|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
14.9.2008 14:07:07   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

zofy naš urbanček tudi tkole čiča kot tvoja julija, in danes se je kakšne pol metra splazil naprej potleh, ker je hotel na vsak način vezalko dosečuser posted image . pol se je pa zjoku tik pred ciljemuser posted image

konec debate, me že kličejouser posted image

Hehe, naša pa hoče nekaj doseč in je pol čedalje dlje od tega predmeta, ker se poriva nazaj. Tako, da zdaj leze ritensko kot kak rakecuser posted image . Zadnjič je bila 1m stran od igralne podloge, sredi dnevneuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
14.9.2008 15:23:34   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

zofy naš urbanček tudi tkole čiča kot tvoja julija, in danes se je kakšne pol metra splazil naprej potleh, ker je hotel na vsak način vezalko dosečuser posted image . pol se je pa zjoku tik pred ciljemuser posted image

konec debate, me že kličejouser posted image

Hehe, naša pa hoče nekaj doseč in je pol čedalje dlje od tega predmeta, ker se poriva nazaj. Tako, da zdaj leze ritensko kot kak rakecuser posted image . Zadnjič je bila 1m stran od igralne podloge, sredi dnevneuser posted image

ja, ja mi je znano, ko gre ponavadi urban, danes je pa prvič šel tut naprej. je bila pa razlika v tem, da je bil bos in mu po parketu nogice niso drsele, ampak se je lahko odrinil od tal. ponavadi ima pa nogavičke in mu drsi in potem namesto naprej leze nazajuser posted image

zdej gremo pa še na ene lutke
fajn se mejte

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
14.9.2008 19:55:28   
Lona76
Evo Taja je že v postelji, sicer še ne spi, ampak v postelji je pa že. Tilen pa še povečerja in tudi spat. Mulo ne spi več popoldne in je siten k driska. Taja je danes pojedla eno banano user posted image user posted image . Pa še nič jo ni rukalo zraven. Ji bom jutri dala še naribano jabolko zraven pa bomo vidl če bo to jedla. Smo bili pa pri tašči na kosilu in sem ji tam skuhala eno pici mici bučko in en krompirček in je vse pojedla,  pol je pa še flaško mlekca čez ruknla. No pol smo šli pa še z bratom od mojga in njegovo družino na Bazar. Matr piše da je do sedmih odprt. Klinc dons so sam do petih mel in smo full mal vidl. No Tilen je videl policaje in gasilce pa na en trampolin je šel. Midva pa sva se malo zanimala zanj za telovadbo (smučarsko). Bi ga dala letos tudi v tečaj smučanja. Jaz niti ne znam tok da bi ga učila pa če sem iskrena nimam živcev, moža pa ne posluša user posted image .
Tko zdej grem pa pod tuš in spat. Ne vem, kdaj se bo dons spet Taja ponoč zbudila.
Zofy upam, da kmalu začnete kaj bolje spati. Kako prestaviti da bi prej zaspala? Pojma nimam. Mi damo našo ob ene pol osmih v posteljo pol pa do ene osmih zaspi. Kako pa je do tega prišlo pa pojma nimam. Ker neki časa je mela tut ona take fore da sem jo dala zvečer spat in je oddremala svoje, pol je pa rogovilla do pol enajstih.
Zdej pa res grem pod tuš in spat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
14.9.2008 19:57:48   
Lona76
Aja še eno pametno danes od našega Tilna. Mož je bil učeraj na nogometni tekmi in je golman(rekreativno). In mu je iz sosednje ekipe en na roko s kopačko stopu in seveda ma zatečeno roko. Izjava Tilna pa je bila. Jst bi ga ubil! Tokle starmu očetu na roko s kopačko stopit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
14.9.2008 23:07:15   
gaya24
Katy13:Jaz sem začela Maju dajat zvečer tisto riževo kašico, ker se mi je tud ful zbujat začel ponoč 2-3x. No zdaj mu že 3 dni dajem kašico zvečer in se sam 1x zbudi ampak to šele okol 5h. Je pa obvezno še moja ziza na večernem jedilniku poleg kašice, ker drugač itak ne zaspi.

Naš je pa pred kratkim ugotovil kako fajn se je kotalit in zdaj se sam kotali, ko ga dam na tla na tiste puzle. Ga dam na en konc, je čez par sekund že na parketu in pol ga spet postavim na začetek. Zna pa tud že naprej lazit, noge že ful dviguje pa se postavlja na kolena pa na stopala, roke pa ga še mal hecajo ampak se ne dauser posted image .

Zdaj greva pa z user posted image en film pogledat.

Lepo spite,
lahko noč

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
15.9.2008 9:08:52   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Aja še eno pametno danes od našega Tilna. Mož je bil učeraj na nogometni tekmi in je golman(rekreativno). In mu je iz sosednje ekipe en na roko s kopačko stopu in seveda ma zatečeno roko. Izjava Tilna pa je bila. Jst bi ga ubil! Tokle starmu očetu na roko s kopačko stopit!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
15.9.2008 9:19:01   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
Naš je pa pred kratkim ugotovil kako fajn se je kotalit in zdaj se sam kotali, ko ga dam na tla na tiste puzle. Ga dam na en konc, je čez par sekund že na parketu in pol ga spet postavim na začetek. Zna pa tud že naprej lazit, noge že ful dviguje pa se postavlja na kolena pa na stopala, roke pa ga še mal hecajo ampak se ne dauser posted image .

user posted image  bravo, maj! On je pa na isti dan rojen ko anja, ne? No, anja pa počasi puza naprej, se le z rokicami vleče, na postelji se pa zraven še odriva, tako da kar skače naprej user posted image . Trenutno pa se "pogovarja" z deko user posted image .

, oh ta urbanček, user posted image  pomoje se mu je tista vezalka zdela še kilometre daleč user posted image ,
pa tisti iiiiiiiiiiiiiiiiii, ko je videl podgano ... user posted image , ma san še jaz ki le to berem se čisto topim od radosti, pomoje ti mora biti kar naprej pri srcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ko da si srečno zaljubljen, tako nekako ...

[Hehe, naša pa hoče nekaj doseč in je pol čedalje dlje od tega predmeta, ker se poriva nazaj. Tako, da zdaj leze ritensko kot kak rakecuser posted image . Zadnjič je bila 1m stran od igralne podloge, sredi dnevneuser posted image

user posted image  user posted image  julija user posted image  rikverc že obvlada user posted image

Ja, kar naenkrat nam bojo spuzali v plazenje ti naši zakladki ... kaj jim šiba ...

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.9.2008 9:22:59   
san
ko da si srečno zaljubljen, tako nekako ...

točno tako, vsaka malenkost me navdaja s takim veseljem, potem sem pa vsa solznauser posted image ... in ta zaljubljenost je res tako lepa, edinstvena, pa kar traja in traja....

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.9.2008 9:27:56   
san
dobro jutro, naša noč danes... no comentuser posted image ... smo jo bolj prebedeli od dveh naprej. začetek je ponavadi dober, ker urbanček lepo sam zaspančka, jaz samo ležim poleg njega, kar je super, da ne zaspi na joški, ampak potem pa, ko se prvič zbudi, je pa konec... komaj čakam, da tale zobček že pride na plano, da mu ne bo čist ritma zmotu... se spomnim, da smo pri izidorju nehal spat ponoči in je bil potem pol leta kaos, se je zbuju na eno urouser posted image .

danes zjutraj sem pa hotela urbančka uspavat, preden bi peljala izidorja v vrtec, pa ga dojim in neki stoka, pa mu dam dudo v usta. on me pa pogleda, vzame dudo iz ust in se priklop nazaj na joško. je bil tako smešen, sam se naglas režala, ko da bi vedel, kaj je naredil... in seveda se je potem smejal naglas še on... spanje je pa šlo v maloro, pa sem ga pol napravla in sva šla skupaj do vrtca, pa še en krpg. no in zdej spančka.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
15.9.2008 9:29:36   
mumu
Dbro jutro v user posted image dan, uapm sicer da bo kmalu user posted image , ker drugač se nama bo s Tio kar zmešalo noter.

Neposredna povezava do sporočila: 4010
15.9.2008 9:30:39   
san
Naš je pa pred kratkim ugotovil kako fajn se je kotalit in zdaj se sam kotali, ko ga dam na tla na tiste puzle. Ga dam na en konc, je čez par sekund že na parketu in pol ga spet postavim na začetek. Zna pa tud že naprej lazit, noge že ful dviguje pa se postavlja na kolena pa na stopala, roke pa ga še mal hecajo ampak se ne da .

user posted image user posted image user posted image mAJ

No, anja pa počasi puza naprej, se le z rokicami vleče, na postelji se pa zraven še odriva, tako da kar skače naprej . Trenutno pa se "pogovarja" z deko .

BRAVO aNJAuser posted image user posted image user posted image žabiCA MALAuser posted image

JOJ... mi skoz capslocksi nagajajouser posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.9.2008 9:31:19   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Dbro jutro v user posted image dan, uapm sicer da bo kmalu user posted image , ker drugač se nama bo s Tio kar zmešalo noter.

jaz tudi navijam za sonceuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.9.2008 9:34:39   
tina50
jutro!

spet bomo kar noter!user posted image , sam sem pa zdajle gledala za petek, pa ne kaže deža! 17stopinj!  za srečabje morte druge povedat, ki veste koko zgleda v čolnarni!
jaz sem v vsakem primeru za, ker ta teden bom pa umrla, od dolg časa!  
moj user posted image  bo pon, sre, čet po dvanajst ur v službi, v torek gredo nest darilo enmu v službi, za dojenčka, v petek ma pa en njegov kolega fantovščino, tako da ta teden nimam nič od njegauser posted image !moja mami in ati sta šla na morje ni tud nič z njima! pa ko vsaj deža nebi bilo, da bi bla midva vzunaj! res si težko predstavljam cel dan bit z Lanom not v bajti!
sem včeri gruntala da ne vem kako ga bom kaj podnevi uspavala, ker sma sedaj tako navajena na vozek??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4013
15.9.2008 9:43:34   
san
tina, jaz ga tut v dežju vn popokam, če seveda ne lije preveč. si tut ne predstavljam bit notri ves dan, o urban si neuser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
15.9.2008 9:47:34   
tina50
no, naš fantič se pa še nič ne puza!user posted image

Katy jaz mu po kašici tud dam še zizo, pa jo še kar zagrabi! je pa res a mu ne dam celega obroka tiste kašice! najprej sem mu dajala 1/4, potem pa pol!

sem se prov nasmejala vašim starejšim otročkom kakšne izjave imajo! so prov posrečeni!user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
15.9.2008 9:48:26   
Naša črtica koraka
Dobro jutro, user posted image  sem vas malo prebrala user posted image  me je firbec, kako ste spale ...

zaenkrat še spite, upam.

ZOFY: glede ne-spanja ... to mi je velika uganka ... kaj, kako, čemu otroci ne-zaspijo ... doma imam 2, ki sta si glede tega diametralno nasprotna, hvalabogu! Finta je, da ne vem ali je temu kriv karakter ali pa sem temu jaz pripomogla ... ker NISEM pri obema delala enako ... kar sem delala pri tastarejšmu, zdaj pri anji niti pod razno ne počnem ... pa kljub temu, da anja zvečer lepo zaspi, še ne pomeni, da sem našla neko skrivno formulo, ki deluje ... še danes mi lahko anja vrne milo za drago in se ves ritem, ki  ga imava, poruši ...
lahko sicer opišem najin sistem zvečer (čeprav se mi zdi, da sem ga že enkrat) ... morda najdeš kakšno "finto" za katero jaz ne vem, pa mi je pač ratala ... ali pa ti povem, kaj sem delala pri m., pa tega pri anji ne počnem (zveni isto kot prvi predlog, a vresnici ni).

toliko zaenkrat ...

Danes imam leteči dan, kar pomeni, da se bo težko prigarana porodniška premosorazmerno manjšala z vrednostjo nakupa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4016
15.9.2008 9:48:50   
tina50
zdej pa pride ena kolegica na kavo!user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 15.9.2008 9:49:17 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
15.9.2008 9:55:20   
san
sm dala par fotk gor.. za dva albumauser posted image .. ne znqam jih več kot 6 dat v en album... vedn napiše erroruser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
15.9.2008 10:09:26   
Lona76
Dober dan!

Evo s Tajo sva že od P. Je rekla da je ok, da pa jo mormo full čuvat, ker je full občutljiva. Tako da sedaj ne smeva ven v dežju, ko je veter,... Pol je pa rekla še v noben shoping center (to tko al tko ne greva) pa noben prehlajen na obisk, ... V glavnem čuvat jo je treba. Bomo že. Čez 14 dni pa upam, da bo cepljena.  So pa zdravnica in sestre čist navdušene nad njo, ker se jim skos nasmiha in nikol nič ne joka. Je bila danes ponoči spet pridna, se je zbudila prvič ob pol šestih.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  vsem otročkom za puzanje, prevračanje in ne vem kja še vse.
San sem slikice pogledala. Urban je tok luškan, pa kako že sedi frajer.
Zdej grem pa taji malco naredit.
Aja tiste ki dajete rižek otrokom, a ga razkuhate pa full razredčite pol al kako da se jim ne zatika ko jejo? Razmišljam, da bi ji ga danes skuhala.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
15.9.2008 10:20:55   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Aja tiste ki dajete rižek otrokom, a ga razkuhate pa full razredčite pol al kako da se jim ne zatika ko jejo? Razmišljam, da bi ji ga danes skuhala.

Jaz sem ga rszkuhaa, pa še pustila 15min, da se vpije, pol ga pa zmiksala. In pol sem en dandala nekaj zraven, drugi dan pa kaj drugega.
Tudi ajdovo kašo se lahko na ta način pripravi. Mogoče pa jo danes pripravim in dodam zraven še malo AM, da bo bolj mlečna. Jaz sem že brez idej kaj oripravit Juliji, kaj šele bo...

San, tvoj Urbanček pa prav sedi (ma veš, da sem ga sanjala, samo ne vem kaj). Jaz se _J_ulije še ne upam na parket postavit, ker jo flikne na nos.
zdaj pa julija kliče...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
15.9.2008 10:34:57   
Dinki
Dober dan punce user posted image ,
vikend je za nami, je bil pa tako pester, da ni bilo nič časa za RR.
Hvala lepa vsem za čestitke za mojega user posted image . Je imel okroglih 30 zadnjega avgusta, ampak smo bili takrat še na morju in zato smo praznovali ta vikend. Ma, piknik je kljub slabemu vremenu uspel, moram rečt da se noben ni dal kaj dosti motiti, le jaz nisem mogla biti daljši čas tam s Titkom zaradi mraza. Pa je ob 7h zvečer prišla domov tašča in mi rekla naj grem na zabavo, da bo ona dala Titu kašo in ga tudi uspavala. Jaz pa njej, da ji to zagotovo ne bo uspelo, ker mora biti pred spanjem podojen. Je rekla, naj ji vsaj dam priložnost in sem šla, sicer težko, a se mora počasi tudi Tit navaditi na kaj takega. drage moje, Tit je zaspal v svoji posteljici brez zize in brez meneuser posted image . Prav nič ni jokal, vse ji je uspelo narediti brez mene. Tako, da sem jaz bila na žuru do 11h, prvič od kar imam Tita, sem plesala in se imela skratka super, je bilo pa tudi lepo priti domov k mojemu sončku user posted image . Sem bila prav ponosna nanj, tašči pa zares hvaležna...čeprav mi je zadnje par dni kar nekaj živcev spila user posted image .

No, grem še malo pokomentirat....
mater je mrazzzzzzz....bom morala iti kako jaknico kupiti za Titka, kaj boste pa obule vašim zakladkom ob tem mrazu? se mi zdijo samo tople nogavičke premalo.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
15.9.2008 10:38:12   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Srečanje: v petek je napovedan dež. Kaj se bomo vseeno dobile ali bomo premestile?

Jaz ne vem, no. Mraz bo verjetno sedaj zmeraj. Mislim, da je poletja dejansko že konec. Jaz bi se v primeru ne dežja vseeno dobila v Čolnarni, je notri lep zaprt prostor, če bo pa dež, potem bi pa prestavile, se strinjate?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
15.9.2008 10:40:07   
Špela100
San joj kako lepo Urbanček sedi sam. Mi še ne sedimo tako lepo. Par sekund zdržimo pol pa čofnemo na nos.
Je pa res en sonček.
Sem se nasmejala, ko si napisala, da je dudo dal ven pa se nazaj priklopil. Meni pa se Maks na eno stran podoji, potem se pa zakotakli na drugo stran in me čaka, da se še jaz prevekslam na drugo stran, vmes ko čaka se pa smeji. user posted image user posted image

Lona75 jaz sem ravno včeraj skuhala Maksu jabolko+ rižek, potem pa vse skupaj zmiksala.

Danes smo mi tako slabo spali, se mi zdi, da sva se celo noč  sam dojila, me vse boli, kar neki je cmihal in se preobračal, ne vem kaj ga je težilo. Morda, ker smo bili cel dan doma, pa danes bomo tudi. Je takooo mraz brrrr.....

Imamo pa novo zabavo pri nas, smo se tudi začeli kotaliti, pa z nosom v povštre rinemo, je tako smešen...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
15.9.2008 10:43:06   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pozdravljene!

Imam vprašanje za tiste, ki ste že dale te žitne kašice. Ker se že dobrih 14 dni 2x na noč dojimo, sem vprašala pediatrinjo (tanč an Medover.net), če bi ji začela dajati zvečer te žitne kašice. Pa mi je odgovorila, da lahko, ker je možno, da je poskok v rasti in da potrebuje več. Napisala mi ej, da potem še obvezno dojenje. Sedaj pa me zanima tiste, ki ste že dajale zvečer te žitne kašice, ali se potem tudi dojile? Ali še lahko potem jejo, ali niso sitiuser posted image  Sama ji bom anjprej dala manj, vendar vseeno... Po pravici povedano mi še pa ni, da bi ji dajala.

Katy13, jaz dajem Titu pred spanjem že kak teden riževo kašico in ga zmeraj potem še podojim in moram rečt, da vseeno kar dosti spije. sem mu pa počasi povečevala obrok kašice, sedaj poje že od 100 do 120 ml in se mi zdi vsak dan bolj navdušen nad njo user posted image . Kar dlani začne odpirat in zapirat ko vidi kašico pa z nogicami brcat user posted image . Ti pa moram (ŽAL) povedati, da se zaradi kašice nismo prenehali zbujati ponoči, zaenkrat še ne, tako da ne vem kje je dejansko vzrok....zobki verjetno.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
15.9.2008 10:48:30   
Dinki

Hojla,
da se še jaz hitro javim, ko me toliko časa ni bilo na RRju... Sem bila spet v Izoli, na še zadnjem kopanju letos. Morje je bilo čudovito in ful čisto (se je celo dno vidlouser posted image ). Ja, naša Julč pa... Spet imamo celo sranje z uspavanje, noče in noče zaspati pred 21.30. Ob 20h je že koma, ker je začela spuščat svoje dremeže čez dan (iz 4x po pol ure je prešaltala na 2x po pol urce) in se seveda zbudi ob 20.30, ker je pač oddremala svoje. Seveda je tečna kot driska, ker se ji spi, pa cela je matasta od tega dremeža...Joj, mi že prav preseda na momente. Ponoči pa spet zbujanje 3xuser posted image . GH gor ali dol. Nekaj časa je zaleglo, sem se zbujala po 2x, zdaj pa spet 3x (morda še več, tudi jaz sem bolj ali manj v komi ponoči).
Ampak zdaj, ko sem vas na hitrco preletela vidim, da nas ima večina težave s tem zbujanjem ponoči. Celo Tit se zbuja, a ne, pa je spal celo noč! Mah, prej ali slej bo mimo. Mene bolj zanima kako naj jo navadim, da bo spala ob 20h in ne ob 21.30? Ma katera kak recept? Ker pol res nimam jaz več nič od dneva, če tako pozno zaspiuser posted image

ja Zofy, tudi mi smo v klubu nočnega vstajanja user posted image . Meni je to takooooo naporno, da se kdaj prav sama sebi smilim user posted image . Da potrkam pa vsaj nimamo težavo z uspavanjem (upam, da tako tudi ostane!!!!!). meni pride na misel trenutno le ena rešitev, vendar se verjetno tega držite....torej, da se držite rutine - vsak dan Julč ob isti uri in na enak način spati. Tit dejansko ob 8h že zeha, je tako navajen in potem najkaseneje do 8.30 tudi zaspi....ni pa nujno da pali fora pri vsakem enako. kakor koli že veeeliko sreče in mirnih živcev user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?