KT
|
Po doooooolgem času še pozdravček od naju dveh! Hitro, hitro poročilo - ogromno potepanj od Londona, hrvaške obale, Kranjske gore, Rodosa, pa spet hrvaška in evo naju doma - za cela dva dni, potem pa morava "nujno" nazaj po malo sončnih žarkov in slanega morja. Tako neizmerno uživava z Alino, da delo kar igonoriram a kaj ko me uspešno lovi Ja ni kaj delat bo treba - uf, mentos kako te razumem - sama imam res veliko srečo, da si lahko diktiram kdaj bom delala in tako večinoma delam zvečer in zjutraj ali pa popoldan, ko Alina spi. Ko pa je naša mala navihanka zbujena (mimogrede še vedno je prava muca maca, ki bi spala, če bi se dalo, do večerje in še malo ) pa večinoma raziskujeva okolico našega malega domovanja ob obali - nabirava storže in gradiva gradove v mivki, se baševa s sladoledom, nagajava okoliškim mačkam, rabutava fige in lenariva v senci. Ampak, da si ne boste napačno predstavljale in mislile, da pri nas samo zajčki skačejo in ptički pojejo - tudi jaz naklepam svojih 8 ur dela na dan, včasih še več, pa moji tedni, ko moram spokati kufre in iti na pot, ko pogrešam njen smeh in iskrive oči, pa njeno neprestano čeblanje (tale dojenščina mi gre vse bolje ), pa vse tiste male nagajivosti, ko je kar ne morem kregat - uf, sem morala tudi jaz malo potarnati. No, pa da jo še malo pohvalim našo malo škratinjo - naredi že par samostojnih korakov (kar je za nas ogromen napredek glede na to, da se plazi šele skromna dva meseca, veselo kaže svojih šest zob in poleg besede "ami" (to sem jaz), pokliče še "ci" (to je oči), pa išče svojo "dada" (to je njena največja prijateljica duda), s "ti, ti" krega vsakega, ki se ji upa nagajat pa še in še. Zanimivo je, da pobere večinoma le zadnje zloge, hec pa je ker še jaz ne prepoznam besede dokler že skoraj ne izgubi živcev, ko mi hoče nekaj dopovedat . V kratkem se bom lotila tudi našega dragocenega seznamčka,tako da hitro sporočite še kake nove podatke - do takrat pa pozdravček, zvrhan koš in veliko tistim, ki prestopanjo prag vrtca in seveda tudi vsem ostalim.
|