Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:36:15
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Mater Srečka a boš dobila tole 3 zvezdico, da gremo lahko spat zdej se ti itaq ne splača...ker te bo kaja vrgla pokonci...al si danes kako novo zvijačo uporabila in bo spala do jutra... ker men nekaj ni jasno...dam jo na trebuh...zbudi se na hrbtu...pa najprej sama nekaj meditira...pol pa mal glasna rata kao: ej mat, dej mi že en šluk pa na trebuh me obrni...jaz bi še mal zaspala...in pol jaz naredim kot madam veli...in ona spi naprej...pišuka...smrklja mala...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:37:43
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin No, zdaj bomo počasi iz smeha prešaltale na solze....Res nas luna meče Ja cisto smo se raznezile , saj je prav se malo pa bom sla mirno v posteljo ( prej se od smeha jocem zdaj pa se bom od lepih postov ), moj bo res mislil, da me mora v norisnico peljati ali pa da sem spet noseca, ker se kar naprej jocem .... , zdaj samo se cakam na sreckino zvezdico...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:38:08
|
|
|
|
lepa posadka
|
Punce - zdej ste pa ve krive, da sem šla spet po deseti uri v napad na hladilnik!!! Pa, ko bi vse skupaj vsaj s pivom zalila... je bil tako mrzel...jaz pa moram sedaj ta dva moja žuljčka čuvat...ne smem nič prevročega, nič premrzlega in nič prepikantnega???!!! No, saj matra me samo tisto ta srednje :-))) Dost bo. Še obkladek sem pogrela... Glede preprečevanja mastitisov sem že čist zverzirana in ti obkladki me vedno rešijo. HB. Srečka - jaz pa vem eno podobno štorijo, k sta dva razlagala, da ona nima dost mleka, oz. da se dete ne redi dovolj... pa jima je potem vmes ušlo, da ati vse spije???!!! Meni je pa to fejst mim... In, ko dojim, mi je to nekaj najlepšega... ko pa se midva ljubkujeva, pa sploh ne pomislim, da še kdo drug ''uporablja'' moja prsa...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:38:39
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Ej čveke, I am back... Srečka jaz pa tebi zs pišem pa si mislim, da si v bolnici... ti pa tu visiš... jah vidiš trnuljčica...jaz pakirala za bolnico...sam kaj ko je teta s Krvavca prišla na obisk...so rekli, da pol pa ni šans...k ne bodo vedl od kod šprica...al so me oni zaklal al še krvave dolgove od Eve plačujem, k je hotla na obroke greh poravnat...jao...jaz hčerki gotov ne bi dala ime Eva...k jo vsak mesec kolnem... wb Trnuljčica...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:39:40
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Mater Srečka a boš dobila tole 3 zvezdico, da gremo lahko spat zdej se ti itaq ne splača...ker te bo kaja vrgla pokonci...al si danes kako novo zvijačo uporabila in bo spala do jutra... Na žalost nimam zvijače... ona uno ta najdaljšo rudno odspi od osmih do polnoči.... in namesto da bi jaz takrat spala....aha.... se raje z vami sproščam Mi je pa ena mamica 8 mesečnice zadnjič rekla, da se je mala en teden tko zbujala, pol jo je imela pa dovolj in ji je kr svečko proti bolečinam dala, da se bo mami lahko naspala.... No, te zvijače ne bom uporabila...pa tud če ko zombi okol hodm ker men nekaj ni jasno...dam jo na trebuh...zbudi se na hrbtu...pa najprej sama nekaj meditira...pol pa mal glasna rata kao: ej mat, dej mi že en šluk pa na trebuh me obrni...jaz bi še mal zaspala...in pol jaz naredim kot madam veli...in ona spi naprej...pišuka...smrklja mala...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:41:13
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna jah vidiš trnuljčica...jaz pakirala za bolnico...sam kaj ko je teta s Krvavca prišla na obisk...so rekli, da pol pa ni šans...k ne bodo vedl od kod šprica...al so me oni zaklal al še krvave dolgove od Eve plačujem, k je hotla na obroke greh poravnat...jao...jaz hčerki gotov ne bi dala ime Eva...k jo vsak mesec kolnem... wb Trnuljčica... pa srecka od kot jih ti jemljes Jaz sem jo pa zdaj za spremembo bla vesela, ker je ze dolgo nisem imela ampak nebi bila nic jezna ce je spet nekaj casa nebi bilo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:41:14
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin NiLe, tvoj bi mogoče lahko komentiral naš današnji maraton Aha, če verjameš ... namreč on lepo dremucka na kavču in vsakič, ko se zasmejem, ga predramim in se sam križa ... zdele si nabira energijo, pol bo pa spet do 2h zjutri bedel ... Dejmooooo, Srečka .... 3 zvedice te čakajo ...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:41:14
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 zdaj samo se cakam na sreckino zvezdico... jah to je motivacija za danes...za jutri pa naloga da do 200tke pridemo...strani se razume he he...in potem svizec zavije čokolado...ja ja
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:42:06
|
|
|
|
lepa posadka
|
Čist ste zmešane!!! Sam en post napišem, pa spet nova stran. Pa Majček... ko bi ona vedla :))))))
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:42:45
|
|
|
|
katka28
|
Ce bomo imele takle tempo pa ni vrag da jutri ne pridemo do 200-ke.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:43:34
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka In, ko dojim, mi je to nekaj najlepšega... ej jest ne štekam ljudi, kako v dojenju lahko vidijo kaj seksualnega... Američani so eni materi vzeli otroka, ki je imel 2 leti in pol in se je še dojil...so mamici rekli, da je to spolno izkoriščanje...bljekkkkkkkk
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:43:56
|
|
|
|
Ketrin
|
Joj, Posadka ta je pa res mim..... mislim.... si sploh ne predstavljam, da bi moj mož spil mleko od Kaje.... svašta...res 100 ljudi 100 čudi.... Ja jutri pa do 200... sej če bo Majček priklopljena bo to hitro Joj, kaj si morjo tile naši možeki res misliti
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:45:10
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Pa Majček... ko bi ona vedla :)))))) pojedla se bo...he he...revanš bo udarla po mojem...monolog vseh monologov he he...jaoooo Majček zakaj nisi šla v office...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:45:19
|
|
|
|
katka28
|
Posadka: danes je res nekaj v zraku, da mamo maraton Bom jaz nekaj receptov gor dala pa malo pametovala o GH bo sigurno cela starn sla samo za to, pol pa se en nocni maraton vzgemo pa smo tam. Majcek: ne biti jezna ampak tako je naneslo, da klofamo in klofamo.... Se dobro, da smo vsaka na svojem koncu, ker si ne predstavljam, da bi vse zivele v radiju 30km, ali pa v istem bloku
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:46:30
|
|
|
|
Ketrin
|
Katka jaz sem s Srečko v radiju 5 km
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:47:12
|
|
|
|
lepa posadka
|
Srečka - jaz ti sicer privoščim tretjo zvezdico... sam ti je pa ne bom danes več pomagala ustvarjat. Sem prišla sicer čist utrujena pred kompjuter... sedaj sem sita in kar nekako bolj ''živahna''...pa me vseeno postelja vabi. Kot je rekla Ketrin... ravno bom notri zlezla, pa bo že prv runda za dojenje :-))) Lahko noč vse priklopljene in odklopljene!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:47:15
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Čist ste zmešane!!! Sam en post napišem, pa spet nova stran. Pa Majček... ko bi ona vedla :)))))) Ja, Majček bo jutri cel dan klofala poste, da bo not prišla
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:47:30
|
|
|
|
Ketrin
|
O, mater moj že drnjoha... Tele noči so res hecne... Najprej Kaja, potem pridem v spalnico in možek smrči, ga ruknem, da dokler se namestim in zaspim spet Kaja.... Ah, ja
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:48:32
|
|
|
|
Ketrin
|
Posadka, to si pa tko lepo napisala.... Lahko noč tudi tebi
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:49:18
|
|
|
|
lepa posadka
|
Sam še tole... a je možno, da ste (smo) ta večer 6 strani naklofale???!!!!! Bejžte spat.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:49:20
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Kot je rekla Ketrin... ravno bom notri zlezla, pa bo že prv runda za dojenje :-)) Pa se bova spomnili ena na drugo, ne
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:50:09
|
|
|
|
Ketrin
|
Posadka možno... možno... Sam ne vem kaj Srečka zdej zabušava s tole zvezdico... Da jih ne bom jaz prej ustvarila
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:50:31
|
|
|
|
katka28
|
Jaz se pocakam na sreckine tri poste in tudi sama grem v mizule. Sicer na sreco lahko spim do 7, ker mi se ne zbujamo cez noc ( HB trkam ko blesava na les, da se kaj ne obrne). Srecka je si, klofaj, klofaj Ketrin: kako lepo se lahko veckrat vidita in kaksno receta...jaz pa sem tu bogu za hrbtom doma
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:51:41
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Lahko noč vse priklopljene in odklopljene! he he...tole bi bil pa lahko naš moto...priklopljeni otročki na prsi...in odklopljene mame, ki klofajo poste pol noči he he...ampak a veste kaj...men se zdi, da tale čvek prav dobro vpliva na produkcijo mleka pri men he he...je dekolte skor pod brado...mi podbratke lifta....mam facelifting he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 15.9.2008 22:52:15
|
|
|
|
katka28
|
Ketrin: bomo pa na tvojo zvezdico cakale.Ampak mislim, da me bo moj prej nesel v posteljo kot bi to izvedle. Srecka kje si se zdaj zgubila, da nam ne bos za compom zaspala. Posadka: mirno noc
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......