klepetka
|
Dober večer, najprej hvala za čestitke, obenem pa mml, iskrene čestitke tud vama Moj zob še vedno boli, je pa bolje od kar se pridno fiksam z lekadoli. Jutri bo bolje Mi smo bili pa danes na bazarju pa je blo prav fajn.Takoj ob prihodu smo se srečali z enimi prijatelji in smo šli skupaj na kavo.Jaz seveda ne bi bila jaz če se ne bi s kofetom polila(po beli jopi in beli majici) .Domen je komentiral , da moram drugič zase dat v ruzak za preobleč ne pa za Lano , ker ona se nič ne polije. Mulo Dobili smo tud ringarajino vrečko. Se mi pa zdi, da smo se 2x srečali z ljubljano z Jakobom, vsakj kolikor se je spomnim iz slik. Ljubljana, si bila tam ool 14.30? So me pa na bazarju čisto navdušili avtosedeži RECARo in če ne bi imeli že MC , bi ga po moje verjetno kar kupili. SEm pa tam tudi opazila, da so imeli ene super spalne vreče, take s frotirjem noter, ne predebele, pa ker je bila gužva sem rekla da se bomo kasnje vrnili in pogledali, pa smo pol pozabili . Ali katera ve, če je katera videla, kdo jih izdeluje oz. kdo jih je tam razstavljal? So nas oz. tamaladva bolj kot naju, tudi škratki . In čez 14 dni bo nekje pri Slovenj Gradcu srečanje v deželi škratov;prikazali bodo med drugim tudi življenje škratov v škratovi deželi, ogled škrtaovega gozda,.....pa ne vem ,e če bo vreme, če ne bi šli raje tja kot pa na Pikin festival. triš, super dodatek(slikca) h čestitki .Hvala mml, upam da res ne bo kaj hujšega in zdravi odrinete na Djebro. za vas vse IZVIRNO SPOROČILO: mml ...tako da očitno otroci, ki so bolj motorično aktivni manj radi jedo...ker jim je to čisto odveč in dolgočasno hm, zakaj se mi zdi, da to tud za odrasle velja hranjenje, mi Lani damo več ali manj vse kar jemo mi, razen kakšna svinjina, porer, paprika, ipd. je izvzeto. V tem primeru skuham zanjo posebej Lusa, lepa slikca.Kako slasten kifelj drži Daša. Prv za dražit je martinca, tud vaše slike so krasne . suny, čak zdaj malo... a Neji so bodiji za 18 m premajhni?Al so kakšne druge št. spet!?Pa upam, da boš res čimprej dobila sušilca, ekr vem kako te znajo na .....it v TUšu.SEm že pred časom s papmpers točkami si izbrala pojočo knjigo od FP in so me 3x žejno pripeljali v tuš, ker da zdaj jo pa ziher imajo .Itak da je ni blo. Pol sem pa pokazala roge in rekla , da ko knjigica bo , da me pokličejo ,ekr se ne mislim več brez veze vozit. In ker so te knjige vedno takoj, ko so prišle, pošle, so mi jo potem spravili in me poklicali, knjigica pa me je medtem varno čakala v pisarni.Mater jim zlagano majra, Lana se pridružuje danes Katjinemu spanju čez dan.Smo bili nekje na sitem kot vi .Tako da niste edini nana, upam da bo nocojšnja noč kaj bolj prijazna do vas.In glede krsta; so bili vsi prisotni, saj veš kateri ? vaney, en kup za Anžeta.Pri nas je bila Lana par dni nazaj kar čez noč ful prehlajena oz. iz noska je lilo. NO, drug dan je bil pa zob zunaj. TEklo je v potoku še en dan in se čudežno ustavilo.Je pa res, da je tekla fiziološka in laufal babyvac. Upam da bo pri vas tud tako hitor minilo koala, a misliš da bo kar do 18. leta priklopljen ? Mogoče, samo takrat ziher ne pri tebi .DRugače pa uapm in vam želim, da se tud vaše noči unesejo, prav tako žlica. intruder, super da Vid tako pridno je .Pa zelo lepo si opremila post oz. v mislih imam neke nove slikice, katerih še nismo tukaj videle Ajda, tudi tebi en , da čimprej uženeš vročino golobček, Nina je pa orng punca .Pa super, da je praznovanje uspelo.Jutri pa dobro opravita z Nikom na pregeldu mala pikica, sem se danes ko je bilo tako mraz prav na tebe oz. vas spomnila, na vaš piknik, če niste morebiti zmrznili .Pa vidim da niste in da ste se imeli fajn štajerske čveke, prijeten čvek jutri Kaj pa ljublajnčanke, a bo pol imela katera v torek dopoldne čas za kavo? DA vem se organizirat.
< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.9.2008 22:08:17 >