|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
11.9.2008 21:32:29   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

nčk, pazi se mastitisa, hitr pod ne vem a vroč al mrzu tuš... vroč bi rekla jaz

prepozno ... evoga user posted image  pa sploh ne vem kdaj ... kako ... morda je krivo to, da nisem mleka izčrpala, ker se je en del črpalke izgubil ... skratka zdaj sem na hikoncilu, boleča ziza, le še z rahlo vročino ... cel dan sem spala, zdaj pa ne morem več, ampak ne bom dolgo zdržala pokonci ...

moram pa user posted image  pohvalit, je vzel neplačan dopust zato da me lahko pedena user posted image , res lepo presenečenje.

no, zdj vas grem pa še malo prebrat, upam da bojo dobre novice ...
mejte se,
(če se ne slišimo ponovno user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.9.2008 21:36:03   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

prepozno ... evoga user posted image  pa sploh ne vem kdaj ... kako ... morda je krivo to, da nisem mleka izčrpala, ker se je en del črpalke izgubil ... skratka zdaj sem na hikoncilu, boleča ziza, le še z rahlo vročino ... cel dan sem spala, zdaj pa ne morem več, ampak ne bom dolgo zdržala pokonci ...

moram pa user posted image  pohvalit, je vzel neplačan dopust zato da me lahko pedena user posted image , res lepo presenečenje.

mejte se,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajejejjjjjjjjjjj!!! ubožca ti!!!!!!!!!!Upam,da ne bo kaj huješega. Pazi se in poročaj kako si!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvojemu dragemu pa čestitke, da je lepo skrbel zate!!user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.9.2008 21:43:40   
aleži
Malo,da vam pokažem Saro kako že samostojno sedi pri 6m 1 teden

user posted image

in papa papice..... je prava manjonka...

user posted image  

< Sporočilo je popravil aleži -- 11.9.2008 21:46:38 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.9.2008 21:52:31   
Ursi2
Maks in Nina iskrene čestitke ob polovički rojstnega dneva!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK upam, da bo kmalu bolši, pa le fajn vroče obkladke ali pa kar pod fajn vroč tuš pa masirat! Pa user posted image user posted image user posted image  za tvojega dragega, da je tako fajni! Kako lepo je kaj takega prebrat.

Za vse, ki imate bolane miškote pa user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

Punce, dans je pa bla prava preizkušnja za mene. Sem ugotovila, da bo treba počasi pustit kdaj Lukija tudi v varstvu, ker bi rada začela na pevske spet hodit, ki pa se nam začnejo v pon in trajajo od 19.30 do 21.30.

Je pa res, da še nikoli nisem pustila miškota tk, da bi jz kam šla. Sem ga pustla tašči pa tastu, jz sem pa dokler kaj naredla, ampak sem bila doma, par metrov stran. Danes pa sva rekla, da jima ga boma pustila in se naj porihtajo, če bo pa panika, pa naj pokličeta. Sem ga podojila in sma ga dal jima ga ob ene 19.15. Meni je blo tk slabo, sem se komi zadržvala, da nisem bruhala in se jokala pa da si nisem nohtov zgrizla. Pol sma pa šla še neki v trgovino pa na sprehod in sma bla doma okrog 20.50. Pridema pa domov, pa mali lepo spal, se sploh ni sekiral, sam pol ene 21.10 se je malo neki oglašal pa sem ga kr podojila, ker ni hotu baje skor nič kašice pojest. In sedaj spi naprej. Sem ful vesela, da je blo vse ok. Sej vem, da najbrž vedno ne bo tk, ampak da je le prvič blo vse vredu. Ampak noro sem ga pogrešala in še zdej mam pred sabo njegov obraz, ko me je gledal, kam me nesete, mami?
Eh, smotana sem, ampak čist me je zmozgalo. Pa sej vem, da je blo treba, da je za njega to vredu pa tudi za mene, sam pet let sma ga čakala in mi je zdej tk težko ga kr tk pustit.

No, zdej pa nehat jamrat,al!

Jz sem Lukiju najprej dala krompir in prvi teden sem mu hrano pasirala s paličnim, tako da se je malo navadil, kako je treba to požirat, da je bolj gosto, zdej pa mu kr z vilčko zmučkam pa ni problem. Mu pa sem do zdej vedno sama doma pripravljala, edino zjtri in zvečer imam tiste hipove kašice, ki se zmešajo z vodo. Te mu grejo. Če pa mu dam rižolino in z mojim mlekom pa še malo banane not pa sploh ne poje. Drgač pa ima rad krompir, cvetačo, bučke. Kr všeč mu je bilo tudi, ko sem skuhala riž in m,alo jabke pa rozin, da je imelo malo bolj okus. Ni pa točno vedel, kaj naj počne s polento. Je bil prav smešen.
Aja, lubenico pa prav obožuje!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.9.2008 21:54:47   
katj
Vau, bravo Sara user posted image user posted image ! To je pa zelo zgodaj a ne?

NČK, ja bogica si. Pa res dobr da maš prijaznega user posted image , pa hitr se pozdravi.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.9.2008 9:50:04   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Opa, bravo Tai user posted image user posted image user posted image . Lucalu, mi lahko zaupaš kako kašico mu daš?

Seveda ti lahko... vse do včeraj sem mu vztrajno sama pripravljala najslajša jabolka, hruške, banane, korenček... Pa je samo kakšno žličko probal (včasih še to ni hotel)... No, včeraj sem mu pa za probo kupila Hipp-ovo kašico jabolko in hruška in je zmazal CELO!!! In danes spet (danes ni čisto celo, ampak več kot pol pa je)... Očitno mami ne kuha dobro... user posted image  Seveda to zdaj ne pomeni, da mu ne bom nikoli kuhala, to je bil pač poskus. Že jutri bom probala s svojo kašico jabolko - hruška (imam zmrznjeno), pa bom poročala, če bo uspelo.

Mi smo danes ponovno jedli korenček pa se mi je Tit kar zasmilil, ker se mu je, kljub temu, da sem zmečkala korenček kolikor se je dalo, kar dvigovalo user posted image . Ko mu je dojadilo pa se je obrnil stran in ni hotel več odpirati ustk. Sem resno pomislila, da mu bom za začetek kupovala kašice, so vsaj orng spasirane. iskreno, ali katera od vas daje te kašice ali dejansko vse kuhate za user posted image ? Prosim za mnenja pa ne me kregat user posted image .

Pri nas je s korenčkom popolnoma enako... Tai se je obnašal kor bi hotel bruhati. Mi je pa ena prijateljica razložila, da mora otrok tudi najprej osvojit tehniko požiranja (po žlički, seveda) in potem bo že nekako... Nekatere stvari mu bodo všeč, nekatere pač ne... Še vsi pa so enkrat začeli jest, eni prej, drugi kasneje. user posted image
Je pa res tudi to, da mu dovolim, da prijema žlico in mi jo "pomaga" sam nosit v usta in je na koncu od glave do pet (dobesedno) čisto umazan, pa še 1 meter površine okoli njega... user posted image user posted image user posted image  Mislim, da se mu tudi to zelo dopade.
Tai je star 6 mesecev in 1 teden pa mu je šele sedaj komaj uspelo, zato se nič ne sekiraj - vse ob svojem času! user posted image
No, zdaj sem pa res zatežila s tem odgovorom, upam, da sem te vsaj malo potolažila. user posted image
Zdaj grem pa skopat detece, me že kliče.
Lahko noč z čim manj ali celo nič vstajanja vam želim!!!

Hvala Lucalu user posted image , nič nisi zatežila, ampak si mi prav lepo odgovorila in ravno to sem rabila. J
az ne vem zakaj nam P teži, da moramo dati najprej zelenjavo, potem sadje. A ste ostale ponujale oboje istočasno oz. kaj je bilo pri vas najprej na jedilniku?
No, danes mu bom skuhala krompirček, ki bo zagotovo bolj "rahel" kot korenček pa bomo videli kako se mu to dopade. Je pa včeraj pred spanjem pojedel 0,5 dcl riževe kašice, torej 1/3, tisto mu pa lepo gre, jo ima rad.....

...ampak spanje....nič ni bolje, se je tokrat zbudil prvič že ob 23h user posted image ....zmeraj slabše je glede tega....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.9.2008 9:54:29   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

No Taja že pridno spi. Mi je danes ratalo ji dat za večerjo rižolino, pol je pa še mlekec čez popila. Me zanima kako bo ponoči spala. Sem dons Tilnu omaro pospravljala.

Lona76, sporoči kako je ponoči spala, me zanima, ker sem danes pomislila, da je mogoče Tit ful žejen po tej kašici in da se mi zaradi tega velikokrat zbuja ponoči user posted image .

Šoping...jupiiii, sej to je pa luštno opravilo, sploh za tamale je meni luštno kupovati, zase sem pa ratala prava škrtica in to ni prav! Si zmer govorim ah sej ne rabim, sej sem itak na porodniški user posted image . No, meni je včeraj dragi dal bone od City parka, ki jih je dobil za RD in pravi da so samo zame user posted image , ampak zagotovo bo še Titek kaj dobil, bo treba res že kaj toplejšega začeti kupovati za user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.9.2008 9:56:50   
Dinki

mejte se,

NČK, upam, da je danes že bolje, a vseeno pošiljam user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image , da bodo pomagali.

Pa en velik user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  za dragega! Zelo pohvalno!

Neposredna povezava do sporočila: 3958
12.9.2008 9:59:40   
Dinki
Joj sem se razpisala, samo še to....Aleži, pa ta tvoja princeska je pa res faca user posted image user posted image user posted image ....bravo, bravo user posted image ....si prepričana da je stara 6 mesece? user posted image

Ursi2, super, da si dala v varstvo, sej bo, boš videla, zmeraj lažje ti bo, sploh pol ko boš videla, da ima Lukec rad svojo babico in dedka ne glede na naše odrasle nesporazume.

No, zdej pa grem, Titek me krega user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
12.9.2008 11:14:54   
Pingvinčica
Hvala vam za vse lepe želje. Še malo pa bomo pihali prvo svečko.user posted image

Drugače, pa na žalost nimam ravno kaj velik časa za pisanje. Vas še brat ne uspem sproti. Ob priliki prilepim gor slikico, da vidite kako rastemo. Imamo že 4 zobke, težki pa smo 6,85.

user posted image user posted image user posted image user posted image Aleži za tvojo princesko.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
12.9.2008 11:33:07   
Lona76
NČK user posted image user posted image da bo čimprej bolje.

Vse najboljše Mii od Ek76 za pol svečke.

Naša Taja se je pa danes prvič zbudila ob pol petih user posted image user posted image user posted image . Upam, da je kaša začela delati in bomo začeli ponoči spat. No učeraj se je ob pol treh danes ob pol petih. Bomo videli kako bo naprej. Upam, da ni to samo malo upanja za mamico potem pa spet na stara pota in zbujanje ob enih user posted image .
Danes je za malico pojedla skoraj 2 jabolka kuhana (surovih ne mara) zmešana s paličnim. Pol je pa hotla čes še mleko in je popila še 1 dcl mleka. Zanima me kok časa bo hotla po gosti hrani še mleko?  Se mi pa srce trga da ji ga nebi dala, ker tako joka ... In ko dobi flaško se prav zasmeji in reče iiiiiiiuser posted image . Se pa bojim da ne je preveč. A vaši tudi po gosti hrani še mijejo mleko?

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
12.9.2008 11:38:37   
Lona76
Ja Dinki shoping je fajn, čeprav za Tilna že malo manj rada kupujem ker nimajo za take fante ne vem kakšne izbire. Sploh H&M ma same neke smrtne glave user posted image .Za punčke pa kukr češ. Edin če ti gre pa roza barva na živce maš pa tut za punčke bl mal izbire user posted image . Po moje se bom kr drug teden mal odpravla po nakupih pa bom vidla kakšna bo kaj bera.user posted image  O zase sem pa tut jaz škrtica ratala. Jst si pa rečem dokler ne shujšam si nič ne kupim user posted image . Po moje bom celo življenje v teh cunjah k jih mam zdej user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
12.9.2008 12:47:53   
ek76
Hvala za čestitke.
Drugače pa tudi jaz čakam z nakupi za sebe, ko bom shujšaja si bom pa kupila.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
12.9.2008 13:06:15   
mumu
iskreno, ali katera od vas daje te kašice ali dejansko vse kuhate za ? Prosim za mnenja pa ne me kregat .

No takole, zdej se pa upam napisat. Jst sem ji od začetka dajala samo hipove sadne kašice, ker se mi je zdelo brezveze kuhat neki zanjo k je itak sam tri žlice pojedla ostalo sem pa sama pomalčkala. potem ko sem ji začela kuhat sem vse pretlačla samo z vilčko, pa se je tako davla, da sem misla da ne bo preživela. Zdaj ji vse kar skuham spasiram s paličnim mešalnikom in naša vse veselo pošnjufa, včerej je pojedla 230 kuhanih bučk, sem kar gledala kam je vse to dala. Načeloma ji zdaj kuham vsak dan, če pa pride kaj vmes pa imam vedno na zalogi kakšno kašico.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
12.9.2008 13:13:15   
mumu
Po moje se bom kr drug teden mal odpravla po nakupih pa bom vidla kakšna bo kaj bera.

No mi smo se pa že odpravli, in to kar v lj se splača it v e.lecrec k majo pa trenutno tako pocen bodije da glava boli, 7 komadov za 8 evrov, če pa to ni pocen... Pol smo pa še v C&A odvil pa smo tut dobre stavri nabral.

Tako, da ma zdej naša prinčipesa več za obleč kot oči in mami skupej user posted image .

Zase pa tut jst nč ne nakupujem, sem  bla vsaj tako pridna da sem že skoraj na staro kilažo pršla (no ja mal je še viška) in lahko vse cunje od prej nosem.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
12.9.2008 13:41:41   
mumu
Lona76: kako je kaj s Tajo, je že kaj bolje?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
12.9.2008 13:42:34   
terida

Sem resno pomislila, da mu bom za začetek kupovala kašice, so vsaj orng spasirane. iskreno, ali katera od vas daje te kašice ali dejansko vse kuhate za user posted image ? Prosim za mnenja pa ne me kregat user posted image .

Jaz ji "kosilo" (zelenjavo) v principu kuham sama, a se je potem zadnjič zgodilo, da se je zbudila dosti prej kot sem mislila in nisem imela še nič prištimanega, ona pa laaaaačnaaaaa. In sem ji potem dala kašico, ki sem jo kupila prav s tem namenom - jo samo malo segreješ, pa je. Sicer pa ji nič ne pasiram, ampak le z vilicami pretlačim. Pazim, da ni kakšnih večjih koščkov, pa gre. Se ji je pa enkrat fajn zaletelo in se je meni skoraj srce ustavilo, tako da zdaj še bolj pazim...

S sadjem sem šele dobro začela, a ji tudi raje dajem sveže kot kašice. Čeprav, zadnjič je bilo tako, da sem šla v trgovino po slive, potem pa jih niso imeli in sem vzela slivovo kašico. In jo je veselo zmazala user posted image

Sicer pa nimam kakšnih pretiranih predsodkov do kašic. Vsaka dela tako, kot se ji zdi najbolj prav. Edino to me je posvarila patronažna, da so kašice, dokler ne vsebujejo mesa, ok, potem pa raje ne - pa ne zaradi ne vem kakšnih razlogov, ampak da naj bi mesne imele dejansko slab okus in jih user posted image večinoma ne marajo...

Jaz ne vem zakaj nam P teži, da moramo dati najprej zelenjavo, potem sadje. A ste ostale ponujale oboje istočasno oz. kaj je bilo pri vas najprej na jedilniku?
No, danes mu bom skuhala krompirček, ki bo zagotovo bolj "rahel" kot korenček pa bomo videli kako se mu to dopade.

Zelenjavo je dobro dajat prej kot sadje, ker je "slabšega okusa" - sadje je pač sladko in tega imajo user posted image praviloma zelo radi, medtem ko je zelenjava takšna kakršna pač je. Sploh zdaj, ko se jim ne sme dajat soli, so te zelenjavne kašice včasih prav čudnega okusa oz. brez njega. In če daš user posted image prej sadje kot zelenjavo, se zna zgodit, da bo potem zelenjavo odklanjal. Čeprav... mislim, da ni neke hude panike - prej ali slej se tudi zelenjave navadijo.

Glede krompirja, poskusi mu naredit pire s svojim mlekom - jaz ji ga vedno tako naredim in ga ima zelo rada.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
12.9.2008 13:46:00   
terida
Glede nakupov: tudi mi bomo morali narediti en konkreten šoping za Eriko. Zdaj ji še vedno oblačim št. 62 in vsak čas se bo kaj strgalo... user posted image Ne, saj se hecam, a morala ji bom nabavit jesensko/zimsko garderobo, ker ima tega bolj malo. In v bistvu komaj čakam, ker je res lepo kupovat za te naše ta male. Navadno potem zmanjka časa, da bi pogledala še kaj zase user posted image  

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
12.9.2008 13:49:10   
terida
Mislim, da je enkrat Perp spraševala glede športnih aktivnosti... jaz se s prijateljico pravkar menim, da bi hodile na aerobiko. Malo mi teži, ker je povsod dvakrat tedensko, jaz pa bi raje hodila samo enkrat, a bo že nekako. Bom pa takrat tudi sprobala to, da bo Eriko uspaval user posted image . Me prav zanima kako bo to steklo. Saj sta sicer dosti skupaj in zna on za vse poskrbet, a ravno uspavanje je tista delikatna zadeva, ki najbolj uspeva mamicam. Bomo videli - bom sporočila, ko bomo prišli do tega.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
12.9.2008 13:55:45   
terida
NČK, hitro se pozdravi! Glede na močno domačo podporo, bo gotovo vse kmalu ok user posted image

Aleži, čestitke za Saro. Je punca in pol user posted image

Skoraj bi pozabila - Erika je postala prava klepetulja! Včeraj je začela govorit "ba-ba-ba" in se potem cel dan ni mogla ustavit! Tako je bila luštna - sedela je na postelji, ponavljala "ba-ba-ba"in se navduševala sama nad sabo. Jaz pa v user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
12.9.2008 15:25:52   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Naša Taja se je pa danes prvič zbudila ob pol petih user posted image user posted image user posted image . Upam, da je kaša začela delati in bomo začeli ponoči spat. No učeraj se je ob pol treh danes ob pol petih. Bomo videli kako bo naprej. Upam, da ni to samo malo upanja za mamico potem pa spet na stara pota in zbujanje ob enih user posted image .
Danes je za malico pojedla skoraj 2 jabolka kuhana (surovih ne mara) zmešana s paličnim. Pol je pa hotla čes še mleko in je popila še 1 dcl mleka. Zanima me kok časa bo hotla po gosti hrani še mleko?  Se mi pa srce trga da ji ga nebi dala, ker tako joka ... In ko dobi flaško se prav zasmeji in reče iiiiiiiuser posted image . Se pa bojim da ne je preveč. A vaši tudi po gosti hrani še mijejo mleko?

Bravo Taja za spanjeuser posted image user posted image user posted image . Kar tako naprej user posted image  in te prosim, da ko se dobimo v petek, da odkriješ svojo skrivnost tudi mojemu Titu, ti bo njegova mamica zeeelooooo hvaležna user posted image .
Jaz sicer nisem še nek profi glede goste hrane, ampak sem do sedaj zmeraj podojila Tita po GH. Lona76, ali ji daš to riževo kašico tik pred spanjem in ji ponudiš potem tudi mleko? ....pa sory k te skoz neki sprašujem user posted image .

Danes je imel za kosilo krompirček pretlačen z mojim mlekom (tako kot si napisala tudi ti Terida) pa mu je šel malo bolje kot korenček....bomo videli kako bo šlo naprej.

teida in mumu, hvala tudi vama za iskrene odgovore glede kašic.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 12.9.2008 15:28:31 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
12.9.2008 17:04:36   
Lona76
Dinki kašico ji dam tirk pred spanjem in potem še takoj čez flašo da se pocrklja, potem pa u posteljo.Sej da se ne hvalim preveč pa se bo dons že ob polnoči zbudila user posted image . Upam da ne, ker grem s prijateljico na en babji čvek ga res že rabim pa bo mogel gospod mož za otroke poskrbeti.
Mumu hvala za vprašanje. Sva ravno s Tajo od P in je rekla da je precej bolje, ni pa še dobro, tako da imava v ponedeljek zopet kontrolo. Je pa imela seturacijo 98%user posted image user posted image user posted image . Se mi je kr zasmejalo ko je takoj pokazalo.
Kašice Taja kupljene še ni jedla sem ji za enkrat sama vedno skuhala. Je pa Tilen pojedel kar nekaj Frutkov in mislim da jih bo Taja tudi. So mi praktični ko kam greš. Tko da mogoče Taja prvega faše v petek na srečanju user posted image . Glede na to da ne mara surovega sadja bo pač kaša. Kaj pa če tut te ne bo marala ker so sladkeuser posted image . Joj sem smotana. Je kolegica zadnjič svojemu dajala Hippovo samo korenček. Evo to bom kupila. Res pa je da unih kašic z mesom nisem Tilnu nikol kupovala ker se meni osebno gravžajo. Itak pa oč.itno jih neateri kupujejo, ker drugače jih nebi delali. In če jim odgovarjajo naj. Ko sem v reviji brala kaj vse Hipp dela sem se prav smejala zraven. pa spraševala sem se kakšen okus imajo (Špageti boloneze,....). Mogoče bi pa mogla enkrat probat.
Danes je imela za kosilo cvetačo in bučke. Joj kok je z veseljem jedla. Jo je prou lušno gledat. No ker jo hranim v ležalniku (v stolčku neki čudn sedi) si je na koncu hrano začinila še s svojo nogo user posted image . Sem se tok smejala. Je pa tok pojedla da pol ji pa nisem dala mleka pa je ravno tako zaspala. Hvala bogu je jokala samo 1 minuto, ker če bi dve bi ga šla že delat user posted image .
Zdej grem pa popit kavico. Se mi že malček dremucka.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
12.9.2008 17:46:07   
san
aleži, sara je prava caricauser posted image user posted image

dinki, naš urban je že jedel kupljeno kašico od hippa in frutka. in sicer čisto taprvič, ker je bila nuja in pa še dvakrat vmes, k je bla sila zunaj. drugače mu sama naredim in ravno tko zmiksam čist do fula s paličnim, ker drugače sploh ni hotu jest, se je revež davil. ampak jaz mu nardim, pa če ne poje, je izidor takoj zravn, da bo on pojedu, če kaj ostaneuser posted image . je pa tko, da zelenjave same ne mara. zadnjič npr. kašico iz brokola in cvetače je pojedu 5 žlic, pa še to sm mislila, da bo bruhal zraven, pa sm mu pol dala alnaturino kašico z jabolkom pasiranim. potem včeraj korenčka sploh ni prenesel in sem mu dala pol kar banano. pač ne mara zelenjave preveč trenutno in mu dam pol sadje. sej tavelka dva tud nista marala na začetku zelenjave, šele pol k sm začela mal solit sta začela jest tud zelenjavo. ker pač ni nobenga okusa, sadje je pa sladko. no, tko da jst mu skuham, če ne poje, pa jst pojem al pa tamal, če je doma. ampak, če bo treba kdaj bom pa tud kupla. je pa jabolko npr., ko ga skuham in spasiram čist podobnega okusa kot kupljena kaša, men celo boljše. in ostalo sadje tudi. za zelenjavo pa ne vem, ker še nikol nism kupila zelenjavne kaše.

uh, sm napisala, cel roman iz tega al kupujem al neuser posted image

lona, čestitke za saturacijo, me veseli, da je bil tak rezultatuser posted image

zdej sm pa že pol pozabilauser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
12.9.2008 17:53:03   
san

prepozno ... evoga user posted image pa sploh ne vem kdaj ... kako ... morda je krivo to, da nisem mleka izčrpala, ker se je en del črpalke izgubil ... skratka zdaj sem na hikoncilu, boleča ziza, le še z rahlo vročino ... cel dan sem spala, zdaj pa ne morem več, ampak ne bom dolgo zdržala pokonci ...

moram pa user posted image pohvalit, je vzel neplačan dopust zato da me lahko pedena user posted image , res lepo presenečenje.

mejte se,

joj, ti user posted image
upam, da si sedaj že kaj bolje user posted image user posted image user posted image
in user posted image za user posted image , res je pridenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3974
12.9.2008 17:54:06   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Malo,da vam pokažem Saro kako že samostojno sedi pri 6m 1 teden

user posted image

in papa papice..... je prava manjonka...

user posted image

morm kr še nekrat pohvalit, k je taka fejst puncauser posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?