|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
12.9.2008 12:01:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Punce imam pa eno vprašanje: Koliko časa vam je tistim ko ste jema Superfact zamujala M?? Men sedaj 2 dni!!!! Kolk je poa običajno?
Meni je 4 dni.
Pa baje, če do 1 tedna tud še ni krize.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 12.9.2008 12:02:14 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
12.9.2008 12:03:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K.

Shuka - kako pa kaj tvoj prijatelski odnos do tehtnice - je še vedno tako nesramna

Morm priznat, da nisva prjatlce, še kolegice ne, na žalost sam sostanovalke, pa še to jo bom preselila v omaro k vsakič k grem mimo neki sikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
12.9.2008 12:09:27   
lara light

Lara - tako se dela - ne se obremenjevat, ne znakcov iskat - v kar močno verjamemo se nam slej ko prej tudi zgodi - želim ti, da se tebi to zgodi zelo kmalu

Draga MLBK, hvala enako!user posted image  Lep dan tudi tebi!

Ona lepotička, medva s shuko pa potičke! Tak ti to dojdeuser posted image  
Dej no, nej že pride, imamo mi bolj pomembne teme, a ne Zarji?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
12.9.2008 12:16:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lara - tako se dela - ne se obremenjevat, ne znakcov iskat - v kar močno verjamemo se nam slej ko prej tudi zgodi - želim ti, da se tebi to zgodi zelo kmalu

Draga MLBK, hvala enako!user posted image  Lep dan tudi tebi!

Ona lepotička, medva s shuko pa potičke! Tak ti to dojdeuser posted image  
Dej no, nej že pride, imamo mi bolj pomembne teme, a ne Zarji?user posted image

Lepi potički.....kam smo me zašle čist off topic. Dost je zdaj! Ne me več jezit, se bojim da me bo Shuki kar v omaro pospravla...user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.9.2008 12:17:09 >

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
12.9.2008 12:21:23   
arneja
Mojsonček, super za pridno rastoča jajčka user posted image . Kako si pa mapco uredila, da je bila atu všeč user posted image ? Ja, jaz se pred njim tudi kar tresem, moj se prav zabava ob tem user posted image . Nimaš kaj, ata ima avtoriteto user posted image .

Blanči, jaz tudi mislim, da še ni konec upanja user posted image . Si pogumna, da si sploh upaš BT meriti, jaz tega nisem zmogla, ker sem se tako bala razočaranja. Čeprav mislim, da v postopku zares ni merodajen podatek. Jaz še vedno držim pestke zate in za tvoji pikici user posted image .

Sonček, bomo že kakšno slikco od malega Nika videli user posted image ?

Mismis, ena psička se goni, pa cel trop kužonov laja user posted image ? Ti kar Miliča in ta zmahanga res prilepi, da Mlinčko in Dejziko prikličemo user posted image .

Gospa Pikovitka pa na Zanzibarju uživa - bi jaz tudi, tako kot še marsikatera verjetno user posted image .

Joj, Gigi, ti imela pa tako čuden dan včeraj user posted image ? Boš povedala, kako boš s terapijo zadovoljna user posted image .

Kiwi, ti pa tudi jutri pikice dobiš user posted image .

Zarja, pa tebe je tudi kup presenečenj v enem dnevu doletelo user posted image ? Si me pa spomnila, da moram tudi jaz termin za servis avta zrihtati.

Hvala vsem, ki ste vesele za moji dve pikici user posted image . Sem pa res nekaj takšnega počela user posted image , ko mi je Reško sporočil user posted image . In to sredi ceste user posted image . Pa potem še doma user posted image . Pa še parkrat danes bom user posted image .

Abra, pupo bo pa treba počasi v roke vzeti, ker kaj bo sicer šele potem, ko bo punca večja user posted image . Jaz pa, če bom imela punčko, ne bom na roza navalila, mi ne potegne. Daj prilimaj kakšen link do vozička, ki sta ga gledala.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
12.9.2008 12:24:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Lepi potički.....kam smo me zašle čist off topic. Dost je zdaj! Ne me več jezit, se bojim da me bo Shuki kar v omaro pospravla...user posted image
Jest pa tko delam sam z unimi k mi lažejo, tko da se ne rabiš bat, tebe ne bi dala v omaro.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
12.9.2008 12:28:09   
zarja1
Draga user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
12.9.2008 12:28:44   
blanč
evo punce iz Celja in okolice. Tudi v Celju smo dobili 3b lab- diagnostični laboratorij. Bhcg- rezultat v 3 urah- stane 10 evrov. cb pa skor osem, tako da bravo za lab-celjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
12.9.2008 12:30:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

evo punce iz Celja in okolice. Tudi v Celju smo dobili 3b lab- diagnostični laboratorij. Bhcg- rezultat v 3 urah- stane 10 evrov. cb pa skor osem, tako da bravo za lab-celjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

super!!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
12.9.2008 12:30:20   
blanč
Blanči, jaz tudi mislim, da še ni konec upanja . Si pogumna, da si sploh upaš BT meriti, jaz tega nisem zmogla, ker sem se tako bala razočaranja. Čeprav mislim, da v postopku zares ni merodajen podatek. Jaz še vedno držim pestke zate in za tvoji pikici .

Hvala in tudi ostalim hvala za vaše neutrudno bodrenje in navijanje,user posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
12.9.2008 12:33:22   
ledenka
sem nazaj z zelooooo morečega sestanka... in si šibam po kosilo user posted image  sem LAČNAAAAAA user posted image

arnejči, super za 2 oplojeni pikici, naj lepo raseta in jutri prideta v tvoje zavetje user posted image  

MLBK, tebi pa želim, da se pikici pridno vgnezdita in ostaneta pri tebi še ene 38 tednov user posted image  

blanči, dokler ni M, je upanje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
12.9.2008 12:35:11   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Blanči, jaz tudi mislim, da še ni konec upanja . Si pogumna, da si sploh upaš BT meriti, jaz tega nisem zmogla, ker sem se tako bala razočaranja. Čeprav mislim, da v postopku zares ni merodajen podatek. Jaz še vedno držim pestke zate in za tvoji pikici .

Hvala in tudi ostalim hvala za vaše neutrudno bodrenje in navijanje,user posted image .

Tako, tako je prav Blanči, neutrudne in z isto vnemo naprej!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
12.9.2008 12:49:00   
arneja
Kajsica, naj ti nova frizerka naredi bombastično frizurco user posted image . Kako je bilo včeraj dati si špikico - mala malca, ne user posted image ? Hvala, ker si vesela zame user posted image . Komaj čakam, da se bomo tudi ob tvojih lepih rezultatih veselile user posted image . Pa ne bo tvoj tvoj dragi celo leto in pol v tujini user posted image ?

Netka, si dobila napotnico, da bo v nedeljek vse tipi-topi user posted image ? Joj, ko bi pri nas res dražalo tisto NAJMANJ 2 in bili jutri kar trije user posted image . Pa kaj sta zdaj vidve z Zarjo nekaj zboleli user posted image ? Preveč klimo laufata? Čeprav kiham pa tudi jaz ves čas.

Obayifo, Reško je bil tudi po telefonu zelo prijazen slišati user posted image . Ima očitno dober dan user posted image . Upam, da ga bo imel jutri tudi user posted image . In v torek gresta spet po svojo srečo user posted image ? Tokrat vama ju bo pa uspelo prešvercati, 100-odstotno user posted image . Foliklov pa ti res veliko pridelaš, pridna pupa user posted image . Koliko bi pa IVF stal z doniranimi plavalčki?

Abrica, zdaj pa moj nekaj niha ali bi enega ali dva vzela. No, pa bom tudi z enim zadovoljna. Nazadnje nisva imela kaj cincati, ko je bila itak samo ena pikica. Me pa res zanima, če bi se druga obdržala do 5. dne. No, bova videla jutri, ko bova tam user posted image . Glede frizure pa tudi jaz ves čas samo krajšam user posted image .

Evo, zdaj mi je pa uspelo še termin za servis dobiti. Bom avto prvič kot nosečka peljala tja user posted image .

Dajamaja, upam, da sta pikici zares super pikici user posted image . Tebi pa želim, da jih petkrat toliko jutri pridelaš user posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
12.9.2008 12:57:25   
arneja
Pa daj, Shuka, kako lahko šele ob 11-h vstaneta s pikico user posted image ? A zdaj se ti pa cmoki luštajo user posted image ? Abra, nehaj pisati o hrani, ko nosečkam samo lušte delaš user posted image . A te G res kar nakrega, če malo preveč kg pridobiš? Še dobro, da nas ata ne vaga user posted image . Si pa tudi mene narežala user posted image . Upam, da se tudi naša tretja pikica zdajle še matra, pa da nas jutri preseneti user posted image .

MLBK, jaz moram tudi jutri za hatching reči. Navadno sem tako zmedena, da na vse pozabim user posted image . So padli kalamarčki? A nam kakšne slikce od pikic nalepiš user posted image ? Midve z mami sva ravno prejle gledali našo štiri-celično Lučko user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
12.9.2008 13:01:44   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kajsica, naj ti nova frizerka naredi bombastično frizurco user posted image . Kako je bilo včeraj dati si špikico - mala malca, ne user posted image ? Hvala, ker si vesela zame user posted image . Komaj čakam, da se bomo tudi ob tvojih lepih rezultatih veselile user posted image . Pa ne bo tvoj tvoj dragi celo leto in pol v tujini user posted image ?

Arneja, ne kliči hudiča, pol leta je dovolj dolga doba!!!!user posted image user posted image  Že zdaj se mi zdi kot da ga celo večnost ni. Če bo pa vse ok pa pride na 14 dnevi dopust okoli sredine novembra. Komaj čakam!!!!! Špikica, no ja...saj bo šlo....sam nič noče it OK. Včeraj me je tako zabolelo, da sem jo mislila ven potegnit, pol pa sem si premislila, ker bi morala še enkrat piknit!!!! Ja upam, da bo pa frizura OK!!!!

MLBK, čestitam za pikici, čuvaj ju!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
12.9.2008 13:08:01   
arneja
Ledenka, zdaj ko si nosečka, bo kosilo premalo, bo treba še malico s sabo nosit user posted image .

Kajsica, saj bomo kmalu sredi novembra user posted image . Ampak si zares dobra, da toliko časa zdržiš brez njega. Daj poišči z injekcijo nek prostor na trebušku, kjer te ne boli. Ker se ga da najti. Mene edino stopka vedno boli, ko se pičim.

Zdaj grem pa jaz malo nina-nana, da bom jutri za pikice spočita user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
12.9.2008 13:18:40   
Shuka

Pa daj, Shuka, kako lahko šele ob 11-h vstaneta s pikico user posted image ? A zdaj se ti pa cmoki luštajo user posted image ? Abra, nehaj pisati o hrani, ko nosečkam samo lušte delaš user posted image . A te G res kar nakrega, če malo preveč kg pridobiš? Še dobro, da nas ata ne vaga user posted image . Si pa tudi mene narežala user posted image . Upam, da se tudi naša tretja pikica zdajle še matra, pa da nas jutri preseneti user posted image .

Pa sej to ni vsak dan, ampak vsak drug dan user posted image user posted image , Ma ne sej me še noben ni kregu glede kg, sam včasih sem se sekirala k sem kako kilo dobila, zdej mi pa kr nč ni jasn, da jih smem sicer v mejah normale dobivat, 4 je pa res mal preveč za začetek. Ah ata Reško to na oko premeri kolk je kera težka. user posted image user posted image user posted image

Bo, bo presenetila ti samo pozitivno razmišljaj.user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
12.9.2008 13:34:48   
obayifo

Obayifo, Reško je bil tudi po telefonu zelo prijazen slišati user posted image . Ima očitno dober dan user posted image . Upam, da ga bo imel jutri tudi user posted image . In v torek gresta spet po svojo srečo user posted image ? Tokrat vama ju bo pa uspelo prešvercati, 100-odstotno user posted image . Foliklov pa ti res veliko pridelaš, pridna pupa user posted image . Koliko bi pa IVF stal z doniranimi plavalčki?

bom se pozanimala, ker če tudi tokrat ne uspe, bo treba počasi razmišljat tudi o tem..
sporočim v torek zvečer

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
12.9.2008 13:35:00   
lara light
Kajsica, naredi se še lepša!user posted image  Zvečer pa mirno rokico, vse bo ok, saj vidiš da gre, vsak dan je eden manj! Pridna!user posted image

Shukica, kaj pa ti počneš?

Zarji, dej eno fotko ta nove frizurce dodaj,pls!user posted image

Arnejči, ju3 bo vse ok, po mojem bosta tri te čakale...ti pa le razmisli, koliko jih boš/bosta vzelauser posted image

Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
12.9.2008 13:36:31   
lara light
Oby, držim pesti!user posted image  Skoncentriraj se le na torek! Bo uspelo!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2670
12.9.2008 13:36:40   
baci
arneja-jaz tudi danes več ne krvavim
se tako počutim da bi lahko že šla v službo.heheuser posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
12.9.2008 13:36:53   
nokes
obi, ti pa si super ekspresna, torek je skoraj že pred vrati!!! user posted image

mlbk, čuvaj in razvajaj pikici, bravo!! sprašuješ kdaj grem v nove boje, nekje okoli leta 2011, jaz sem že zmagala, veš. najprej moram 2 user posted image user posted image  na svet spravit, potem pa bomo še videli, saj vem, nosečniška zmedenost user posted image

arneja, jutri pa težko pričakovan trenutek, greš po svoji pikici. bravo. ti kar dve vzami, ena pa bo še zrastla in gre v frižider.  user posted image user posted image

netka, na tvojem mestu bi se nacrtala pred ambulanto ob 8.30 ko začne in se takoj vse zmenila. nič ga čakat, da kaj ne pride vmes!

kajsi, meni je po suprefactu zamujala mislim da en teden, tik pred uz-jem je prišla. sem si kar oddahnila. nekje sem brala, da pike manj bolijo, če si bliže popku, to drži, ker sem probala. pa malo sem si gubo s prsti pofrcala, da je zapeklo, ni nič več bolelo, ko sem špiknila. itak pa si zmagala.!!
stijan, verjetno še na izi iz narkoze? mislimo nate in na dober rezultat.user posted image

blanči, si kaj boljše? mislim na vse 3!user posted image

nokes

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
12.9.2008 13:37:37   
Shuka

Shukica, kaj pa ti počneš?

Ah bolš da ne povem user posted image

Barvam ene risbice za čestitkeuser posted image user posted image user posted image , čist mi gre na otročje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2673
12.9.2008 13:40:06   
Shuka

Oby, držim pesti!user posted image  Skoncentriraj se le na torek! Bo uspelo!user posted image
Zdej pa ne vem, rekla je Obi naslednji torek, da gre spet probat srečo, a je mislila ta torek k pride al naslednji, da je nisem prezgodaj dala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2674
12.9.2008 13:43:15   
obayifo
torek 16.9.

je šlo hitr mim, ker sem par dni prehitr user posted image dobila

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?