|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 12:21:23
|
|
|
|
arneja
|
Mojsonček, super za pridno rastoča jajčka . Kako si pa mapco uredila, da je bila atu všeč ? Ja, jaz se pred njim tudi kar tresem, moj se prav zabava ob tem . Nimaš kaj, ata ima avtoriteto . Blanči, jaz tudi mislim, da še ni konec upanja . Si pogumna, da si sploh upaš BT meriti, jaz tega nisem zmogla, ker sem se tako bala razočaranja. Čeprav mislim, da v postopku zares ni merodajen podatek. Jaz še vedno držim pestke zate in za tvoji pikici . Sonček, bomo že kakšno slikco od malega Nika videli ? Mismis, ena psička se goni, pa cel trop kužonov laja ? Ti kar Miliča in ta zmahanga res prilepi, da Mlinčko in Dejziko prikličemo . Gospa Pikovitka pa na Zanzibarju uživa - bi jaz tudi, tako kot še marsikatera verjetno . Joj, Gigi, ti imela pa tako čuden dan včeraj ? Boš povedala, kako boš s terapijo zadovoljna . Kiwi, ti pa tudi jutri pikice dobiš . Zarja, pa tebe je tudi kup presenečenj v enem dnevu doletelo ? Si me pa spomnila, da moram tudi jaz termin za servis avta zrihtati. Hvala vsem, ki ste vesele za moji dve pikici . Sem pa res nekaj takšnega počela , ko mi je Reško sporočil . In to sredi ceste . Pa potem še doma . Pa še parkrat danes bom . Abra, pupo bo pa treba počasi v roke vzeti, ker kaj bo sicer šele potem, ko bo punca večja . Jaz pa, če bom imela punčko, ne bom na roza navalila, mi ne potegne. Daj prilimaj kakšen link do vozička, ki sta ga gledala.
|