|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
15.9.2008 22:36:15   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Mater Srečka a boš dobila tole 3 zvezdico, da gremo lahko spatuser posted image user posted image

zdej se ti itaq ne splača...ker te bo kaja vrgla pokonci...al si danes kako novo zvijačo uporabila in bo spala do jutra...

ker men nekaj ni jasno...dam jo na trebuh...zbudi se na hrbtu...pa najprej sama nekaj meditira...pol pa mal glasna rata kao: ej mat, dej mi že en šluk pa na trebuh me obrni...jaz bi še mal zaspala...in pol jaz naredim kot madam veli...in ona spi naprej...pišuka...smrklja mala...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
15.9.2008 22:37:43   
katka28

No, zdaj bomo počasi iz smeha prešaltale na solze....Res nas luna meče

Ja cisto smo se raznezile user posted image , saj je prav se malo pa bom sla mirno v posteljo ( prej se od smeha jocem zdaj pa se bom od lepih postov ), moj bo res mislil, da me mora v norisnico peljati ali pa da sem spet noseca, ker se kar naprej jocem ....user posted image

, zdaj samo se cakam na sreckino zvezdico...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
15.9.2008 22:38:08   
lepa posadka
Punce - zdej ste pa ve krive, da sem šla spet po deseti uri v napad na hladilnik!!! Pa, ko bi vse skupaj vsaj s pivom zalila... je bil tako mrzel...jaz pa moram sedaj ta dva moja žuljčka čuvat...ne smem nič prevročega, nič premrzlega in nič prepikantnega???!!! No, saj matra me samo tisto ta srednje :-)))

Dost bo. Še obkladek sem pogrela... Glede preprečevanja mastitisov sem že čist zverzirana in ti obkladki me vedno rešijo. HB.

Srečka - jaz pa vem eno podobno štorijo, k sta dva razlagala, da ona nima dost mleka, oz. da se dete ne redi dovolj... pa jima je potem vmes ušlo, da ati vse spije???!!! Meni je pa to fejst mim... In, ko dojim, mi je to nekaj najlepšega... ko pa se midva ljubkujeva, pa sploh ne pomislim, da še kdo drug ''uporablja'' moja prsa...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
15.9.2008 22:38:39   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ej čveke, I am back...user posted image
Srečka jaz pa tebi zs pišem pa si mislim, da si v bolnici... ti pa tu visiš...user posted image

jah vidiš trnuljčica...jaz pakirala za bolnico...sam kaj ko je teta s Krvavca prišla na obisk...so rekli, da pol pa ni šans...k ne bodo vedl od kod šprica...al so me oni zaklal al še krvave dolgove od Eve plačujem, k je hotla na obroke greh poravnat...jao...jaz hčerki gotov ne bi dala ime Eva...k jo vsak mesec kolnem...

wb Trnuljčica...

She
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
15.9.2008 22:39:40   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Mater Srečka a boš dobila tole 3 zvezdico, da gremo lahko spatuser posted image user posted image

zdej se ti itaq ne splača...ker te bo kaja vrgla pokonci...al si danes kako novo zvijačo uporabila in bo spala do jutra...

Na žalost nimam zvijače... ona uno ta najdaljšo rudno odspi od osmih do polnoči.... in namesto da bi jaz takrat spala....aha.... se raje z vami sproščamuser posted image user posted image

Mi je pa ena mamica 8 mesečnice zadnjič rekla, da se je mala en teden tko zbujala, pol jo je imela pa dovolj in ji je kr svečko proti bolečinam dala, da se bo mami lahko naspala....user posted image user posted image user posted image user posted image No, te zvijače ne bom uporabila...pa tud če ko zombi okol hodmuser posted image user posted image

ker men nekaj ni jasno...dam jo na trebuh...zbudi se na hrbtu...pa najprej sama nekaj meditira...pol pa mal glasna rata kao: ej mat, dej mi že en šluk pa na trebuh me obrni...jaz bi še mal zaspala...in pol jaz naredim kot madam veli...in ona spi naprej...pišuka...smrklja mala...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
15.9.2008 22:41:13   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

jah vidiš trnuljčica...jaz pakirala za bolnico...sam kaj ko je teta s Krvavca prišla na obisk...so rekli, da pol pa ni šans...k ne bodo vedl od kod šprica...al so me oni zaklal al še krvave dolgove od Eve plačujem, k je hotla na obroke greh poravnat...jao...jaz hčerki gotov ne bi dala ime Eva...k jo vsak mesec kolnem...

wb Trnuljčica...

user posted image user posted image user posted image user posted image pa srecka od kot jih ti jemljesuser posted image user posted image

Jaz sem jo pa zdaj za spremembo bla vesela, ker je ze dolgo nisem imela ampak nebi bila nic jezna ce je spet nekaj casa nebi bilo

Neposredna povezava do sporočila: 3831
15.9.2008 22:41:14   
NiLe

NiLe, tvoj bi mogoče lahko komentiral naš današnji maratonuser posted image user posted image user posted image

Aha, če verjameš user posted image user posted image user posted image ... namreč on lepo dremucka na kavču in vsakič, ko se zasmejem, ga predramim in se sam križa ... zdele si nabira energijo, pol bo pa spet do 2h zjutri bedel ...

Dejmooooo, Srečka .... 3 zvedice te čakajo user posted image ...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
15.9.2008 22:41:14   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

zdaj samo se cakam na sreckino zvezdico...

jah to je motivacija za danes...za jutri pa naloga da do 200tke pridemo...strani se razume he he...in potem svizec zavije čokolado...ja ja

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
15.9.2008 22:42:06   
lepa posadka
Čist ste zmešane!!! Sam en post napišem, pa spet nova stran. Pa Majček... ko bi ona vedla :))))))

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
15.9.2008 22:42:45   
katka28
Ce bomo imele takle tempo pa ni vrag da jutri ne pridemo do 200-ke.

Neposredna povezava do sporočila: 3835
15.9.2008 22:43:34   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

In, ko dojim, mi je to nekaj najlepšega...

ej jest ne štekam ljudi, kako v dojenju lahko vidijo kaj seksualnega...

Američani so eni materi vzeli otroka, ki je imel 2 leti in pol in se je še dojil...so mamici rekli, da je to spolno izkoriščanje...bljekkkkkkkk

She
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
15.9.2008 22:43:56   
Ketrin
Joj, Posadka ta je pa res mim..... mislim.... si sploh ne predstavljam, da bi moj mož spil mleko od Kaje.... svašta...res 100 ljudi 100 čudi....

Ja jutri pa do 200... sej če bo Majček priklopljena bo to hitrouser posted image user posted image

Joj, kaj si morjo tile naši možeki res mislitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3837
15.9.2008 22:45:10   
resnično srečna
Pa Majček... ko bi ona vedla :))))))

pojedla se bo...he he...revanš bo udarla po mojem...monolog vseh monologov he he...jaoooo Majček zakaj nisi šla v office...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3838
15.9.2008 22:45:19   
katka28
Posadka: danes je res nekaj v zraku, da mamo maraton

Bom jaz nekaj receptov gor dala pa malo pametovala o GH bo sigurno cela starn sla samo za to, pol pa se en nocni maraton vzgemo pa smo tam.

Majcek: ne biti jezna ampak tako je naneslo, da klofamo in klofamo....

Se dobro, da smo vsaka na svojem koncu, ker si ne predstavljam, da bi vse zivele v radiju 30km, ali pa v istem bloku user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
15.9.2008 22:46:30   
Ketrin
Katka jaz sem s Srečko v radiju 5 kmuser posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
15.9.2008 22:47:12   
lepa posadka
Srečka - jaz ti sicer privoščim tretjo zvezdico... sam ti je pa ne bom danes več pomagala ustvarjat. Sem prišla sicer čist utrujena pred kompjuter... sedaj sem sita in kar nekako bolj ''živahna''...pa me vseeno postelja vabi. Kot je rekla Ketrin... ravno bom notri zlezla, pa bo že prv runda za dojenje :-)))

Lahko noč vse priklopljene in odklopljene!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
15.9.2008 22:47:15   
NiLe

Čist ste zmešane!!! Sam en post napišem, pa spet nova stran. Pa Majček... ko bi ona vedla :))))))

Ja, Majček bo jutri cel dan klofala poste, da bo not prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3842
15.9.2008 22:47:30   
Ketrin
O, mater moj že drnjoha... Tele noči so res hecne... Najprej Kaja, potem pridem v spalnico in možek smrči, ga ruknem, da dokler se namestim in zaspim spet Kaja.... Ah, jauser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
15.9.2008 22:48:32   
Ketrin
Posadka, to si pa tko lepo napisala....user posted image user posted image

Lahko noč tudi tebi

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
15.9.2008 22:49:18   
lepa posadka
Sam še tole... a je možno, da ste (smo) ta večer 6 strani naklofale???!!!!!
Bejžte spat.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
15.9.2008 22:49:20   
Ketrin

Kot je rekla Ketrin... ravno bom notri zlezla, pa bo že prv runda za dojenje :-))

Pa se bova spomnili ena na drugo, neuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3846
15.9.2008 22:50:09   
Ketrin
Posadka možno... možno...user posted image user posted image

Sam ne vem kaj Srečka zdej zabušava s tole zvezdico... Da jih ne bom jaz prej ustvarilauser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
15.9.2008 22:50:31   
katka28
Jaz se pocakam na sreckine tri poste in tudi sama grem v mizule. Sicer na sreco lahko spim do 7, ker mi se ne zbujamo cez noc ( HB trkam ko blesava na les, da se kaj ne obrne).

Srecka je si, klofaj, klofaj

Ketrin: kako lepo se lahko veckrat vidita in kaksno receta...jaz pa sem tu bogu za hrbtom doma user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
15.9.2008 22:51:41   
resnično srečna

Lahko noč vse priklopljene in odklopljene!

he he...tole bi bil pa lahko naš moto...priklopljeni otročki na prsi...in odklopljene mame, ki klofajo poste pol noči he he...ampak a veste kaj...men se zdi, da tale čvek prav dobro vpliva na produkcijo mleka pri men he he...je dekolte skor pod brado...mi podbratke lifta....mam facelifting he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3849
15.9.2008 22:52:15   
katka28
Ketrin: bomo pa na tvojo zvezdico cakale.Ampak mislim, da me bo moj prej nesel v posteljo kot bi to izvedle.

Srecka kje si se zdaj zgubila, da nam ne bos za compom zaspala.

Posadka: mirno noc

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......