mentos
|
Ojla punce, pišem iz službe in mi je kar hudo, ker še vedno delam in pogrešam mojo miško. Tudi pri nas je Hana ponovno zbolela in sicer je rahlo prehlajena, tako, da jaz lahko delam in nisem na bolniški. Zdaj sem pa še jaz pokasirala prehlad in sem čist fertik, iz mene lije, vročina, skratka vse na kupu. Manjka mi spanca, ker moram ponoči kar nekajkrat vstati zaradi prehlada, pa še jutri imam delovno soboto, ker imamo strateško konferenco. Tako da mi je prav hudo, ker nisem skoraj nič s tamalo, cca3 urice na dan, zdej pa še delovna sobota. Prav tako imam napovedano dvodnevno izobraževanje v mesecu novembru in tako spet ne bom videla Hane. Joj, sem čist obupana, vsak dan gledam slikico v službi in mi kar solzice pritečejo, ker nisem z njo. Ko pa pridem domov, pa je vseh bolj vesela, kot mene in sem še to razočarana. Sej vem da me pogreša, in je mogoče kar malo huda, ker me ves dan ni. Ojoj, sem si mogla dat duška. Drugače je pa Hana zelo, zelo pridna, nič ne trmari, spi lepo, razen če ni bolana, zelo rada je zunaj, je pravi cukrček. Cepljeni pa še nisva bile, zaradi njenega slabšega zdravstvenega stanja, zdaj moramo preboleti še prehlad, nato pa greva konec meseca v bolnico za 8 ur, da ji bodo postopno 6* dodajali cepivo. Me je kar strah, ker jo bodo spet mučili. Vsi ki ste bolni se hitro pozdravite in uživajte s svojimi sončki.
|