Skaana
|
evo me, take II Neki ste me spraševale za streho. Je kar novejši bramac s protect premazom. Črni. Sva ga dobila takrat zelo poceni, a izgleda, da sva res imela srečo. Ker meni je tudi zelo lep. In zdaj se je res zelo obnesel... Barbara, jaz sem tud , ko sem videla novo uporabnico . Saj vem, da jih še kar nekaj spremlja tale naš čvek, sam sem se vseeno začudla. Zakaj pa si zamenjala nick? Čestitke Ožbeju za suhost, pa albumček tudi lahko kakšen nardiš, da se malce popasemo po tvoji kuhinji, prav? NiLe, a ti pa kar vsak dan sladoled pa tako fajn izgledaš ? Eh, saj ga jaz tudi, pa si ne morem pomagat... Kako pa Lea sprejme to, da mora ona edina zjutraj nekam it? Naša Atena je neverjetno, njej je odhod v vrtec nagrada (joj, Dolina, res se mi smiliš...). Nik pa verjetno uživa počitnice sto na uro. Jaz tudi ne morem verjet, da bom po dobrem letu čez dva meseca tudi šla učit Po drugi strani pa kar malo pogrešam pikece v šoli... Katrin, jaz pravijo, da se potrpljenje splača... Ampak jaz sem pri naših mačkonih res obupala... Joj, ne vem, kako bo, ko se bosta misla. Zdaj sta še mladička in ne puščata dlak... Atena ima pa tudi tako veselje z njima, da ti kar srce igra... Kot Kaja verjetno. Aja, sem te hotla še vprašat, če ti za Anžeta še posebej kuhaš ali skupaj jeste. Jaz bom morala počasi it na normalno hrano, pa se nekak ne znajdem, Aleksej pa že gre čez dva meseca v vrtec . Danes sem mu uvedla malo rumenjaka, mleka še direktno ne je, je pa en teden skuto... Od sadja ni še jedel jabolk in agrumov. Rainbow, čim bolj blag začetek ti želim. Sploh ne morem verjet, da je že konec počitnic . Tvoji punci sta pa že veliki, kajne? Ti privoščim Briljantino. Jaz bom še morala "malo" počakat . Dolina, kako je s svakinjo? Niti predstavljam si ne, kaj preživlja . Deci so pa deci. Jaz ne vem, kdaj se bom navadla . Eh, po drugi strani so pa taki cukri... Modrooka, sicer pozno, ampak iz srca, vse najboljše . Mi tudi gremo komaj sedmega na morje... No, smo bili za en dan, če to šteje, na slovenski obali in smo se imeli čudovito. Atena sicer najmanj, ker smo ugotovili, da se boji vode . Že od malega ne čofota ravno najraje, le kakšna je to Bomo zdaj videli, kako bo v Puntaželi... Imejte se zelo lepo, prav? Tako, zdaj pa grem brskat, kaj bom pojutrišnjem nardila za svečano kosilo... Kakšna ideja? NiLe? Na noč...