Naša črtica koraka
|
Čer, evo, antibiotiki so prijeli, sem ko rožica, sicer švohna, a glavno je, da mi gre na bolje! Moj mož je bil priden gospodinjec, pa celo moja mama me je popedenala z odlično govejo juho anja in matija sta pa bila itak angelčka. Tavelik je zdaj špicparkeljc v vrtcu, doma pa angelček . Hvala vam za pikepoke in dobre želje, kot vidite so pomagale kašice: pozimi, ko imam le z nitriti prepojeno zelenjavo na voljo se večkrat odločim za te kao bio kaše. zdaj pa včasih kupim kakšen sok, ker nimam sokovnika ali pa kašo iz sadja/zelenjave, ki je izvensezonska. Zaenkrat glavnino kašice pojem jaz (priporočam: borovnica-jabolko-banana od Hippota, prav fletna za posladkat). Skratka, ne kompliciram. Raje pa kuham, če se le da, ker imam samo še ene 10 let časa, da se res naučim dobro kuhati. Potem bo prepozno in bo družinska kosila morala kuhati snaha ... jaz pa zložiti posodo v stroj . ZOBE: še nič, moji za za-nič. SAN, so tvoje že servisirali? ČVEKANJE: to je tako lepo, TERIDA, moja se je tudi "zaciklala" je pa trenutno na glasu "DA" se ji čisto odrola, ko vidi tekst brez slikic ... kaj je to glasov, mahanja z rokami in nogami ... . Sicer "rada bere" tudi cicido, a najbolj se smeji ilustracijam, malo manj pa fotografijam. Seveda mora knjige tudi poskusiti. To je pa sploh najbolj zabavno. PREVRAČANJE S TREBUHA NA HRBET ... je znala, potem pa je pozabila! Enostavno se ne spomni več. Jo probam na finto z igračko, pa ne pali. Ah, bo že ... je pa začela puzat, nekako se z rokami in boki naprej potegne ... na postelji pa doda še nekakšen skok ... OBLEKA: tudi jaz čakam, da vidim ali bo zadnjice še kaj več ali pa bo morda uplahnela ... med tem, ko čakam pa si rada kupim uhane, na ta sem pa res usekana, in to na tiste, ki se ob sobotah na stojnicah prodajajo ... Se pa drugače popolnoma strinjam z LONO67, da je v H&M preveč surovo-kičastih motivov za naše malčke. Ful zelo grdo. In, LONA, za dobro se....tacijo , juhu, še tako naprej! TITu pa eno za mirno spanje, že zeloooo dolgo se ni oglaisla VILMA, kje tiči, a je še na dopustu ... nanjo se vedno spomnim, ko govorite o ne-spanju, me res zanima, če je kaj bolje z julijo ... pa še ena julija nespečnica od zofy, upam da je že kaj bolj maca postala ... ja, šmenta, SAN, a tudi urbanček ne spi, prav berem? Al že malo mešam poste med sabo ... pa krasna je Sara od Aleži, hihihi, kako strumo sedi, močna mora biti v hrbtne mišice ... bravo! No, za lahko noč pa še tale od matija: Z očijem gledata Tv, so reklame in mali jih tako komentira: -Veš, kakšne so privlačne cene? To so take, namagnetene. Če jih maš, se vse nate lepi, cela soba. Pa zunej moraš hitr tečt, ker vse nate leti avti ... ljudi ... vse. -
< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 12.9.2008 22:45:53 >
|