Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:16:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pupi, jaz bom šla počasi spat... že ful zeham kam ti misliš iti, kaj je to zdaj, kot un komad: "prvo me pališ, pa me onda gasiš"... a ja, Colonia ja ok, bom še malo počakala... moj je očitno lost in beer, matr, me jezi! bi vsaj reku, bi si svoje plane naredla, tak pa visim doma. eh... a ti je kaj hudega? Čuj dečva, pa sej si z nami absolutno mi je fajn, sam tega ne rabi vedet aha, ti torej furaš princip slabe vesti don't do that, tega moški ne marajo tu pa tam je treba ene 3x na leto
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:16:46
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oki, oki wtf is mr mare... pa mislim, da en iz zadnjega Konga čak, čak..sej tebe ni blo! Jst sem bla...no pol me je pa moj s kalamari dam speljal.. Punce Mareeeee???? Who?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:16:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Če sem pa čist out dej, dej, dej hitro enega rdečega v rit, potem pa še dva, da nas dohitiš. Jutri je sobota, vikend in ni treba iti v službo. JUPI, that's the way I like it Dans sem na tardečmu unionu pa sej to je pomenilo, enega ta rdečega jest pa na 4. hajniju, našmu sem rekla, da sem na tretjem
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.9.2008 23:17:19 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:17:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Jaz se bom pa Balaševiča naučila e, pa imam i Balaševića Zakon, a Ringišpil tut? kaj je to Ringišpil?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:19:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Jaz se bom pa Balaševiča naučila e, pa imam i Balaševića Zakon, a Ringišpil tut? kaj je to Ringišpil? komad od Balaševiča, drugače pa v prevodu vrtiljak O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjiæi tužno stoje. Doði, iz plave boce se pojavi, bar jednu želju ispuni i dodaj svetu malo boje, čudo moje.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:21:36
|
|
|
|
ledenka
|
ni na mojih CDjih... ki so 4
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:21:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška, Ajsi evo ringišpil http://www.youtube.com/watch?v=Ips4Q9jZexI&feature=related ma jest ga mam že v glavi, sve je to od dobrog piča in zbog jedne žene(muškarca)
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:22:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ni na mojih CDjih... ki so 4 poišči, to je pa moj komad, danes, jutri, za vedno...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:23:14
|
|
|
|
DaisyE
|
Samo še zdaj mi ni jasno miš, zakaj si rekla, da ga pojem ko mlakarja... Pa saj sem malo pospešila..
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:24:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE E miš, pa se uči... http://www.genspot.com/video-64057/iztok-mlakar-en-glaz-vina-mi-dej.aspx Danes, ko stopam v pionirje, svečano oblubljam, da se bom naučila vsaj 5. besedil pesmi Iztoka Mlakarja, da jih bom znala prepoznati in zapeti. To je moja prisega in jaz prisežem, danes mg]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/img]
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:24:44
|
|
|
|
ledenka
|
ok, poslušam ringišpil
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:25:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Samo še zdaj mi ni jasno miš, zakaj si rekla, da ga pojem ko mlakarja... Pa saj sem malo pospešila.. pa gospa, ste meli občutek, da ste ga pospešili, pa ste se zmotili,..še Mlinček je rekel, da ga poješ kt Mlakarja, pa veš da je Mlinček na tvoji strani
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:26:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ok, poslušam ringišpil samo pazi, da se ti ne zvrti v glavi tebi je že itak malo slabo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:26:24
|
|
|
|
DaisyE
|
Kaj bi bla jaz zdaj z vami v živo... Pa da zapojemo taj rigišpil. Ali piva je zmanjkalo... Javi se, o javi se, dodaj svetu malo neba...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:27:37
|
|
|
|
DaisyE
|
Miš, zresni se in določi datum! Meni se pojeeeeee!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:27:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj bi bla jaz zdaj z vami v živo... Pa da zapojemo taj rigišpil. Ali piva je zmanjkalo... Javi se, o javi se, dodaj svetu malo neba... ....ludila...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:27:55
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:28:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dejzika men je pa Vandima... http://www.genspot.com/video-64164/iztok-mlakar-vandima.aspx To tud znam!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:28:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kaj bi bla jaz zdaj z vami v živo... Pa da zapojemo taj rigišpil. Ali piva je zmanjkalo... Javi se, o javi se, dodaj svetu malo neba... Doði, iz plave boce se pojavi, bar jednu želju ispuni i dodaj svetu malo boje, o, čudo moje.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 23:28:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ok, poslušam ringišpil samo pazi, da se ti ne zvrti v glavi tebi je že itak malo slabo ma ja, mam tak feeling, ko da mam skos enega rahlega mačka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?