|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
14.9.2008 20:33:47   
vaney
sunny, hvala tudi v Anžetovem imenuuser posted image

alfabeta, upam, da je res samo zobekuser posted image

Anže se je do zdaj že 4x zbudil v joku in mislim, da nas čaka kar pestra nočuser posted image

še 1x: a katera ve, če mu lahko dam kakšno stvar (zdravilo) za prehlad in kaj?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 176
14.9.2008 20:36:31   
majra
Kaj pa je zdaj to? Se kar množijo bolančki. Pa saj ni čudno pri tem vremenu.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Anže, Ajda, pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če sem koga slučajno pozabila

Mi smo danes po dolgem času šli šele ob 20.30. spat. Mislim, da je zaspala v trenutku. Nobenega zvoka  ni iz spalnice.

Smo pa danes prvič jedli nespasirano kosilo in je šlo lepo po grlu, kolikor je pač šlo. Smo probali pred tednom, pa še ni bila pripravljena. Jutri pa probamo testenine

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.9.2008 20:41:16   
mml
Hvala za lepe želje glede prehlada in za obletnico poroke user posted image

vaney proti prehladu kakšnega posebnega zdravila razen paracetamola za zbijanje vročine ni, pa seveda čaj in C vitamin...

alfabeta upam, da je res samo zobek

Ajda in Anže...za hitro ozdravitev
user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 14.9.2008 20:43:07 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.9.2008 20:42:50   
vaney
mml, hvalauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 179
14.9.2008 20:46:41   
TRIŠ
Vaney tole pa kar pokliči na gorenje in vprašaj.Meni posuši hitro,sploh če je samo par stvari.Razen če imaš stroj ki nima velike centrifuge,minimalno mora bit 1000 obratovuser posted image .Glede prehlada pa mislim da bomo kmalu vsi na isti poti,ker vreme je za user posted image
Spanje drage moje pri nas se zbujamo vsdak dan na uro do dve tako dauser posted image

Jakob,Jonas,Luka,Vivien,Ana Karolina, Vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klepetka čestitke ob vajini obletnici
    user posted image

martinca nisem te spoznala po avatarju.Ja a to je Patrik,kako zgleda velik fantek

AD3 mi jih imamo že 10user posted image ,tako da brez skrbiuser posted image

Daša ,Ajda,Patrik,Anže vsi ste zelo lepi na slikicahuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 180
14.9.2008 20:48:46   
mala pikica
Piknik uspel, v vseh pogledih... nismo bili lačni, nismo pomrznili, pa še naša Petra je uspela ostati 2 v 1 user posted image

mml zate user posted image za Manco in Matica pa polno user posted image user posted image user posted image da ne zbolita. Pa upam, da vam vseeno uspe poleteti do Djerbe. Da se naužijete zase in še malo za nas user posted image Pri hranjenju pa nas ima Gašper vse naštudirane, tako več ne pomagajo nobeni pripomočki pri hranjenju, ker vztrajno vse odriva vstran user posted image Mogoče pa ga je res jezil trebušček zadnje dni, se mu je danes na ustnicah naredil izpuščajček, pa mami pravi, da je to pogosto posledica želodčnih težav user posted image

lusa samo v bodiju in vreči smo spali, ko je bilo nekoliko bolj toplo, potem pa sem mu začela oblačiti dolgo pižamico. KAj pa vem, mogoče pa bi res poskusila samo bodi. Če pa mene tako zebe, se zvečer čisto zavijem v odejo. Mi nikakor ne gre v glavo, da bi bilo Gašperju še kar prevroče.

martinca ful luškane slikice. Vsaka je nekaj posebnega user posted image

sunny te dni ima oblečeno pižamico in spi odkrit. Če ga dam v vrečo, ga niti slučajno ne pokrivam še dodatno, že tako je vreča preveč. Samo v bodiju brez hlačk pa se mi zdi prehladno. Saj ne vem, kako naj naredim user posted image Zadnje čase pa imamo res en kup majhnih problemov, ki vsi skupaj mamici konkretno načenjajo živce....

nana si res lahko vesela, da tako pridno je, pa četudi ne mara zelenjave. Pri Gašperju pa še zaenkrat nisem ugotovila, da česa ne bi maral, ima kar vso hrano rad, sovraži pa hranjenje user posted image user posted image user posted image Kdo bi ga razumel...

koala midva z Gašperjem prideva, lusa, intruder in suzana tudi, nana, martinca, anchikaa in baby pa nič ne povejo, čeprav sem za nano in martinco skoraj sigurna, da tudi prideta. No ja, vidim, da suzane ne bo user posted image V glavnem, midva bova okrog pol enajstih na starem zbirališču user posted image

Ajda in Anže upam, da se hitro pozdravita user posted image user posted image user posted image

Jaz grem še v kopalnico, potem pa spat. Eno krajšo kitico sem že pri dnevniku odspala.

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 181
14.9.2008 20:50:18   
Golobček
Dober večer 1

Po dveh dneh mrka ste načvekale 8 srani.

No pari nas pa smo danes preaznovali rojstni dan mojega Nika pa tudi Jana, ker nam za Jana še ni uspelo naredit pikinika, je stalno prišlo nekaj vmes, tako da smo naročili tortice kr za oba.

Sem imela polno hišo otrok, jih je tako luštno gledat kako uživajo, ko se igrajo.

Jutri pa imava z Nikom pregled v bolnici na kirurgiji, da vidijo kako je z rokico.

Naše noči so totalno neprespane, Nina se joka tudi po dve uri skupaj, noče nič jest, samo pila bi. Nočni jok in nespanje se mi zdi da je čedalje bolj povezano z gipsom imam občutek da jo ful srbi, ampak bomo še mogli zdržat 14 dni.

Mala pikica, daj na seznam, da je imela Nina pri 7 mesecih 8200 g.

Grem zdaj pančat, se mi zdi da bom imela spet nočno.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 182
14.9.2008 21:39:54   
Anchikaa
Čer.

Lepe slikice vseh sončkovuser posted image user posted image .

Mi2 jutri zagotovo prideva,edino če bi se mi šipe ful rosile ne bom mogla pelat,ampak močno upam da se ne bodo.Kje pa je stalno zbirališče v Evroparkuuser posted image user posted image

Vsem slavljenčkom,bolančkom in njihovim mamicamuser posted image user posted image

Grem se k lubiju stisnit ker me zebe in se že držim za računalnikom kot zmrznjem četnik.

Lahko noč,pa Štajerke napišite kje se dobimo.

Lp,
Anchikaa

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 183
14.9.2008 21:51:42   
nana35
vaneyuser posted image za Anžeta,da mine ta prehlad.In jaz res ne poznam zdravila za prehlad.

koala,midva s Klemnom jutri prideva,pa martinca in Patrik tudi.Pa tudi intruder z Vidom.Tako so mi rekle.

intruder,mislim,da na silo in na 5 obrokov pri nas ni kaj doseči in računati.5 obrokov so samo sanje,ker mi imamo ponavadi 4 obroke,včasih samo 3 in nekaj vmes,kakšna skuta...Ponoči pa polovimo vse zamujene obroke,kar mi res gre na živce,ker bi vsaj malo rada spala.

kapljice,mi smo še vedno na samo 1.kapljici oleovita in bo tako ostalo še naprej.29.9.imava posvetovalnico in bom vprašala,kako je s temi kapljicami.

sunny m.upam,da se boš ugodno zmenila za sušilec,ker zdaj si že jaz želim da bi ga vidva kupila,ko si bila tako navdušena.
Pri nas pa vsaj Linoti HB grejo,če že pri normalni hrani Klemen štrajka.

Alfabeta tudi za Ajdo user posted image ,da se kmalu pocarta.Upamo,da je vročina od zobka.

Tudi Klemen je zaspal,se pa je vmes že 4x zbudil,no zdaj je pa kakšno uro že mir.Upam,da ne bo tako kot to noč,ko se je zbujal na začetku na 2 minuti.

mala pikica,vidiš,da smo vse povedale da pridemo,še martinca me je ravnokar klicala in vprašala ob kolkih.Le suzane ne bo,druge bomo vse.
Ja,sem vesela da Klemen vsaj je,če že spi neuser posted image .Kdo bi razumel vse te naše sončke...vsak ima svoje muhe.

Evo mene,grem,sem napisala vse kar sem hotela,grem pod tuš in spančkat,ker ponoči bo pestro,če bo tako kot že cel mesec...
Lahko noč.

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.9.2008 21:52:49   
nana35
Anchikaa,dobimo se v Europarku ob 10.30,po moje zgoraj v Romansi.Če prav ugibam,ker se zmeraj tam dobimo.Pridi,te pričakujemo!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.9.2008 21:54:01   
klepetka
Dober večer,

najprej hvala za čestitke, obenem pa
mml, iskrene čestitke tud vamauser posted image
user posted image

Moj zob še vedno boli, je pa bolje od kar se pridno fiksam z lekadoli. Jutri bo boljeuser posted image

Mi smo bili pa danes na bazarju pa je blo prav fajn.Takoj ob prihodu  smo se srečali z enimi prijatelji in smo šli skupaj na kavo.Jaz seveda ne bi bila jaz če se ne bi s kofetom polila(po beli jopi in beli majici)user posted image user posted image .Domen je komentiral , da moram drugič zase dat v ruzak  za preobleč  ne pa za Lano , ker ona se nič ne polije. Mulouser posted image
Dobili smo tud ringarajino vrečko.user posted image

Se mi pa zdi, da smo se 2x srečali z ljubljano z Jakobom, vsakj kolikor se je spomnim iz slik. Ljubljana, si bila tam ool 14.30?

So me pa na bazarju čisto navdušili avtosedeži RECARo in če ne bi imeli že  MC , bi ga po moje verjetno kar kupili.

SEm pa tam tudi opazila, da so imeli ene super spalne vreče, take s frotirjem noter, ne predebele, pa ker je bila gužva sem rekla da se bomo kasnje vrnili in pogledali, pa smo  pol pozabiliuser posted image .
Ali katera ve, če je katera videla, kdo jih izdeluje oz. kdo jih je tam razstavljal?

So nas oz. tamaladva bolj kot naju, tudi škratkiuser posted image . In čez 14 dni bo nekje pri Slovenj Gradcu srečanje v deželi škratov;prikazali bodo med drugim tudi življenje škratov v škratovi deželi, ogled škrtaovega gozda,.....pa ne vem ,e če bo vreme, če ne bi šli raje tja kot pa na Pikin festival.

triš, super dodatek(slikca) h čestitkiuser posted image .Hvala

mml, upam da res ne bo kaj hujšega in zdravi odrinete na Djebro.user posted image user posted image za vas vse

IZVIRNO SPOROČILO: mml

...tako da očitno otroci, ki so bolj motorično aktivni manj radi jedo...ker jim je to čisto odveč in dolgočasno

hm, zakaj se mi zdi, da to tud za odrasle veljauser posted image user posted image

hranjenje, mi Lani damo več ali manj vse kar jemo mi, razen kakšna svinjina, porer, paprika, ipd. je izvzeto. V tem primeru skuham zanjo posebej

Lusa, lepa slikca.Kako slasten kifelj drži Daša. Prv za dražit jeuser posted image

martinca, tud vaše slike so krasne .user posted image user posted image
suny, čak zdaj malo... a  Neji so bodiji za 18 m premajhni?Al so kakšne druge št. spet!?Pa upam, da boš res čimprej dobila sušilca, ekr vem kako te znajo na .....it v TUšu.SEm že pred časom s papmpers točkami si izbrala pojočo knjigo od FP in so me 3x žejno pripeljali v tuš, ker da zdaj jo pa ziher imajouser posted image .Itak da je ni blo. Pol sem pa pokazala roge in rekla , da ko knjigica bo , da me pokličejo ,ekr se ne mislim več brez veze vozit. In ker so te knjige vedno takoj, ko so prišle, pošle, so mi jo potem spravili in me poklicali, knjigica pa me je medtem  varno čakala v pisarni.Mater jim zlaganouser posted image

majra, Lana se pridružuje danes Katjinemu spanju čez dan.Smo bili nekje na sitem kot viuser posted image .Tako da niste ediniuser posted image

nana, upam da bo nocojšnja noč kaj bolj prijazna do vas.In glede krsta; so bili vsi prisotni, saj veš kateriuser posted image ?

vaney, en kup user posted image  za Anžeta.Pri nas je bila Lana par dni nazaj kar čez noč ful prehlajena oz. iz noska je lilo. NO, drug dan je bil pa zob zunaj. TEklo je v potoku še en dan in se čudežno ustavilo.Je pa res, da je tekla fiziološka in laufal babyvac. Upam da bo pri vas tud tako hitor minilo

koala, user posted image a misliš da bo kar do 18. leta priklopljenuser posted image ? Mogoče, samo  takrat ziher ne pri tebiuser posted image .DRugače pa uapm in vam želim, da se tud vaše noči unesejo, prav tako žlica.user posted image

intruder, super da Vid tako pridno jeuser posted image .Pa zelo lepo si opremila post oz. v mislih imam neke nove slikice, katerih še nismo tukaj videleuser posted image

Ajda, tudi tebi en user posted image user posted image user posted image  , da čimprej uženeš vročino

golobček, Nina je pa orng puncauser posted image .Pa super, da je praznovanje uspelo.Jutri pa dobro opravita z Nikom na pregelduuser posted image user posted image

mala pikica, sem se danes ko je bilo tako mraz prav na tebe oz. vas  spomnila, na vaš piknik, če niste morebiti zmrzniliuser posted image .Pa vidim da niste in da ste se imeli fajnuser posted image

štajerske čveke, prijeten čvek jutriuser posted image

Kaj pa ljublajnčanke, a bo pol imela katera v torek dopoldne čas za kavo? DA vem se organizirat.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.9.2008 22:08:17 >

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.9.2008 22:26:35   
klepetka
zdajle sem pa naredila posel tega tedna; pojedla sem kos orehove, tople!!! potice in spila šalco kapučinauser posted image .In to jaz, ki kao hujšamuser posted image . Sicer pa sem se takoj potolažila s tem, da sem se zadnjič  prijavila na telovadbo 2x tedensko, ki se začne v torek. In imam da rit spravim na neko spodobno dimenzijo.

Pa kaj semsama tukaj...imam samogovore.
Najbolje potem, da utihnem in grem spat

Lahko noč

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
15.9.2008 5:31:35   
TRIŠ
Jutro.
Včeraj sem napisala da se zbujamo vsako uro do dve,danes pa imamo zamašan nosek in je noč še bolj porazna,ker zraven  jokamo.Naš otrook se kar duši,ker ima zamašen nosuser posted image ,ne ve, da lahko diha čez usta in potem se nosimo ,da se nosnica navlaži s fiziološko,potlej pa omagan zaspi za pol ureuser posted image
Ajmene kako bomo to sfolgali ko bo služba.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.9.2008 6:47:44   
mala pikica
Jutro!
Mi smo spet bili budni od 4-ih do 5-ih, potem pa je zaspal nazaj še samo do 6-ih user posted image Pred četrto pa sem tudi kar nekajkrat vstala.

triš za vaju z Žanom user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je res tak čas, ko bo veliko otročkov bolnih. Upam, da kmalu mine.

Grem poskusit spravit v Gašperja nekaj žličk zajtrka, upam, da nama uspe glede na to, da sva sama. Potem pa še verjetno malo pankat. Upam...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.9.2008 7:29:33   
majra
Jutro!

Žan user posted image user posted image user posted image , da se nosek hitro spuca

Gašper, pridno papaj!

Mi gremo tudi v boj z zajtrkom. Mogoče bo pa danes lepo pojedlauser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.9.2008 7:40:31   
nana35
Dobro jutro.

Klepetka,super da ste uživali na bazarju,no,če pa ne boste šli na Pikin festival,bomo mi vseeno mogoče šli,ker bomo obiskali prijateljico v Velenju,če bo bog daluser posted image .Vidim,da si spremenila avatar,da si dala prvotno slikico,tukaj se Lana res bolje vidi.Na krstu so bili vsi prisotni ja,razen mame,se ve. On in oba dečkota.
Glede hujšanja in potice-včasih se moraš pregrešiti,drugače ne gre,verjemi,da se nisi nič zredila,samo shujšala nisi nič.Bo pa dieta 1 dan dlje trajalauser posted image .

mml,Klemen je motorično zelooo aktiven,pa rad tudi je,samo ne vedno,to je res,tako da mislim,da tisto ne bo ravno držalo,da tisti otroci ki so manj aktivni manj jedo.

Klemen se že zabava spodaj pri babici in dediju,jaz pa jest in se pripravit za EP in naše klepetulje,ker z njim je bolj tako tako.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.9.2008 7:47:37   
dašabina
Dobro jutro, tudi mi se pridružujemo klubu bolančkov in sicer je doma ostala naša Ana (taveča) - glava boli, grlo tudi malo, bomo videli....
Ajda, Anže, Žan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nana, kdaj pa je Pikin festival, mene tud mika, da bi enkrat šla, čeprav so mi punce vmes kar zrastleuser posted image user posted image
Malček je zaspal, zbudil se je 2x in spi že nekaj časa in se mi sedaj čist pravokotno na naju postavi, glava pri očitu, nogice pri mamiciuser posted image user posted image user posted image
Imejte se vse lepo na čvekih in ostanite zdraveuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.9.2008 7:54:06   
dašabina
Za vse, ki so bolančkani, pa ki slabo spimo, pa da bi boljše jedli, pa za zobke, pa za ......
user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 193
15.9.2008 8:01:44   
mala pikica
dašabina saj ne bo nana jezna, če ti jaz odgovorim user posted image Sem ravno gledala Pikino stran. Festival je od 21. do 27.septembra. In zdaj ko je nana omenila, da bi šli, sem tudi jaz začela razmišljati. Verjetno bomo šli 27.septembra, takrat je vrhunec festivala. Upam, da bo še katera tam user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 194
15.9.2008 8:09:27   
dašabina
Hvala, Mala pikica, mogoče se pa vidimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
15.9.2008 8:19:40   
Sunny Morning
Dan.

Mi smo pa danes spali od 19.30 do 7.00. Se je vmes nekaj malega zbujala ampak ni bilo sile. Me pa tako hrbet boli, da se komaj zvlečem iz postelje. Ne da me že EMŠO daje.user posted image

Grem pa danes še po novi mobitel, ker mi je tega Neja udesila. Se tudi telefonirat ne da več, ker ne vem katero tipko moram pritisnit, da bo delovalo tisto kar jaz želim.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.upam,da se boš ugodno zmenila za sušilec,ker zdaj si že jaz želim da bi ga vidva kupila,ko si bila tako navdušena.

nana hvala za želje. Sem se itak že odločila, da če ga ne dobim v Tušu bom pa kaj drugega kupila za malo več denarja, ampak ne bom pretiravala. Imajo v GA akcijo Gorenje za 399€. Ni vrag, da ga tudi tam ne dobim.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Pri nas pa vsaj Linoti HB grejo,če že pri normalni hrani Klemen štrajka.

Pri nas gre pa vse ostalo. Danes je celo šlo 150ml Rižolinota.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
suny, čak zdaj malo... a  Neji so bodiji za 18 m premajhni?Al so kakšne druge št. spet!?

Sem kupila bodije v Leclercu in so bolj majne številke. Ta za 18m je tak kot od H&M-a št. 74.user posted image

TRIŠ a ti imaš Baby-vac? Če nimaš si ga kar naroči, ker ko boš Žanu spucala nosek bo kar držalo nekaj časa in bo tudi ponoči lahko lepo spal.

mala pikica kaj pa, če bi šel Gašper zvečer malo kasneje spat? Mogoče se do 5.00 že naspi?
Če imaš debelo vrečo, bi ga lahko dajala samo v bodiju z dolgimi rokavi noter. Samo zdaj je ratalo mrzlo in ta varianta odpade. Naša vreča je bolj tanka in je oblečena v dolge rokave in dolge hlačke. Sem jo ponoči še malo pokrila z dekico, ker se mi je zdelo, da je malo mrzlo. Mogoče bom šla po debelejšo vrečo.

Upam, da so v borbi zmagale mamice z zajtrki.user posted image

Za vse male in velike bolančke
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.9.2008 8:21:30   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
dašabina saj ne bo nana jezna, če ti jaz odgovorim user posted image Sem ravno gledala Pikino stran. Festival je od 21. do 27.septembra. In zdaj ko je nana omenila, da bi šli, sem tudi jaz začela razmišljati. Verjetno bomo šli 27.septembra, takrat je vrhunec festivala. Upam, da bo še katera tam user posted image

Pa bodo janurčkaste majice spet prav prišle.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
15.9.2008 8:34:09   
ljubljana
Alfabeta in ostale, ali imate kakšen dober recept za prebranec?

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ja greš v trgovino na polici pouščeš konzervo z napisom PREBRANEC proizvajalca natureta. Daš v pečico in pogreješ.  

user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 15.9.2008 8:36:05 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 198
15.9.2008 8:35:11   
Sunny Morning
Punce v Mariboru se imejte fajn na pijači in prosim naklepetajte malo user posted image , pravzaprav kar veliko, ker se mi od tega user posted image počasi že meša.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 199
15.9.2008 8:39:34   
ljubljana
vse naj naj ob 8.mesecu!

Ja vsem naljepša hvala za čestitke. Še posebno pa tisti, ki nam je ponovno čestitala za 8. mesec. Čeprav smo že 9 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?