Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 14:55:23
|
|
|
|
lara light
|
zarji, ledenko upoštevaj, da se lahko tud sama, jaz bi te vidla ma sej se mi smiliš vsa prehlajena, pa slab dan, res ...ampak norca pa se s tebe ne bi delala nikoli...lepa si in lepa ostajaš, s pažem ali dolgimi, z nohti ali brez! Predvsem pa si fajn! To največ šteje, vsaj zame! shuka, sladka slikica...dobiš obrise...pobarvaš...pa kako to potem zgleda, prilepiš na čestitko? Pridna pupa abrica, vzhajane potičke in lisičke, samo da bila še jaz taka kot vedve s shukico nosečka, vse podpišem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 14:57:12
|
|
|
|
Shuka
|
Ne mormo ga vsak dan gledat, paše mal spremembe
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 14:59:21
|
|
|
|
nokes
|
da mal presekam frizerske teme: nosečke, a je možno, da mi trebuh otrdeva že 15 tednu? shuka, abra? sem zdaj bila nekaj dni mal na forzo, pa ne vem, če to ni to. hmmm.... no, zdaj pa nazaj k frizurcam jst bi tut novo, pa ne upam, ker imam že celo večnost isto , sem mal šajser glede tega. ampak se že dolgo časa pripravljam na spremembo, pa tud rabila bom nekaj bolj obvladljivega, tak da ziher v kratkem pade kakih minus 10 al pa še več centi...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:00:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarja - še to bom napisala pol pa neham a prov? kolk maš lepe plave očke ko štrudl pečem in pucam bi me vženla, pa se všeč so ti moje očke......sumljiva si ti meni...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:00:50
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light zarji, ledenko upoštevaj, da se lahko tud sama, jaz bi te vidla ma sej se mi smiliš vsa prehlajena, pa slab dan, res ...ampak norca pa se s tebe ne bi delala nikoli...lepa si in lepa ostajaš, s pažem ali dolgimi, z nohti ali brez! Predvsem pa si fajn! To največ šteje, vsaj zame! shuka, sladka slikica...dobiš obrise...pobarvaš...pa kako to potem zgleda, prilepiš na čestitko? Pridna pupa abrica, vzhajane potičke in lisičke, samo da bila še jaz taka kot vedve s shukico nosečka, vse podpišem Tud zame! Dej mi svoj naslov pa boš videla Sej boš Larči, sej boš.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:02:18
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarja - še to bom napisala pol pa neham a prov? kolk maš lepe plave očke ko štrudl pečem in pucam bi me vženla, pa se všeč so ti moje očke......sumljiva si ti meni... zarji, tle smo same pokvarjenke, pazi
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:02:19
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes da mal presekam frizerske teme: nosečke, a je možno, da mi trebuh otrdeva že 15 tednu? shuka, abra? sem zdaj bila nekaj dni mal na forzo, pa ne vem, če to ni to. hmmm.... no, zdaj pa nazaj k frizurcam jst bi tut novo, pa ne upam, ker imam že celo večnost isto , sem mal šajser glede tega. ampak se že dolgo časa pripravljam na spremembo, pa tud rabila bom nekaj bolj obvladljivega, tak da ziher v kratkem pade kakih minus 10 al pa še več centi... Vse je možno nokes, mislm ja je , nič bat, ti lepo pij magnezij, pa mal počivej pa mine, to ti pikica sam sporoča da raste.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:02:35
|
|
|
|
zarja1
|
Shuka, Lara in Abra........
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:03:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ne mormo ga vsak dan gledat, paše mal spremembe Matta lahko vsak dan cel dan gledam....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:03:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuka, Lara in Abra........ a mene pa ne al kaj
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:03:44
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarja - še to bom napisala pol pa neham a prov? kolk maš lepe plave očke ko štrudl pečem in pucam bi me vženla, pa se všeč so ti moje očke......sumljiva si ti meni... Ja, kaj naj rečem, dobila si me , pač take pristne domače punce so mi fšeč, ne pa neke zafnane frače k pojma nimajo o lajfu.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:04:24
|
|
|
|
lara light
|
Zarjica moja mala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:05:00
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarja - še to bom napisala pol pa neham a prov? kolk maš lepe plave očke ko štrudl pečem in pucam bi me vženla, pa se všeč so ti moje očke......sumljiva si ti meni... zarji, tle smo same pokvarjenke, pazi Ja men je rok uporabe že poteku
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:05:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuka, Lara in Abra........ a mene pa ne al kaj JOJ SRCE OPROSTI!!!!!!!! Veš, da te mam....draga...glava me boli pa...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:07:03
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarja - še to bom napisala pol pa neham a prov? kolk maš lepe plave očke ko štrudl pečem in pucam bi me vženla, pa se všeč so ti moje očke......sumljiva si ti meni... zarji, tle smo same pokvarjenke, pazi Ja men je rok uporabe že poteku tud jaz že mal smrdim
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:07:28
|
|
|
|
T1979
|
Arneja, zakaj misliš, da merjenje temperature v postopku ni merodajno Sej po ovulaciji imaš vedno povišano temperaturo, a ni tko. A ostale tudi tako mislite? Hvala.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:08:18
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lara light zarji, ledenko upoštevaj, da se lahko tud sama, jaz bi te vidla ma sej se mi smiliš vsa prehlajena, pa slab dan, res ...ampak norca pa se s tebe ne bi delala nikoli...lepa si in lepa ostajaš, s pažem ali dolgimi, z nohti ali brez! Predvsem pa si fajn! To največ šteje, vsaj zame! shuka, sladka slikica...dobiš obrise...pobarvaš...pa kako to potem zgleda, prilepiš na čestitko? Pridna pupa abrica, vzhajane potičke in lisičke, samo da bila še jaz taka kot vedve s shukico nosečka, vse podpišem Tud zame! Dej mi svoj naslov pa boš videla Sej boš Larči, sej boš. Shuka, imaš zs
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:09:02
|
|
|
|
T1979
|
MLBK čestitke za . Lepo ju grej.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:14:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Arneja, zakaj misliš, da merjenje temperature v postopku ni merodajno Sej po ovulaciji imaš vedno povišano temperaturo, a ni tko. A ostale tudi tako mislite? Hvala. ker ti prometrium oz. utrogestan lahko vpliva.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:14:17
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Arneja, zakaj misliš, da merjenje temperature v postopku ni merodajno Sej po ovulaciji imaš vedno povišano temperaturo, a ni tko. A ostale tudi tako mislite? Hvala. A vama jest povem! Ko čakaš na + je najhuje uno k iščeš znake a je to al ni, kaj pa če je to al ni, in pol če jih ni je cel halo, če so je super, pa spet ni rečen da bo, ampak najbolje je, da na to pozabite, res vam povem iz lastnih izkušenj pa sem bla že 2x noseča zdej tretjič je blo pa spet isto kot drugič. Ni blo znakov, ne temperature, ne bolečih zizik, ne spikanja v jajčnikih, maternici, bil je le bel tok. No kaj naj bi si mislila? Ne se matrat, res. Sicer pa vem, vsaka mora dat to skozi, je pač tak proces. Naj bo pri vseh ne glede na znake uspešen.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:15:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuka, Lara in Abra........ a mene pa ne al kaj JOJ SRCE OPROSTI!!!!!!!! Veš, da te mam....draga...glava me boli pa... ti pošiljam virtualni aspirinček!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:18:18
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Shuka, imaš zs Ti maš 2 nazaj
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:19:20
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuka, Lara in Abra........ a mene pa ne al kaj JOJ SRCE OPROSTI!!!!!!!! Veš, da te mam....draga...glava me boli pa... ti pošiljam virtualni aspirinček! Tud jest, da se čimprej pozdraviš in da pride ta tvoja tečka, da greš po svoje pikice
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 15:26:22
|
|
|
|
T1979
|
Shuka in Ledenka hvala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?