|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
2.9.2008 23:15:17   
N _ B
KT....ku ku. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
2.9.2008 23:26:20   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nena26
kako je bilo prvi vrtčevski dan z vašimi škratkiuser posted image

Pri nas je zaenkrat vse ok in poteka nad pričakovanji. Upam, da ga ne hvalim prehitro.

Včeraj je Jaka ob vstopu v vrtec za krst pridelal buško. Ko sem zlagala stvari v njegovo garderobno omarico, je hotel še on noter in ga je v trenutku zavrtelo ter je z glavo udaril v rob. Malo si je prebil, ampak je že vse ok. Potem sva šla v sobico, kjer je bil na začetku malo zadržan, potem pa je začel raziskovat. Jaz sem vse skupaj spremljala iz ozadja in se nisem vmešavala. Čez nekaj časa so šli na teraso in Jaka je šel sam za ostalimi. Jaz sem še z eno mamico ostala v sobi in sva čvekali. Potem je prišla vzgojiteljica in nama rekla, da naju najina škratka očitno sploh ne pogrešata in naj kar greva za pol ure ven. No in ko sem bila že med vrati, da grem je skozi vrata terase pokukal Jaka. Takrat sem bila ful v dilemi, kaj naj. Naj grem tja, ga vzamem k sebi in se poslovim ali naj se kar na daljavo. Potem sem kar na daljavo pomahala, rekla, da pridem kasneje in adijo ter odšla. Čez pol ure, ko sem prišla nazaj se je on na terasi igral z otroci. Se mu kar nič ni mudilo domov.

Ko sem ga danes pripeljala, so imeli ravno malico in je vzg. delila piškote. Itak ni bilo časa za nič. Zbasal se je na blazino in mi potem celo na hitro pomahal, ko sem šla. Joka ni bilo nič. On se je zamotil z igračami. Vmes je enkrat prišel do vzg. se pocrkljat, ampak ne za dolgo, ker je nekaj videl in dirkal dalje. Sam je bil dobro uro. Jutri bo dlje in bo imel kosilo.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.9.2008 7:47:01   
Drnula
KT - ojla uživačka! Lepo da se malo oglasiš user posted image  
N&B - Jaka je pa res frajer, to je super da tako dobro prenaša, pravzaprav uživa user posted image

imam ogromno dela letim
KT saj vem da imaš ti tudi ogromno dela amapak ti gromozansko zavidam, da sama gospodariš  s časom. Jaz sem začela tuhtat kaj bi delala, da bi po svoje razporejala čas pa vseeno zaslužila ene toliko kot zdaj, nič prav posebnega ... resno, oboje lahko tudi v srednjem roku nekaj let, v štartu sem pripravljena stiskatuser posted image
Sploh ne najdem besed da povem koliko bi mi pomenilo da sama razporejam čas ... svoboda svoboda

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
4.9.2008 12:13:09   
n€na
oj,

no mi smo pa danes bili prvi dan v vrtcuuser posted image ( beri: bravo mami si se le opogumla),  je bilo vse lepo in prav, dokler ni bilo treba it domov. Zala bi se še kar igrala in igrala in kar ni hotela domov, še v avtu mi je jokala celo pot domov. Sem vprašala vzgojiteljico če še lahko ostane pa je rekla da ne, ker je pač za prvič dovolj. Pa nič za to se bo pa jutri dlje igralauser posted image user posted image user posted image

Sem vohljala po forumu in zasledila eno veselo novico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od tropical in upam, da jo bo vsem kmalu povedala. 

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
4.9.2008 15:55:04   
Anonimen
Ojla

Pozdravljene vse.
Oj KT . O kako lepo da tako uživata z Alino. Prav rada bi jo vidla sončico malo.

No mi smo tudi v vrtcu user posted image . Malo je joka, kar nisem pričakovala, ampak če se jih joka 10 naenkrat ni čudno. Drugače pa se lepo igra, je sicer malo samosvoja, noče se še nič crkljat, za jest je tudi bolj tako tako, ampak bo. Je pa včeraj padla iz takega odra na katerga vodita dve stopnici in si prebila ustnico, kar fino. Vzogjiteljica mi je takoj ko sem prišla povedala, sicer pa sem kaj takega itak pričakovala slej ko prej, ker je že zadnjič na prvem uvodnem sestanku pričo mene skoraj padla dol, tako da ni kej, tud to bo.
Danes sem jo pustila do enajstih in ko sem jo prišla iskat so bili že vsi na ležalnikih. Tako da sem jo pustila kar do dveh in je bilo prav fino.
Jutri pa bo prvič od 7-ih do 15-ih. Bomo videli kako bo.

Zdaj pa greva še en krog z vozičkom. Ga imam v avtu pa mi ga skoz kaže, da bi se šla peljat. Zdaj sva se od nedelje samo na vrtu igrale, pa s triciklom sva šle malo okrog pa zgleda da voziček pogreša.

Fajn bodte

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
4.9.2008 21:57:35   
n€na
evo navodila za obuvanje copatk pri dojenčku, neka nova metoda, če slučajno še katera ne veuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
4.9.2008 22:33:35   
n€na
ku ku ANA, kako kaj Pia in Svit?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
4.9.2008 22:35:08   
n€na
user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
5.9.2008 13:47:07   
Drnula
Kaj je Zala faca user posted image  user posted image

Neca tud rada zajaše, karkoli .... najbolj je smešna ko medveda in potem gor poskakuje in kriči HIAAA, IAAAA

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
6.9.2008 22:21:06   
Kati81
To obuvanje copatk mi je pa znano in jahanje raznih stvari tudi. Pa pr nas daje dojenčku še dudo(svojo) in pa flašo s čajem zvečer. Ter ga nosi okrog in poje nina nana.

Drugače smo pa ok. Kaja uživa skoraj v vsaki stvari in blazno vesela je ko pridem iz službe kar poskakuje in pleše.

Je pa danes že cel dan brez plenič in ji je samo enkrat čisto malo ušlo v hlačke, drugače je bila suha, tko da upam, da bo to potekalo še naprej, čeprav pri babici v varstvu ima pleničke, ko pa pridem domov jo preoblečem v gatke in je full rada v njih. Tudi pove kdaj jo lulat sam včasih se zgodi da že začne lulat in ob istem času tudi reče, aja pove pa tko "kaka". No včasih rata včasih pa ne.

Juti gremo pa v ZOO, ker se taam baje nekaj dogaja.

Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
8.9.2008 9:14:18   
ronja
Ojla, moje novembrčice! Da vam malo poročam: mala Ronja (14 mesecev) ima že 12 zobkov, hodi in teče kot tavelika, včeraj pa je celo sama prišla po stopnicah - oči jo je držal za rokice - ampak mi stanujemo v 2. nadstropju!!! Vedno sama hoče probavat vse možno, pa ji je lubi pustil in je kar šlo! Tak da sem čisto srečna! Namreč zdaj je ne smem nosit, pa takoj po porodu mi verjetno tudi ne bojo dovolili teh slabih 9 kg nest (takrat bi znalo bit že 10 kg) + nova  + še kaj, kar je treba odnest, pa nima nog.  Čeblja sicer non stop, govori pa še nič (mislim "naših" besed).

Lejla, ki pride predvidoma enkrat sredi januarja, pridno brca, enako divje kot nekoč sestrica (očitno dobimo še eno razbojnico) in raste in ji baje ni nič hudega.
Hematom pa se je žal odločil ugnezdit na najbolj neprimerno mesto, direkt na maternični vrat, tako da mi še vedno nič ne pustijo - ne nosit, ne sprehajat, ne plavat, nobenega športa, seksa, nič... No, do decembra bom že nekak zdržala, potem bom pa itak lahko kaj več počela tistih par tednov.

Hvala vsem, ki ste držale pesti na morfologiji in tudi sicer!

Aja, Ronjo sva izpisala iz vrtca, ker jo bom na porodniški itak imela doma, pa zelo verjetno bom do konca na bolniški, ker je g. rekla, da ne smem nič migat in da bo bolj ali manj tako tudi v prihodnje... Tak da mam zdaj vsaj tamalo doma, da je vsaj nekaj koristi od tele blesave situacije (večje koristi pa bom videla januarja, zaenkrat me samo pridno brcajouser posted image ).

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
8.9.2008 12:46:12   
n€na
pozdravljene,

sem vam skuhala eno user posted image zadnje čase se tukaj sploh ne pije večuser posted image

moja mala je zaspala, ker so jo verjetno v vtcu takooooooooo zelo zmatraliuser posted image user posted image , komaj komaj je pojedla kosilo, mi je skoraj za mizo zaspalauser posted image

Danes je bila že tretji dan v vrtcu in je ostala  malo dlje sama. Na začetku me ssploh ni pogrešal, nekje na sredini pa se je spomnila, da me ni in se je zadovoljila tudi z vzgojiteljicama, ki so jo malo pocrkljale. Juti pa bo ostala do kosila.

Ronja ti se pa pazi še naprej in čuvaj tvojo malo Ronjo in tvojo user posted image Lejlo, Najbolj pa pazi sebe saj bo hitro januar tukajuser posted image user posted image

Kati kako je bilo v ZOO?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
8.9.2008 19:16:29   
tropical
Joj nena kolk je posrečena Zala s tem obuvanjem copatk.

Mi v zoo nismo še bili mogoče bomo šli drugo leto.

Zdaj moram pa likati, ker se mi full cunjc nabralo.

Lp

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
8.9.2008 20:42:08   
n€na
si pa pridna tropical mene pa moje cunjice še čakajo zunaj, kjer se sušijo in me likanje še čaka, verjetno jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.9.2008 9:18:14   
tropical
user posted image
No mi smo vstali ob sedmih pol pa mal poležavali do osmih, ker sem danes jaz doma - imam dopust.
S prva sem  mislila da bom šla po nakupih pol sem se pa premislila, ker imam za končati delo od včeraj - likanje- tamali včeraj ni hotel zaspati pol pa so mi cunje ostale, tako da nisem vsega naredila.
Danes moram se naročiti pri g. za pregled. Kolk mi je muka jo klicati.
Nejc je šel pohajat zdej z nonotom, tako da lahko kosilo skuham, mal tu kaj napišem pol pa likat.

Lep dan vam želim

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.9.2008 13:03:29   
n€na
dan,

no mi smo iz vrtca. Je danes Zala počakala v vrtcu do kosila, potem sem ji jaz dala kosilo in je dala vzg. in otrokom pa-pa in vrgla ljubčka in sva odšleuser posted image user posted image
Ko pa sem jo položila v avtosedež je kot bi pihnil zaspala. Kako jih uboge utrudi igranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.9.2008 15:34:46   
nky 23
EN LEP POZDRAV ŠE IZ NAŠE STRANI!

vidim da vaši malčki pridno hodijo v vrtec, so že brez pleničke, pridno govorijo.......

naš Kevin pa je doma z mami gre v vrtec šele pri treh letih(dvojezični), govori še niti ne, razen mama, am-am, hov-hov, NE, mijav..., da bi ga kahlica veselilauser posted image , ja za igro je zelo zanimiva.

no tamali se že oglaša iz postelje tako da grem vn vzet potem pa še malo izkoristit te lepe dni!!!

lep dan!!!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.9.2008 15:55:46   
mentos
pozdravljeni še iz naše strani

jaz sem ravnokar začela hodit v službo in že po 3 dneh sem pristala na bolniški, ker je Hana imela  40 vročine in na koncu je dobila 6 bolezen. Tako, da smo zdaj preboleli že 5 in 6 bolezen. Zdaj grem pa jutri v službo, Hana bo pa pri moji mamici. Zdej je zelo pridna, že veliko govori: mama, ata, zlata, teta, traktor(brez r), am, am, Hana, hov hov, mjav, mu, pokaže že veliko stvari, oz. me že vse razume, če ji kaj rečemo. Pokaže kje ima rokice, nogice, lase, usta, oči, kje ima drekca., trebušček, kje je lučka, jo zna že sama prižgati, prav tako tv, že zna žvižgati, bolj piha, kot žviga, pokaže jezik, , zobke, kako je velika, če ji rečem da prstke na nogici v usta, pokaže, kje ima trebušček, skratka še veliko stvari. Zjutraj ji rečem, naj mi skuha kavico in gre k svoji mini kuhinji in mi jo prinese, joj kar stopim se, ko jo vidim, kakšen cukrček je. Jemo še vedno zelo neradi, nima časa, kajti zdej samo hodi in hodi. Spi 2* na dan po 1,5 urce. Ker pa sem začela s službo, preživiva le 3 urce skupaj in mi je zelo hudo, ker jo skoraj nič ne vidim. Ampak, ona uživa pri moji mami in upam, da me ne pogreša kaj preveč. Zdej se grem pa zrihtat ker imam jutri službo.

lp vsem škratom.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.9.2008 19:19:54   
n€na
HANA DA SE HITRO POZDRAVIŠ

user posted image

mentosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj se boš hitro navadila na službo, je pa res škoda zate ker si samo tri urce z Hano in ta čas, ki si z njo ga izkoristi maksimalno

Kevin ti si pa tako zgovoren kot je Zalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.9.2008 22:08:39   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Aja, Ronjo sva izpisala iz vrtca, ker jo bom na porodniški itak imela doma, pa zelo verjetno bom do konca na bolniški, ker je g. rekla, da ne smem nič migat in da bo bolj ali manj tako tudi v prihodnje... Tak da mam zdaj vsaj tamalo doma, da je vsaj nekaj koristi od tele blesave situacije (večje koristi pa bom videla januarja, zaenkrat me samo pridno brcajouser posted image ).

Ronja, ti sam bodi pridna. Tamala Ronja bo pa vsak mesec bolj "divja". In prav je tako. Januarja boste imeli pa pestro, da ne boš vedela kako ti je ime. Verjemi, govorim iz izkušenj. user posted image

Na začetku je hudo, potem pa vsak mesec lažje. Jaz vem, da če bi bil "tavelik" v vrtcu ali varstvu, bi bila gospa. Tko pa uživam an drugačen način. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
11.9.2008 13:10:19   
n€na
mi imamo pa malo krize s tem vrtcem, je začela veliko jokatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da jo kmalu mine in bo tam z veseljem ostala in se igrala z drugimi otroci. Najboj hudo je zjutraj  ko jo pustim tam in takrat se začne še meni trgati srce od njenega joka.user posted image user posted image

žabica26- ti pa res veliko uživaš, saj je tako pravuser posted image user posted image
kako pa kaj tvoja dva, ali tamau kaj nagaj tavelikemu?user posted image user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.9.2008 7:35:14   
Drnula
Nena, saj bo minilo. Težko je, to vem. Ostani odločna in trdna, ko jo pustiš. Zdaj je verjetno spoznala, da jo boš pustila tam in to v naprej. Se bo vpeljala, igrala in uživala.

Ronja in Lejla le tako naprej user posted image  Verjetno bo res veselo z novim letom. Pa verjetno te to niti malo ne skrbi, saj si boš verjetno do takrat že obupno želela akcije po tem šparanju se user posted image

Jaz sem v službi. Čas mi leti, petek prileti takoj za ponedeljkomuser posted image  Želela bi si malo manj natempiranosti in malo več prostega časa. Ampak dobro. Ta vikend gremo v prekmurje na poroko prijateljev. Vsakič ko grem k njim je kaj novega, ali imajo enega otroka več, hišo, zdaj se pa ženijo. Imata pa v 3letih tri otroke in jim vse lepo špila. Imajo tako fajn red ... tudi to, da gredo otroci vsak dan vsi trije spat-brez izjeme in imata blažen mir kake 2-3 ure. Pri nas tega še pri enem nismo zrihtali. Res so ušpilani, prav simpatična družina so. Ampak o še enem otroku ona vseeno noče nič slišat user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.9.2008 19:18:12   
KT
JUNIJKE 2007  

user posted image          

Liona
08.05. user posted image Svit user posted image
rojstvo: 45 cm, 2090 g
1.mesec: 51 cm, 3200 g 
2.mesec: 56 cm, 4600 g
3.mesec in pol: 60.5 cm, 6400 g
5.mesec: 65.5 cm, 7300 g 
6 mesecev & pol: 70.5 cm, 7960 g 
8.mesec: 74 cm, 8400 g

Andreja75
16.05. user posted image Maj  user posted image Galuser posted image
Maj                                             Gal   
rojstvo: 46 cm, 2220 g                46 cm, 2200 g
1.mesec: 51 cm, 3340 g              48 cm, 2980 g
2.mese: 53cm, 5190 g                 52 cm, 4720 g
3.mesec: 60 cm, 6950 g              60 cm, 6440 g           
26.11. prvi zobek                        8.11. prvi zobek
27.11. drugi zobek                      9.11. drugi zobek 

Kati81 (28.7.1981) user posted image

17.05.user posted image Kaja Tanauser posted image
rojstvo: 47 cm, 2720 g         GH: 17.9. rižolino Milupa
1.mesec: 50 cm, 3380 g
2.mesec: 52 cm, 4380 g       1.2. ob 9.49 prvi zobek 
3.mesec: 56 cm, 5300 g       2. & 4. 5. še dva zobka 
4.mesec: 61 cm, 6360 g               
5 mesecev & pol: 64 cm, 6950 g, OG 42 cm, OP 44 cm
6 mesecev & pol: 66,5 cm, 7200 g, OG 43 cm
7.mesec: 70 cm, 7800 g       3.3. prvi koraki  
9.mesec: 70 cm, 8150 g
12.mesec: 75 cm, 9300 g, OG 46 cm 

nky (15.02.1984) user posted image  
29.05. user posted image    Kevinuser posted image
rojstvo: 51 cm, 3540 g               9.2. prvi zobek 
1.mesec: 55 cm, 4160 g           13.2. drugi zobek  
3.mesec: 60,5 cm, 6230 g          2.6. še dva zobka 
4.mesece & pol: 64 cm, 7340 g + cepljenje
6.mesec: 68 cm, 7820 g + cepljenje
9.mesec: 73,5 cm, 9100 g
12.mesec: 76 cm, 9870 g   

Palčica
30.05. user posted image  Aljažuser posted image
rojstvo: 50 cm, 3280 g
1.mesec: 53 cm, 3800 g
2.mesec: 56 cm, 5700 g
3.mesec: 62 cm, 6900 g
4.mesec: 64,5 cm, 7500 g
6.mesec: 68 cm, 7950 g  

nogica (31.01.1981) user posted image   
31.05.user posted image  Tarauser posted image

rojstvo: 51cm, 3620g          GH: 10.11. (Rižolino)   
1.mesec: 55 cm, 4900g       4.5. Tara shodi

2.mesec: 58,5 cm, 5400g
3.mesec: 60 cm, 6000 g, OG 39,5 cm

16.10. prvi zobek (in sploh prvi zobek v "konkurenci" vseh junijskih user posted image   18.10. drugi zobek 19.2. tretji zobek
22.3.- zgoraj prvi levi sekalec
28.3.- zgoraj drugi levi sekalec
5.4.- zgoraj prvi desni sekalec
29.4.-spodaj drugi desni sekalec 

5.mesec: 63 cm, 6600 g + drugo cepljenje
6 mesecev & pol: 65,5 cm, 7400 g, OG 42,5 cm
7 mesecev & pol: 68 cm, 7800 g + 3.cepljenje
9.mesec: 70,5 cm, 8439 g                26.7. 12 zobkov 

Padme (02.10.1974)user posted image   
01.06.user posted image
 Jakauser posted image

rojstvo: 51 cm, 3315 g           GH: 02.10. rižolino Milupa    
1.mesec: 53 cm, 4320 g         02.12. prvi nadstandardni zobek

2.mesec: 55 cm, 5300g          23.12. drugi nadstandardni zobek 
3.mesec: 62 cm, 6450

4.mesec: 64 cm, 7100 g
5.mesec: 66,5 cm, 7630 g
6.mesec: 67 cm, 8300 g
7.mesec: 71 cm, 8800 g
8.mesec: 73 cm, 9200 g
9.mesec: 73 cm, 9820 g
10.mesec: 74 cm, 9800 g
11.mesec: 76 cm, 10300 g
12.mesec: 76 cm, 10590 g 
januška78 (15.09.1978)user posted image
01.06.user posted image
 Mancauser posted image
rojstvo: 55 cm, 3800 g                   GH: 25.11.      
1 mesec & pol: 57,5 cm, 5685 g  
3.mesec: 62 cm, 7110 g             31.3. prvi zobek

4.mesec: 63 cm, 7700 g             25.4. drugi zobek 
5.mesec: 66 cm, 8200 g               2.5. tretji zobek 
6.mesec: 67 cm, 8500 g             30.5. četrti zobek  
7.mesec: 68 cm, 8900 g               5.6. peti zobek   
8.mesecev: 70 cm, 9300 g
9.mesec: 71,5 cm, 9050 g
10.mesec: 73 cm, 9400 g
12.mesec: 75 cm, 9650 g  

N & B user posted image  
02.06.user posted image
   Jakauser posted image

rojstvo: 51 cm, 3200 g
1.mesec: 56 cm, 4300 g 
2.mesec: 60 cm, 5700 g,
3.mesec: 64 cm, 6400 g   

4.mesec: 64,5 cm, 6900 g
5.mesec: 66 cm, 7500 g
6.mesec: 68 cm, 7750 g
6 mesecev & pol: 69,5 cm, 8100 g, OG 45 cm
7.mesec: 70,5 cm, 8400 g
8.mesec: 72 cm, 8700 g
9.mesec: 74 cm, 9200 g
10.mesec: 74 cm, 9100 g
11.mesec: 75 cm, 9700 g          24.8. Jaka shodi!
12,mesecev & 3t: 78 cm, 9900 g, OG 48 cm    

Bibyka user posted image
02.06.user posted image Januser posted image

rojstvo: 48 cm, 2880 g, OG 33 cm        25.1. prvi zobek 
1.mesec: 53 cm, 4270 g, OG 35 cm      13.2. drugi zobek 
2.mesec: 56 cm, 5470 g, OG 38 cm      17.3. tretji zobek 
3.mesec: 61 cm, 6390 g,                      31.3. četrti zobek 
OG 39,5 cm + prvo cepljenje                  3.4. peti zobek 
4 mesece & pol: 64,2 cm, 6840 g, OG 42 cm + drugo cepljenje
6.mesec: 67,5 cm, 7520 g
10 mesecev & 1t: 72 cm, 9200 g   

babajči 
03.06.user posted image    Emauser posted image

rojstvo: 46 cm, 2300 g
1.mesec: 50 cm, 3350 g
2.mesec: 55 cm, 4400 g
3.mesec: 59 cm, 5680 g, OG 38,5 cm
6.mesec: 65 cm, 7440 g, OG 41,5 cm

FLASK_A (29.06.) user posted image  
04.06. user posted image  Jakauser posted image

rojstvo: 55 cm, 4690 g         28.11. prva zobka 
1.mesec: 60 cm, 5700 g, OG 40 cm 
2.mesec: 64 cm, 6700 g
3.mesec: 67,5 cm, 7480 g, OG 43 cm

5 mesecev & pol: 70 cm, 7790 g, OG 44,5 cm + prvo cepljenje

Drnula (08.05.1977)  user posted image
05.06. user posted image Necauser posted image    
rojstvo: 48 cm, 2980 g        19.11. prvi zobek 
1.mesec: 54 cm, 4360 g
2.mesec: 60 cm, 5870 g      21.3. Neca shodila 
3.mesec: 60 cm, 6260 g
4.mesec & 10 dni: 64,7 cm, 6980 g
5 mesecev & pol: 67,6 cm, 7690 g, OG 42,6 cm
9.mesecev & pol: 71 cm, 9140 g, OG 45,2 cm
11.mesec: 74 cm, 9880 g   

Melaverde
09.06.
user posted image  Valuser posted image
rojstvo: 50 cm, 3465 g        14.1. dva zobka 
1.mesec: 56 cm, 4800 g
2.mesec: 64 cm, 5850 g
3.mesec: 67 cm, 6900 g
5.mesec: 71 cm, 7750 g + 2. cepljenje
6.mesec: 76 cm, 8200 g + 3.cepljenje
9.mesecov & 1 teden: 78 cm, 8700 g
13.mesec: 84 cm, 9700 g, OG 49 cm, OP 52 cm 

*Ana* (12.04.1983)user posted image
10.06.user posted image  Svituser posted image
rojstvo: 54 cm, 3960 g          28.12. prvi zobek 
1.mesec: 56 cm, 4750 g        29.12. drugi zobek 
2.mesec: 59 cm, 5840 g        23.3. tretji zobek 
3.mesec: 65 cm, 7700 g, OG 42.5 cm
8.mesec: 73 cm, 10500g       5.6. Svit shodil       

durosh (04.01.1979)user posted image  
10.06. user posted image  Nikolajauser posted image
rojstvo: 53 cm, 3850 g, OG 36 cm       21.1. prvi zobek   
1.mesec: 54,5 cm, 4700 g                   23.1. drugi zobek 
2.mesec: 60,5 cm, 6200 g                   10.3. 3&4 zobek                 
3.mesec: 61,6 cm, 6700 g, OG 41 cm  15.3. 5 zobek  
4.mesec: 66 cm, 7400 g
5.mesec: 70 cm, 7800 g
9.mesecev & pol: 71 cm, 9100 g 

ŠpelaP (6.2.1975)user posted image
11.06. user posted image  Sarauser posted image
rojstvo: 50 cm, 3680 g, OG 35 cm         2.3. prvi zobek 
1.mesec: 52 cm, 4300 g, OG 36,5 cm    3.3. drugi zobek 
2.mesec: 59 cm, 5100 g, OG 39 cm
3.mesec: 61 cm, 5700 g, OG 40 cm

5.mesec: 65 cm, 6610 g, OG 41,5 cm + drugo cepljenje
6.mesec: 67,5 cm, 6920 g, OG 42,5 cm
7.mesec: 68,5 cm, 7220 g, OG 43 cm + tretje cepljenje 
8.mesec: 69 cm, 7650 g
11.mesec: 72 cm, 8400 g
13.mesec: 74 cm, 8450 g     24.8. Sara shodi!    

Maya82*
12.06.user posted image Pia user posted image
rojstvo: 53cm, 3660g 
1.mesec: 58cm, 4630g  
3.mesec: 66,5cm, 6350g 
4.mesec: 68cm, 7030g 
6.mesec: 71cm, 7690g     

janapan
13.06.user posted image  Anika user posted image
rojstvo: 53cm, 4170g              19.12. prvi zobek 
1.mesec: 58cm, 4950g  
3.mesec: 62cm, 6100g 
6.mesec: 68cm, 7500g 
9.mesec: 71cm, 8170g

Anya22 (27.9.1983)user posted image
14.06. user posted image  Žan user posted image
rojstvo: 51 cm, 3530 g        GH: pri 4,5 mesecih 
1.mesec: 54,5 cm, 4150 g      11.12. prvi zobek 
2.mesec: 57 cm, 5110 g         17.12. drugi zobek
3.mesec: 62 cm, 6450 g        
4 mesece & pol: 67,5 cm, 7460 g 
6.mesec: 68,5 cm, 8340 g      22.3. prva beseda MAMA

9.mesec: 74 cm, 9710 g, OG 46 cm + 3.cepljenje
10.mesec: 75,5 cm, 10200 g  17.6. Žan shodil 
24.5. prvi samostojni koraki
12.mesec: 82 cm, 11185 g, OG 47 cm, OP 49 cm
13.mesec: 84 cm, 11960 g, OG 47.5 cm  

nena26 

15.06.user posted image Zalauser posted image  
rojstvo: 49 cm, 2620 g             14.12. prvi zobek 
1.mesec: 54 cm, 3725 g           29.12. drugi zobek 
2.mesec & 5d: 58 cm, 5400 g   17.3. tretji zobek 
3.mesec & 10d: 61 cm, 6540 g 26.3. četrti zobek  
5.mesec & 5d: 66 cm, 7500 g   31.3. peti zobek 
7.mesec: 70 cm, 8870 g           26.4. šesti zobek 
11.10. 1.cepljenje       8m5t2d: prva beseda ATA       
3.12. 2.cepljenje                      8.6. Zala shodila   
9.mesecev & 3 dni: 72,5 cm, 9800 g
10.mesec: 74 cm, 10200 g      10.6. sedmi zobek 
11.mesec: 76 cm, 11000 g
12.mesec: 78.5 cm, 10900 g

lenkav (27.4.1976) user posted image  
16.06.user posted image Viduser posted image
rojstvo: 54 cm, 3810 g
1.mesec: 56 cm, 4420 g
3.mesec: 62 cm, 5940 g + cepljenje
4.mesec: 64 cm, 6260 g + cepljenje
6.mesec: 66 cm, 6880 g + cepljenje
9 mesecev & pol: 71 cm, 8300 g, OG 45,5 cm
12.mesec: 74 cm, 8600 g 

lidijad (09.12.1977) user posted image  
22.06.user posted image  Ajda user posted image
rojstvo: 53 cm, 3420 g
1.mesec: 55 cm, 3900 g
3.mesec: 62 cm, 5810 g
4.mesec: 65 cm, 6590 g
6 mesecev & 3t: 68 cm, 7650 g + 3.cepljenje

Petraa
22.06.user posted image    Timuser posted image
rojstvo: 49 cm, 3330 g          6.mesec: dva zobka
3 tedne: 56 cm, 4440 g
2.mesec: 60 cm, 5660 g 

3.mesec: 62 cm, 5885 g
4.mesec: 65 cm, 6300 g
6.mesec: 70 cm, 6880 g
7.mesec: 70 cm, 7090 g
8.mesec: 70,5 cm, 7300 g
9.mesec: 71,5 cm, 7430 g
10.mesec: 72 cm, 7350 g 

KT  user posted image  
23.06.user posted image  Alinauser posted image
rojstvo: 53 cm, 3700 g               GH: 08.11. rižolino Milupa 
2.mesec: 60 cm, 5200 g
3.mesec: 64 cm, 5920 g, OG 40 cm

4.mesec: 66 cm, 6700 g
5.mesec: 69 cm, 6900 g
6 mesecev & 3t: 71 cm, 7700 g, OG 44 cm
8.mesec: 73 cm, 8100 g
9.mesec: 74,5 cm, 8800 g, OG 45 cm
10.mesec: 74,5 cm, 9100 g, OG 45,5 cm
11.mesec: 75 cm, 9200 g
12.mesec: 76 cm, 9700 g, OG 47 cm, OP 48 cm    

neja24062007 (25.10.1981)user posted image
24.06.user posted image  Nejauser posted image
rojstvo: 46 cm, 2810 g                GH: 15.10. rižolino Milupa 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,

3.mesec: 55 cm, 4680 g, OG 38 cm
4.mesec: 56,5 cm, 5200 g + cepljenje 
19.11.2007: 58 cm, 6020 g, OG 41 cm + RA
5 mesecev & pol: 62,5 cm, 6.400 g + cepljenje

8.mesec: 66,5 cm, 7750 g + cepljenje 

zabica26
27.06. user posted image  Žan Lukauser posted image
rojstvo: 52 cm, 3460 g
6.teden: 55 cm, 4510 g

3.mesec: 59 cm, 5630 g
6 mesecev & 3t: 65 cm, 7620 g  

mikena08
28.06. user posted image  Enejuser posted image   
rojstvo: 53 cm, 2970g    domov: 53cm, 3260g
2.mesec: 58cm, 5080g + 1.cepljenje
3.mesec: 63cm, 7340g + 2.cepljenje
4.mesec: 68cm, 8200g
5.mesec: 70cm, 9000g
6.mesec: 72cm, 9300g + 3.cepljenje

7.mesec: 73 cm, 9500 g
9.mesec: 75 cm, 9970 g, OG 43 cm

Mentos (10.08.1980)user posted image
02.07.user posted image  Hanauser posted image
rojstvo: 50 cm, 3250 g                    3.3. prvi zobek 
1,5 mesec: 56 cm, 4400 g             11.3. drugi zobek 
3.mesec: 61,5 cm, 5425 g             26.3. tretji zobek 
4 meseci & pol: 6250 g + 2.cepl.   27.3. četrti zobek  
5 mesecev & pol: 68,5 cm, 6500 g, OG 42 cm
6 mesecev & 1 t: 70 cm, 7000 g, OG 42 cm + 3.cepljenje
11.mesec: 77 cm, 8600 g             20.7. Hana shodi!
12.mesec: 78 cm, 8665 g, OG 44 cm (9 zobkov) 

< Sporočilo je popravil KT -- 12.9.2008 19:20:35 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.9.2008 19:22:08   
KT
Evo "we are back" user posted image user posted image user posted image  Hitro s pripombami na dan - ziher sem kaj pozabila, zgrešila, izpustila user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
13.9.2008 8:39:11   
n€na
user posted image back KT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?