vam nisem nic faus ( tistim, ki imajo prevec mleka in jih ze vse tisci ), ker vem kako to izgleda. Sem pa zdaj tako srecna ko ne dojim vec saj lahko koncno spet spim na trebuhu he he katka a veš, da moja pumpica sama dela...mam električno...sam bom kar Izo počakala..je pa kolegici se mož res matral pa se kao podojil...sam ga je baje še par dni čeljust bolela...je rekel, da so dojenčki reveži ker se morajo tako matrat... je punca hotla s pumpico pa ni šlo...tamala pa zarad GH ni več tolk pila...ona pa reva je fasala ene 3x mastitis in bla na Hikonsilu... Joj zdle sem se pa zjokala od smeha. Sem komaj mojemu razlozila zakaj jokam
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:29:58
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Joj zdle sem se pa zjokala od smeha. Sem komaj mojemu razlozila zakaj jokam Jaz sem tudi zdaj iz spalnice prilezla in ga zbudila da mu povem... njemu nč jasn, jz se pa režim
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:30:29
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Jaz sem tudi imela elektricno, ker je moj opazil, da se prevec matram ko sem prisla iz porodnisnice ( ali pa se je navelical skripanja pumpice pa se je samo finega naredil ) men jo je kolegica posodila...pa se ji vsake toliko zahvalim...he he ker mi je že parkrat spanje rešila he he... drugače pa jaz spim na trebuhu že skoz...s pomočjo tiste blazine za dojenje...si jo znam tko fajn naštimat...da sem jo hotla celo v nadstandardno sobo vlečt s seboj...he he...pumpico in blazino...brez tega ne obstajam več skor... Blazino za dojenje sem tudi jaz imela v porodnisnici se ko sem bila noseca, pa so me sestre zafrkavale, ce mam to nadomestnega moza ko sem jo vedno zajahala . Jaz pa nisem mogla na trebuhu spat me je skos nekaj tiscalo pa zize so mi zacele spuscati, ce sem se jih prevec dotikala...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:31:00
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Ketrin - tvoja ideja z ogledom filma sploh ni napačna... A počakamo na čas, ko baby-ji ne bodo od nas odvisni... pa se kdaj tudi brez njih dobimo?! Seveda.... Sem ravno zadnjič gledala en film, k so imeli piđama parti... pa sem mojmu rekla, da zakaj se to pri nas ni nikoli prijelo.... Vidiš to bi lahko bil začetek partija... potem pa nadaljujemo s pouštr fajtom Jaaa, ful kulsko - bi rekla moja Lea Ej, punce, men se zdi, da se nam malo kisa , ampak po drugi strani tolk uživam v naših čvekih in druženjih tako da lahko samo rečem: HB za internet in RR !!! Zmenjeno.... sem že jaz hotla napisat da se nam danes mal pa si me prehitela
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:31:23
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin tolk uživam v naših čvekih in druženjih tako da lahko samo rečem: HB za internet in RR !!! pod tole se pa jaz podpišem...vsakič, kome kaka frendica vpraša kolk mi je kaj dolgčas doma se samo režim...ker hvala bogu, da so aprila rodile same face in se tko fino zabavamo...pa hvala bogu, da sem mal surfala pa našla RR...ker sem ga čist nenamensko odkrila...noben mi ni povedal...ženske mojega letnika so že zrele...ne delajo takih traparij...jaz sem bila pa vedno mal otročja...sam jaz temu rečem, da otrok v meni še živi ...in upam, da bo še dolgo...ker je lajf potem veliko lepši...predvsem pa veliko bolj živahnih barv...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:32:39
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna pod tole se pa jaz podpišem...vsakič, kome kaka frendica vpraša kolk mi je kaj dolgčas doma se samo režim...ker hvala bogu, da so aprila rodile same face in se tko fino zabavamo...pa hvala bogu, da sem mal surfala pa našla RR...ker sem ga čist nenamensko odkrila...noben mi ni povedal...ženske mojega letnika so že zrele...ne delajo takih traparij...jaz sem bila pa vedno mal otročja...sam jaz temu rečem, da otrok v meni še živi ...in upam, da bo še dolgo...ker je lajf potem veliko lepši...predvsem pa veliko bolj živahnih barv...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:33:10
|
|
|
|
Ketrin
|
Mater Srečka a boš dobila tole 3 zvezdico, da gremo lahko spat
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:33:18
|
|
|
|
katka28
|
Tu pa tudi jaz dodam svoj glas. Bejbike vse ste tako super, da ne vem kaj bi brez vas
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:34:09
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Tu pa tudi jaz dodam svoj glas. Bejbike vse ste tako super, da ne vem kaj bi brez vas No, zdaj bomo počasi iz smeha prešaltale na solze....Res nas luna meče Se pa seveda pridružujem
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:34:10
|
|
|
|
katka28
|
Dajmo srecka se nekaj postov te loci do nove zvezdice
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:34:46
|
|
|
|
Ketrin
|
Go Srečka, Go srečka, Go srečka
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:35:20
|
|
|
|
Ketrin
|
NiLe, tvoj bi mogoče lahko komentiral naš današnji maraton
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:36:00
|
|
|
|
trnuljčica
|
Ej čveke, I am back... Srečka jaz pa tebi zs pišem pa si mislim, da si v bolnici... ti pa tu visiš...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......