|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 16:19:43
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, pa saj ve niste normalne. to celo večnost rabiš, da vse prebereš, kaj šele, da vsaki kaj napišeš. Bom plunila v roke in začela: Mojsonček, bravo za urejeno mapo, špike in predvsem tudi za kokošje in ne samo ovčje znaje. Ti kar nadaljuj s smajlili, bodo folikelčki lepo rasli, pa še lep nasmeh boš imela. Blanč . A ni več upanja? A res misliš, da ni uspelo? Ne se še vdati, dokler ni je še upanje. Pa bravo za 3b lab- diagnostični laboratorij. Lara, kako si mi. a kar k meni bi vozila otroke . Najbolje da osprem varstvo RR otročičkov. kar se pa spremeb frizure tiče, pa se kar name naslovi. Jaz imam polno spremeb; čisto na kratko postrižene (blond, rdeče ali rjave), pa malo daljše rjave ali blond. pa dolhge rjave ali blond, pa včasih malo skodrane, pa,.... ni da ni. Je rekel en pijatelj, s katerim se vidimo ene 4x na leto, da sem vsakič drugačna in da se me moj res ne more naveličat . mi pa res lasje izredno hitro rastejo. Zarja, tudi tvoje bi sprejela, od vseh vas. A tebe je pa nekaj napadlo. A je kakšen virus, a je ta , ki noče priti, še to zakuhala. Pa trikrat hura za petek: hip-hip-hura, hip, hip hura, hip-hip-hura. Sem pa malo poškilila fotke, pa moram rečt, da si lepa detka fletka. gigi, jaz sem že spet v elementu. Nič več ampak . Se znam hitro pobrati, pa še ve ste mi pomagale. A ti pa pridno zbiraš papirje, in bo kmalu vse nared za nov postopek. Super jaz sem tudi rekla, da moram sedaj spet malo začet z masažo. Pred 6 leti, ko sem bial še v drugi službi, je k nam vsak mesec prišla ena maserka in smo imle potem cel teden možnost izbrati termin. Mi je zelo pasalo in, ko sem imela enkrat ravno in močne krče, me je zmasirala na malo bolj poseben nčin, pregrela maternico in takrat sem se res zelooo lepo sčistila (je kar letelo iz mene) in tudi potem sem imela ene dva ciklusa lepo urejena. Tako, da je nekaj na tem. Abra, a tvoja pupa pa je imela trening in ves čas telovadila. Saj se boš naspala, upam da boš lahko že to noč nadoknadila. Kar se pa tiče zapravljanja je pa tako in tako res, da najprej napiše kaj vse bi rada, potem pa kaj črtaš, spremeniš,... ti samo uživaj. nokes, otročički so že doma, nekaj jih pa še bo. sem polna energije, sta me že nečaka prosila, če gresta lahko kar z mano domov in pri meni spita. Bosta res spet morala kdaj priti na počitnice. sonček, hvala za novice o glorii. Naj se moč vrne in naj bodo trenutki z Nikom lepi. Lepo jo pozdravi. Kako pa si ti? Si že čez polovico. Kmalu bo trebušček zmeraj večji. Ima "slonček" kaj telovadnih uric? gloria, lepo se imej, spočij se , uživaj z nikom in, da se kmalu beremo. anci banci, važno da sedaj štartata s postopkom, da se bo začelo dogajat, pa naj bo seveda uspešen. mišmiš, a pa si sigurna da j bila pri vas samo pasja veselica? Že kaj komaj čakaš ET, je kaj vznemirjenja prisotnega? Jaz močno stiskam pesti, da vama uspe in bosta imela kopico otrok. Pa še to, lepa slikca od Milkota, si me spomnila na čase, ko smo še šli na kakšen žur skupaj. Ostalo kaj je bilo pa raje ne povem. Saj res, kje pa je naša želvica? Jo tudi jaz pogrešam. A po seminarjih se potika. Zdaj pa le še kakšen žarek ujemi pa potem pridi nazaj. KIWI, kako si? Kaj boli? Ti kar lepo počivaj, pa malo n RR še pridi. arneja, super . Si mi pa dala še večje upanje, da nama bo uspelo. Kot pravijo: počasi se daleč pride. kajsica, misel, da svojega pričakaš s trebuščkom je pa res lepa. Naj se uresniči. obayifo, super novičke. Naj bo v nedeljo vidnega še več in nato naslednji teden hop, spet čez mejo. Naj bo uspešno in naj bo rezultat . shuka, kako si. Sosedje kaj nagajajo. Mi malo bolj odaljeni sosedje smo bolj pridni, a ne? No, si se pa vsaj danes naspala. A veš, da mava midva pa tako srečo, da sva do sedaj, ko sva na svoje, v teh 5 letih, vedno bila na dopustu, ko so sosedje imeli gradbena dela. Sva mela res srečo in naj tako kar ostane. M.L.B.K., super za . Pa naj test pokaže . Dajamaja, za jutri držim pesti, da bo dober pridelek. Arnejo in KIWI pa čaka ET. Jutri bodo same lepe novice.
|
|
|