Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:08:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka bi pred takimi harpijami kar pobegnu Mah, če se miš ne ustraši, pol se tud nas ne bo. pa mismis je tak prefinjen človek, kdo bi se ga ustrašil A mi pa harpije? ah ne, me pa reeees ne bogi tisti, ki pade na naše srečanje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:08:33
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tle sem...sam tolk, da veste in mi ne uidete spat preden preberem in kaj napišem Nč brat! Samo pisat!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:08:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pupi, jaz bom šla počasi spat... že ful zeham kam ti misliš iti, kaj je to zdaj, kot un komad: "prvo me pališ, pa me onda gasiš"... a ja, Colonia
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:09:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tle sem...sam tolk, da veste in mi ne uidete spat preden preberem in kaj napišem nič ne beri, samo piši
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:09:34
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah ne, me pa reeees ne bogi tisti, ki pade na naše srečanje Jah tule se moram pa strinjat. Bogi gospod mare...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:10:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tle sem...sam tolk, da veste in mi ne uidete spat preden preberem in kaj napišem jupi, Žiči is in the house
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:11:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pupi, jaz bom šla počasi spat... že ful zeham kam ti misliš iti, kaj je to zdaj, kot un komad: "prvo me pališ, pa me onda gasiš"... a ja, Colonia ja ok, bom še malo počakala... moj je očitno lost in beer, matr, me jezi! bi vsaj reku, bi si svoje plane naredla, tak pa visim doma. eh...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:11:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah ne, me pa reeees ne bogi tisti, ki pade na naše srečanje Jah tule se moram pa strinjat. Bogi gospod mare... Marko skače, marko skače po zeleni travi, hm ajaj po zeleni travi
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:11:56
|
|
|
|
DaisyE
|
Žiži... miš bo strobo zalaufala in dopust samo za nas vzela... In štango bo zloščila.... Jaz se bom pa Balaševiča naučila....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:12:19
|
|
|
|
gigi1
|
Če sem pa čist out
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:12:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pupi, jaz bom šla počasi spat... že ful zeham kam ti misliš iti, kaj je to zdaj, kot un komad: "prvo me pališ, pa me onda gasiš"... a ja, Colonia ja ok, bom še malo počakala... moj je očitno lost in beer, matr, me jezi! bi vsaj reku, bi si svoje plane naredla, tak pa visim doma. eh... a ti je kaj hudega? Čuj dečva, pa sej si z nami
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:12:50
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pupi, jaz bom šla počasi spat... že ful zeham kam ti misliš iti, kaj je to zdaj, kot un komad: "prvo me pališ, pa me onda gasiš"... a ja, Colonia ja ok, bom še malo počakala... moj je očitno lost in beer, matr, me jezi! bi vsaj reku, bi si svoje plane naredla, tak pa visim doma. eh... Pa saj maš nas! Kaj ti pa fali?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:13:18
|
|
|
|
gigi1
|
Dejzika jaz Mlakarja že znam
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:13:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pupi, jaz bom šla počasi spat... že ful zeham kam ti misliš iti, kaj je to zdaj, kot un komad: "prvo me pališ, pa me onda gasiš"... a ja, Colonia ja ok, bom še malo počakala... moj je očitno lost in beer, matr, me jezi! bi vsaj reku, bi si svoje plane naredla, tak pa visim doma. eh... a ti je kaj hudega? Čuj dečva, pa sej si z nami absolutno mi je fajn, sam tega ne rabi vedet
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:13:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Če sem pa čist out dej, dej, dej hitro enega rdečega v rit, potem pa še dva, da nas dohitiš. Jutri je sobota, vikend in ni treba iti v službo. JUPI, that's the way I like it
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:13:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Če sem pa čist out Nisi!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:14:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dejzika jaz Mlakarja že znam izdajalka jest pa še ne
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:14:23
|
|
|
|
gigi1
|
Oki, oki wtf is mr mare...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:14:24
|
|
|
|
ledenka
|
Jaz se bom pa Balaševiča naučila e, pa imam i Balaševića
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:14:39
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dejzika jaz Mlakarja že znam Ti si moja!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:14:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pupi, jaz bom šla počasi spat... že ful zeham kam ti misliš iti, kaj je to zdaj, kot un komad: "prvo me pališ, pa me onda gasiš"... a ja, Colonia ja ok, bom še malo počakala... moj je očitno lost in beer, matr, me jezi! bi vsaj reku, bi si svoje plane naredla, tak pa visim doma. eh... a ti je kaj hudega? Čuj dečva, pa sej si z nami absolutno mi je fajn, sam tega ne rabi vedet aha, ti torej furaš princip slabe vesti don't do that, tega moški ne marajo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:15:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oki, oki wtf is mr mare... pa mislim, da en iz zadnjega Konga
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:15:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Če sem pa čist out dej, dej, dej hitro enega rdečega v rit, potem pa še dva, da nas dohitiš. Jutri je sobota, vikend in ni treba iti v službo. JUPI, that's the way I like it Dans sem na tardečmu unionu
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:15:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oki, oki wtf is mr mare... to je en čiča, k ga je Daisy zadnjič v Kongotu k naši mizi potegnila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:16:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Jaz se bom pa Balaševiča naučila e, pa imam i Balaševića Zakon, a Ringišpil tut?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?