|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
15.9.2008 8:51:42   
Anonimen
Dobro jutro še od mene.Ja,res je,da vas velikokrat berem,tud kakšen nasvet in izkušnjo uporabim.Priznat pa moram,da me je skor kap,ko sem zagledala pozitiven test,mož je bil sicer proti(nažalost),ampak jaz sem takoj vedela,da ne bom šla delat splava.Mam preveč rada otroke.No po temeljitem pogovoru se je pa strinjal z menoj.Sej ga razumem,da ga je strah,sej je mene tud,prej 8 let ni bilo nič,zdej bosta pa v enem letu dva.Tud sama upam,da bo vse O.K.čeprav je še zelo zgodaj,ampak ker ni bilo dvakrat skor nobenih problemov upam da jih tudi zdej ne bo.Nežo sem rodila junija,en rok sem imela konec maja,za drugo leto pa upam,da bo res konec maja,ker imam takrat sama rojstni dan in bi bila dojenčka takrat zelo vesela.user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.9.2008 8:53:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Midva s princem sva že oddelala jutranji sprehod, ker sva spremila malo piko v vrtec - je bil prvič v kenguruju in mu je bilo všeč user posted image  Grem zdaj skuhat tisti čaj user posted image

špelin@: kaj oblečeš svojemu Gregorju za v kingurujčka? Moja Anja tudi že od 3 meseca kraljuje v kingurujčku zdaj pa sploh ne vem koliko naj jo oblečem, ker mene zebe kot cuckauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala danes zjutraj malemu kar čez oblačila za notri (ker je danes tudi notri kar mraz ima body brez rokavov + body z dolgimi rokavi + bombažne žabice + copatke) ene hlače in podložen puloverček ter kapo.

ok, hvala potem z mano ni nič narobe, ker moj mi teži da jo preveč oblačimuser posted image

Pri osmih stopinjah (kolikor jih je pri nas) ni nič preveč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.9.2008 8:59:24   
kodrana
naša je oblečena v bodiju z dolgimi rokavi, pa pajacek čez in štunfike. pa tud ni vroče pri nas. jo ap en smem več oblačit od sebe, ker takoj zašvica.

žanka iskrene čestitke za nosečnost. boš videla, vse se bo lepo izteklo. navijamo zate.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.9.2008 8:59:57   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Dobro jutro še od mene.Ja,res je,da vas velikokrat berem,tud kakšen nasvet in izkušnjo uporabim.Priznat pa moram,da me je skor kap,ko sem zagledala pozitiven test,mož je bil sicer proti(nažalost),ampak jaz sem takoj vedela,da ne bom šla delat splava.Mam preveč rada otroke.No po temeljitem pogovoru se je pa strinjal z menoj.Sej ga razumem,da ga je strah,sej je mene tud,prej 8 let ni bilo nič,zdej bosta pa v enem letu dva.Tud sama upam,da bo vse O.K.čeprav je še zelo zgodaj,ampak ker ni bilo dvakrat skor nobenih problemov upam da jih tudi zdej ne bo.Nežo sem rodila junija,en rok sem imela konec maja,za drugo leto pa upam,da bo res konec maja,ker imam takrat sama rojstni dan in bi bila dojenčka takrat zelo vesela.user posted image

iskrene čestitke in super, da sta se z možem sporazumelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.9.2008 9:01:34   
špelin@

Verjamem, da je bil pozitiven test šok, sama si raje sploh ne zamišljam... Ampak zdaj stiskam pestke za vašo novo malo pikico, ki raste pod tvojim srčkom user posted image user posted image user posted image  Bo imela Neža čisto zares družbo vrstnika oz. vrstnice user posted image  Pazi nase!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.9.2008 9:04:02   
Anonimen

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

mene bi kar kap če bi že zdaj zanosila, še od Anje se nisem še čisto opomogla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
15.9.2008 9:05:34   
špelin@
kasso, saj si me ti vprašala, če mislimo imeti še kakšnega člana, ker smo ogledovali kombi, če se ne motim? Ne, zaenkrat res ne user posted image  Ampak problem je, ker dostikrat gremo kam skupaj z mojo mami, občasno tudi s taščo in moramo vedno z 2 avtoma, kar je zelo moteče user posted image  Pa še psa zdaj komaj stlačimo k nogam v avtu, ko nas je 5 user posted image  Med enoprostorcem in kombijem pa cenovno sploh ni razlike, poleg tega sta dodatna 2 sedeža pri "sedemzicarju" bolj "provizoriš" in samo za otroke, ne za 80-kilsko osebo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.9.2008 9:06:37   
Anonimen
Pri nas doma imamo itak toplo, ker že na veliko kuriva, pa tudi če je v vozeku (kar je nikoooliuser posted image ) ni panike jo lahko z dekico pokrijem, samo v kingurujčku pa je čisto mrazu izpostavljenauser posted image . Bo treba čim prej v nakup.

Moja Anja je čisto nora na glas Svetlane Makarovič, je kar blažena ko ji prižgem CD z njenimi pesmicamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.9.2008 9:22:45   
katy82
Jutro mačkice jst bi kr čaj k je tak mraz

Žanka tole pa je bil presenečenje,spoštujem te k nisi šla delat splava.Jst zase mislm da ga tud ne bi šla samo kako bi pa reagirala če bi bla res v taki situaciji pa ne vemuser posted image user posted image za čim bolj mirno nosečnost pa da bi mož tudi tega otročka sprejel,drugače maš pa tudi nas tuki,če boš kdaj rabla vzpodbudne besede in tolažbo

Oblačenje,mi mamo že noter 19 stopinj pa tast še kr ne misli kurt nama je pa električni radiator kupu,da ga vštekava in na hitr segrejeva prostor pa kar prav pride

Naty kako ste preživeli današnjo noč?

Edinaos ja tebe je pa lepo vidt po dolgem času,vidm da je mala še vedno zahtevna dj povej kako zdržiš.A za sebe maš sploh kej cajta?

Sesil no sam da ste užival na morju saj naša ga je ponoč tud sračkala zdej je pa v redu

Kodrana ja to je moja prva menza,saj dons je sam še izcedek tko da mislm,da se počas poslavlja.

**** se ti kr fovš k mate tko vroče jst bi se tud rada še mal pregrela preden pride zima.

Kasso bogica moja a se bo ta mravlinčenje kdaj nehal pa ta bolečina a bo to vedno prisotno ob zagonih bolezni je pa še huje?Špelina in Kasso dostikrat mislim  na vaju in vama pošiljam samo pozitivno energijo,držte se punce mojeuser posted image user posted image

Estrella kaj pomeni postrgavček a to je zadnji v familiji?

Jana probaj aptamil comfort 2 nam ful pomaga.
user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.9.2008 9:33:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Edinaos ja tebe je pa lepo vidt po dolgem času,vidm da je mala še vedno zahtevna dj povej kako zdržiš.A za sebe maš sploh kej cajta?

o katy smo se že navadili, pač malo spimo in se veliko igramo, bomo že pregurali.
mala je prava navihanka, a ji nimam kej zamerit, saj to ima po mamiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.9.2008 9:34:17   
Estrella*
Estrella kaj pomeni postrgavček a to je zadnji v familiji?

Ja točno tako, ko je lonec prazen postrgaš še zadnje ostankeuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.9.2008 9:35:04   
kodrana
punce dejte mi povedat. mi bomo mleko menali in sem kupila aptamil1 v milerju. a sem ga slučajno posračkala? bi mogla že kako dvojkico vzrt?

katy super, da je menze konc.

a ste že vse mele uz kolkov. pr nas ne prideš na napotnco prej, kot neklje 4-6mesecev na vrsto. tko da jo bom jst kar dans samoplačniško naročila. pa bo šlo 35e.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.9.2008 10:01:00   
kasso
edinaos, ja Varja je še vedno večinoma na joški user posted image ampak se izboljšuje, ker zdaj pa ji je okolica že zanimiva. Danes je prvič vzdržala 45 minut v gugalniku, gledala vrtiljak, skozi okno drevje - zelo zanimivo ko burja piha in malo TV (Baby tv je zakon)user posted image
mraz pa je fulll ja, prav jesensko...pa saj če ne bi bilo burje, bi bilo ok, ampak tako pa brrrr....

No, zdaj je spala točno eno urco, pa sem mislila, da bom kaj naredila, pa nisem nič, ker sem imela sosedo na kavi, pa še s taščo enih 15 minut na telefonu....nič, jo moram it iskat v spalnico, ker je alarm!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.9.2008 10:08:31   
kasso
žanka, čestitam... midva z bratom sva tudi 11 mesecev razlike, tako da je bilo za mamo kar presenečenje...potem pa pestrouser posted image ....za otroke pa je super, ker skupaj odraščajo.

katy, na mravljinčenje se kar navadiš, pa na bolečine tudi...samo, da niso prehude..... Ampak mislim, da bo to čez kak mesec bolje, še posebno, ko bom začela jemat zdravilo po končanem dojenju. Saj drugače pa se nič ne vidi, da bi mi kaj falilo, pa upam, da tako ostane še dolgo, da bom normalno funkcionirala. Le delo moram najti drugo, ker to kar delam zdaj, ne bom mogla več......

< Sporočilo je popravil kasso -- 15.9.2008 10:17:21 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.9.2008 10:11:07   
hijenca
Dobro jutro!

Brrrr pri nas je veliki uš. Ne morem verjet, da je zunaj 10 stopinj, pa še dežek gre in zopet ne morema z Vidkom ven. Že od petka nisma ven prišla. Trenutno si grejema s sušilcem, HB da imama veliko cotik za posušit user posted image user posted image , o električnem računu bom razmišljala ko bo poračun prišel.  Mislim, da sma končno drisko premagala , ker kakama 2-3 x na dan, pa ni več tekoče user posted image user posted image user posted image . Ga pa Videk lomi ponoči in je sedaj vsako noč ali ob 2 ali ob 4 pokoncu.

Kako oblečete vaše čmrleke, ko ste noter? Moj ima malo debelejše zokenčke, bombažno trenerko, body z dolgimi rokavi in eno majčko za povrh. Ker imamo malo stanovanje nama je sušilec že pogrel na 23 °C, potem pa bomo zakurili, ker zeblo pa naju ne bo.

Danes rabi veliki pozornosti in že protestira, mama pa še niti uspela kavice spit, za jest še tudi ni imela časa.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.9.2008 10:25:58   
Anonimen
Dobro jutro!
Se pa prov vidi, da je grdo vreme,vas je več tukaj gor. Ste tok naklofale, da več ne vem kaj komentirat.
user posted image user posted image user posted image  Estrella a ti pa mislš da nam je net zmrznil user posted image user posted image user posted image . Ja sej ne bi blo čudnouser posted image .

Mi smo pa kamin prvič zakurili, je prov fajn, sam da ne bom pozabila drv gor dajat k zakurt pa pol ne vem če bi znalauser posted image  Mam tamalo oblečeno čist normaln body pa žabce, ker sm ful zahajcala. Je blo pa ponoč ful mraz pa se je skoz neki zbujala,je mela spet nosek zabasan, tko da sm zdele še ful zaspana. Sm jo ob petih kr k seb vzela ( prvič), da sva se skupi grele.

Žanka čestitam za nosečnost user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image  da bo potekala čim bolj mirno.
Tilči user posted image user posted image  za krst. Luštne fotke user posted image
Kodrana do 6 meseca maš lahko enko, ga nisi nč posračkala.

Naša tud zeleno kaka, pa dons je blo tko pocast k plastelin.A je to kej narobe?
Jest pa čakam taščo, da pride Gajo pomerkat, da grem jest mal v trgovino, je čist prazen hladilnik. Jo bom kr doma pustila k je mal prehlajena.

Jest sm se tud že spraševala kje je Tana, pa Mya mi je tud že neki dolg časa na dopustuuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
15.9.2008 10:39:06   
jana81

Jana: Anja sprašuje, kdaj boš Nejčka pripeljala??

takoj ko bo malo lepše vreme , da vsaj ne bi deževalo. včeri ko sva šla ven sem ga oblekla v dvojne dolge rokave in jaknco čez, pa še z dekico sem ga pokrila, morem kupit še štumfke.

Nejc bi zraven klofu po tipkovnici, pa to ne gre. ga morem odložit in pridem nazaj ko zaspi, če bo kaj iz tega, ker se je ravn zbudu z mano vred.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
15.9.2008 10:43:09   
katy82
Mačkice jst sem pa mojo kr v žabice oblekla pa v body in bombažno trenirkico a je to preveč ne vem kako jo bom pozimi oblačla sam kaj k je pa mrzla.user posted image  

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
15.9.2008 10:51:29   
aurora28
Žanka iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image , priznam jaz bi bila v izredni dilemi, če bi zanosila takoj po porodu, najverjetneje se pa ne bi mogla odločiti za splav. Zaradi preventive sem se odločila in šla po mireno.

Naš fičfirič sploh ne zna piti iz flaše, any advice??? Sem kupila novo Tomme Tippe flaško pa ne zna user posted image , mu je sicer bolj zanimiva kot aventova, ampak vseeno ne zna zagrabiti cuclja, on se kar špila.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
15.9.2008 10:53:43   
kasso
ja, jaz tudi danes še ugotavljam, kako jo naj oblečem, da ne bi bila mrzla user posted image ...počasi se tudi nam ohlaja dnevna (zdaj imamo 21 stopinj), ker nismo še nič kurli. Zjutraj sem ji dala bodi s kratkimi rokavčki in en bombažen pajac čez.....pa so nogice mrzle, tako, da sem ji obula copatke...ko bomo pa šle ven, pa ne vem....še kakšno primerno kapico moram najti user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
15.9.2008 10:58:47   
jana81
mi imamo v spalnici 19 stopinj (kurimo še ne ), v spalnici pa 20-21, tak da sem ga oblekla v bodi z dolgimi rokavi in pajac na nogice in naramnice čez, pa ravn razmišljam če bi mu dala copatke gor in še ene dolge al pa kratke rokave čez, drgač zadi na zatilju je topu sam rokice ma mrzle, pa neki je začel kihat.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
15.9.2008 11:05:16   
jana81
aurora o temle stolčku sem ti danes govorila po telefonu.

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
15.9.2008 11:10:54   
kodrana
jana iii kuk sta lepa. zakaj ej pa stolček dober? preden sam začne sedet?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
15.9.2008 11:14:28   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

aurora o temle stolčku sem ti danes govorila po telefonu.

user posted image

pa se obnese ta stolček? Od kdaj pa je primeren?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
15.9.2008 11:17:20   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Brrrr pri nas je veliki uš. Ne morem verjet, da je zunaj 10 stopinj, pa še dežek gre in zopet ne morema z Vidkom ven. Že od petka nisma ven prišla. Trenutno si grejema s sušilcem, HB da imama veliko cotik za posušit user posted image user posted image , o električnem računu bom razmišljala ko bo poračun prišel.
Mi se tudi danes s sušilcem grejemouser posted image
Mislim, da sma končno drisko premagala , ker kakama 2-3 x na dan, pa ni več tekoče user posted image user posted image user posted image . Ga pa Videk lomi ponoči in je sedaj vsako noč ali ob 2 ali ob 4 pokoncu.
user posted image user posted image user posted image , da sta premagala drisko
Kako oblečete vaše čmrleke, ko ste noter? Moj ima malo debelejše zokenčke, bombažno trenerko, body z dolgimi rokavi in eno majčko za povrh. Ker imamo malo stanovanje nama je sušilec že pogrel na 23 °C, potem pa bomo zakurili, ker zeblo pa naju ne bo.
naš ima oblečene dvoje dolge rokave , hlačke, štumfke in copatke.Imam izkušnje od Nejca, da če ga je v nogice zeblo, da se je prehladil

Danes rabi veliki pozornosti in že protestira, mama pa še niti uspela kavice spit, za jest še tudi ni imela časa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.