|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
14.9.2008 21:35:57   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

CatJa, user posted image  za prihajajočega novega nečakca majskega hroščka - koliko je pa star prvi? Mislim, bratov mali bikec oz. bikica user posted image  

1. je star že 8 let. Potem pa moja dva in user posted image  ki prihaja.

Katy82, jaz sem 1. user posted image  dobila v torek. Danes ni več ne duha ne sluha o njej.

Pismo je mrzlo, jaz sem dala kar zimske stvari že prat. Če bodo taka jutra, je glih komaj, da dam Marku žabice gor user posted image  Al pa pač ne bova šla do dveh popoldne ven.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.9.2008 21:37:04   
Estrella*
MAJČICE IN HROŠČKI MIRNO NOČKO VAM ŽELIM!!!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
14.9.2008 21:39:24   
CatJa
Enako user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
14.9.2008 21:44:26   
kodrana
katy hvala.user posted image

meni se je prva menza tud full vlekla in packala. potem se mi je uštimalo. to je tvoja prva M?

nič, zdaj pa grem spančakat. dokler je še mir. zdaj pančka. potem okrog 3h hoče papat, potem pa spi zelo nemirno vse do jutra. očitno jo res tako zelo matrajo zobki.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.9.2008 21:47:48   
hijenca
tilči ja zelena pakunga je, nek bio rižek. Nama se prav lepo razstopi.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.9.2008 21:59:02   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dajte mi povedat glede kakanja. še kateri kaka bolj zeleno? naša ima bolj zeleno blato, pomešano z rjavim. pa bolj mazavo je. ni lepo fornirano. ni pa driska. na pomoččč.

Ja, Varja ima prav zeleno blatouser posted image P mi je rekla, da mogoče zato, ker se mleko prehitro prebaviuser posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.9.2008 22:00:33   
Anonimen
Dober vecer,

malo se vam javljam, da me ne boste cist pozabile. Zal pa nimam casa brat kaj se vam dogaja. Upam da ste vsi zdravi in da ni vmes bilo kakih pretresov.
Pri nas je vcroce za znoret... otroka sta se vedno malo bolana in se vedno se nismo privadili.
V teh dneh enkrat se moramo spraviti k nasi pediatrinji da malce predelamo programe cepljenja in da vidimo kako napredujemo.

Sedaj bom se mal prebrala na hitro.

lp vsem

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.9.2008 22:06:44   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

kasso: a tebi roke ratajo mravljinčaste tudi ponoči ko spiš????

kaj pa vem, spimuser posted image . user posted image ampak, če spim z rokami pod glavo in se zbudim, so vedno mravljinčaste in zjutraj so prsti otrdeli kot da bi bili otečeniuser posted image ...ko jih razmigam, je bolje. Včasih, ko se uležem in umirim šele čutim, kako mi vse mravljinči...drugače niti več ne občutim, ker sem se na to navadila in me ne moti več. Zdaj me motijo le boleče noge, pa občasno roke, prsti user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.9.2008 22:11:27   
kasso
Estrella, jaz sem se danes tudi spomnila na tano7, pa myo...najbrž uživata na dopustuuser posted image

****, lepo, da se javiš in da so otroci bolje. Kmalu boste prišli na stare tire boš videla. Upam tudi, da je mož bolje.

zdaj grem pa v mižule.

lahko noč.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.9.2008 22:30:09   
hijenca
žanka sem ravnokar prebrala na majčicah 2009, da ti lahko ponovno čestitam. Vse lepo v tretji user posted image  ti želim. Zakaj se nikoli ne oglasiš pri naših hroščkih, ker vidim, da nas večkrat bereš.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.9.2008 22:32:51   
sesil
dober večer

da se pohvalim, vse sem za nazaj prebrala.user posted image mi smo nazaj z morja v tej sibiriji....bbrrrr
na morju smo se imeli super, naša pupa je uživala, v vodo jo sicer nisem dala,  sam noči so ble pa bolj pestre kot doma. se je full premetavala in stokala, se zbujala....zdej ko smo doma spali  je vse spet v starih tirih, očitno ji postelja ni ustrezala al kaj jaz vem.

danes je bila pa carta na kubik. samo po rokah je bla. ko smo jo odložila je jokala. potem sem študirala če jo mogoče zebe, ji dala še nogavičke, zavila v dekico, pa nič ni pomagalo. mogoče jo je vsa ta sprememba zdelala, vreme in vožnja. ne vem. ko sva se odločila da jo skopava in dava spat pa se je končno zasmejala, prav blažen občutek po celem dnevu resnosti in jokca.

spet nismo kakali in danes je bil 12 dan, sem ji dala svečko in je blo materjala še pa še. tudi jaz čakam na uvajanje goste hrane, ker ne vem če je lih dobro da tako malo kaka, pol pa še te svečke...jaz sem itak proti vsem farmacevtskim zadevam, če se le da.

zdej grem pa tudi jaz v horizontalo.
nočko

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.9.2008 22:57:42   
hijenca
Vidim, da vse pančate, pa grem tudi jaz.

user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
15.9.2008 7:12:25   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

kasso: a tebi roke ratajo mravljinčaste tudi ponoči ko spiš????

kaj pa vem, spimuser posted image . user posted image ampak, če spim z rokami pod glavo in se zbudim, so vedno mravljinčaste in zjutraj so prsti otrdeli kot da bi bili otečeniuser posted image ...ko jih razmigam, je bolje. Včasih, ko se uležem in umirim šele čutim, kako mi vse mravljinči...drugače niti več ne občutim, ker sem se na to navadila in me ne moti več. Zdaj me motijo le boleče noge, pa občasno roke, prsti user posted image

Men se enako dogaja ponočiuser posted image Noge pa ćez dan. Prej se mi ni, sedaj pa nevem a je to EMŠO, al kaj drugega?
mya vem, da je na dopustu, tana7 pa e vem, sem gledala zadnje njene poste, pa ni nič omenjala.

sesil:user posted image user posted image user posted image WB, ja pr nas je te dni res bolj kot sibirijauser posted image

žanka: čestitke k novi pridobitvi in vso srčo!!user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
15.9.2008 8:17:52   
jana81
dobro jutro vsem...
kuham kavico pa čajček če se kateri zalušta.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Imam pa drug problem..kar na lepem mi je začel bruhat..ko podre kupčka potem še parkrat bruhne...sploh zdej še bolj izrazito ko sem mu že 2-ič dala AM zvečer in zraven žitne kašice... je to kaj narobe ??

Mogoče mu pa AM ne odgovarja? Katero mu pa daješ ? Ker naš je v porodnišnici po Aptamilu prav polival, ko pa sem mu doma dala Novalac in Milumil, pa ni bilo nobenega problema.

aptamil 1, sej mu ga ne bom več dajala, ker danes ponoči se mi je prav smilil tak ga je zvijalao, se je kar naprej prebujal.

catja in aurora jutri imam namen pridet v Velenje, če bosta imeli čas za en kratek čvek.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
15.9.2008 8:25:40   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Ja, jana81, jaz bom res kar čajček, ker je mraaaazzzzzz user posted image

Midva s princem sva že oddelala jutranji sprehod, ker sva spremila malo piko v vrtec - je bil prvič v kenguruju in mu je bilo všeč user posted image  Grem zdaj skuhat tisti čaj user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
15.9.2008 8:33:24   
špelin@
****, pri vas vroče, tu pa zmrzujemo user posted image  Pišuka, sem prejle kopala po omari, da sem puncama dala nekaj bolj toplega za obleč... Pa še dobro, da sem imela za malega en podložen puloverček že opran, drugače mu ne bi imela česa obleč za ven user posted image

CatJa, sami bikci... user posted image  No, tudi mi imamo bikca in bikico, mala pika je pa malo zamudila bike in je rojena v znamenju dvojčkov user posted image

žanka, iskrene čestitke!!! Mirno nosečnost in zdravo štručko ti želim user posted image user posted image user posted image

sesil, user posted image  za uspešen dopust.

kasso, kdaj imaš naslednji pregled pri nevrologu? Jaz se moram naročit, na MR bom pa itak čakala kot norec, ker ni nujno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
15.9.2008 8:35:17   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

jooj kakšen mraz je touser posted image . Za tamalo pa sploh še nimam kupljenih cunijc za tak mraz. Bo treba kar hitro v nakup.

Vidim, da vas večina malčki hecajo ponoči. No pri nas je zgodba enaka. Naša miškica bi se futrala kar na 1 urouser posted image , No včeraj ji je moj možek dal 30 ml od novalaka moja prva žlička in nisem mogla verjeti spala mi je od 21h-3h, potem pa vse do 8huser posted image user posted image user posted image . Bravo za mojega možekauser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa je moja mala že zdaj čvekica na fuuuluser posted image user posted image ona bi se samo pogovarjala in je takoj srečna, ne mara biti sama.

Danes imamo cepeljene ROTAVIRUS. Upam, da bo vse OK.

Jana: Anja sprašuje, kdaj boš Nejčka pripeljala??

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
15.9.2008 8:37:23   
kasso
Dobro jutro!

Estrella
, kaj pa ščitnični hormoni, so v redu? Po porodu se hormonsko ravnovesje rado sesuje in veliko žensk, ki ima probleme s ščitnico ima tudi z mravljinčenjem.

tana7...pa upam da je ni depresija prijelauser posted image ...daj oglasi se kaj!

špelin@, jaz sem danes tudi bila že zunaj s psičko, ampak je mraz brrr......pa še burja pihauser posted image

sesil, super, da ste uživali na morju. Pa držim pestke, da se Aneji čimprej uredi prebava user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
15.9.2008 8:39:29   
Anonimen

Midva s princem sva že oddelala jutranji sprehod, ker sva spremila malo piko v vrtec - je bil prvič v kenguruju in mu je bilo všeč user posted image  Grem zdaj skuhat tisti čaj user posted image

špelin@: kaj oblečeš svojemu Gregorju za v kingurujčka? Moja Anja tudi že od 3 meseca kraljuje v kingurujčku zdaj pa sploh ne vem koliko naj jo oblečem, ker mene zebe kot cuckauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
15.9.2008 8:39:51   
kasso
edinaos, ja tudi pri nas je mrazzz in moram še pobrskat po toplih cunjah, kakšni kapci itd....
user posted image user posted image za spanje, da se tudi ti malo odpočiješ user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
15.9.2008 8:42:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

edinaos, ja tudi pri nas je mrazzz in moram še pobrskat po toplih cunjah, kakšni kapci itd....
user posted image user posted image za spanje, da se tudi ti malo odpočiješ user posted image

jooj kasso verjetno je na vašem koncu še kujši mrazzzzzzuser posted image

ja je bil res že cajt za malo počitkauser posted image

kako mala varja??? še kar non stop na joškiuser posted image user posted image , moja je še bolj nora od kar nastavkov ne uporabljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.9.2008 8:45:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

špelin@: kaj oblečeš svojemu Gregorju za v kingurujčka? Moja Anja tudi že od 3 meseca kraljuje v kingurujčku zdaj pa sploh ne vem koliko naj jo oblečem, ker mene zebe kot cuckauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala danes zjutraj malemu kar čez oblačila za notri (ker je danes tudi notri kar mraz ima body brez rokavov + body z dolgimi rokavi + bombažne žabice + copatke) ene hlače in podložen puloverček ter kapo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.9.2008 8:45:37   
tilči
dobro jutro...
 Kakšen mraz.Se je Tilen kar stiskal pri meni ponočiuser posted image , je user posted image  že kar ljubosumen rataluser posted image
Prej sem Tilnu čez bodi oblekla eno tanko majčko, pa je bil tako mrzel, da sem mu dala en topel puloverček, pa v odejo zavila, sedaj je pa bolj zadovoljenuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.9.2008 8:50:13   
špelin@
Aja, sem pozabila povedat: mojemu user posted image  se je iztekel dopust (kolikor ga je sploh bilo kvalitetnega user posted image , no, vsaj zadnji teden je bil user posted image ), zdaj je konec do januarja 2009... user posted image  Danes je že pred šesto odšel in se bo, če ne bo česa izrednega, vrnil do pol sedmih, jutri pa imajo eno dodatno delo in bo prišel domov šele po deveti zvečer... Sem se kar razvadila, ko je bil doma user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.9.2008 8:50:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jaz sem dala danes zjutraj malemu kar čez oblačila za notri (ker je danes tudi notri kar mraz ima body brez rokavov + body z dolgimi rokavi + bombažne žabice + copatke) ene hlače in podložen puloverček ter kapo.

ok, hvala potem z mano ni nič narobe, ker moj mi teži da jo preveč oblačimuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.