Ursi2
|
Maks in Nina iskrene čestitke ob polovički rojstnega dneva!!! NČK upam, da bo kmalu bolši, pa le fajn vroče obkladke ali pa kar pod fajn vroč tuš pa masirat! Pa za tvojega dragega, da je tako fajni! Kako lepo je kaj takega prebrat. Za vse, ki imate bolane miškote pa !!!!!!!!!!!!!!!!! Punce, dans je pa bla prava preizkušnja za mene. Sem ugotovila, da bo treba počasi pustit kdaj Lukija tudi v varstvu, ker bi rada začela na pevske spet hodit, ki pa se nam začnejo v pon in trajajo od 19.30 do 21.30. Je pa res, da še nikoli nisem pustila miškota tk, da bi jz kam šla. Sem ga pustla tašči pa tastu, jz sem pa dokler kaj naredla, ampak sem bila doma, par metrov stran. Danes pa sva rekla, da jima ga boma pustila in se naj porihtajo, če bo pa panika, pa naj pokličeta. Sem ga podojila in sma ga dal jima ga ob ene 19.15. Meni je blo tk slabo, sem se komi zadržvala, da nisem bruhala in se jokala pa da si nisem nohtov zgrizla. Pol sma pa šla še neki v trgovino pa na sprehod in sma bla doma okrog 20.50. Pridema pa domov, pa mali lepo spal, se sploh ni sekiral, sam pol ene 21.10 se je malo neki oglašal pa sem ga kr podojila, ker ni hotu baje skor nič kašice pojest. In sedaj spi naprej. Sem ful vesela, da je blo vse ok. Sej vem, da najbrž vedno ne bo tk, ampak da je le prvič blo vse vredu. Ampak noro sem ga pogrešala in še zdej mam pred sabo njegov obraz, ko me je gledal, kam me nesete, mami? Eh, smotana sem, ampak čist me je zmozgalo. Pa sej vem, da je blo treba, da je za njega to vredu pa tudi za mene, sam pet let sma ga čakala in mi je zdej tk težko ga kr tk pustit. No, zdej pa nehat jamrat,al! Jz sem Lukiju najprej dala krompir in prvi teden sem mu hrano pasirala s paličnim, tako da se je malo navadil, kako je treba to požirat, da je bolj gosto, zdej pa mu kr z vilčko zmučkam pa ni problem. Mu pa sem do zdej vedno sama doma pripravljala, edino zjtri in zvečer imam tiste hipove kašice, ki se zmešajo z vodo. Te mu grejo. Če pa mu dam rižolino in z mojim mlekom pa še malo banane not pa sploh ne poje. Drgač pa ima rad krompir, cvetačo, bučke. Kr všeč mu je bilo tudi, ko sem skuhala riž in m,alo jabke pa rozin, da je imelo malo bolj okus. Ni pa točno vedel, kaj naj počne s polento. Je bil prav smešen. Aja, lubenico pa prav obožuje!
|